Nieuw leven in je erotisch leven

Laatste Update: september 2024

Zin in een nieuw avontuur? Zin in variatie? Dan zal je veel plezier beleven met verrassende speeltjes die je bij je erotische contacten in kunt zetten. Of je nu al wat ouder bent, of je nog maar net je eerste ervaringen hebt opgedaan, of je solo wilt genieten, of met een partner: een uiterlijke stimulans is een goede aanzet voor het uitproberen van nieuwe activiteiten. Ook op het gebied van erotiek en intimiteit biedt speelgoed een aansporing om tot nieuwe spelletjes te komen.

Fantaseren

Een gewone dildo – al dan niet als vibrator uitgerust – heeft de vorm van een staaf, afgerond en recht, of gebogen. Zo’n gestileerde vorm doet wel aan een penis denken, maar die gelijkenis zit vooral in je hoofd. Dat kan je ook denken bij een banaan! Bij intieme contacten laat de vorm en uitvoering van een Realistische Dildo veel minder aan de verbeelding over. Met dit speeltje kan jij je fantasie op andere delen van het spel richten! Het ontwerp en het materiaal van een realistische dildo is er helemaal op gericht om een natuurgetrouwe, realistische ervaring van een echte penis te geven. De realistische dildo’s zijn meestal gemaakt van siliconen. Dat is een rubberachtig materiaal, dat goed bestand is tegen water en zeep. Dat maakt dus dat je het goed schoon kunt maken. Dat is wel zo handig.

De achterkant

Een speciale categorie uit het assortiment seksspeeltjes omvat de buttplugs, de anale kralen, prostaat-stimulators, vuisten en anale haken. De verzamelnaam voor deze speeltjes is Anaal Toys. De verschillende namen laten zien dat je ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Ze hebben echter een ding gemeen: je gebruikt ze aan de achterkant. En daarmee kunnen zowel mannen als vrouwen er plezier mee beleven. Schrikt de naam anale haak je af? Dat is niet nodig. De anale haak heeft inderdaad de vorm van een grote vishaak. Maar in plaats van de scherpe punt heeft de anale haak een bolletje aan het uiteinde, of een andere vorm die in ieder geval niet scherp is. De haakvorm zorgt ervoor – samen met de vorm van het uiteinde – dat je onvermoede inwendige gebieden kunt stimuleren. Dat is ook voor mannen met de prostaat stimulator het geval. Die heeft een specifieke vorm die ervoor zorgt dat juist de gevoeligste plek goed bereikbaar is. Al deze speeltjes geven nieuwe voeding aan je fantasie én bieden mogelijkheden voor nieuwe experimenten.

oktober 17, 2024

oktober 17, 2024

oktober 17, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>