• Home
  • /
  • School
  • /
  • Beste Beveiligingscamera voor Buiten [Test 2024]

Beste Beveiligingscamera voor Buiten [Test 2024]

Laatste Update: september 2024

Onze favoriete beveiligingscamera voor Buiten

Looki Beveiligingscamera voor Buiten - Full HD - 360PRO - met 32GB SD-kaart & Cloud - WIFI IP camera - met Nachtzicht - Wit

Looki® Beveiligingscamera

Met de Looki 360 Pro weet je altijd wat er thuis gebeurt, waar je ook bent. Met behulp van de slimme app kan je altijd en overal direct live meekijken en luisteren. Uitgerust met een bewegingssensor zodat je zeker weet dat er niets meer aan jouw oog ontgaat. Met de gratis 32GB SD-kaart en cloud opslag weet je zeker dat jouw beelden altijd veilig zijn.

Wist je dat een beveiligingscamera voor buiten niet alleen inbrekers afschrikt, maar ook helpt om pakketjesdiefstal te voorkomen? Dat is een van de vele voordelen van het installeren van een goede beveiligingscamera voor buiten. Maar welke is de beste?

Wij van Mutsy hebben dé grote beveiligingscamera voor buiten test uitgevoerd. We hebben een flink aantal bewakingscamera's onder de loep genomen en gekeken naar belangrijke factoren zoals beeld- en geluidskwaliteit, detectievermogen, signalering en gebruiksvriendelijkheid. En natuurlijk hebben we voor je uitgezocht waar je de beste koop kunt vinden.

Laten we eens duiken in onze bevindingen. We zullen je vertellen welke camera’s je helpen om de omgeving rondom je woning, kantoorpand, winkel of magazijn in de gaten te houden, zodat je je zekerder en veiliger voelt dan ooit.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

23

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beveiligingscamera's voor Buiten

Looki Beveiligingscamera voor Buiten - Full HD - 360PRO - met 32GB SD-kaart & Cloud - WIFI IP camera - met Nachtzicht - Wit

Beste koop van 2024:
1. Looki® Beveiligingscamera - Full HD
Camera is te besturen via een app en 360 graden roteren.

Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

Beste prijs / kwaliteit camera
2. Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera
Compact model en beschikt over bijbehorende app waar je live mee kunt kijken.

Hipcam Outdoor Beveiligingscamera

Beste Budget keuze
3. Hipcam Outdoor Beveiligingscamera
Ontvang een pushmelding zodra er een beweging wordt gedetecteerd

Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360)

4. Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360)
Voorzien van een intelligente nachtweergavemodus

Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360)

5. Somfy Outdoor Beveiligingscamera
Schrik ongewenste bezoekers af met een sirene van 110 dB zodra de bewakingscamera beweging detecteert.


Top 10 Beveiligingscamera's voor Buiten

Wil je direct weten hoe de top 10 beste Beveiligingscamera's voor Buiten op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een beveiligingscamera voor buiten?

Wanneer je op zoek gaat naar een bewakingscamera, dan zal je merken dat het aanbod groot is. Aan de hand van een aantal aandachtspunten hebben we diverse camera's getest. Maar we hebben bijvoorbeeld ook gekeken naar de beste beveiligingscamera voor buiten volgens de Consumentenbond en testresultaten van andere onderzoekers.

Het is belangrijk dat je voor jezelf een aantal criteria vaststelt waaraan de beveiligingscamera aan moet voldoen. Het heeft namelijk geen zin om een goedkoper model met een klein detectiebereik te kopen, terwijl de camera een groot buitenterrein moet kunnen overzien.

In onze zoektocht naar de beste beveiligingscamera voor buiten in 2024 hebben wij daarom ook een aantal belangrijke criteria opgenomen, om uiteindelijk een Top 5 in beste koop van beveiligingscamera's voor buiten te kunnen samenstellen.

Bekijk ook ons artikel over de IP camera voor buiten!

Veiligheid

In hoeverre is de beveiligingscamera zelf veilig voor hackers en dergelijke? Kun je direct het wachtwoord veranderen en wijst de fabrikant jou op updates?

Terugkijken van beelden

Gebeurt dit via een SD-kaart of kan je al dan niet tegen abonnementskosten de beelden terugzien in de cloud van de fabrikant, Google Drive of Dropbox.

Installatiegemak

De meeste IP- beveiligingscamera's installeer je met een app op je smartphone.

Meldingen 

Meestal krijg je een notificatie. Bij sommige camera's worden ook beelden via e-mail meegestuurd.

Duidelijkheid 

Bepaal aan de hand van waar je de camera wilt plaatsen, de resolutie en de beeldhoek. De meeste camera's zijn voorzien van infrarood voor een goede nachtzicht.


Wat is de beste beveiligingscamera voor buiten?

Wat voor jou de beste beveiligingscamera is, hangt dus af van een aantal factoren. Heb je voor jezelf de criteria bepaald die voor jou belangrijk zijn, lees dan hieronder de uitslagen van onze test en bekijk en vergelijk de camera's uit onze Top 5.

Van elke camera geven wij een korte beschrijving met een aantal punten over de gebruiksmogelijkheden van de betreffende camera. Vervolgens lees je de voornaamste voor- en nadelen.

Je kan de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Daarna heb je antwoord op de vraag: wat is de beste beveilingscamera voor buiten? Met de Bekijk beste prijs button kom je terecht op de webshop die momenteel jouw keuze voor de laagste prijs aanbiedt.

1. Looki® Beveiligingscamera - Full HD - Draadloze IP camera - met 32GB SD-kaart & Cloud - Wit

Looki Beveiligingscamera voor Buiten - Full HD - 360PRO - met 32GB SD-kaart & Cloud - WIFI IP camera - met Nachtzicht - Wit

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

Deze Full HD beveiligingscamera van Looki® heeft uit alle door ons geteste bewakingscamera's absoluut onze voorkeur. Laat bezoekers voor de deur via twee-richtingsspraak weten dat je eraan komt, vraag de bezorger van een pakketje of hij het op de grond wil neerzetten, waarschuw een ongewenst persoon dat hij of zij gezien is.

De camera is op afstand bestuurbaar via een app. Zo kan de Full HD 1080P camera 360 graden roteren. Dankzij bewegingsdetectie krijg je een push notificatie op je telefoon bij verdachte bewegingen. De beelden worden vastgelegd en bewaard op de bijgeleverde 32 GB sd-kaart of in de cloud. Je hebt de mogelijkheid om de kaart te vervangen voor een 64 GB sd-kaart.

Klik hier voor de beste prijs van deze camera.

Voordelen 

  • Scherp beeld.
  • Gratis sd kaart.
  • Makkelijke installatie

Nadelen

  • Bij beweging zijn beelden wat minder scherp

2. Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

Google Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Wat ons betreft is de tweede plek in onze Top 5 Beste koop beveiligingscamera voor buiten dik verdiend voor de Google Nest Cam Outdoor. Deze compacte bewakingscamera sluit je aan op een buiten-stopcontact.

Voor deze camera heb je een abonnement nodig, Nest Aware. Je krijgt er tal van functies voor terug. Zo ziet Nest Aware het verschil tussen mensen en objecten. Je krijgt dus alleen meldingen als het echt noodzaak is. Met de bijbehorende app kan je onder andere gebruik maken van spraak en terugkijken wat er de laatste drie uur rondom je woning of bedrijfspand is gebeurd.

Klik hier om de beste prijs te bekijken.

Voordelen 

  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijke montage
  • Hoge beeldkwaliteit

Nadelen 

  • Abonnement afsluiten noodzakelijk als je beelden wilt kunnen terugzien.

3. Hipcam Outdoor Beveiligingscamera

Hipcam Outdoor Beveiligingscamera

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Je bent altijd op de hoogte van bewegingen rondom jouw woning met deze slimme 1080p Full HD camera van Hipcam. De camera is voorzien van onder andere gezichts- en persoonsherkenning. Zowel overdag als 's nachts worden bewegingen geregistreerd met infrarood Led's.

Ontvang een pushmelding zodra er een beweging wordt gedetecteerd. De bijbehorende app kan gebruikt worden op Android en op iOS smartphones. Hipcam heeft een gratis Cloud service voor de basisfuncties. Wil je meer, zoals onder andere video's en beelden opslaan, dan kan je gebruik maken van een van de twee betaalde abonnementen.

Bekijk de beste prijs van deze camera hier

Voordelen 

  • Gezichtsherkenning
  • Night vision
  • Compatible met Android en iOS

Nadelen

  • Betaald abonnement is nodig om video's te kunnen downloaden en opslaan.

4. Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleur nachtzicht - Zwart

Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360)

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De Ezviz C8C valt op. Niet alleen door het design, maar ook door zijn mogelijkheden. Deze beveiligingscamera is voorzien van een intelligente nachtweergavemodus. Wanneer de camera in het donker een menselijke beweging detecteert, dan schakelt deze automatisch van zwart-wit- naar kleurbewaking.

Ook kan de camera zo worden ingesteld dat deze knippert bij registratie van een menselijke beweging. Opnames worden opgeslagen in de cloud. Je kan ze ook opslaan op een sd-kaart, deze is echter niet inbegrepen.

Voordelen 

  • Full-colour night vision
  • Makkelijke installatie

Nadelen 

  • SD-kaart niet meegeleverd
  • Geen tracking functie

5. Somfy Outdoor Beveiligingscamera - Grijs

Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360)

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Schrik ongewenste bezoekers af met een sirene van 110 dB zodra de bewakingscamera beweging detecteert. Krijg vervolgens een melding op je smartphone, samen met de camerabeelden. Je bepaalt zelf of je de sirene aan of uit hebt staan. Verbind je de felle verlichting ook nog eens met de camera dan zal een inbreker zich wel twee keer bedenken voordat hij zijn plan om je huis binnen te dringen doorzet.

Bedien de Somfy Outdoor beveiligingscamera met de Somfy Protect app op je Android smartphone. Upload video's in de cloud, zodat je ze later nog eens terug kunt kijken. Spreek mensen bij de voordeur via de speaker aan. Krijg een waarschuwing als je de deur uitstapt om de camera te activeren. De Somfy Outdoor heeft nog veel meer handige features om je buitenruimte optimaal te beveiligen. 

Wil je nog meer producten bekijken? Bekijk dan de webpagina van de consumentenbond!

Voordelen 

  • Makkelijk te monteren
  • Gebruiksvriendelijk

Nadelen  

  • Stabiele Wifi belangrijk

Veelgestelde vragen:

Hoe installeer je een beveiligingscamera voor buiten?

Het installeren van een beveiligingscamera voor buiten is meestal eenvoudig. Monteer de camera op een strategische plek, zoals bij de voordeur of in de tuin, met een goede kijkhoek. Zorg dat de camera verbonden is met een stroombron en volg de instructies van de fabrikant om de camera met je wifi-netwerk en smartphone te verbinden.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een beveiligingscamera voor buiten?

Bij de aankoop van een beveiligingscamera voor buiten moet je letten op de beeldkwaliteit (minimaal Full HD), nachtzicht, bewegingsdetectie, weerbestendigheid, opslagopties (cloud of lokaal) en integratie met andere smart home-apparaten. Vergelijk ook de prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe werkt bewegingsdetectie bij een beveiligingscamera?

Bewegingsdetectie bij een beveiligingscamera werkt door het detecteren van veranderingen in het beeld. Wanneer de camera beweging opmerkt, stuurt hij een melding naar je smartphone of e-mail. Sommige geavanceerde modellen kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en voertuigen om valse alarmen te verminderen.

oktober 11, 2024

oktober 9, 2024

september 27, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>