Air up fles Review: Werkt het echt?

Laatste Update: Mei 2024

Air up Fles: onze beoordeling

Air up Fles review

Onze score

Heb je de Air-Up fles ook voorbij zien komen in reclames? Wij ook, en dus waren we benieuwd of deze waterfles met geur echt zo magisch is als het lijkt. Na een uitgebreide test hebben we geconcludeerd dat de Air-Up fles inderdaad werkt zoals beloofd! 

De fles en de verschillende smaakjes die je erbij kunt kopen zijn niet goedkoop, maar de gezondheidsboost die je ervoor terugkrijgt, is de investering zeker waard. In plaats van gesuikerde drankjes met allerlei schadelijke stoffen, drink je nog altijd water - maar dan met een heerlijk smaakje. Als je dus graag van zoetigheid in je drinken af wil, is een Air Up fles kopen volgens ons een goed idee!

In deze Air-Up review vertellen we je alles over een 'revolutionair' nieuw product. Het zit er namelijk dik in dat je in de afgelopen maanden wel eens een reclame voorbij hebt zien komen van AirUp. In die reclames wordt een waterfles met geur getoond waarmee je smaak kunt toevoegen aan je drinkwater - zonder dat er ook maar een grammetje suiker aan te pas komt. Je kan zo dus extra genieten van je water terwijl er eigenlijk niks aan de stof verandert.

Je struikelt online over de AirUp fles aanbiedingen. Deze luxe waterfles met geur lijkt ineens enorm populair, maar waar komt dit vandaan? Werkt de AirUp drinkfles dan echt zo goed, vroegen wij ons af- en daarom hebben we deze Air Up review gedaan! We testten alle producten van AirUp en vertellen je hoe onze AirUp ervaringen waren. Daarnaast kom je alles te weten over hoe AirUp precies werkt en wat je ervan kunt verwachten. Als je dit artikel hebt gelezen weet je dus precies of de AirUp fles iets voor je is!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Uur onderzoek gedaan

34

 Ervaringen gecheckt

10+

drinkflessen vergeleken


 Wat is de AIR UP DRINKFLES?

De AirUp drinkfles is een nieuw soort waterfles die ervoor zorgt dat je meer smaak kunt toevoegen aan het water dat erin zit. Dit doe je met geurpods. Dit zijn kleine capsules die je bovenaan de fles (net onder de drinktuit) kunt toevoegen. Deze bevatten veel geurstoffen van allerlei verschillende smaken, die je uiteraard zelf kunt kiezen (en ook zelf moet kopen). 

Het grootste voordeel van de AirUp drinkfles is dat je helemaal geen ongezonde voedingsstoffen binnenkrijgt, maar wel kunt genieten van een smaakvol drankje. Op deze manier probeert AirUp een gezondere levensstijl aan te moedigen - zonder dat je alleen maar smaakloos water hoeft te drinken.


Hoe werkt de air up DRINKFLES?

Zoals gezegd werkt de AirUp drinkfles eigenlijk heel simpel; je plaatst een capsule bovenop de drinkfles, en die capsule zorgt ervoor dat je smaak proeft zonder dat je daadwerkelijk smaakstoffen binnenkrijgt. Als het ware fop je je eigen hersenen door tegelijkertijd geur en water aan te brengen. Je hersenen associëren deze geur met het water, en denken nu dat het water een lekker zoet smaakje heeft - maar het is en blijft 100% water!

De fles zelf kun je alleen afwassen met de hand. Volgens AirUp is dat om de levensduur zo groot mogelijk te houden. Er past 650 ml water in de fles. Houd je meer van prik in je drinken? De AirUp fles werkt ook met bruisend water. Wel zo leuk voor de afwisseling!

Je kunt het totale aanbod van Air up flessen hier bekijken.


Hoe werken de air up pods?

Om de AirUp fles goed te laten werken, heb je dus pods nodig. Bij de fles zijn standaard drie pods inbegrepen, met verschillende smaken zodat je er een paar kunt uitproberen. In het online assortiment van AirUp kun je echter allerlei smaken uitkiezen. Ze kosten tussen de 4 en 9 euro per drie stuks - hiervan kun je aan ongeveer 15 liter water een smaakje geven. Je kan er dus een weekje mee vooruit, wat ons geen verkeerde deal lijkt.

De AirUp pods zijn allemaal gemaakt van gerecycled materiaal. Je kan ze plaatsen in de bovenkant van de fles. Als je een slok neemt laat de geur van de pod los, en die geur mengt zich dus in het water. Op die manier worden je hersens getruct en kun je genieten van een lekker smaakje.


Welke smaken zijn er?

De AirUp pods kun je krijgen in zo'n 25 verschillende smaken. Noem een fruitsoort en je kunt er een AirUp-smaakje van kopen! Zo is er appel, peer, mandarijn, komkommer en nog veel meer. Daarnaast kun je kiezen voor een combinatie van deze smaken, zoals sinaasappel-vanille. Geen fruitliefhebber? Misschien is de smaak ijskoffie, cassis of limonade iets voor jou. Aan een gebrek aan verschillende smaken zal het waarschijnlijk niet liggen. Als je nog een paar smaken wil proberen voordat je definitief een keuze maakt, kun je het favorite five- proefpakket samenstellen - daarmee krijg je vijf smaken opgestuurd om uit te proberen.

Maar hoe smaken deze AirUp pods? Van de paar pods die wij hebben getest vonden we een paar net iets te chemisch smaken. Uiteraard is dat een persoonlijke voorkeur, dus laat je hierdoor niet al te veel leiden. De meeste AirUp smaken vonden we best lekker. Verwacht geen extreem sterke smaak, zoals dat van cola of sinaasappelsap, maar eerder een subtiele toevoeging. Als je je echter bedenkt dat de AirUp fles helemaal niets toevoegt aan je water, zul je nog versteld staan van hoeveel lekkerder een flesje water kan smaken.


Wat zijn de voor- en nadelen van een Air up fles?

Wat zijn nu precies de voordelen en nadelen van de AirUp fles? Hieronder lees je een makkelijk overzicht van alle voordelen en nadelen die wij hebben bevonden. 

Voordelen AirUp fles

  • Fles is makkelijk in gebruik
  • Fles is van duurzaam materiaal en stevig in gebruik
  • Je drinkt tot 5 liter water met één pod (8 hervullingen van de fles)
  • Smaakt over het algemeen verrassend lekker
  • Enorm veel smaken om uit te kiezen
  • Voegt niets toe aan het water (behalve smaak)

Nadelen  AirUp fles

  • De pods en de fles zijn prijzig
  • AirUp Fles kan niet in de vaatwasser
  • Sommige smaken zijn net iets te chemisch

Conclusie Air up Review

Zijn al die AirUp fles aanbiedingen dan echt zo aantrekkelijk als ze lijken? Naar onze mening is een AirUp fles zeker het proberen waard. Zeker als je nu veel gesuikerde drankjes koopt, kan de fles je gezondheid een enorme boost geven - terwijl je nog wel kunt genieten van een lekker zoet smaakje. Ook hoef je geen losse drankverpakkingen meer te kopen, wat goed is voor de planeet én je portemonnee! Deze innovatie kunnen we enorm waarderen en daarom scoort de AirUp fles een dikke voldoende!


Veelgestelde vragen 

Is air up slecht voor je?

AirUp voegt niets toe aan de voedingsstoffen die je binnenkrijgt. Water blijft water, maar je hersenen worden getruct om te denken dat het water lekker zoetig smaakt. Het heeft voor je gezondheid dus geen enkel gevolg.

Welke air up smaak is het lekkerste?

Er zijn tientallen verschillende AirUp smaken te verkrijgen. Om een paar nieuwe smaken te ontdekken, kun je het Favorite Five- proefpakket bestellen met vijf smaken die je lekker lijken.

Hoe lang kun je doen met een air up pad?

Één AirUp pod is goed voor ongeveer 5 liter water. Daar kun je ongeveer 7 of 8 keer de AirUp fles mee hervullen. Als je de aanbevolen hoeveelheid water per dag drinkt (2 liter) kun je dus twee tot drie dagen met een pod vooruit.

Is een air up de moeite waard?

AirUp is naar onze mening absoluut de moeite waard, zeker als je momenteel veel gesuikerde drankjes drinkt. Het smaakt lekker en is hartstikke gezond!

mei 16, 2024

mei 16, 2024

mei 15, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>