Beste Anaal Douche [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Anaal Douche

Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein
Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein

De beste anaal douche van 2024 is de Easytoys Zwarte Anaal Douche. Als je je afvraagt welke anaal douche is het beste op het vlak van gebruiksgemak, dan zit je met dit model goed. Het is een zeer simpele douche die gemakkelijk in te brengen is en ook snel schoon te maken is. Daarnaast is de prijs zeer voordelig. Hij is geschikt voor zowel anaal als vaginaal gebruik.

Ben je op zoek naar een voor jou geschikte anaal douche? Dan heb je de juiste website gevonden. Hier lees je alles over de uitgebreide anaal douche test die we hebben gedaan. 

Hierbij hebben we gelet op gebruiksgemak, verschillende modellen en specificaties. Hier vind je dus de voor jouw beste anaal douche.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

37

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Anaal Douches

Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein

Beste Koop Anaal Douche
1. Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein

Teazers Intieme Douche

Beste Ergonomische Anaal Douche
2. Teazers Intieme Douche

Intieme Zwarte Douche

Beste Staaf Anaal Douche
3. Intieme Zwarte Douche

First. Backdoor [S]Experience Starter Set

Beste Anaal Douche Set
4. First. Backdoor [S]Experience Starter Set

Aluminium anaal douche

Beste Aluminium Anaal Douche
5. Aluminium anaal douche

Top 10 Beste Anaal Douches

Heb je geen tijd of geen zin om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste anaal douches. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een anaal douche?

Bij anale seks komt soms meer kijken dan je denkt. Hygiëne is er een belangrijk onderdeel van. Zo is het nodig dat je eerst naar de wc gaat en je zowel van tevoren als achteraf doucht. Sommige mensen vinden een normale douche voldoende, andere geven zichzelf liever een speciale anaal douche. Uiteindelijk zijn er voor iedereen mogelijkheden op de markt.

Een reden voor mensen om een anaal douche te gebruiken, is bijvoorbeeld omdat ze zo het gevoel krijgen schoner te zijn en zich op die manier beter kunnen ontspannen. Een anaal douche komt neer op een techniek waarbij stromend water in het rectum wordt gebracht. Door de zachte straal worden eventueel achtergebleven ontlastingsresten losgeweekt en zullen die gemakkelijker naar buiten komen. Ook heeft het als effect dat de anus er sneller en gemakkelijker door ontspant.

Ben je geïnteresseerd in een anaal douche kopen? Er bestaan verschillende modellen met allerlei voor- en nadelen in het gebruik. Hieronder lees je waar je op moet letten voordat je je aankoop afrondt.

Verschillende modellen

Er bestaan verschillende soorten anaal douches. Elk type heeft een eigen vorm en gebruik. Het meest simpele is een knijpbal van rubber of siliconen met een dun steeltje. Dit soort modellen zijn handmatig en veilig in gebruik. Daarnaast is dit type aan te raden wanneer je een beginner bent, maar ook voor gevorderden komen ze goed van pas. Je kunt er gemakkelijk mee controleren hoeveel water je naar binnen spuit. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken.

Een ander gangbaar type is het opzetstuk voor de douche. Je draait je normale douchekop los en bevestigt er gemakkelijk de anaal douche op. Dit type is aan te raden voor gevorderden, omdat het lastiger is de druk en de temperatuur van het water te controleren. Daarnaast is dit apparaat lastiger te reinigen, aangezien het moet worden losgeschroefd van de doucheslang.

Hoeveel ervaring heb je?

Ben je een beginner of een gevorderde? En wil je de anaal douche vooral voor dagelijkse hygiëne gebruiken of heb je er seksuele doeleinden mee? Het zijn zaken die je je moet afvragen om de juiste keuze te kunnen maken voor de geschikte anaal douche.

Voor beginners die hygiëne willen, is een standaard model aan te raden. Wil je het combineren met seksueel genot? Dan kun je gaan voor een wat complexer model.

Hoe vaak gebruiken?

Houd er rekening mee dat je de anaal douche niet te vaak moet gebruiken en dat je de instructies goed moet opvolgen. Te vaak gebruik kan schade aanbrengen aan het rectum. Normaal gesproken wordt aangeraden niet meer dan twee keer per maand deze douche te gebruiken.


Wat is de Beste Anaal Douche van 2024? 

Het is tijd om door te gaan naar de anaal douche test. In totaal hebben we een groot aantal getest waaruit de ultieme top vijf is gekomen.

Elk exemplaar is de beste anaal douche van 2024 in zijn eigen categorie. Je zult hier dus zonder problemen jouw ideale anaal douche vinden.

1. Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein

Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben je een beginner of ben je op zoek naar het maximale in gebruiksgemak? Dan is de Easytoys Zwarte Anaal Douche de beste anaal douche voor jou. Deze douche beschikt over een knijpfles waar 125 milliliter in past. Het staafje kun je insmeren met wat glijmiddel om deze gemakkelijker in te brengen.

Je kunt deze douche zowel anaal als vaginaal gebruiken. Zorg er wel voor dat je het apparaat goed schoonmaakt. Dit is gemakkelijk te doen met wat water en zeep. Daarnaast is dit product voor een klein prijsje te koop. Als enig nadeel heeft de knijpbal niet veel volume, waardoor je deze meerdere keren moet vullen voor een grondige anale schoonmaak.

Voordelen Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein

 • Zeer handig voor beginners
 • Gemakkelijk in te brengen door het smalle staafje
 • Voordelige prijs

Nadelen Easytoys Zwarte Anaal Douche - Klein

 • Er past niet veel water in de knijpbal, waardoor je deze vaker moet bijvullen

2. Teazers Intieme Douche

Teazers Intieme Douche

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wil je het allemaal nóg gemakkelijker, goedkoper en simpeler? Bekijk dan de Teazers Intieme Douche. Deze anaal douche is net als het vorige model ideaal voor zowel vaginaal als anaal gebruik. Door het ergonomische ontwerp ligt de knijpbal zeer fijn in de hand en gebruik je hem zonder enig probleem.

Je reinigt er gemakkelijk restjes ontlasting mee en bij vaginaal gebruik is het handig wanneer je last hebt van teveel afscheiding of bij de menstruatie. De prijs van de douche is zeer voordelig. Houdt er wel rekening mee dat de inbrengstaaf van plastic is. Hierdoor kan het zijn dat je hem lastig inbrengt wanneer je het niet combineert met glijmiddel.

Voordelen Teazers Intieme Douche

 • Door de ergonomische knijpbal is de anale douche zeer gemakkelijk in gebruik
 • Zeer voordelig qua prijs
 • Zowel voor anaal als vaginaal gebruik

Nadelen Teazers Intieme Douche

 • Je moet het staafje combineren met glijmiddel om deze in te brengen

3. Intieme Zwarte Douche

Intieme Zwarte Douche

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben je wat meer ervaren met het fenomeen anaal douche? Dan gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar een opzetstuk voor de douche. Deze Intieme Zwarte Douche is zo’n model die je in een handomdraai aansluit op de doucheslang. Daarnaast heeft dit model als groot voordeel dat de druk automatisch gereguleerd wordt en je jezelf dus nooit met een te hoge druk wast.

De zwarte kleur van het apparaat zorgt voor een stijlvolle en strakke afwerking. Zorg er wel voor dat je het van tevoren insmeert met wat glijmiddel, anders kun je het lastig inbrengen. De diameter van de stang is 2 centimeter. Enig nadeel van deze douche is dat je van tevoren de temperatuur van het water moet reguleren.

Voordelen Intieme Zwarte Douche

 • Ideaal voor de ervaren gebruiker
 • De staaf reguleert de druk van het water automatisch
 • Strakke en stijlvolle afwerking

Nadelen Intieme Zwarte Douche

 • De temperatuur van het water moet je van tevoren reguleren

4. First. Backdoor [S]Experience Starter Set

First. Backdoor [S]Experience Starter Set

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je een beginner en nieuwsgierig naar de wereld van anaal plezier? Dan is de First Backdoor Experience Starter Set voor jou! Dit is een set met verschillende onderdelen zoals een buttplug, een vibrerende plug, een anaalketting, glijmiddel en een anaal douche. Daarnaast krijg je er veel informatie bij over hoe je alles het beste kunt gebruiken.

Alle onderdelen zijn gemaakt van siliconen en zijn zeer flexibel. De anaal douche bestaat uit een knijpbal met een staafje. Wel is de knijpbal behoorlijk klein. Er past maar 75 milliliter in en je zult deze dus regelmatig moeten bijvullen als je een grondige schoonmaak wilt. Omdat het een pakket voor beginners is, zijn alle onderdelen wat aan de kleine kant.

Voordelen First. Backdoor [S]Experience Starter Set

 • Het gaat om een set met attributen voor beginners
 • Alles wat je nodig hebt om je nieuwsgierigheid naar anaal plezier te onderzoeken
 • De anaal douche is net als de rest gemaakt van siliconen

Nadelen First. Backdoor [S]Experience Starter Set

 • De knijpbal van de anaal douche is vrij klein

5. Aluminium anaal douche

Aluminium anaal douche

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben je een ervaren gebruiker van seksspeeltjes, en dus ook een masturbator, en wil je een nieuw model anaal douche kopen? Dan is de Aluminium Anaal Douche een goede optie. De mooie zilverkleurige staaf beschikt over vijf gaatjes aan de bovenkant waardoor het water evenredig in het rectum wordt gespoten. Je kunt de stang gemakkelijk aansluiten aan de doucheslang.

Daarnaast kun je de watertoevoer gemakkelijk reguleren met het ventieltje aan de zijkant. Hiermee verander je alleen de hoeveelheid water. De temperatuur en de druk verander je er niet mee.

Voordelen Aluminium anaal douche

 • Mooi zilverkleurig model
 • Met de draaiknop bepaal je zelf de hoeveelheid water
 • Bovenop de staaf zitten vijf gaatjes waar het water doorheen komt

Nadelen Aluminium anaal douche

 • De temperatuur en de druk van het water moet je zelf regelen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel anaal douches hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten anaal douches getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de anaal douches op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste anaal douches op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>