Beste Anti Rimpel Crème [2024]

Laatste Update: juli 2024

Best Geteste Anti Rimpel Crème 2024

NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Nachtcrème

NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Nachtcrème

Uit onze test is gebleken dat de NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel creme de beste anti rimpel crème van 2024 is. Deze crème helpt je bij het verminderen van rimpels binnen een mum van tijd. Deze Anti-Rimpel Nachtcrème combineert het cel-actieve Q10 met Creatine. Hierdoor bestrijdt het effectief fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een voelbaar stevigere huid. De intensief voedende formule herstelt de huid gedurende de nacht wanneer deze het meest ontvankelijk is.

Helaas worden we allemaal ouder. Opzich niet zo erg natuurlijk, maar het zorgt er wel voor dat je huid verandert van structuur. 

Een gevolg hiervan? Rimpels!

Gelukkig is er een oplossing. Een goede anti-rimpel crème zorgt ervoor dat je huid jong blijft. Hiermee voorkom je je diepe rimpels en fijne lijntjes.

Maar wat is nu de beste anti-rimpel crème van 2024? Waar moet je op letten bij het kopen van zo'n crème?

Wij van Mutsy hebben voor jou een zeer uitgebreide anti rimpel crème test gedaan. We hebben onder andere gekeken naar samenstelling, prijs en effectiviteit. Lees onderstaand artikel om te weten te komen wat onze conclusies zijn en wat de beste anti rimpel crème was in 2024.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de top 5 uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Anti-Rimpel Crèmes

NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Nachtcrème

Beste koop Anti Rimpel Crème 
1. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel

Beste creme voor gladde huid
2. L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur

Beste prijs / kwaliteit
3. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel

Beste voor gevoelige huid
4. L'Oréal Paris Revitalift Serum

Beste voor vermoeide huid
5. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste anti rimpel crème is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

26+ anti rimpel crèmes vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

24+ uur onderzoek


Welke anti rimpel crème is het beste?

Als jij op zoek bent naar de beste anti-rimpel crème dan is het nu tijd om op te letten. Wij hebben namelijk een top samengesteld met de beste anti-rimpel crème van 2024. 

Tijdens onze zoektocht naar de beste anti rimpel creme kwamen we een hoop "rommel" tegen, maar ook een aantal cremes die verrassend goed waren.

Er is gekeken naar prijs-/kwaliteit verhouding, effectiviteit waar het gaat om de bestrijding van rimpels en fijne lijntjes, verzorgende werking en bescherming van de huid tegen UV straling.

Uiteindelijk is hier een ultieme Top 5 met beste anti rimpel cremes van 2024 uit voortgekomen.

1. NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Nachtcrème

NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Nachtcrème
 • Combineert het cel-actieve Q10 met Creatine waardoor het ontzettend effectief is voor het bestrijden van rimpels en fijne lijntjes
 • Zorgt voor een voelbaar stevigere huid
 • Binnen 1 week al merkbaar verschil
 • Voor deze prijs geen beter alternatief te vinden
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème is wat ons betreft de beste anti-rimpel crème van 2024. Na meerdere cremes op een rijtje gezet te hebben, kwam er geen enkele anti-aging creme zo goed naar voren als dit product van Niveau.

Waarom dan?

De NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème beschikt over een unieke formule die het cel-actieve Q10 combineert met creatine. Hierdoor is het product enorm effectief in het bestrijden van diepere rimpels en fijne lijntjes.

Verder hebben natuurlijk ook gekeken naar de ervaringen van andere consumenten met dit product. We hebben het hele internet afgespeurd op zoek naar ervaringen van andere consumenten over dit product. Hieronder een paar van onze favoriete reviews:

 • "De Nivea Q10 anti-rimpelcrème heeft me enorm verrast. Ik had er geen hoge verwachtingen van aangezien ik de dag variant gebruik. Maar de nacht variant is echt een fijne toevoeging om te hebben."
 • "Zachte crème smeert goed uit en je hebt er niet veel van nodig. De crème geeft ook geen irritatie aan de huid"
 • "Fijne nachtcrème. Trekt snel in en voelt goed aan."

2. L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur Filler Serum

L'Oréal Paris Revitalift Hyaluronzuur Filler Serum
 • Makkelijk aan te brengen dankzij het pipet
 • Vlekt niet en trekt snel in
 • Sterke geur die lang blijft hangen

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Welke vrouw wil nu geen goed gehydrateerde gladde huid, die ook nog eens stevig aanvoelt. L'Oréal Paris heeft met de revitalift filler serum wat dat betreft een topproduct op de markt gebracht.

Dit alles-in-een serum geeft de huid veerkracht, stevigheid en gladheid, dankzij micro en macro hyaluronzuur moleculen. Met 15% hyaluronzuur geeft deze crème een echte antiage boost aan je huid.

Testers geven aan, dat na 6 weken rimpels tot maar liefst 47% lijken te zijn verminderd. Het serum is ook zuinig in gebruik, per keer heb je er maar 2 tot 3 druppels van nodig om er weer stralend uit te zien.

3. NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème

NIVEA Q10POWER Anti-Rimpel - 50 ml - Nachtcrème
 • Voordelige koop
 • Subtiele geur
 • Crème is wat dikker van textuur

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Volgens de Consumentenbond is Q10 absoluut een van de meest werkzame stoffen in de strijd tegen rimpels. De Q10POWER nachtcrème bestaat voornamelijk uit de werkzame stoffen Q10 en creatine. Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen en de huid wordt steviger.

De crème zorgt gedurende 24 uur lang voor een intensieve voeding van de vermoeide huid. Al binnen 10 dagen werden er verbeteringen van de huid opgemerkt door gebruikers van dit product.

De crème trekt snel in, zodat de huid gewoon kan "ademen" gedurende de nacht. 's Ochtends heeft de crème zijn werking gedaan en zie je in de spiegel een uitgeruste huid die goed verzorgd is.

4. L'Oréal Paris Revitalift Serum

L'Oréal Paris Revitalift Serum
 • Trekt snel in de huid en voelt niet trekkerig aan
 • Goede verhouding prijs/kwaliteit
 • Het duurt een aantal weken voordat je resultaat ziet wat betreft rimpelvermindering

Score

8.9

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op nummer 4 in onze Top 5 staat opnieuw een product van L'Oréal Paris. Dit serum bevat Pro Retinol, dat erom bekend staat dat het rimpels vermindert en de huid egaliseert en hydrateert.

Daardoor blijft deze soepel en zacht. Dat gebeurt al direct na het insmeren. Na 4 uur is de huid volgens het testpanel 38% veerkrachtiger en voelt het volgens 16% van de gebruikers steviger aan.

Na slechts 4 weken is een vermindering van diverse rimpels zichtbaar. Je brengt van dit serum enkele druppels 's ochtends en 's avonds aan op je huid.

5. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème

NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème
 • Licht en daardoor goed smeerbaar
 • Geeft een fris gevoel en de huid voelt alsof het goed is verzorgd
 • Zit in een tube, een aantal testers hebben dit product liever in een potje

Score

8.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

In de nacht herstelt de huid zich en worden nieuwe cellen aangemaakt. NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel +Energy Verkwikkende Nachtcrème bevat pure vitamine C en het krachtige antioxidant Q10. Samen zorgen zij ervoor dat jouw huid 's nachts ontdaan wordt van alle stressgerelateerde oneffenheden, zoals fijne lijntjes en een vermoeid uitziende huid.

Wanneer je in de ochtend wakker wordt en in de spiegel kijkt, zie je een frissere en duidelijk stralende huid. Bijkomend voordeel is dat de crème goed in te smeren is en niet blijft plakken. Je hebt er maar weinig van nodig, om de nachtcrème goed zijn werk te laten doen.


Top 10 Anti Rimpel Crèmes

Waar kun je het beste een anti rimpel crème kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste anti rimpel crème van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht anti rimpel crèmes bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 anti rimpel crèmes!


Anti rimpel crème kopen: hier moet je op letten

Het kopen van de beste anti-rimpel crème is een stuk moeilijker dan je zou denken. Er zijn namelijk heel veel anti-rimpel crèmes die van alles beloven, maar eigenlijk helemaal niet over de juiste ingrediënten beschikken. 

Daarnaast is er voor ieder persoon een andere anti-rimpel crème die goed kan werken. Iedere huid is verschillend en reageert anders op een creme.

Bovendien beloven de fabrikanten je allemaal hetzelfde: een stralende jonge huid waardoor je er jaren jonger uitziet. Bij het zoeken naar de beste anti rimpel creme speelt ook de prijs mee. De beste anti rimpel creme volgens de Consumentenbond is beslist niet de duurste en dat is fijn om te weten.

In onderstaande sectie leggen we je precies uit waar je op moet letten bij het kopen van de beste anti-rimpel creme van 2024.

Ingrediënten

Waarschijnlijk een van de belangrijkste zaken bij het kopen van de beste anti-rimpel crème? De ingrediënten! Zonder de juiste ingrediënten is een anti-rimpel crème eigenlijk zinloos.

Over het algemeen wil je bij het kiezen van de juiste anti-rimpel crème kijken naar de ingrediënten retinol en hyaluronzuur. Deze twee ingrediënten werken ontzettend goed tegen rimpels en gaan huidveroudering tegen.

Naast bovenstaande ingrediënten zijn peptiden ook iets waar het huis vrolijk van wordt. Kortom, let dus goed op de producten en of ze de juiste ingrediënten hebben. 

In onze top 5 beste anti-rimpel crèmes hebben we hier uiteraard al naar gekeken. Door een van deze cremes te kiezen weet je zeker dat je goed zit. 

Welke anti rimpel crème past bij mij?

Welke anti-rimpel crème past bij mij? Het is een vraag die je jezelf zeker moet stellen.

Om te bepalen wat de beste anti-rimpel crème voor jouw situatie is, kun je vragen stellen als:

 • Wat wil ik bereiken met de anti-rimpel crème?
 • Welk huidtype heb je?
 • Hoeveel geld wil je uitgeven?

Er is wat ons betreft niet zoiets als de "beste anti-rimpel crème". Dit is afhankelijk per persoon en verschilt dus enorm. 

Huidtype

Uiteraard hebben we in onze anti-rimpel crème test ook rekening gehouden met verschillende huidtypes. Iedere huid is anders en het is goed hier je keuze op aan te passen. De beste anti-rimpel crème volgens de consumentenbond houdt hier niet voor niets rekening mee.

Heb jij bijvoorbeeld een droge huid? Dan wil je een anti-rimpel crème hebben met een hoog SPF-gehalte. Juist een vette huid? Kies dan voor een lichte anti-rimpel crème. 

Voor de gevoelige huid zouden we je aanraden om te kiezen voor een anti-rimpel crème die niet te veel agressieve stoffen bevat. 

Doel van de anti rimpel crème

Een anti-rimpel crème kan voor meer zaken gebruikt worden dan het verminderen van rimpels. Denk hierbij aan:

 • Bescherming tegen de zon
 • Verminderen van acne en puistjes
 • Wegwerken van donkere kringen en wallen

Het is goed hier rekening mee te houden bij het kopen van een anti-rimpel crème. Ga goed na welk doel past bij jou.


Wat is de beste anti rimpel crème volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft helaas nog geen test gedaan voor anti rimpel crèmes, en daarom kunnen wij ook moeilijk antwoord geven op deze vraag. Gelukkig hebben wij van Mutsy wel een test uitgevoerd.

Zo hebben we meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. Het beste product is de NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Nachtcrème. Als je naar boven scrolt, lees je een beknopte review van het product!


Veelgestelde vragen

Waarom is deze anti rimpel crème test betrouwbaar?

Om te bepalen welke anti rimpel crème het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende anti rimpel crèmes op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de allerbeste producten zijn terug te vinden in dit artikel. 

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij Mutsy werken we met complexe algoritmes. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst.  Alleen de allerbeste producten of diensten worden vervolgens verwerkt in onze artikelen.

Welke video deurbel zonder camera zonder abonnement is het beste?

De NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Nachtcrème is momenteel de anti rimpel crème. In onze analyse scoorde geen enkele anti rimpel crème zo goed als deze crème. 

juli 10, 2024

juli 8, 2024

juli 8, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>