Beste Anti Spinnen Spray [Test 2024]

Laatste Update: juli 2024

Best Geteste Anti Spinnen Spray

RepellShield Spinnen bestrijden - Ongediertewering | Diervriendelijk Spinnen verjagen met geur,

Anti-Spinnen Spray Repellshiel

Op zoek naar een snelle, effectieve én milieuvriendelijke oplossing voor spinnen in huis en tuin? De Anti-Spinnen Spray van Repellshiel is de beste anti-spinnenspray van 2024 volgens onze tests. Deze krachtige, natuurlijke formule houdt spinnen op afstand zonder schade toe te brengen aan andere organismen. Maak je leefomgeving in een handomdraai spinvrij met RepellShield. Probeer het nu en ervaar het verschil! 

Heb je last van een overvloed aan spinnen in en om je huis? Dan is een effectieve anti spinnen spray ontzettend handig.

Met een anti spinnen spray zorg je er namelijk voor dat een gebied volledig vrij wordt gemaakt van spinnen. Door middel van een bepaalde geur worden deze spinnen namelijk gemakkelijk verjaagd. 

Je wilt dan uiteraard wel een effectieve anti spinnen spray die ook daadwerkelijk alle spinnen verjaagd. Maar welke anti spinnen spray is effectief en wat is de anti spinnen spray met beste prijs-/kwaliteitsverhouding?

In dit artikel vertellen wij je van alles over de beste anti spinnen sprays van dit moment. Ook ontdek je de belangrijkste criteria voor het aanschaffen van een goede anti spinnen spray. Benieuwd? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Anti Spinnen Sprays

RepellShield Spinnen bestrijden - Ongediertewering | Diervriendelijk Spinnen verjagen met geur,

Beste koop anti spinnen spray
1. Anti-Spinnen Spray Repellshiel

Spinnen-spray Spray-Away

Beste anti spinnen spray buiten
2. Spinnen-spray Spray-Away

Spiderfree Concentraat

Beste anti spinnen spray grootverpakking
3. Spiderfree Concentraat

FLGT - Insecten spray - Motten spray

Beste insectenspray
4. FLGT - Insecten spray - Motten spray

Impressed Web Free

Beste anti web spray
5. Impressed Web Free


Top 10 Beste Anti Spinnen Sprays

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste anti anti spinnen sprays! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een anti spinnen spray?

Word je helemaal gek van al die spinnen en de troep die ze achterlaten? Dan is een effectieve anti spinnen spray het bestrijdingsmiddel dat je nodig hebt. Maar welke optie is het beste en is het geschiktst voor jou? Onderstaande aandachtspunten helpen jou bij het maken van de beste keuze.

Deze criteria hebben we namelijk uitvoerig getest in onze beste anti spinnen spray test. Ook zijn deze criteria getest in de beste anti spinnen spray volgens de consumentenbond test. Wil je dus de beste keuze maken? Dan raden we aan onderstaande criteria goed door te lezen.

Effectiviteit

Wanneer je een anti spinnen spray aanschaft wil je natuurlijk wel een optie die effectief is en ook daadwerkelijk de spinnen verjaagd. Om die reden is het belangrijk dat je goed kijkt naar het soort anti spinnen spray en hoe effectief hij is.

Omdat dit lastig vooraf te bepalen is, raden wij altijd aan goed de reviews van een anti spinnen spray te lezen. Deze geven vaak een goed inzicht in de effectiviteit van een anti spinnen spray. In onze top 5 beste anti spinnen sprays vind je verschillende opties welke allemaal zeer effectief zijn.

Werking

Ook de werking is een zeer belangrijke criteria om rekening mee te houden. Is de anti spinnen spray geschikt om alleen spinnen te verwijderen of gaat hij ook ander ongedierte tegen? 

Ook zijn er anti spinnen sprays welke de spinnen verjagen en tegelijkertijd het oppervlak vrijmaken van resten van ongedierte. Bekijk dus goed de product omschrijving van een anti spinnen spray om achter de precieze werking van het middel te komen.

Milieuvriendelijkheid

Ook zijn niet alle anti spinnen sprays even goed voor het milieu. Omdat er tegenwoordig ook veel anti spinnen sprays zijn welke geen negatieve impact op het milieu hebben, raden we altijd aan een optie aan te schaffen waarmee je andere organisme niet beschadigd.

In onze top 5 vind je daarom allerlei anti spinnen sprays welke allemaal gemaakt zijn op natuurlijke basis. Hiermee jaag je de spinnen weg zonder organisme aan te tasten.

Budget

De laatste en zeker niet onbelangrijkste criteria om rekening mee te houden is het budget. Zo kun je van te voren een budget afstemmen om zo een goede keuze te kunnen maken. Niet alle goedkope anti spinnen sprays zijn namelijk even effectief. Ook zijn lang niet alle dure opties automatisch goed.

We raden daarom aan goed naar de prijs-/kwaliteitsverhouding te kijken om een miskoop te voorkomen. In onze top 5 ontdek je effectieve anti spinnen sprays uit verschillende prijsklassen.


Wat zijn de beste anti spinnen sprays?

Welke anti spinnen spray is het beste? Het antwoord op deze vraag ontdek je hieronder. Aan de hand van de testresultaten uit onze beste anti spinnen spray test, hebben we namelijk een handige top 5 beste opties opgesteld.

Hieronder vind je de 5 beste anti spinnen sprays uit verschillende categorieën en prijsklassen. Denk bijvoorbeeld aan de beste optie tegen ongedierte universeel of juist de beste optie tegen spinnenwebben. 

Om de keuze voor jou nog wat makkelijker te maken, hebben we ook voor iedere optie uit onze top 5 een korte product omschrijving geschreven. Hierbij zijn ook de voor- en nadelen van ieder model opgenoemd.

1. Anti-Spinnen Spray Repellshiel

RepellShield Spinnen bestrijden - Ongediertewering | Diervriendelijk Spinnen verjagen met geur,

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Ingrediënten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

De beste anti spinnen spray van 2024 is overduidelijk de RepellShield Spinnen bestrijden. Deze anti spinnen spray verjaagd spinnen op een vriendelijke manier.

Zo werkt de RepellShield Spinnen bestrijden spray door middel van een geur die spinnen verjaagd. Hiermee is het een zeer milieuvriendelijke manier van spin bestrijding.

De RepellShield Spinnen bestrijden wordt geleverd in een verpakking met een inhoud van 250 ml. Hierdoor kun je gelijk een grote oppervlak spinvrij maken. De kwaliteit is zeer goed waardoor spinnen direct verdwijnen en ook een lange tijd niet meer terugkomen.

Je kunt de RepellShield Spinnen bestrijden binnen en buiten gebruiken. Zo maak je gemakkelijk je zolder, kelder of woonkamer spinvrij.

Voordelen Anti-Spinnen Spray Repellshiel

 • Werkt zeer effectief en op natuurlijke basis
 • Door de grote verpakking maak je een groot oppervlak spinvrij
 • De spinnen blijven lang weg met deze anti spinnen spray
 • De geur is niet super smerig

Nadelen Anti-Spinnen Spray Repellshiel

 • Geen

2. Spinnen-spray Spray-Away - 100% natuurlijk

Spinnen-spray Spray-Away

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Ingrediënten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

De Spinnen-spray Spray-Away - 100% natuurlijk hebben we op de tweede plek geplaatst. Deze anti spinnen spray is een stuk duurder dan de nummer 1, maar heeft wel een zeer effectieve werking.

In vergelijking van de nummer 1 beschikt dit model over een zeer grote inhoud van wel 500ml. Hiermee kun je dus een nog groter oppervlak gemakkelijk spinvrij maken. De middelen in deze anti spinnen spray zijn 100% natuurlijk waardoor zowel spinnen als andere organisme niet gedood worden.

Met de Spinnen-spray Spray-Away - 100% natuurlijk heb je binnen no-time je huis weer spinvrij. Ook blijven ze lang weg en is deze spray ook te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de zolder, schuur of veranda.

Het nadeel van de Spinnen-spray Spray-Away - 100% natuurlijk is dat de geur niet al te fijn is en het is ook niet gezond om deze direct in te ademen.

Voordelen Spinnen-spray Spray-Away - 100% natuurlijk

 • Werkt op vrijwel alle plekken
 • Gemaakt van 100% natuurlijke stoffen
 • Door de grote inhoud kun je een grote ruimte spinvrij maken

Nadelen Spinnen-spray Spray-Away - 100% natuurlijk

 • De prijs van deze optie is een stuk hoger

3. Spiderfree Concentraat - Spinnenwering

Spiderfree Concentraat

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Ingrediënten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb je nou echt last van een grote spinnenplaag? Dan is de Spiderfree Concentraat - Spinnenwering de optie voor jou. 

De Spiderfree Concentraat - Spinnenwering beschikt namelijk over een zeer grote inhoud van wel 1 liter. De geur en samenstelling van deze spray zorgen er voor dat de spinnen de plek mijden. Dit is ideaal om bewerkte plekken te sprayen, omdat deze dan ook daadwerkelijk spinvrij blijven.

Hiermee voorkom je dat je nieuwe schilderwerk binnen no-time weer onder de spinnen zit. Het middel werkt vuilafstotend en heeft, afhankelijk van de weersomstandigheden, een werking van 3 tot wel 6 maanden.

Je gebruikt ongeveer 10 tot 15 ml per vierkante meter. Wel is het belangrijk om dit niet op net nieuw schilderwerk te gebruiken dankzij de samenstelling. Laat nieuw schilderwerk daarom zeker 5 weken uitharden voor je deze bewerkt met de Spiderfree Concentraat - Spinnenwering.

Voordelen Spiderfree Concentraat - Spinnenwering

 • Beschikt over een inhoud van wel 1 liter
 • De prijs is niet veel hoger dan de andere opties terwijl de inhoud een stuk groter is
 • Zeer effectief dankzij de geur en samenstelling 
 • Geschikt om spinnen te verwijderen en voorkomen

Nadelen Spiderfree Concentraat - Spinnenwering

 • Kan niet op natte plekken aangebracht worden

4. FLGT - Insecten spray - Motten spray

FLGT - Insecten spray - Motten spray

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Ingrediënten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De vierde plek in onze top vijf is ingenomen door de FLGT - Insecten spray - Motten spray. Deze anti spinnen spray is namelijk het beste universele model.

Zo bestrijd je naast spinnen ook mijten, vlooien en andere kruipende insecten. Heb je veel last van verschillende soorten ongedierte op een bepaalde plek? Dan is de FLGT - Insecten spray - Motten spray zeer effectief om die plek weer ongedierte vrij te maken.

De FLGT - Insecten spray - Motten spray is wel een stuk duurder dan de andere opties uit onze top 5. Bedenk daarom goed of dit wel de beste optie voor jou is. Dit is bijvoorbeeld wel de beste optie wanneer je meerdere ongedierte moet verwijderen. Het kopen van losse ongedierte bestrijdingsmiddelen zal namelijk een stuk duurder zijn.

De FLGT - Insecten spray - Motten spray is tevens ook geschikt om bedwantsen te voorkomen en verwijderen. De handleiding die wordt meegeleverd is zowel Nederlands als Frans. Lees deze goed door om veilig gebruik te garanderen.

Voordelen FLGT - Insecten spray - Motten spray

 • Naast het bestrijden van spinnen werkt hij ook tegen andere ongedierte
 • De handleiding die wordt meegeleverd is vertaald naar het Nederlands
 • Veilig te gebruiken

Nadelen FLGT - Insecten spray - Motten spray

 • Dit is de duurste optie uit onze top 5

5. Impressed Web Free - 500 ml spray

Impressed Web Free

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Ingrediënten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De Impressed Web Free - 500 ml spray hebben we op de laatste plaats gezet. Deze anti spinnen spray werkt namelijk niet bij het bestrijden van spinnen, maar is wel zeer effectief bij het verwijderen van resten van spinnen en andere ongedierte.

Zo beschikt de Impressed Web Free - 500 ml spray over een grote inhoud van 100% biologisch afbreekbare stoffen welke vervuiling van spinnen, luizen, vliegen, muggen, wantsen etc. tegengaan.

Het middel is niet giftig en kan daarom veilig gebruikt worden. Ook is het doorzichtig en zorgt het daarom niet voor ongewenste vlekken. De effectieve reiniging zorgt er voor dat jouw plinten en kozijnen er weet uitzien als vanouds. Meer weten over de Impressed Web Free - 500 ml spray? Klik dan op de knop hierboven!

Voordelen Impressed Web Free - 500 ml spray

 • Zeer effectief bij het verwijderen van resten van spinnen en andere ongedierte
 • Doorzichtig waardoor het niet zal vlekken
 • Gemaakt van 100% biologisch afbreekbare stoffen

Nadelen Impressed Web Free - 500 ml spray

 • Niet effectief tegen spinnen

Hoeveel soorten anti spinnen sprays hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 anti spinnen sprays getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de anti spinnen sprays op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste anti spinnen sprays zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 28, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>