Categorie: Shoppen
Laatste Update: April 2024

Best Geteste Automatische Voerbak Voor Katten

PetHero 3 Automatische Voerbak Zwart

Ben jij nou op zoek naar een goede automatische voerbak voor katten? Zo'n eentje waardoor je lieve viervoeter nooit zonder eten zit?

Dan is de PetHero 3 automatische voerbak net wat voor jou. En wist je dat deze voerbak is verkozen tot de beste automatische voerbak voor katten 2024 door onze redactie?

Met deze speciale voerbak kan jij tot wel 12 maaltijden per dag samenstellen. Je kan dit indelen tussen de 1 en 99 porties (1 portie is 5 gram).

Handig! En daarnaast is deze voerbak geschikt voor zowel katten als honden (van klein tot middelgroot formaat). Ideaal wanneer je meerdere huisdieren in huis hebt.

Onze huisdieren: we houden ontzettend veel van ze. Maar ze zijn soms best wat werk. Nou valt dat bij een kat nog enigszins te overzien. Echter kan je je afvragen: hoe komen ze aan eten als ik op vakantie wil?

Wanneer je niemand hebt die dagelijks langs kan gaan is een automatische voerbak net wat voor jou. Met behulp van zo'n voerbak kan jij gerust je gang gaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kat zonder eten zit. 

Maar ja, wat is de beste automatische voerbak voor katten?  Wij hebben ook een zeer uitgebreide automatische voerbak voor katten test gedaan. In deze test kwamen tientallen verschillende automatische voerbakken voorbij. In dit artikel vind je de 5 beste automatische voerbakken voor katten van dit moment!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Automatische Voerbakken Voor Katten

Beste koop automatische voerbak voor katten
1.  PetHero 3 Automatische Voerbak Zwart

BOME Voerautomaat - Camera en Audio - Inclusief SD-Kaart - Automatische Voerbak Kat of Hond - Voerautomaat Kat - Zwart

Beste luxe automatische voerbak voor katten
2. BOME Voerautomaat met Camera en Audio

DKProducts.nl Automatische voerbak zwart - Voerautomaat met app - Smartphone Besturing - Voerinhoud 6 Liter - Voor Katten- en Hondenvoer - Droogvoer - Voedingsschema - WiFi - Automatische voerbak kat - Automatische voerbak

Beste design automatische voerbak voor katten
3. DKProducts Automatische Voerbak Zwart

Bowkam Automatische Voerbak – Voerbak – Voerautomaat - Voerbak Kat – Voerbak Hond - Voerautomaat Kat – Met Voice Recording - Wit

Beste budget automatische voerbak voor katten
4. Bowkam Automatische Voerbak

Talo Slimme Automatische Voerbak op Wi-Fi – Pet Feeder | Geschikt voor Katten, Kleine en Middelgrote Honden | 3.7 Liter

Beste prijs-kwaliteitverhouding automatische voerbak voor katten
5. Talo Slimme Automatische Voerbak op wifi

Top 10 beste automatische voerbakken voor katten

Is dit allemaal iets te veel lezen? Klik dan op de knop hieronder. Zo kom je direct terecht bij de top 10 beste automatische voerbakken voor katten. Handig!


Waar moet je op letten bij het kopen van een automatische voerbak voor katten?

Oké: je wil het beste voor je kat. En daar hoort simpelweg gewoon een goede voerbak zijn. Maar een automatische voerbak voor katten kopen kan best moeilijk zijn. 

En daarom hebben wij zoals beloofd hieronder een aantal tips op een rijtje gezet. Die kunnen jou helpen bij het vinden van de beste voerbak. Let hierbij vooral ook op wat goed past bij je kat. De beste automatische voerbak voor katten volgens de consumentenbond hoeft niet de beste te zijn voor jouw kat. 

Wifi

Ten eerste willen we het hebben over de wifi. Sommige automatische voerbakken werken namelijk op wifi. Ja, echt!

Dat betekent dat jij op afstand de voerbak kan instellen naar je eigen voorkeur. Ook handig wanneer je dit een keer per ongeluk bent vergeten maar je niet thuis bent. 

Dit alles doe je simpel met je telefoon. Wij vinden dat dit een zeer handige extra feature is. Maar logischerwijs betaal je voor een voerbak met wifi verbinding ook meer geld. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

Aantal maaltijden per dag

Bij een automatische voerbak kan je een X aantal maaltijden per dag instellen. Bij de één zijn dit er maximaal 10 per dag en bij de ander bijvoorbeeld 12.

Wanneer jij meerdere katten hebt is het wel zo handig dat ze allemaal ook daadwerkelijk kunnen eten. Je kan dan het beste gaan voor een hoog aantal instelbare maaltijden per dag. Wanneer je slechts één kat hebt hoeft dit natuurlijk niet per se.

Garantie

En als laatste dan nog de garantie. Dit kan je zien als een soort indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten waar jij niks aan kan doen.

Wanneer je dan merkt dat er iets niet goed is met de automatische voerbak wil je hier wel op kunnen terugvallen. Daarvoor is garantie dus ook zo belangrijk. Zorg ervoor dat de garantietermijn ten minste één jaar is op je nieuwe automatische voerbak.


Wat is de beste automatische voerbak voor katten van 2024? 

Wij hebben een erg uitgebreide en strenge automatische voerbak test gedaan. In die test hebben wij tientallen verschillende automatische voerbakken met elkaar vergeleken. 

Aan de hand van deze test hebben wij een paar voerbakken gekozen die als beste wisten te scoren op verschillende vlakken zoals design of prijs-kwaliteitverhouding. Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar deze voerbakken? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste automatische voerbakken voor katten van 2024!

1.  PetHero 3 Automatische Voerbak Zwart

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Deze PetHero 3 automatische voerbak is verkozen tot de beste automatische voerbak van 2024. En dat kwam natuurlijk doordat deze op alle vlakken als beste wist te scoren.

Maar wat maakt deze dan zo goed? Nou, laten we eens beginnen bij de camera. Hiermee kan jij je huisdieren zien en dus ook een oogje in het zeil houden. Ideaal wanneer je deugnietjes in huis hebt.

Daarnaast is de voerbak te besturen via je telefoon met wifi. Daardoor kan dit dus ook op afstand gedaan worden. Je kan tot wel 12 maaltijden per dag instellen en je kan dit indelen in porties tussen de 1 en 99 (5 gram per portie). 

Dit kan je dus echt exact afstellen naar de behoeftes van je kat. Ook handig wanneer je huisdier een speciaal dieet volgt bijvoorbeeld.

Voordelen PetHero 3 Automatische Voerbak Zwart

 • Deze automatische voerbak is te besturen via je telefoon met behulp van wifi
 • Je kan tot 12 maaltijden per dag instellen met tussen de 1 en 99 porties
 • Dankzij de ingebouwde en verstelbare camera kan jij je huisdieren zien en een oogje in het zeil houden

Nadelen PetHero 3 Automatische Voerbak Zwart

 • De voerbak is enigszins prijzig in verhouding met de andere voerbakken

2.  BOME Voerautomaat met Camera en Audio

BOME Voerautomaat - Camera en Audio - Inclusief SD-Kaart - Automatische Voerbak Kat of Hond - Voerautomaat Kat - Zwart

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Wij willen het beste voor onze dieren. En wanneer je het budget ervoor hebt wil je dit waarschijnlijk investeren in een goede kwaliteit voerbak. Dan is deze BOME voerautomaat echt perfect.

En ja: deze is aan de prijzige kant. Maar dat wordt volledig gecompenseerd met de goede kwaliteit van de automatische voerbak. Zo kan je deze niet alleen gebruiken voor katten, maar ook voor honden.

Zo kan je met behulp van de verstelbare camera zien of je dieren het eten ook daadwerkelijk opeten. En ze in de gaten houden kan dan ook natuurlijk.

Daarnaast kan je met behulp van de gratis app heel simpel instellen hoe vaak, wanneer en hoeveel voer het apparaat moet geven aan je huisdier. Wist je dat er zelfs een speciaal anti-verstoppingssysteem aanwezig is?

Voordelen BOME Voerautomaat met Camera en Audio

 • Je kan met behulp van de verstelbare camera zien of je dieren het eten ook opeten
 • Met behulp van de gratis app kan je instellen hoe vaak, wanneer en hoeveel voer je huisdier krijgt
 • Er is een speciaal anti-verstoppingssysteem ingebouwd 

Nadelen BOME Voerautomaat met Camera en Audio

 • Vrij prijzig in verhouding met de andere voerbakken in dit rijtje

3. DKProducts Automatische Voerbak Zwart

DKProducts.nl Automatische voerbak zwart - Voerautomaat met app - Smartphone Besturing - Voerinhoud 6 Liter - Voor Katten- en Hondenvoer - Droogvoer - Voedingsschema - WiFi - Automatische voerbak kat - Automatische voerbak

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Deze DKProducts automatische voerbak heeft een design waar je 'u' tegen zegt. Letterlijk over alles wat je nodig hebt is goed nagedacht. En de voerbak ziet er dan ook nog eens super modern en mooi uit!

Met behulp van de Smart Life App kan jij de voerbak heel makkelijk zelf instellen. Ook wanneer je niet thuis bent, want deze werkt super handig met Wifi. Hoef je je daar dus ook geen zorgen over te maken.

Daarnaast kan je ook automatische voedingsschema's instellen. Hierdoor hoef je zelf niks meer te doen. En wist je dat je zelf een overzicht kan krijgen in de app van hoeveel voedsel er dagelijks overblijft in de bak? Dit is zeker handig wanneer je een moeilijke eter in huis hebt.

Voordelen DKProducts Automatische Voerbak Zwart

 • Met de app kan je automatische voedingsschema's instellen
 • Je kan met behulp van de Smart Life App zelfs instellen wanneer je kat eten krijgt
 • Je kan dagelijks inzien hoeveel voer er over is gebleven in de bak

Nadelen DKProducts Automatische Voerbak Zwart

 • De automatische voerbak is vrij prijzig

4. Bowkam Automatische Voerbak

Bowkam Automatische Voerbak – Voerbak – Voerautomaat - Voerbak Kat – Voerbak Hond - Voerautomaat Kat – Met Voice Recording - Wit

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Materiaal

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Iedereen wil het beste voor zijn of haar kat. Maar wij begrijpen ook dat je misschien een minder ruim budget hebt om te besteden aan zo'n voerbak. Gelukkig zijn er ook meer dan genoeg goede budget opties.

Zo ook deze Bowkam automatische voerbak. Dit is een echte budget topper! Met deze voerbak kan je op 4 verschillende momenten gedurende de dag eetmomenten instellen.

Ook heeft de voerbak een heel erg makkelijk display waarmee je alles kan instellen. Er is zelfs een speciale voice recorder waarmee je een berichtje kan inspreken. Tijdens het eten hoort je kat dan je eigen stem! Dat is erg uniek. 

Voordelen Bowkam Automatische Voerbak

 • Te koop voor een zeer lage prijs in verhouding met de andere voerbakken in dit rijtje
 • De eetmomenten kan je instellen op 4 verschillende momenten gedurende de dag
 • Je kan een audio opnemen met de voice recorder die je kat dan hoort tijdens het eten

Nadelen Bowkam Automatische Voerbak

 • Deze voerbak werkt niet met wifi of je telefoon

5. Talo Slimme Automatische Voerbak op Wi-Fi

Talo Slimme Automatische Voerbak op Wi-Fi – Pet Feeder | Geschikt voor Katten, Kleine en Middelgrote Honden | 3.7 Liter

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste voerbak in dit rijtje. Namelijk de Talo slimme automatische voerbak! Deze scoorde als beste op het gebied van de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Want de voerbak is toch aanzienlijk goedkoper dan sommige andere automatische voerbakken. En dat dan ook nog met soortgelijke features! Zo is deze voerbak ook heel simpel te bedienen met een app via wifi.

Hierdoor kan je de instellingen dus ook op afstand nog veranderen. Ook kan je heel simpel voedingsschema's instellen, voerhistorie inzien en ook manueel voeden via de app. 

Voordelen Talo Slimme Automatische Voerbak op Wi-Fi

 • Heel makkelijk op afstand te besturen met een app en wifi
 • Goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van de automatische voerbak
 • Je kan voedingsschema's instellen. voerhistorie inzien en manueel voeden via de app

Nadelen Talo Slimme Automatische Voerbak op Wi-Fi

 • Heeft een ietwat kleine inhoud van 3.7 Liter

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel automatische voerbakken voor katten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten automatische voerbakken voor katten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de automatische voerbakken voor katten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste automatische voerbakken voor katten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

april 16, 2024

april 16, 2024

april 16, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>