Beste Baby Blender [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Baby Blender

DEPLAY Baby Blender review

DEPLAY Baby Blender

Wat is de beste baby blender? Deze vraag hebben wij vaak voorbij zien komen. Om die reden hebben wij van Mutsy een ultieme beste baby blender test uitgevoerd waarbij wij tientallen baby blenders met elkaar hebben vergeleken. Want wat is nou de beste baby blender van 2024?

Het antwoord op die vraag is de DEPLAY Baby Blender. Deze baby blender beschikt namelijk over alles wat jij nodig hebt. Zo heeft hij de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, uitstekende functionaliteiten en ook ontvang je bij aanschaf van deze baby blender een babyvoeding receptenboek en 6 extra voedingszakjes.

Meer weten over deze beste koop baby blender? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Een baby blender is een ideaal keuken apparaat waarmee jij jouw baby van de lekkerste gerechten kunt voorzien. Met een baby blender kun jij namelijk ontzettend veel ingrediënten vermalen waardoor jij heerlijke- en gezonde hapjes kunt klaarmaken voor jouw baby'tje. Baby blenders zijn daarom ook ontzettend populair en het aanbod is groot.

Om jou te helpen bij het vinden van de beste baby blender hebben wij van Mutsy een volledig artikel gewijd aan de beste baby blenders van dit moment. Niet alle baby blenders beschikken namelijk over dezelfde kwaliteit en zijn even geschikt. Om die reden hebben wij tientallen modellen met elkaar vergeleken om zo een handige top 5 beste baby blenders te kunnen opstellen.

In dit artikel ontdek je onze top 5 beste baby blenders van 2024. Verder ontdek je wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor het aanschaffen van een baby blender en ontdek je verschillende soorten baby blenders. Benieuwd welke baby blender het meest geschikt is voor jou? Lees dan gauw verder en ontdek het antwoord op deze vraag en nog veel meer!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

31

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Baby Blenders

DEPLAY Baby Blender review

Beste koop baby blender
1. DEPLAY Baby Blender

Nutribullet Baby Bullet

Beste goedkope baby blender
2. Nutribullet Baby Bullet

Philips Avent SCF883

Beste baby blender/stomer
3. Philips Avent SCF883

Alecto BFP-66

Beste baby food processor
4. Alecto BFP-66

Babymoov Nutribaby

Beste blender babyvoeding
5. Babymoov Nutribaby


Top 10 Beste Baby Blenders

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste baby blenders! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een baby blender?

Wil jij graan een baby blender kopen maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? Geen probleem, wij helpen je daar graag bij. Hieronder ontdek je namelijk de belangrijkste aandachtspunten bij het aanschaffen van een goede baby blender. Zo hebben wij iedere baby blender uit onze baby blender test uitvoerig getest op deze belangrijke criteria.

Onderstaande criteria zijn namelijk ook getest in de beste baby blender consumentenbond test. Wij adviseren daarom ook om niet zomaar voor een baby blender aanbieding te kiezen, maar meerdere opties kritisch met elkaar te vergelijken. Alleen op die manier voorkom jij gemakkelijk een miskoop en haal jij de beste optie in huis.

Functionaliteiten

Allereerst kun je kijken naar de functionaliteiten die een baby blender heeft. Zo beschikken sommige baby blenders alleen over een mix en pureer functie terwijl andere modellen ook kunnen stomen, verwarmen en steriliseren. Afhankelijk van jouw budget en de gewenste functies kan daarom een bepaald model het beste zijn.

Bedenk dus voordat je een baby blender aanschaft welke functies jij graag wilt gebruiken. Vervolgens kun je in de product omschrijving van een baby blender vaak gemakkelijk terugvinden of het gewenste model ook over deze functies beschikt. Zo zijn er veel 5-in-1 baby blenders welke over veel functies beschikken.

Prijs en kwaliteit

Naast het kijken naar de functies kun je ook kijken naar de prijs en kwaliteit van een baby blender. Het is namelijk niet zo dat alle goedkope baby blenders meteen van een slechte kwaliteit zijn. Andersom zijn ook lang niet alle duurdere baby blenders van een uitstekende kwaliteit.

De kwaliteit van een baby blender kun je vaak natrekken door de reviews van het product in de gaten te houden. Ook kun je kijken naar het merk van de baby blender. Merken zoals Babymoov, Philips en Nutribullet staan er bijvoorbeeld om bekend kwalitatief goede producten te produceren.

Formaat

Als laatste kan er gekeken worden naar het formaat van een baby blender. Na het gebruiken wil jij hem namelijk wel ergens kwijt kunnen. Baby blenders zijn er in allerlei formaten. Zo zijn er kleine mini baby blenders maar ook grote uitgebreide baby blenders.

Afhankelijk van de opslagruimte die jij hebt en waar je hem wilt gebruiken is daarom een bepaald model het beste. Wanneer jij veel onderweg bent of hem mee op vakantie wilt nemen raden wij ook aan een compacter model te nemen.


Wat zijn de beste baby blenders?

Vaak krijgen wij de vraag: ''Welke baby blender is het beste?''. Om die vraag te beantwoorden hebben wij hieronder een handige top 5 beste baby blenders opgesteld aan de hand van onze testresultaten. Hierbij hebben wij de beste baby blenders uit verschillende prijsklassen en categorieën voor je op een rijtje gezet.

Er zit dus voor iedereen een perfect exemplaar tussen. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij elke baby blender uit onze top 5 voorzien van een korte product omschrijving. Ook hebben wij van ieder model de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke baby blender het beste is voor jou? Je ontdekt het in de volgende sectie!

1. DEPLAY Baby Blender

DEPLAY Baby Blender review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Als antwoord op de vraag: ''Wat is de beste baby blender van 2024?'' kunnen wij je vertellen dat de DEPLAY Baby Blender de beste optie van dit moment is. Deze baby blender beschikt namelijk over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en heeft ook ontzettend veel handige functies. Niet voor niets is dit de beste koop baby blender van dit moment.

Verder wordt de DEPLAY Baby Blender geleverd inclusief een babyvoeding receptenboek en 6 extra voedingszakjes. Deze baby blender is geschikt voor het stomen en mixen van vers fruit, groenten, vlees en vis. Verder kun jij hem zowel handmatig als automatisch laten mixen. De DEPLAY Baby Blender maakt zichzelf schoon wat enorm handig is voor drukke ouders.

Andere voordelen zijn dat de DEPLAY Baby Blender zich zelf steriliseert en ook speentjes en flessendopjes kan steriliseren. Het model is gemakkelijk te bedienen dankzij het handige LCD touchscreen display. Ook heeft hij een hittebestendig handvat en is hij volledig BPA-vrij. De DEPLAY Baby Blender is Europees getest en veilig in gebruik.

Voordelen DEPLAY Baby Blender

 • Inclusief baby receptenboek en 6 herbruikbare voedingszakjes
 • Steriliseert zichzelf en andere accessoires
 • Handmatig en automatisch te gebruiken
 • Beschikt over timer met meldingen en een pieptoon

Nadelen DEPLAY Baby Blender

 • Prijs is vrij hoog

2. Nutribullet Baby Bullet

Nutribullet Baby Bullet

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede hebben wij de Nutribullet Baby Bullet opgenomen in onze top 5. Deze baby blender is namelijk de beste optie van het merk Nutribullet dat bekend staan om zijn baby vriendelijke keuken apparatuur. Zo is de prijs van de Nutribullet Baby Bullet ontzettend laag maar beschikt hij wel over een uitstekende kwaliteit.

De Nutribullet Baby Bullet wordt geleverd met 6 baby bullet opslagbekers, baby bullet portieschaal, baby bullet kookboek en de baby buller voedingsgids. Verder kan dit apparaat mixen, pureren, blenden en haken. Ook is hij volledig BPA vrij en werkt hij volledig op elektriciteit waardoor jij hem overal kunt gebruiken.

Helaas ontvang je bij aanschaf van de Nutribullet Baby Bullet geen Nederlandstalige handleiding en kookboek. Wel is dit model erg compact waardoor jij hem makkelijk kunt opbergen, maar ook makkelijk mee op reis kunt nemen. Meer weten over de Nutribullet Baby Bullet? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Nutribullet Baby Bullet

 • Inclusief meerdere accessoires
 • Lage prijs
 • Volledig BPA-vrij
 • Werkt op elektriciteit

Nadelen Nutribullet Baby Bullet

 • Niet de allersterkste motor

3. Philips Avent SCF883

Philips Avent SCF883

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Zoek jij liever een 4-in-1 babyvoeding maker die naast blenden ook kan stomen? Dan is de Philips Avent SCF883 perfect voor jou. Deze baby blender kun je namelijk in twee uitvoeringen aanschaffen en beschikt over een uitstekende kwaliteit. Je betaald voor deze blender daarom ook wel wat meer dan de andere modellen uit onze top 5.

De Philips Avent SCF883 is volgens onze test de beste luxe baby blender van dit moment. Dit komt doordat deze baby blender beschikt over een stoom en blender functie, maar ook kan hij ontdooien en verwarmen. De Philips Avent SCF883 is dus ideaal voor iedereen die gezond wil koken met stoom.

Andere voordelen van de Philips Avent SCF883 zijn onder andere het grote formaat waardoor jij met 1 kan tot wel 4 maaltijden kunt klaarmaken. Ook ontvang je bij aanschaf van deze goede baby blender één spatel, receptenboekje en bewaarkan van 120 ml.

Voordelen Philips Avent SCF883

 • Luxe babyvoeding maker
 • Compact formaat
 • Grote inhoud
 • Beschikt over stoomfunctie

Nadelen Philips Avent SCF883

 • Duurste optie uit onze lijst

4. Alecto BFP-66

Alecto BFP-66

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de Alecto BFP-66 opgenomen in onze top 5 dankzij zijn handige 5-in-1 baby food processor. Hiermee kun jij alles klaarmaken dat jouw kindje nodig heeft qua voeding. Denk aan heerlijke voeding maar ook een lekker warm flesje melk. De Alecto BFP-66 heeft een neutrale witte kleur en een mooi design waardoor hij in iedere keuken thuispast.

Functies waarover de Alecto BFP-66 beschikt zijn stomen, pureren, opwarmen, flessenwarmer en het steriliseren van flessen en spenen. Je kunt met deze goede baby food processor daarom gemakkelijk gezonde maaltijden klaarmaken. Het wordt nog makkelijker doordat jij dit volledig automatisch kunt doen en kunt bedienen via een handig display.

De Alecto BFP-66 schakelt na 40 minuten automatisch uit en is gemakkelijk schoon te houden. Ook is dit model volledig BPA-vrij en daarom erg veilig om te gebruiken. Wil je meer weten over deze beste 5-in-1 baby blender? Klik dan op de button hierboven en ontdek gelijk de laagste prijs!

Voordelen Alecto BFP-66

 • Beschikt over 5 functies
 • Schakelt automatisch uit
 • Compact formaat

Nadelen Alecto BFP-66

 • Niet de allerbeste kwaliteit

5. Babymoov Nutribaby

Babymoov Nutribaby

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Babymoov Nutribaby geselecteerd voor in onze top 5. Deze 5-in-1 foodprocessor is namelijk ideaal om heerlijke maaltijden voor jouw kindje klaar te maken. Ook beschikt dit model over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en is gemakkelijk te gebruiken.

Functies waarover de Babymoov Nutribaby beschikt zijn koken, stomen, mixen, opwarmen en ontdooien. Verder heeft hij een aantrekkelijk design en wordt hij geleverd inclusief benodigde adapter. De Babymoov Nutribaby is vaatwasser bestendig op de elektrische onderdelen na.

Verder heeft de Babymoov Nutribaby verschillende standen en behoud hij bij gebruik de voedingsstoffen van de ingrediënten. De kookunit van deze baby blender heeft een inhoud van 1300 ml en de blenderunit een inhoud van 700 ml. Ook wordt hij geleverd inclusief een handig stoommandje. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Babymoov Nutribaby

 • 5-in-1 food processor
 • Inclusief stoommandje
 • Onderdelen zijn vaatwasser bestendig

Nadelen Babymoov Nutribaby

 • Niet de allerbeste kwaliteit

Hoeveel soorten baby blenders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 baby blenders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de babyblenders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste baby blenders zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>