Categorie: Shoppen
Laatste Update: April 2024

Wat is de beste babyfles? Babyflessen zijn er in verschillende soorten en maten en om maagpijn te minimaliseren is het belangrijk om de juiste te kiezen voor je baby.  Je zou kunnen overwegen om je pasgeboren baby borstvoeding te geven, maar het gebruik van een fles kan voor sommigen de enige optie zijn. 

Wij hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in babyflessen. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende babyflessen en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel. Deze zijn getest op verschillende criteria en er worden reviews bij gegeven,

Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Top 5 Beste Babyflessen

 Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

Beste Koop Babyfles
1. Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

Tommee Tippee Closer to Nature Zuigfles x2 (260ml)

Beste Babyfles Tegen Krampjes
2. Tommee Tippee Closer to Nature Zuigfles

Difrax Newborn Babystartpakket babyfles en Fopspeen

Beste Babyfles Newborn
3. Difrax Newborn Babystartpakket babyfles

Difrax Babyfles 250 ml – Anti-Koliek – Crème – Duopack

Beste Babyfles Verwarmer
4. Difrax Babyfles 250 ml – Anti-Koliek – Crème

Philips Avent SCF033/27 Natural babyfles - 1m+ - Langzame toevoer

Beste Budget Babyfles
5. Philips Avent SCF033/27 Natural babyfles

Top 10 Beste Babyflessen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire babyflessen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top babyflessen bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Babyfles?

Het kopen van een goede babyfles is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste babyflessen. 

Voordat je een babyfles koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische, maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Fles materiaal

Het materiaal dat je voor je babyflessen kiest, moet veilig, hittebestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Er zijn verschillende materialen op de markt en elk ervan heeft zijn eigen voor- en nadelen. Plastic flessen zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn ook betaalbaar en moeilijk stuk te krijgen.

Glazen flessen bestaan al jaren. Ze zijn vaatwasmachinebestendig en vertroebelen na verloop van tijd niet zoals sommige soorten plastic. Glas is niet giftig, reageert niet met voedsel, is van nature BPA-vrij en geeft geen smaak aan de melk van uw baby.

Speen materiaal

Ook het speenmateriaal is erg belangrijk, want als je baby zich niet op zijn gemak voelt, kan hij of zij de fles weigeren. Spenen zijn meestal gemaakt van siliconen, maar sommige kunnen van latex zijn gemaakt.

Siliconen zijn door de mens gemaakt materiaal dat duurzaam is en lang meegaat. Het behoudt geen smaken en is 100% smaakloos. Het is iets harder in de mond dan latex en het kan beschadigd raken als baby's erop bijten met hun scherpe tandjes.

Natuurrubberlatex is een goede optie voor ouders die proberen alleen natuurlijke producten te kopen. Het is gemaakt van natuurlijk boomsap en voelt zachter aan in de mond dan siliconen. De nadelen zijn dat het niet zo lang meegaat als siliconen en kan worden beschadigd door direct zonlicht en vetten.

Maat

Babyflessen en de spenen hebben verschillende maten. Dit kan verschillen van small tot large. Of van 1 tot 3. De speen moet ook niet te klein of te groot zijn. Bekijk daarom goed welke maat je kind nodig heeft. Op deze manier is het ook fijn voor het kindje.

Hoeveelheid

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid die in een babyfles. In de ene babyfles kan veel meer dan in de andere. Kijk dus van te voren goed naar de maximale inhoud die erin kan. Op deze manier kan je minder stel teleurgesteld worden.


Wat is de beste Babyfles van 2024? 

Wat is de beste babyfles van 2024? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten babyflessen getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste babyflessen in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke babyflessen het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

 Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar de best geteste babyfles van 2024? Dan is de Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles wat voor jou! Dit is de beste koop van een babyfles in 2024.

De Dr. Brown's Options+ Anti-colic is een standaard fles van 250 ml. Deze kan je gemakkelijk meenemen naar verschillende evenementen. Het wordt ook wel de smalle halsfles genoemd, aangezien het gemakkelijk geaccepteerd wordt door baby's. Het is geschikt voor pasgeborenen maar ook voor wat oudere baby's

De spenen voor fase 1 worden geleverd op de fles, de spenen voor fase twee en drie zitten in de doos. Deze flessen zijn hittebestendig, tot 600 graden Celsius. Ze zijn ook vaatwasser-, magnetron- en sterilisatorbestendig. De beschermhoezen zijn niet giftig, 100% siliconen, BPA-vrij en veilig voor baby’s. De flesjes zijn val- en stootvast dankzij de siliconen behuizing en hebben volledige garantie.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

 • Een complete set babyflessen om met je baby mee te groeien
 • 100% niet giftig en BPA-vrij
 • Normaal formaat

Nadelen Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard Fles

 • Geen

2. Tommee Tippee Closer to Nature Zuigfles

Tommee Tippee Closer to Nature Zuigfles x2 (260ml)

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij een babyfles die goed is tegen krampjes? Dan is de Tommee Tippee Closer to Nature Zuigfles wat voor jou! Dit is de best geteste babyfles tegen krampjes in 2024.

De kit bevat 2 BPA-vrije flessen, Ze hebben allemaal trage spenen om je baby te helpen wennen aan flesvoeding. De fles bevat een gevoelig ventiel. Het heeft zeer zachte en vriendelijke siliconen. Verder zit het gemakkelijk in de hand en is het zeer gebruiksvriendelijk

De gemakkelijk aan te sluiten spenen bootsen de rek, buiging en vorm van de borst na voor een natuurlijker gevoel. Ze hebben ook een speen tegen koliek om overmatige luchtstroom te verminderen, zodat de baby meer melk en minder lucht inslikt.

Voordelen Tommee Tippee Closer to Nature Zuigfles

 • 2 Flesjes
 • Natuurlijk aanvoelende speen

Nadelen Tommee Tippee Closer to Nature Zuigfles

 • Minder inhoud

3. Difrax Newborn Babystartpakket babyfles

Difrax Newborn Babystartpakket babyfles en Fopspeen

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Vind jij het fijn om een geschikte babyfles te hebben voor een newborn? Dan is de Difrax Newborn Babystartpakket babyfles wat voor jou! Dit is de best geteste babyfles voor een newborn in dit jaar.

Difrax heeft de beste babyfles volgens de consumentenbond. De fles voor pasgeborenen heeft een ergonomisch S-vormig ontwerp dat de natuurlijke gebogen lighouding van je baby stimuleert, zoals aanbevolen door artsen. Dit is erg fijn voor het kind.

Het beschikt ook over een antikrampjesventiel dat vacuümzuigen helpt voorkomen en zorgt voor een constante stroom van de voeding waardoor je baby kan drinken zonder onderbrekingen en zonder lucht in te slikken. Al met al een fijne babyfles voor een newborn!

Voordelen Difrax Newborn Babystartpakket babyfles

 • Duurzaam in gebruik
 • Meerdere stuks

Nadelen Difrax Newborn Babystartpakket babyfles

 • Niet voor alle baby's

4. Difrax Babyfles 250 ml – Anti-Koliek – Crème

Difrax Babyfles 250 ml – Anti-Koliek – Crème – Duopack

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste babyfles verwarmer? Dan is de Difrax Babyfles 250 ml – Anti-Koliek – Crème wat voor jou! Dit is de beste babyfles verwarmer van 2024.

De Difrax Babyfles 250 ml – Anti-Koliek – Crème is een zeer populaire babyfles die zeer geschikt is voor alle baby's. Het heeft een S-vorm waardoor het gemakkelijk vast te houden is door baby's. Verder zit er nog een darmkrampjes ventiel in waardoor er een constante stroming komt.

Bij deze babyfles kan er ook een special S-flesverwarmer gebruikt worden.  Deze past specifiek bij deze babyfles. Hierdoor wordt de melk binnen 3 minuten opgewarmd. Dat is toch zo fijn voor jezelf en je kind! De babyfles is er ook in verschillende maten en kleuren. 

Voordelen Difrax Babyfles 250 ml – Anti-Koliek – Crème

 • Handige vorm
 • Gemiddelde inhoud

Nadelen Difrax Babyfles 250 ml – Anti-Koliek – Crème

 • Kan aan de dure kant zijn

5. Philips Avent SCF033/27 Natural babyfles

Philips Avent SCF033/27 Natural babyfles - 1m+ - Langzame toevoer

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.5

Functionaliteiten

7.8

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar de best geteste goedkope babyfles? Dan is de Philips Avent SCF033/27 Natural babyfles
wat voor jou!

Als je vermoedt dat je baby baat kan hebben bij een antikrampfles, dan is het aangeraden om de plastic Philips Avent antikrampfles op je lijst met opties te zetten. Deze fles van polypropyleen valt qua prijs in het midden van alle flessen die we hebben getest, en is eenvoudig in elkaar te zetten, uit elkaar te halen en schoon te maken. 

Het ‘airflex’-ventilatiesysteem van de fles, bedoeld om gas- en kolieksymptomen te helpen verminderen, is rechtstreeks in de tepel ingebouwd. Terwijl je je baby voedt, buigt het ontluchtingsventiel zodat er lucht in de fles stroomt in plaats van in de buik van de baby, wat bedoeld is om gasvorming, boeren en spugen te verminderen.

De speen van de antikoliek babyfles heeft een traditionele, ronde vorm met een geribbelde textuur die volgens Philips Avent voorkomt dat de speen zich omkeert. Wij hebben de babyfles test gedaan en ondervonden geen enkel probleem met het omkeren van de speen.

Voordelen Philips Avent SCF033/27 Natural babyfles

 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Een antikrampfles zonder extra moeilijke onderdelen

Nadelen Philips Avent SCF033/27 Natural babyfles

 • Slechts 1 anti koliek ventiel

april 16, 2024

april 16, 2024

april 16, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>