Beste Babyfoon Met Camera [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Babyfoon Met Camera

Alecto DVM-200

Als ouder wil je het liefst nooit je baby uit het oog verliezen. Als er wat gebeurt, weet je het gelijk met de Alecto DVM-200 babyfoon!

De Alecto DVM-200 is uit onze babyfoon met camera test 2024 gekomen als de beste koop babyfoon met camera. Dat komt door de hoge kwaliteit van de camera, met functies als infrarood nachtzicht zodat je baby zelfs in het donker lekker kan slapen en je kan hem nog steeds blijven bekijken.

De Alecto DVM-200 is 100% storingsvrij en heeft zelfs een temperatuurweergave, om je baby maximaal te kunnen monitoren op gezondheid. Je kan het systeem zelfs uitbreiden tot 4 camera's tegelijkertijd!

Waar wacht je nog op? De beste prijs vind je via de rode knop!

Ben je recentelijk vader of moeder geworden? Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! We hopen dat alles goed is gegaan - en we willen je graag helpen met de opvoeding!

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een babyfoon - een oud apparaat dat gemaakt is om de ontwikkeling en huidige status van je baby te kunnen monitoren. Als ouder is er niets belangrijker dan dat je je baby goed in de gaten kunt houden, om zijn of haar veiligheid te vergroten.

Dit kun je tegenwoordig het best doen door een goede babyfoon met camera te kopen! De beste babyfoon met camera 2024 hebben we voor je opgezocht. In onze babyfoon met camera test 2024 hebben we meerdere kandidaten gevonden die allemaal uniek waren in hun functionaliteit.

Om de beste koop babyfoon met camera voor je te selecteren hebben we een test gedaan waarin we een aantal van de beste babyfoons met camera voor je hebben vergeleken en beoordeeld op kwaliteit. Hopelijk zit er een goede babyfoon met camera tussen voor jou!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

54

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Babyfoons Met Camera

Beste koop babyfoon met camera
1.  Alecto DVM-200

Beste budget babyfoon met camera
2. Luvion Easy Babyphone

Beste babyfoon met goede camera
3.Luvion Essential Babyphone

Beste premium babyfoon met camera
4. Luvion Grand Elite 3 Connect HD

Beste goedkope babyfoon met camera
5. Orretti® V8 Babyfoon met camera

Top 10 Beste Babyfoon met Camera

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste babyfoons met camera.


Waar op letten bij het kopen van een babyfoon met camera?

Je wordt niet dagelijks vader of moeder van een baby, en daarom is het niet makkelijk om een babyfoon met camera te kiezen. Ze lijken veel op elkaar maar er zijn onder de motorkap aanzienlijke verschillen, die je niet zo 1 2 zou verwachten. De belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van een babyfoon met camera vind je in de lijst hieronder.

Camera kwaliteit

De kwaliteit, zoals scherpte en licht van de camera, is belangrijk om goed te kunnen zien hoe de baby er aan toe is. 

Monitoring functies

Om je kind maximaal te kunnen verzorgen is het handig dat een babyfoon bijvoorbeeld de temperatuur van de baby kan meten. 

Accu of stekker

Een babyfoon werkt soms op een accu. Deze kan natuurlijk leeg gaan en dat is nooit fijn. Een babyfoon met camera kan je misschien beter aansluiten op je elektriciteitsnetwerk zodat je zeker weten geen verbinding verliest met je kind.

Communicatie

Communicatie is belangrijk - daarom raden we aan om een babyfoon met goede microfoon en speakers te kopen! Zo kun je beter horen wanneer je baby zijn eerste woordjes begint te mompelen, en dat wil je nooit vergeten.


Wat is de beste babyfoon met camera van 2024? 

Om je niet langer in spanning te houden gaan we verder met de resultaten van onze babyfoon met camera test 2024! Alleen de best beoordeelde babyfoons met camera hebben het gemaakt in onze top 5 lijst.

Hopelijk helpen we je om de opvoeding iets minder stressvol en makkelijker te maken. Veel plezier met je nieuwe aankoop, en natuurlijk met je lieve kinderen!

1. Alecto DVM-200

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als ouder wil je het liefst nooit je baby uit het oog verliezen. Als er wat gebeurt, weet je het gelijk met de Alecto DVM-200 babyfoon!

De Alecto DVM-200 is uit onze babyfoon met camera test 2024 gekomen als de beste koop babyfoon met camera. Dat komt door de hoge kwaliteit van de camera, met functies als infrarood nachtzicht zodat je baby zelfs in het donker lekker kan slapen en je kan hem nog steeds blijven bekijken.

De Alecto DVM-200 is 100% storingsvrij en heeft zelfs een temperatuurweergave, om je baby maximaal te kunnen monitoren op gezondheid. Je kan het systeem uitbreiden tot maar liefst 4 camera's zodat je je kind uit meerdere hoeken kunt bekijken. Ook handig als de baby net begint te kruipen of zich verder doorontwikkeld!

Voordelen Alecto DVM-200

 • 100% storingsvrij dus altijd beeld
 • Helder en duidelijk scherm
 • Temperatuurmeter
 • Infrarood nachtzicht

Nadelen Alecto DVM-200

 • Kwaliteit van de speaker en microfoon kon beter

2.  Luvion Easy Babyphone

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Dacht je dat een goede babyfoon met camera heel duur zou zijn? Dan heb je het gelukkig mis. Met de Luvion Easy Babyphone krijg je alle functies die je nodig hebt zonder daar gelijk een enorme prijs voor te hoeven betalen.

Een kind is al duur genoeg. Daarom heeft Luvion een no-nonsense babyfoon met goede camera uitgebracht. Deze Luvion Easy Babyphone geeft dag en nacht duidelijk beeld, en door de FHHS technologie is het beeld niet afhankelijk van je WiFi netwerk - 100% storingsvrij dus!

De monitor is 2 inch, niet gigantisch maar groot genoeg om je baby duidelijk te kunnen volgen. Je kan de camera makkelijk boven de wieg monteren en via het handige apparaatje kan je de baby goed helder horen.

Voordelen Luvion Easy Babyphone

 • Zeer goed geprijsd
 • Duidelijk beeld, dag en nacht
 • FHHS technologie dus 100% storingsvrij
 • Duidelijke communicatie met de baby door goede speakers en microfoon

Nadelen Luvion Easy Babyphone

 • Niet het grootste en duidelijkste scherm

3. Luvion Essential Babyphone

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Liever toch een wat duidelijker beeld en betere camera? Je baby mag natuurlijk wat kosten! Met de Luvion Essential Babyphone krijg je een uitstekende camera en een lekker groot monitoring scherm er bij, zodat je eventueel samen met je mede-ouder het kind goed in de gaten kunt houden.

Het grote scherm en de hoge kwaliteit camera zijn beiden de prijs meer dan waard. Ook de geluidskwaliteit is uitstekend, en je kunt zelfs meerdere camera's aansluiten. Als je een drieling hebt of meerdere jonge kinderen hebt gekregen, dan komt dit uitstekend van pas!

Alle camera's zijn voorzien van nachtzicht tot 5 meter, en je kan de camera alle kanten op draaien. Zo heb je altijd optimaal zicht op je kind. De VOX functie activeert automatisch het geluid van het kind waardoor je altijd op de hoogte bent van zijn of haar behoeften. 

Al met al een geweldige babyfoon met goede camera en geluidsverbinding - geschikt voor allerlei thuissituaties!

Voordelen Luvion Essential Babyphone

 • Meerdere camera's aan te sluiten
 • Nachtzicht
 • Groot scherp beeld
 • VOX functie met goede audioverbinding

Nadelen Luvion Essential Babyphone

 • Ouder unit werkt op accu, dus kan snel leeg zijn

4. Luvion Grand Elite 3 Connect HD

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je je kind zelfs kunnen blijven bekijken als je totaal ergens anders bent dan in huis? Dat kan!

De Luvion Grand Elite 3 Connect HD is voorzien van een WiFi verbinding, waardoor je via een app altijd contact kunt krijgen met je baby. Handig als één van de ouders vaak van huis is en toch even gedag wil zeggen tegen de kids!

De camera is grotendeels hetzelfde als bij de Luvio Essential, maar dan met een nog hogere beeldkwaliteit die past op je smartphone - of op het meegeleverde scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 (of te wel full HD).

Door deze hoge kwaliteit zie je je baby haarscherp, van over de hele wereld. Even snel een kop koffie doen bij buurtgenoten is dus helemaal niet ondenkbaar met een kind in huis, dankzij deze geweldige technologische vooruitgang. De app beschikt over allerlei functies, zoals automatische meldingen als je baby geluid maakt of een real time temperatuur meting.

Het ideale product dus voor ouders die er nog wel eens op uit trekken - hoewel er natuurlijk altijd iemand in de buurt moet blijven!

Voordelen Luvion Grand Elite 3 Connect HD

 • Wereldwijd beeld via de app
 • 1080p full HD camera kwaliteit
 • Temperatuurmetingen en andere dingen af te lezen in de app of monitorscherm

Nadelen Luvion Grand Elite 3 Connect HD

 • Via WiFi kan de verbinding altijd wegvallen bij een storing

5. Orretti® V8 Babyfoon met camera

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ook voor een lagere prijs hebben we een uitstekende babyfoon voor je! De Orretti® V8 Babyfoon met camera werkt op batterijen en heeft een speciaal ingebouwde microfoon, waardoor alle geluiden van je baby haarscherp zullen klinken. 

Zo kun je je baby perfect in de gaten houden - en je hoeft niet eens constant op het beeld te kijken. Als je baby huilt, lacht of zijn eerste woordjes begint te zeggen hoor je dit vanzelf dankzij de VOX functie!

Het bereik is ruim 50 meter binnenshuis, afhankelijk van stoorzenders, en als de verbinding eenmaal gemaakt is zal hij nooit wegvallen. De Orretti® V8 Babyfoon met camera werkt namelijk niet met WiFi, maar gewoon met een directe verbinding tussen de camera en het schermpje.

Wil je dus een betrouwbare babyfoon met camera voor een niet al te hoge prijs? We kunnen niet anders zeggen dan dat de Orretti® V8 Babyfoon met camera een dikke aanrader is!

Voordelen Orretti® V8 Babyfoon met camera

 • Groot bereik binnenshuis
 • 100% storingsvrij
 • Externe microfoon voor beter geluid

Nadelen Orretti® V8 Babyfoon met camera

 • Werkt op batterijen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Babyfoon met Camera's hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten babyfoon met camera's getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de Babyfoon met Camera's op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste babyfoon met camera's op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>