Beste Babygym [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Babygym

DEPLAY Luxe BabyGym review

DEPLAY Luxe BabyGym

Als jij op zoek bent naar de beste babygym van dit moment dan is de DEPLAY Luxe BabyGym momenteel veruit je beste keuze. De BabyGym van het merk DEPLAY is namelijk als beste uit onze BabyGym test gekomen.

Met deze BabyGym haal jij een kwalitatief sterke en multifunctionele BabyGym in huis.  Zo is deze speelmat zeer zacht & comfortabel en zorgen de leuke lichtjes en geluidjes ervoor dat je baby op een speelse manier in aanraking komt met muziek. Kortom, een perfect product voor de ontwikkeling van je kind.

Verder is deze BabyGym ontzettend goed geprijsd en haal je voor een schappelijke prijs een zeer goed product in huis. Via onderstaande knop bekijk je direct de beste prijs.

Het is van cruciaal belang dat je kleintje zich in zijn of haar eerste levensjaren goed ontwikkeld. Een babygym is de ideale manier om je baby te ondersteunen in de eerste ontwikkelingsfases. Dankzij een babygym kan een baby op verschillende manier spelen, ontdekken en leren. Hiermee versterkt je baby niet alleen zijn of haar hand-oogcoördinatie, ook worden de auditieve en visuele zintuigen gestimuleerd waardoor je baby zich optimaal ontwikkeld!

Tegenwoordig zijn er op het gebied van kind ontwikkeling talloze babygyms die je baby ondersteunen in zijn of haar eerste ontwikkelingsfases. Wij van Mutsy zien steeds vaker vragen verschijnen van ouders die op zoek zijn naar de beste babygym. Om hier voor eens en voor altijd antwoord op te geven hebben we een babygym test uitgevoerd waarbij we verschillende babygyms uitvoerig hebben getest en beoordeeld aan de hand van een paar belangrijke criteria. 

In dit artikel hebben we de testresultaten verwerkt en de 5 beste opties van dit moment verwerkt in een handig overzicht. Verder hebben we een aantal belangrijke punten opgesomd die gaan over waar je op moet letten bij de aankoop van een babygym. Ben je benieuwd naar de beste babygym 2024? Scrol dan gauw naar beneden. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

42

 Ervaringen gecheckt

13

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Babygyms

DEPLAY Luxe BabyGym review

Beste koop babygym
1. DEPLAY Luxe BabyGym

Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

Beste babygym speelkleed
2. Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

Lovevery Play Gym - Baby Speelgoed 0 jaar - Babygym Hout - Baby Cadeau - Speelkleed - Duurzaam

Beste babygym hout
3. Lovevery Play Gym - Baby Speelgoed 0 jaar - Babygym Hout - Baby Cadeau - Speelkleed - Duurzaam

V-Toys 3 in 1 babygym - Activity gym - Baby speelkleed met boog - Speelmat voor kind - Activity center

Beste goedkope babygym 
4. V-Toys 3 in 1 babygym - Activity gym - Baby speelkleed met boog - Speelmat voor kind - Activity center

Tiny Love Deluxe Babygym - Into the forest - In het bos

Beste babygym tiny love
5. Tiny Love Deluxe Babygym - Into the forest - In het bos

Top 10 Beste Babygyms

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste babygyms. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoorden kan geven op de vraag welke babygym past het beste bij mijn baby


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een babygym?

Wil jij een babygym kopen? Dit kan soms lastig kan zijn, een babygym koop je immers niet elke dag in de supermarkt. Bij de aankoop van een babygym is het verstandig om rekening te houden met een aantal belangrijke punten. We snappen dat het verleidelijk is om voor de eerste de beste babygym aanbieding te gaan, we raden je echter toch aan om deze criteria in je achterhoofd te houden tijdens je koop overweging. Zo weten we bijna zeker dat je voor een mooie prijs een goede babygym kan aanschaffen! 

De onderstaande criteria hebben we zelf ook gebruikt in onze eigen test en lijken tevens sterk op de beste babygym volgens de consumentenbond. Hierdoor verklein je de kans op een misskoop en haal je de meeste geschikte babygym in huis!

Genoeg ruimte

Allereerst is het belangrijk om te kijken of de desbetreffende babygym jouw baby genoeg ruimte biedt en of je genoeg ruimte tot je beschikking hebt. Babygyms komen tegenwoordig in allerlei verschillende formaten. De afmetingen variëren per babygym. Check dit goed van te voren, het zou zonde zijn als de babygym niet in de baby of kinderkamer past of je baby niet genoeg ruimte geeft.

Wil jij de babygym buiten neerzetten? Ook dan is het belangrijk om de afmetingen in je gedachten te houden en dat je je goed afvraagt of deze plek wel geschikt is.

Veiligheid

Daarnaast is het van cruciaal belang dat de veiligheid van je baby'tje ten alle tijden wordt gewaarborgd. Om een zo veilig mogelijke babygym aan te schaffen is het belangrijk dat je let op de stabiele ligging, het geluid, scherpe hoeken, en eventueel inslikgevaren. 

Ook is het belangrijk om toezicht te houden of als dat niet altijd lukt dat je wel om de zoveel tijd de welgesteldheid van je kleintje checkt. Zo voorkom je nare toestanden.

Speeltjes

Tot slot is het verstandig om rekening te houden met de speeltjes en de speelstanden van een babygym. Dit lijkt vanzelfsprekend maar na een langere tijd kan het voorkomen dat je baby de speeltjes zat raakt. Om dit te vorkomen is het handig om een babygym aan te schaffen waarbij de speeltjes vervangbaar zijn.

Zo kan je de speeltjes eenvoudig vervangen en de babygym ook op de langere termijn interessant houden voor je baby en hoef je je geen zorgen te maken over de aanschaf van een nieuwe babygym.


Wat is de beste babygym van 2024? 

Welke babygym is het beste? Dit is volledig afhankelijk van de wensen en voorkeuren van jouw baby. Om ervoor te zorgen dat niemand deze pagina teleurgesteld verlaat hebben we de babygyms gecategoriseerd en gerangschikt in een handige top 5 overzicht. 

Hieronder wordt elke beste babygym geïntroduceerd aan de hand van de bijbehorende categorie en een korte product omschrijving. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke babygym voor je op een rijtje gezet. De eindbeoordeling hebben wij gebaseerd op onze de testresultaten, externe reviews en gebruikerservaringen van klanten die jou voor gingen. Benieuwd welke babygym het beste bij jouw baby past? Bekijk dan hieronder de verschillende opties en kom er achter!

1. DEPLAY Luxe BabyGym

DEPLAY Luxe BabyGym review

9.5

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben je op zoek naar de allerbeste babygym voor jouw kind? Dan ben je op zoek naar de DEPLAY Luxe BabyGym, Zoals je wellicht al eerder hebt gelezen is dit babyspeelkleed als beste uit de test gekomen. Hieronder leggen we uit waarom!

Met de DEPLAY Luxe BabyGym haal jij een product in huis wat ervoor gaat zorgen dat jij je kind te allen tijde veilig kunt laten spelen zodat jij je handen vrij hebt om iets anders te doen. 

Deze speelmat is binnen 3 minuten op te zetten en wordt geleverd met verschillende leuke extra's om je kind bezig te houden. Zo komt hij met een draaibare en afneembare piano die licht, geluid en muziek kan afspelen, een afneembare sterrenprojector met slaapmodus en een hoofdkussen voor optimale bescherming.

Het mooie aan deze BabyGym is dat hij gericht is op de ontwikkeling van jouw kind of baby. Door de leuke extra functionaliteiten die de BabyGym heeft komt je kind op een interactieve en speelse manier in aanraking met muziek en licht.

Verder is dit product kwalitatief gezien gewoon enorm goed. De prijs is schappelijk, het product voelt stevig aan en wanneer we andere consumenten ervaringen checken zien we bijna alleen maar positieve reacties.

Kortom, zoek jij een goede BabyGym? Zoek dan niet verder en ga voor dit model! Via deze link word je direct doorgestuurd naar de beste aanbieder van het product.

Voordelen DEPLAY Luxe BabyGym

 • Wordt geleverd met verschillende leuke extra's (sterrenprojector, hoofdkussen, afneembare piano met licht, geluid en muziek)
 • Binnen 3 minuten op te zetten
 • Stevig, zacht en duurzaam ontwerp
 • Zeer veilig te gebruiken

NadelenDEPLAY Luxe BabyGym

 • Geen

2. Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

9.2

Eindbeoordeling

Ontwerp

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Nu we bij de tweede topper zijn aangekomen in deze top 5 lijst is het tijd om de Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat te introduceren. Deze babygym is zeer interactief en zit boordenvol speelplezier, verstopte avonturen en ontwikkelingsmogelijkheden voor je kleintje!

Zo kan je baby er voor kiezen om op ontdekkingstocht te gaan in het besneeuwde gebergte of in baby's stad. Verder biedt deze babygym met geluid een klein half uur leuke en vrolijke melodieën aan zodra de ijscokar wordt verschoven of aangetikt. De speelboog baby is voorzien van wel 7 verschillende speeltjes in de vorm van leuke en grappige dieren en voertuigen. Daarnaast is de speelboog eenvoudig los te koppelen en zit er een spiegeltje bij in begrepen waardoor je kleintje zichzelf kan zien. 

De babygym groeit mee met je baby en is ook geschikt om als peuter speelmat te gebruiken. Wel hebben we uit de gebruikerservaringen ondervonden dat het matje iets dunner is dan de overige babygyms in deze top 5 lijst. 

Voordelen Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

 • Interactief & vol avonturen
 • Groeit met je kleintje mee
 • Groot formaat

Nadelen Fisher-Price City Activity Center met Jumbo Speelmat

 • Mat is iets dunner dan gewoonlijk

3. Lovevery Play Gym - Baby Speelgoed 0 jaar - Babygym Hout - Baby Cadeau - Speelkleed - Duurzaam

Lovevery Play Gym - Baby Speelgoed 0 jaar - Babygym Hout - Baby Cadeau - Speelkleed - Duurzaam

8.9

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Lovevery Play Gym - Baby Speelgoed 0 jaar - Babygym Hout - Baby Cadeau - Speelkleed - Duurzaam geplaatst in onze top 5 lijst. Geef je toch de voorkeur aan een goede baby gym met een houten afwerking dan is dit wellicht de perfecte keuze!

Deze babygym is afgeleid van de montessori visie en door verschillende specialisten ontworpen om je kleintje kennis te laten maken met de wereld. Dankzij de vijf verschillende speelzones leert jouw baby zijn of haar auditieve en visuele zintuigen te ontwikkelen. Hierbij leert je baby ook om steeds beter te rollen, bijten en liggen.

Wat deze babygym uniek maakt is dat deze duurzaam ontworpen en dat de veiligheid hoog in het vaandel staat. Hier kun je denken aan niet-giftige stoffen, ronde hoeken, gecertificeerd hout en een beveiliging op de speelboog waardoor jij je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je kleintje iets inslikt. Helaas is dit artikel wel wat duurder geprijsd.

Meer weten over de Lovevery Play Gym - Baby Speelgoed 0 jaar - Babygym Hout - Baby Cadeau - Speelkleed - Duurzaam? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Lovevery Play Gym - Baby Speelgoed 0 jaar - Babygym Hout - Baby Cadeau - Speelkleed - Duurzaam

 • Duurzaam en uniek ontwerp
 • Inklapbaar om overprikkeling te voorkomen 
 • Wetenschappelijk ontworpen door specialisten
 • Levenslange garantie

Nadelen Lovevery Play Gym - Baby Speelgoed 0 jaar - Babygym Hout - Baby Cadeau - Speelkleed - Duurzaam

 • Duurder geprijsd

4. V-Toys 3 in 1 babygym - Activity gym - Baby speelkleed met boog - Speelmat voor kind - Activity center

V-Toys 3 in 1 babygym - Activity gym - Baby speelkleed met boog - Speelmat voor kind - Activity center

8.7

Eindbeoordeling

Ontwerp

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de ouders die aan een beperkt budget gebonden zitten en die opzoek zijn naar een voordelige babygym. De V-Toys 3 in 1 babygym - Activity gym - Baby speelkleed met boog - Speelmat voor kind - Activity center is daarom op de vierde plek geëindigd.

Buiten het feit dat deze babygym zeer zacht en comfortabel is geef je jouw baby de mogelijkheid om zich direct goed te ontwikkelen en kennis te maken met verschillende facetten van de motoriek. Hier kun je denken aan de stimulatie van het ruiken, kijken, horen, voelen en kauwen.

Naarmate je kleintje steeds zelfstandiger is en langzamerhand een peuter wordt kan deze babygym ook helpen bij de ontwikkeling van de auditieve zintuigen dankzij de geïntegreerde piano. Voor een scherpe prijs verwen je je kleintje met een interactieve babygym waar een piano, hoofdband, rammelaar en diverse speeltjes bij zitten inbegrepen. Helaas zitten de baterijen niet bij dit artikel inbegrepen.

Voordelen V-Toys 3 in 1 babygym - Activity gym - Baby speelkleed met boog - Speelmat voor kind - Activity center

 • Voordelige prijs
 • Eenvoudig schoon te houden, zacht en voorzien van anti-slip
 • Multifunctionele babygym
 • Verwijderbare piano, verlichting en meerdere melodieën

Nadelen V-Toys 3 in 1 babygym - Activity gym - Baby speelkleed met boog - Speelmat voor kind - Activity center

 • Baterijen zitten niet inbegrepen

5. Tiny Love Deluxe Babygym - Into the forest - In het bos

Tiny Love Deluxe Babygym - Into the forest - In het bos

8.4

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We sluiten deze top 5 lijst af met een Tiny Love babygym maakt kennis met de Tiny Love Deluxe Babygym - Into the forest - In het bos. Deze kwalitatief hoogstaande bos variant is multifunctioneel hierdoor kan je de ontwikkeling en de zintuigen van jouw baby op een leuke manier stimuleren. Wat deze babygym uniek maakt is dat de speelboog verstelbaar is en op meerdere manieren ingezet kan worden. Op deze manier houd je je kleintje betrokken en fanatiek. 

Laat je baby in de eerste ontwikkelingsfase van zijn of haar leven inspireren door het bos en de natuur doormiddel van leuk vogelspeelgoed en verschillende vrolijke symfonieën. Het zachte en veilige ontwerp is ook geschikt om te gebruiken als aankleed kussen en daarnaast is deze babygym geschikt om te wassen in een wasmachine.

Tevens zijn de verschillende dieren speeltjes afneembaar. Hierdoor kan je ze aan de kinderwagen hangen en eenvoudig meenemen op reis. Uit de test hebben we ondervonden dat de mat iets gladder is dan gebruikelijk dit komt waarschijnlijk doordat er geen antislip materiaal in zit verwerkt.

Voordelen Tiny Love Deluxe Babygym - Into the forest - In het bos

 • Babygym met een leuk en stimulerend thema
 • Meeneem speelgoed
 • Boordevol activiteiten 
 • Voortdurende groei van je baby

Nadelen Tiny Love Deluxe Babygym - Into the forest - In het bos

 • Iets gladder dan gebruikelijk

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel babygyms hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten babygyms getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de babygyms op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste babygyms op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>