• Home
 • /
 • Elektronica
 • /
 • Beste Beveiligingscamera zonder abonnement [Test 2024]

Beste Beveiligingscamera zonder abonnement [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste beveiligingscamera zonder abonnement

Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack

Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack

De Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack heeft een uitstekend beeld door de 2K-resolutie. Je hebt ook geen cloud abonnement nodig, aangezien de camera beelden lokaal opgeslagen worden. Hiernaast kan je de camera in een binnenruimte of een buitenruimte plaatsen. Het beschikt nog over een goede nachtvisie. Zo worden alle beelden in de nacht ook goed opgeslagen! Met deze camera beveiliging voel je je veel veiliger thuis. Dat is altijd mooi meegenomen.

Je veiligheid is het allerbelangrijkste dat er bestaat. Nederland is een relatief veilig land, maar we kunnen het goed begrijpen als je toch graag een beveiligingscamera kopen wil. Een goede beveiligingscamera kopen is lastiger dan je zou denken.

Een beveiligingscamera zonder abonnement is volgens ons de beste keuze. Er bestaan ook beveiligingscamera's waarbij je maandelijks moet betalen, maar dat is natuurlijk niet iets waar je aan vast wil zitten. 

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Wat is de beste beveiligingscamera zonder abonnement voor mij? En is de beste beveiligingscamera zonder abonnement volgens de consumentenbond ook een goede aankoop voor mijn situatie?

Om het antwoord daarop te vinden kun je onze tips hieronder verder lezen, en één van de beste beveiligingscamera's zonder abonnement kopen uit onze test!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste beveiligingscamera's zonder abonnement

Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack

Beste koop beveiligingscamera zonder abonnement
1.  Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack

Imou Bullet 2 IP-camera - 4MP - Voor buiten - QHD (1440p)

Beste budget beveiligingscamera zonder abonnement
2. Imou Bullet 2

Beste slimme beveiligingscamera zonder abonnement 
3.Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt

Beste beveiligingscamera zonder abonnement voor buiten
4. Smartbeveiliging Beveiligingscamera Buiten

Beste beveiligingscamera met SD kaart
5. Hombli Slimme Beveiligingscamera voor buiten

Top 10 beste beveiligingscamera's zonder abonnement

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste beveiligingscamera's zonder abonnement.


Waar op letten bij het kopen van een beveiligingscamera zonder abonnement?

In onze onafhankelijke beveiligingscamera zonder abonnement test hebben we gekeken naar de belangrijkste aspecten van een beveiligingscamera. Een beveiligingscamera zonder abonnement aanbieding vinden wordt zo een stuk makkelijker.

Hopelijk heb je er wat aan, en kun je straks makkelijker een beveiligingscamera zonder abonnement kiezen die goed past bij jouw woning, bedrijf of kantoor. Hier hebben we ook gekeken naar de criteria van de beste beveiligingscamera volgens de consumentenbond. Een beveiligingscamera zonder abonnement kopen kan lastig zijn en dit helpt je hierbij.

Resolutie

Een camera met een hogere resolutie heeft een grotere kans om mensen te herkennen. Dit vergroot de kans dat een inbreker gepakt wordt, mocht het een keer zo ver komen.

We raden aan om altijd een camera met full-HD resolutie te kopen. Je moet hier ook de infrarood functie in meenemen. Maar je kan er ook voor liezen om een infrarood camera los aan te schaffen.

Opslag

Sommige beveiligingscamera's slaan hun beelden op op een cloud locatie. Bij een goede beveiligingscamera zonder abonnement kan je echter ook je beelden lokaal opslaan, bijvoorbeeld op een harde schijf of SD-kaart.

Bewegingssensoren

De beste beveiligingscamera zonder abonnement heeft een bewegingssensor. Dit komt van pas om ongewenste bewegingen te detecteren. Je kan ook een beveiligingscamera zonder abonnement kopen die automatisch een melding stuurt naar je telefoon als er iemand ongewenst bij je deur staat.

Maar je kan er ook voor kiezen om beveiligingscamera set aan te schaffen. Dan weet je dat je in ieder geval alles in huis hebt.

Hoeveelheid

Gebruik je je camera's alleen voor de voordeur? Je kunt overwegen om ook een beveiligingscamera aan te schaffen voor achter het huis.

 Als je ze koopt voor een bedrijf of voor je kantoor, is het zeker verstandig om een duo pack of gewoon twee beveiligingscamera's aan te schaffen, voor nog betere beveiliging.


Wat is het beste beveiligingscamera zonder abonnement van 2024? 

Welke beveiligingscamera zonder abonnement is het beste? En welke beveiligingscamera zonder abonnement past bij mij? We hebben de onderstaande beveiligingscamera's getest op basis van hun kwaliteit. Daarbij hebben we vooral gelet op de belangrijke punten die je hierboven kunt lezen.

We weten zeker dat jij een goede aankoop doet als je één van de onderstaande beveiligingscamera's kiest. Zo kun je weer genieten van veiligheid in je huis of kantoor! Bekijk hieronder dus de beste beveiligingscamera's van 2024.

1. Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack

Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack is volgens onze experts de beste beveiligingscamera zonder abonnement 2024! Dit zeggen we natuurlijk niet zomaar, want de Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack is voorzien van een hoop geweldige mogelijkheden.

Zo filmt de camera in 2K resolutie, meer dan een gemiddelde televisie. Daarop is altijd duidelijk te zien wie er bij je aanbelt of wat voor mensen er precies voor je kantoor staan. 

De camera's slaan de beelden lokaal op. Gelukkig heb je hierdoor geen abonnement nodig om de beelden te kunnen bekijken. Wel kun je gewoon gebruik maken van de app van Eufy. Deze app maakt het mogelijk om live de beelden te bekijken via wifi. 

Je zou het niet verwachten, maar de Eufy by Anker Eufycam 2 Pro is een zeer slimme camera! Hij kan zelfs het verschil zien tussen een mens en een dier, waardoor je altijd een melding krijgt als er iemand door je huis loopt. De camera begint dan meteen met filmen. Zo mist hij nooit iets en ben je altijd veilig dankzij deze Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack!

Voordelen Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack

 • Herkent mensen
 • 2K resolutie
 • Slaat beelden lokaal op
 • Handige app

Nadelen Eufy by Anker Eufycam 2 Pro Duo Pack

 • Werkt op batterijen

2.  Imou Bullet 2

Imou Bullet 2 IP-camera - 4MP - Voor buiten - QHD (1440p)

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Een beveiligingscamera kan van pas komen in je huis, op kantoor, maar natuurlijk ook buiten. Als je het liefst ogen hebt in je tuin of vanaf de andere kant van je oprit, is de Imou Bullet 2 een uitstekende keuze.

Niet alleen is de Imou Bullet 2 erg goedkoop - hij beschikt over een hoop toffe elementen die de camera doet uitblinken boven andere beveiligingscamera's voor deze prijs. Zo kun je onder andere rekenen op een goede resolutie, waardoor je alles makkelijk kunt herkennen wat er op het beeld gebeurt.

Naast de resolutie is de Imou Bullet 2 ook voorzien van infrarood visie. Dit is een techniek waardoor de camera zelfs in het donker nog heldere beelden kan opnemen. Z

De Imou Bullet 2 is perfect te gebruiken in de tuin of op je oprit. Hij is waterdicht en makkelijk te bevestigen aan een muur of waar je maar wil. Ook kan je de Imou Bullet 2 - ondanks de lagere prijs - gewoon gebruiken met een app, die verbindt met de camera door middel van wifi. Dit is dan ook een zeer goed beveiligingscamera zonder abonnement!

Voordelen Imou Bullet 2

 • Kan buiten gebruikt worden
 • Goede resolutie
 • Infrarood nachtbeeld
 • Slaat beelden lokaal op

Nadelen Imou Bullet 2

 • Geen SD kaart meegeleverd

3. Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als we het hebben over een flexibele camera, dan denk je misschien niet aan een camera die zichzelf kan bewegen. In plaats van twee of drie camera's te kopen om overal ogen te hebben, kun je ook kiezen voor deze Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt

De Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt is een handig product, dat geschikt is voor bijvoorbeeld een groot kantoor. Als de ruimte net te groot is voor een camera in de hoek, kun je deze Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt gebruiken. Hij is door middel van een app te draaien en volgt automatisch bewegingen in het beeld.

Dankzij deze handige technologie kun je de Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt gebruiken om op afstand een oogje in het zeil te houden. Zie je iets verdachts? De Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt is niet alleen een camera, maar is zelfs voorzien van een schijnwerper en een luide sirene. 

Dankzij deze Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt ben je dus 100% verzekerd tegen inbrekers en andere ongewenste bezoekers.

Voordelen Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt

 • Kan bewogen worden met de app
 • Goede beeldkwaliteit
 • Inclusief sirene en schijnwerper om af te schrikken
 • Nachtvisie tot 30 meter

Nadelen Eufy by Anker Indoor Cam 2K Pan & Tilt

 • SD kaart niet meegeleverd

4. Smartbeveiliging Beveiligingscamera Buiten

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.7

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Het merk Smartbeveiliging is je misschien iets minder bekend. Toch hebben we deze camera meegenomen in onze test, omdat het verreweg de beste beveiligingscamera zonder abonnement is voor buitenshuis gebruik. Hij ziet er uit als een vrij ouderwets apparaat, maar is voorzien van een aantal moderne snufjes die goed van pas komen voor jouw veiligheid!

Zo heeft de Smartbeveiliging Beveiligingscamera Buiten zonder abonnement een kijkhoek van 140 graden, en zie je dus alles wat er gebeurt in en rondom je woning. De Smartbeveiliging Beveiligingscamera Buiten heeft ook een ingebouwde detectiefunctie, die bewegingen constateert. 

Ziet de camera iets wat niet in de haak is? Dan gaat er automatisch een alarm af. Naast het alarm kun je zelfs praten met de camera. Enige inbrekers zullen meteen weggaan als ze je stem horen- en al helemaal als je het alarm af laat gaan.

Je slaat de beelden simpelweg op op een SD kaart, dus een abonnement is niet nodig. Je kan hem bedienen met een handige app die goed werkt, en de camera zelf bevestig je met eenvoud waar je maar wil!

Voordelen Smartbeveiliging Beveiligingscamera Buiten

 • Met handige app
 • Alarm en microfoonfunctie
 • Geschikt voor buiten

Nadelen Smartbeveiliging Beveiligingscamera Buiten

 • Nachtzicht niet zo goed als andere camera's

5. Hombli Slimme Beveiligingscamera voor buiten

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als je een betaalbare camera wil kopen om je woning te beschermen, is de Hombli Slimme Beveiligingscamera voor buiten een prima alternatief voor de bovenstaande camera's. 

Het enige wat er nodig is voor de Hombli Slimme Beveiligingscamera is een goede wifi verbinding. Daarmee maak je namelijk verbinding met de app. Die werkt hetzelfde als andere producten hiervoor genoemd, dus dat hoeven we niet opnieuw uit te leggen. Wel werkt de app uitstekend en kun je je camera supermakkelijk instellen, wat een groot voordeel is.

Wil je je beelden graag in de cloud opslaan? Dat kan... Maar hoeft natuurlijk niet! Als je je privacy erg belangrijk vindt, kun je altijd voor de veilige optie kiezen, namelijk de meegeleverde micro SD kaart.

Je bespaart een hoop geld doordat de SD kaart is meegeleverd, wat wel zo prettig is. Een camera zonder abonnement is altijd fijn, maar dit product heeft dus nog veel meer voordelen!

Voordelen Hombli Slimme Beveiligingscamera voor buiten

 • Goedkope beveiligingscamera voor buiten
 • Makkelijke app
 • SD kaart meegeleverd

Nadelen Hombli Slimme Beveiligingscamera voor buiten

 • Geen 1080p resolutie

mei 16, 2024

mei 15, 2024

mei 15, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>