Beste Bleekmiddel [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Onze Favoriete Bleekmiddel

Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek

Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek

Op zoek naar een goedwerkend bleekmiddel? Wij hebben het antwoord voor je. Uit onze beste bleekmiddelen test is namelijk gebleken dat de Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek veruit de beste bleekmiddel van dit moment is.

Deze 100% hygiënische reiniger zorgt er voor een langdurige bescherming en werkt supereffectief. Niet gek ook want dit is de beste dikke bleek van Glorix ooit! Hierdoor werkt het Glorix bleekmiddel, zelfs wanneer je hebt doorgespoeld. 

Niemand vindt het prettig, maar iedereen heeft er last van, vuiligheid en vieze geurtjes. Vuil ligt namelijk overal op de loer. Zelfs wanneer het niet te zien is kan het nog steeds zorgen voor onhygiënische plekken en vieze geurtjes. Dit moet daarom ook hard aangepakt worden. Helaas zijn niet alle reinigingsmiddeltjes bestand tegen het hardnekkige vuil.

In dit artikel bespreken wij de beste opties van dit moment. Deze opties hebben wij gevonden door een ultieme test uit te voeren. Wij van Mutsy hebben namelijk de beste bleekmiddel van 2024 test uitgevoerd. Hierbij hebben wij tientallen soorten bleekmiddel getest op verschillende criteria.

Wil jij weten wat de beste opties van dit moment zijn en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

53

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Bleekmiddelen

Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek

Beste koop bleekmiddel
1. Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek

Glorix Bleek Pink Flower - 10 x 750 ml - Toiletreiniger - Voordeelverpakking

Beste bleekmiddel grootverpakking
2. Glorix Bleek Pink Flower - 10 x 750 ml - Toiletreiniger - Voordeelverpakking

Glorix Spray Bleek 500ML 6x

Beste bleekmiddel spray
3. Glorix Spray Bleek 500ML 6x

Industrieel bleekmiddel - Javel 15% - 5l

Beste industriële bleekmiddel
4. Industrieel bleekmiddel - Javel 15% - 5l

Glorix Bleek O2 - 750 ml - Toiletreiniger - 3 stuks - Voordeelverpakking

Beste bleekmiddel toilet
5. Glorix Bleek O2 - 750 ml - Toiletreiniger - 3 stuks - Voordeelverpakking

Top 10 Meest Verkochte Bleekmiddelen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire bleekmiddelen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top bleekmiddelen bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van bleekmiddel?

Bij het kiezen van het juiste bleekmiddel is het belangrijk om naar een paar specifieke punten te kijken. Zo verschilt elke soort bleekmiddel op een bepaald gebied en heeft elke soort zijn voor- en nadelen.

Om het jou makkelijker te maken hebben wij de belangrijkste punten hieronder op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze punten weet jij zeker dat je de vraag beantwoord: Welke bleekmiddel past het beste bij mij?

Daarnaast hebben wij deze criteria ook zelf getest in onze ultieme beste bleekmiddel test van 2024. Hierdoor weet je zeker dat alleen de allerbeste opties van dit moment zijn opgenomen in onze top 5. 

Soort bleekmiddel

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het soort bleekmiddel. Hierbij kan er naar twee punten gekeken worden. Eerst is het belangrijk om te kijken naar de verpakking. Zo zijn er bleekmiddelen welke uit een tutje komen en bleekmiddelen die gesprayd kunnen worden. Bedenk goed welke werkwijze jij het fijnst vind.

Daarnaast zijn er verschillende soorten bleekmiddelen qua werking. Zo zijn er bleekmiddelen geschikt voor het toilet, bleekmiddelen geschikt voor wasgoed, maar ook zwaardere bleekmiddelen welke voor industrieel gebruik zijn.

Inhoud

Daarnaast is het belangrijk om naar de inhoud van het bleekmiddel te kijken. Er zijn namelijk bleekmiddelen in allerlei verschillende hoeveelheden. Ook worden ze vaak in grootverpakkingen verkocht. Schrik daarom niet van de prijs en kijk altijd goed naar de product omschrijving. 

Een bleekmiddel kan namelijk veel duurder lijken maar eigenlijk goedkoper zijn. Dit komt doordat er dan soms 3 of zelfs 6 stuks geleverd worden voor die prijs. 

Werking

Ook de werking van een bleekmiddel kan erg belangrijk zijn. Zoals eerder benoemd zijn er meerdere soorten bleekmiddel. Bedenk goed waar je het bleekmiddel voor gaat gebruiken voordat je er zomaar een aanschaft. Normaal bleekmiddel is namelijk niet geschikt voor industrieel gebruik en andersom werkt het ook niet.

Verspil geen geld en koop meteen het beste bleekmiddel voor jouw situatie.

Merk

Als laatste is het belangrijk om naar de merken van het bleekmiddel te kijken. Ze zijn er namelijk in allerlei varianten van verschillende merken. Uit onze ervaring het het bleekmiddel merk Glorix een van de beste merken van dit moment. Logisch ook dat een groot deel van onze top 5 bestaat uit Glorix bleekmiddelen.


Wat is het beste bleekmiddel van 2024? 

Maar wat is dan het beste bleekmiddel van dit moment? Om hier achter te komen hebben wij de beste opties die wij getest hebben in onze beste bleekmiddelen test opgenomen in een handige top 5. Hieronder vind je deze opties. Hierbij hebben wij elke soort bleekmiddel voorzien van een korte product omschrijving.

Ook hebben wij de voor- en nadelen van elke bleekmiddel benoemd zodat je precies weet wat de sterktes en zwaktes zijn van het middel. Als laatste hebben wij elk middel voorzien van een eindbeoordeling. Deze eindbeoordeling is gebaseerd op een combinatie van de door ons geteste criteria en reviews van andere consumenten.

1. Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek

Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek

9.4

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Als beste bleekmiddel van dit moment hebben wij de Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek geselecteerd als beste optie. Niet alleen werkt dit bleekmiddel ontzettend goed. Ook worden er 3 stuks meegeleverd voor een hele scherpe prijs. Hierdoor krijg jij voor weinig geld ontzettend sterke bleek in een grote hoeveelheid.

De Glorix Original - 3 x 750 ml - Bleek is volgens het bleekmiddel merk Glorix zelf hun sterkste bleekmiddel ooit. De formule is volgens hen volledig geoptimaliseerd waardoor hij zijn sterke werking zelfs behoud na het doorspoelen van de WC. 

Met dit bleekmiddel verwijder jij dus in een handomdraai het onzichtbare vuil en de nare geurtjes uit jouw WC. Hierdoor wordt het een stuk hygiënischer en prettiger voor bezoekers, jouw familie en uiteraard jou zelf. 

Voordelen

 • Extra sterke werking
 • Beste formule volgens Glorix zelf
 • Frisse geur

Nadelen

 • Alleen verpakt per 3 stuks

2. Glorix Bleek Pink Flower - 10 x 750 ml - Toiletreiniger - Voordeelverpakking

Glorix Bleek Pink Flower - 10 x 750 ml - Toiletreiniger - Voordeelverpakking

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

3 stuks voor jou te weinig? Geen zorgen Glorix heeft namelijk ook grote voordeelverpakkingen. Zo haal je met de Glorix Bleek Pink Flower - 10 x 750 ml - Toiletreiniger - Voordeelverpakking een grote hoeveelheid bleek in huis tegen een lage prijs. Het voordeel van deze bleek is ook dat hij een lekkere geur heeft namelijk Pink Flower.

Volgens consumenten en Glorix zelf is de werking van de Glorix Bleek Pink Flower ontzettend goed. Daarnaast ruikt hij ook nog een ontzettend lekker wat het hygiëne niveau meteen een stuk vergroot.

De 100% werkende formule behoud zijn kracht lang zodat ook deze bleekmiddel zijn werking behoud na het doorspoelen van de WC. Dit bleekmiddel is te verkrijgen in de hoeveelheden 750 ml (1 fles) en 7,5 liter (10 flessen). Door 10 flessen te kopen bespaar jij uiteraard een hoop geld. Daarnaast haal je meteen een goede voorraad bleek in huis.

Voordelen 

 • 7,5 liter bleekmiddel
 • Behoud zijn kracht na het doorspoelen

Nadelen

 • Alleen de keuze tussen 1 of 10 flessen

3. Glorix Spray Bleek 500ML 6x

Glorix Spray Bleek 500ML 6x

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Vind jij de manier van gebruiken van de eerste twee opties niet zo fijn en ben jij meer op zoek naar een bleekspray? Dan is er ook voor jou een perfecte optie. De Glorix Spray Bleek 500ML 6x is namelijk een spray die gemakkelijk te gebruiken is en ook nog eens ontzettend goed werkt.

Naast de goede werking van de Glorix Spray Bleek 500ML 6x wordt hij ook nog eens per 6 stuks geleverd. Hierdoor haal jij meteen een goede voorraad sterke bleek in huis.

De gepatenteerde formule zorgt voor een 100% hygiënische bescherming die ontzettend lang aanhoudt. Hierdoor behoudt ook deze bleekspray zijn werking na het doorspoelen van de wc.

Nog aan het twijfelen? Misschien dat de prijs je van wel overtuigd want de Glorix Spray Bleek 500ML 6x is namelijk erg scherp geprijsd. Het is een uitstekend product, want net als bij een vochtvreter, blijft je goed schoon op deze manier.

Voordelen

 • Bleekspray
 • 100% hygiënische werking

Nadelen

 • Alleen per 6 te verkrijgen

4. Industrieel bleekmiddel - Javel 15% - 5l

Industrieel bleekmiddel - Javel 15% - 5l

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Zoals je waarschijnlijk wel begrepen hebt zijn de eerste 3 opties uit deze top 5 vooral gericht op het normale huishouden. Wil jij een bleekmiddel dat meer geschikt is voor industrieel gebruik dan zijn de eerste 3 opties waarschijnlijk niet sterk genoeg. Om die reden hebben wij ook een goede industriële bleek opgenomen in onze top 5.

En de beste optie als het gaat om industriële bleek is de Industrieel bleekmiddel - Javel 15% - 5l. Deze industriële bleek bevat namelijk 15% Javel waardoor jij alle nare geurtjes of vervelende vlekken met gemak verwijdert.

Daarnaast wordt deze industriële bleek verkocht in een grote hoeveelheid namelijk 5 liter. Hierdoor heb jij genoeg om een groot oppervlak schoon te maken en kun jij deze bleek vaker gebruiken. De ontzettend goede werking behoud zijn werking langdurig wat volgens de consumenten een pluspunt is.

Voordelen

 • Industriële bleekmiddel
 • Extra krachtige bleekmiddel

Nadelen

 • Niet geschikt voor huishoudelijk gebruik!

5. Glorix Bleek O2 - 750 ml - Toiletreiniger - 3 stuks - Voordeelverpakking

Glorix Bleek O2 - 750 ml - Toiletreiniger - 3 stuks - Voordeelverpakking

8.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Om de lijst af te sluiten hebben wij de Glorix Bleek O2 - 750 ml - Toiletreiniger - 3 stuks - Voordeelverpakking geselecteerd als goedkoopste bleekmiddel met een goede werking. Ook deze bleek wordt verkocht in voordeelverpakking waardoor jij meteen 3 stuks toiletreiniger in huis haalt.

De extra sterke formule van Glorix is volgens de consumenten een van de beste opties van dit moment. De werking van deze bleek is wel wat minder sterk dan optie 1 en 2, maar kost daarom ook een stuk minder. Daarnaast haal je met deze bleekmiddel wel meteen een goede hoeveelheid in huis.

Wil je meer weten over dit bleekmiddel of de beste prijs van dit moment ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button en kom er achter!

Andere bekeken ook: Dit is de beste glasreiniger van dit moment!

Voordelen

 • Goedkoopste bleekmiddel
 • Voordeelverpakking

Nadelen

 • Minder sterke formule

Veelgestelde vragen

Wat is bleekmiddel en waarvoor wordt het gebruikt?

Bleekmiddel is een chemisch product dat wordt gebruikt om te desinfecteren, vlekken te verwijderen en te bleken. Het meest voorkomende type is chloorbleekmiddel, dat effectief is in het doden van bacteriën, virussen en schimmels op oppervlakken en in wasgoed.

Kan ik bleekmiddel gebruiken op gekleurde stoffen?

Nee, het is niet aan te raden om bleekmiddel te gebruiken op gekleurde stoffen, omdat het de kleuren kan doen vervagen of volledig verwijderen. Voor gekleurde stoffen kun je beter een kleurveilig bleekmiddel gebruiken dat speciaal is ontworpen om vlekken te verwijderen zonder de kleur aan te tasten.

Hoe verdun ik bleekmiddel voor huishoudelijk gebruik?

Om bleekmiddel te verdunnen voor huishoudelijk gebruik, meng je één deel bleekmiddel met tien delen water. Dit mengsel is geschikt voor het desinfecteren van oppervlakken. Zorg ervoor dat je handschoenen draagt om je huid te beschermen en ventileer de ruimte goed.

Is bleekmiddel veilig voor septic tanks?

Nee, bleekmiddel is over het algemeen niet veilig voor septic tanks omdat het de nuttige bacteriën die helpen bij het afbreken van afval kan doden. Overmatig gebruik van bleekmiddel kan leiden tot verstoringen in het functioneren van je septic tank.

Hoe verwijder ik schimmel met bleekmiddel?

Om schimmel te verwijderen met bleekmiddel, maak je een oplossing van één deel bleekmiddel op tien delen water. Breng het mengsel aan op de schimmelige oppervlakte en laat het enkele minuten intrekken voordat je het grondig schrobt en afspoelt. Zorg voor voldoende ventilatie en draag beschermende kleding tijdens dit proces.

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>