Beste Bolderkar [Test 2024]

Laatste Update: juli 2024

Best Geteste Bolderkar

LifeGoods Bolderkar - Opvouwbaar - tot 120KG - 103L - Extra Draagtas en Duwstang - Wasbaar Polyester - 98x45cm - RoodGrijs review

LifeGoods Bolderkar - Opvouwbaar - 120KG Draagkracht

De LifeGoods Bolderkar heeft een maximale draagkracht van 120kg waardoor hij geschikt is voor meerdere personen of bijvoorbeeld zwaar gereedschap. De kar gemakkelijk op te vouwen en heeft hij 360 graden draaibare wielen waardoor hij ontzettend wendbaar en mobiel is. Je kan hier dus heel erg mobiel mee bewegen. Het is een heel fijn product dat je ook kan meenemen op vakantie.

Een bolderkar is ontzettend handig. Of je nou op ergens wilt gaan kamperen of naar een festival gaat, een bolderkar maakt het sjouwen van deze spullen een stuk makkelijker. 

Bespaar jezelf dus de moeite door een goede bolderkar aan te schaffen. Bolderkarren zijn er in allerlei soorten, kleuren en verschillende kwaliteiten. Ben jij benieuwd welke bolderkar het beste bij jou past? 

Wij van Mutsy hebben namelijk een uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste bolderkarren van dit moment. Hierbij hebben wij alle bolderkarren getest op een aantal belangrijke criteria. Verder hebben wij aan de hand van onze testresultaten een top 5 beste bolderkarren opgesteld. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste bolderkarren

LifeGoods Bolderkar - Opvouwbaar - tot 120KG - 103L - Extra Draagtas en Duwstang - Wasbaar Polyester - 98x45cm - RoodGrijs review

Beste koop bolderkar
1. LifeGoods Bolderkar - Opvouwbaar - 120KG Draagkracht

Sunny Billy Beach Wagon / Bolderkar / Antraciet / Blank hout

Beste bolderkar krantenwijk
2. Sunny Billy Beach Wagon / Bolderkar / Antraciet / Blank hout

Bolderkar Bolderwagen Prof Groen

Beste bolderkar met luchtbanden
3. Bolderkar Bolderwagen Prof Groen

Travellife Bolderkar Luchtband

Beste bolderkar strand
4. Travellife Bolderkar Luchtband

TecTake - Bolderkar bolderwagen transportkar opvouwbaar
     Beste bolderkar opvouwbaar
5. TecTake - Bolderkar bolderwagen transportkar opvouwbaar

Top 10 Beste Bolderkarren

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen probleem! Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste bolderkarren. Ben jij benieuwd naar de 5 beste bolderkarren volgens onze test? Bekijk dan onderaan dit artikel de 5 beste opties en waarom wij deze gekozen hebben!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Bolderkar?

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een bolderkar? Om een miskoop te voorkomen kan het handig zijn om met een aantal bepaalde punten rekening te houden.

Iedereen heeft namelijk andere voorkeuren als het gaat om bolderkarren. Er zijn daarom ook ontzettend veel verschillende bolderkarren. Nu zal je vast denken welke bolderkar past het beste bij mij?

Hieronder hebben wij enkele belangrijke punten uit onze beste bolderkarren test op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze punten haal jij gemakkelijk de beste bolderkar in huis. 

Soort bolderkar

Allereerst kan er gekeken naar het soort bolderkar dat je wilt kopen. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten bolderkarren. D

enk hierbij aan lichtgewicht opvouwbare bolderkarren, bolderkarren gemaakt van hout en metalen bolderkarren. Dit zijn de meest voorkomende soort bolderkarren.

Elke soort bolderkar heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo is een opvouwbare bolderkar ontzettend handig voor op vakantie of bij een festival camping.

Een houten bolderkar kan weer ontzettend handig zijn voor een krantenwijk maar is misschien weer wat te zwaar voor op het strand. Bekijk dus goed waarvoor je de bolderkar gaat gebruiken!

Opvouwbaar of niet?

Een tweede belangrijke criteria om in je achterhoofd te houden is of de bolderkar opvouwbaar is of niet. Dit soort bolderkarren zijn vaak een stuk lichter en nemen weinig plek in wanneer zij opgeborgen worden. Ga jij de bolderkar gebruiken voor op het strand, de camping, op een festival etc. 

Dan kan het verstandig zijn om een opvouwbare bolderkar aan te schaffen. Ga jij de bolderkar voor een krantenwijk of iets dergelijks gebruiken en heb je alle ruimte om deze op te bergen?

Dan kan het verstandig zijn een houten of metalen bolderkar aan te schaffen. Deze kunnen namelijk een stuk meer gewicht aan.

Soort banden

Als derde zijn bolderkarren er ook met verschillende soorten banden te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan lucht opgepompte banden en massieve banden.

Elke soort band heeft zo zijn voordeel. Luchtbanden zijn namelijk handig wanneer je over onverharde wegen moet rijden, bijvoorbeeld de camping of het strand.

Massieve banden zijn een stuk steviger en kunnen daarom een stuk meer dragen. Om die reden zijn massieve banden vaak handiger bij het gebruik van een bolderkar voor bijvoorbeeld een krantenwijk.

Prijsklassen

Als laatste kan er gekeken worden naar de prijsklassen van de bolderkarren. Naast de verschillende soorten bolderkarren en banden kan er ook een groot verschil zitten in de prijsklassen van de bolderkarren.

Niet iedereen wilt bijvoorbeeld hetzelfde budget uitgeven aan een opvouwbare bolderkar. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei soorten bolderkarren in allerlei verschillende prijsklassen.

Het kan dus verstandig zijn om soms iets verder te zoeken in plaats van de eerste de beste bolderkar aan te schaffen. In onze top 5 vind je allerlei verschillende soorten bolderkarren uit verschillende prijsklassen!


Wat is de beste bolderkar van 2024? 

Maar wat is de beste bolderkar van dit moment? Het antwoord vind je in de volgende sectie. Aan de hand van onze testresultaten hebben wij namelijk een handige top 5 beste bolderkarren opgesteld.

Hierbij hebben wij bolderkarren uit verschillende prijsklassen en categorieën opgenomen in onze top 5 beste bolderkarren lijst.

Voor elke bolderkar uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Ook hebben wij de voor- en nadelen van elk model opgesomd en hebben wij elke bolderkar voorzien van een eindbeoordeling. 

1. LifeGoods Bolderkar - Opvouwbaar - 120KG Draagkracht

LifeGoods Bolderkar - Opvouwbaar - tot 120KG - 103L - Extra Draagtas en Duwstang - Wasbaar Polyester - 98x45cm - RoodGrijs review

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Design

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij op zoek naar de beste koop bolderkar van dit moment? Dan ben je op zoek naar de LifeGoods Bolderkar.  Dit is een goede bolderkar die beschikt namelijk over een handig mechanisme waarmee je de bolderkar gemakkelijk kunt opvouwen. 

Deze bolderkar is geschikt voor meerdere situaties. Zo is het een goede bolderkar voor op het strand, kun je hem gebruiken voor werk in de tuin of kun je hem gebruiken op de camping. 

De bolderkar heeft een belastbaar gewicht tot 120kg waardoor je ook zwaardere gereedschapssoorten kunt vervoeren. Ook krijg je een extra draagtas bij de bolderkar en kun je hem gemakkelijk verplaatsen via de duwstang.

Deze bolderkar is gemakkelijk met één hand te besturen en voelt dankzij de luchtbanden vrij licht aan. Hierdoor kun je deze bolderkar vrij zwaar belasten zonder dat je er aan hoeft te gaan trekken om hem vooruit te krijgen. 

Voordelen LifeGoods Bolderkar - Opvouwbaar - 120KG Draagkracht

 • Opvouwbaar en lichtgewicht 
 • Eenvoudig in gebruik
 • Belastbaar tot 120 kg
 • Beschikt over luchtbanden

Nadelen LifeGoods Bolderkar - Opvouwbaar - 120KG Draagkracht

 • Geen

2. Sunny Billy Beach Wagon / Bolderkar / Antraciet / Blank hout

Sunny Billy Beach Wagon / Bolderkar / Antraciet / Blank hout

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Design

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar de beste bolderkar voor bijvoorbeeld een krantenwijk? Dan is de Sunny Billy Beach Wagon / Bolderkar / Antraciet / Blank hout de beste optie voor jou.

Deze bolderkar is namelijk ontzettend sterk en ook vrij groot. Hierdoor kun je gemakkelijk een hele hoop kranten of boodschappen kwijt in deze bolderkar.

De Sunny Billy Beach Wagon / Bolderkar / Antraciet / Blank hout is belastbaar tot 100 kg en beschikt over handige luchtbanden. Hierdoor is het trekken van deze bolderkar vrijwel geen moeite. De handvatten van deze bolderkar beschikken over softgrip en zijn daarom erg fijn in gebruik.

Een ander voordeel is dat de zijkanten van deze bolderkar inklapbaar zijn. Ga jij de bolderkar niet gebruiken of wil jij hem met de auto vervoeren? Dan kun je deze bolderkar dus gemakkelijk in elkaar klappen om hem op te bergen of mee te nemen.

Voordelen Sunny Billy Beach Wagon / Bolderkar / Antraciet / Blank hout

 • Belastbaarheid tot 100kg
 • Beschikt over luchtbanden
 • In elkaar te klappen

Nadelen Sunny Billy Beach Wagon / Bolderkar / Antraciet / Blank hout

 • Bolderkar is van nature zwaarder doordat hij van hout gemaakt is

3. Bolderkar Bolderwagen Prof Groen

Bolderkar Bolderwagen Prof Groen

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats hebben wij de Bolderkar Bolderwagen Prof Groen geselecteerd. Deze groene bolderkar is ook te verkrijgen in de kleuren blauw, grijs en rood.

Verder is deze bolderkar een echt monster als het gaat om de maximale belastbaarheid. Zo is deze bolderkar bestand tegen een belastbaarheid van wel 150 kg.

Met deze bolderkar kun je dus ontzettend veel meenemen. Door de luchtbanden waarover de Bolderkar Bolderwagen Prof Groen beschikt is hij ondanks het zware gewicht alsnog erg makkelijk te verplaatsen.

Dit maakt hem tevens geschikt om te gebruiken op onverharde wegen. De Bolderkar Bolderwagen Prof Groen weegt van zichzelf 15kg wat wel vrij zwaar is. Dit komt door het metalen frame waarvan deze bolderkar is gemaakt.

Dit zorgt er dus wel voor dat de stevigheid en sterkte van deze bolderkar uitstekend is. Wil je de beste bolderkar aanbieding ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Bolderkar Bolderwagen Prof Groen

 • Gemaakt van metaal
 • Belastbaarheid van wel 150 kg
 • In verschillende kleuren te verkrijgen
 • Fraai design 

Nadelen Bolderkar Bolderwagen Prof Groen

 • Minimaal gewicht van 15kg

4. Travellife Bolderkar Luchtband

Travellife Bolderkar Luchtband

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats hebben wij de Travellife Bolderkar Luchtband geselecteerd als beste bolderkar voor op het strand. Deze bolderkar is namelijk eenvoudig in elkaar te vouwen en beschikt alsnog over de goede kwaliteit die je verwacht.

Hierdoor heeft de bolderkar een maximale belastbaarheid van 75kg. De Travellife Bolderkar Luchtband beschikt over handige luchtbanden welke geschikt zijn voor vrijwel elk terrein.

Daarnaast is het opvouwen van deze bolderkar heel eenvoudig en kan hij gemakkelijk meegenomen worden naar het strand of naar de camping. De bolderkar weegt namelijk uit zichzelf heel weinig.

De materialen waarvan de Travellife Bolderkar Luchtband gemaakt zijn, zijn weerbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je bolderkar een tijdje in de regen staat.

Wel kan het verstandig zijn om de bolderkar op een droge plek te bewaren om roestvorming te voorkomen.

Voordelen Travellife Bolderkar Luchtband

 • Erg gemakkelijk op te vouwen
 • Luchtbanden
 • Belastbaarheid van max 75kg
 • Weerbestendig textiel

Nadelen Travellife Bolderkar Luchtband

 • Prijs van deze bolderkar is wat hoger
 • Handvat wordt soms als niet fijn ervaren

5. TecTake - Bolderkar bolderwagen transportkar opvouwbaar

TecTake - Bolderkar bolderwagen transportkar opvouwbaar

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Design

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats hebben wij de TecTake - Bolderkar bolderwagen transportkar opvouwbaar geselecteerd. Deze opvouwbare bolderkar is namelijk compact op te vouwen en is daarom gemakkelijk mee te nemen of op te bergen.

In tegenstelling tot de andere opvouwbare bolderkarren uit deze lijst, heeft deze bolderkar massieve banden. Het voordeel van deze massieve banden is dat hij wat meer belastbaarheid heeft, namelijk een maximale belastbaarheid van 80kg.

Verder zijn de rubberen banden 360 graden draaibaar en kan hij hiermee probleemloos vooruit of zijwaarts getrokken of geduwd worden.

De TecTake - Bolderkar bolderwagen transportkar opvouwbaar beschikt over een afwasbaar binnenzeil en is water- en vuilafstotend. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze bolderkar in de regen een stuk zwaarder wordt of er snel vies uit gaat zien. 

Voordelen TecTake - Bolderkar bolderwagen transportkar opvouwbaar

 • Beste opvouwbare bolderkar met massieve wielen
 • Water- en vochtafstotende bekleding
 • 360 graden draaibare wielen

Nadelen TecTake - Bolderkar bolderwagen transportkar opvouwbaar

 • Beschikt niet over luchtbanden

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel bolderkarren hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 16 soorten bolderkarren getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de bolderkarren op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste bolderkarren op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 28, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>