• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Capsulehouder [Test 2024]

Beste Capsulehouder [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Capsulehouder

KitchenBrothers capsulehouder

Ben jij een echte koffie liefhebber? Heb jij veel verschillende soorten koffiecupjes en heb je geen idee waar je ze allemaal moet laten? Geen zorgen daar hebben wij iets op gevonden. 

Wij hebben een capsule houder test uitgevoerd en de KitchenBrothers capsulehouder is verkozen tot beste capsulehouder 2024! Dit door zijn unieke eigenschappen en mooie design. 

Deze capsulehouder is gemaakt van RVS dit geeft de capsulehouder zijn mooie en moderne uitstraling. Ook heeft deze capsulehouder plek voor maar liefst 60 koffiecupjes! Zo heb je genoeg plek voor al je koffiecupjes. 

Ben jij een echte koffiedrinker? Koop jij altijd veel verschillende soorten koffiecupjes omdat je elke keer iets nieuws wil proberen? Heb je nu zo veel koffiecupjes dat je elke keer in je keukenkastje op zoek moet naar een bepaald soort cupje? Waarschijnlijk heb je al een aardige collectie koffiecupjes verzameld. Maar waar laat je al die dingen? 

Daar hebben wij wat opgewonden. Wij van Mutsy zijn ook echte koffie liefhebbers en ja wij hebben ook echt te veel koffiecupjes. Dit probleem hebben wij nu opgelost, namelijk door een capsulehouders. Hierdoor kan je al je koffiecupjes ordenen op smaak en kleur. 

Klinkt handig toch? Maar wat is nou een goede capsulehouder? Geen zorgen wij hebben al onderzoek gedaan naar verschillende capsulehouders. Aan de hand van de resultaten uit dit onderzoek hebben wij een mooie top 5 lijst samengesteld. In deze lijst vind je de 5 beste opties voor Nespresso capsulehouder en Dolce Gusto capsulehouders. Ben jij benieuwd naar onze top 5 lijst? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Capsulehouder

Beste koop capsulehouder
1.  KitchenBrothers capsulehouder

Beste glazen capsulehouder
2. KitchenBrothers glazen capsulehouder

Beste roterende capsulehouder
3. KitchenBrothers Dolce Gusto capsulehouder

Beste capsulehouder met lade
4. Gadgy capsulehouder

Beste budget capsulehouder
5. COLLIE capsulehouder

Top 10 beste capsulehouders 

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Geen probleem! Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste capsule houders. Het nadeel hiervan is dat je onze beste capsulehouder test mist en je geen antwoord kan geven op de vraag welke capsule houder past het beste bij mij?


Waar moet je op letten bij het kopen van een capsulehouder?

Je denkt er nu waarschijnlijk over na om een capsulehouder te kopen, maar waar moet je nou op letten bij het kopen van een goede capsulehouder? Wij gaan je een paar handige tips geven om ervoor te zorgen dat jij de beste capsulehouder koopt. Wij van Mutsy controleren altijd een aantal belangrijke producteigenschappen zodat we zeker weten dat we alleen de beste producten voor je selecteren. Ook hebben wij gekeken naar de beste capsulehouder volgens de consumentenbond. 

Wil jij nou weten welke producteigenschappen van belang waren tijdens het uitvoeren van onze capsulehouder test? Kijk dan snel naar de onderstaande criteria. Door deze criteria in je achterhoofd te houden tijdens het kopen van een capsulehouder zo voorkom je een miskoop! 

Materiaal

Als eerste is het belangrijk om te kijken van welk materiaal de capsulehouder is gemaakt. De meeste capsulehouders zijn gemaakt van: RVS, metaal en ijzer. Deze materialen zijn stevig en makkelijk in onderhoud. Ook geven deze materialen de capsulehouders een moderne look. 

Aantal cups

Als tweede is het belangrijk dat je kijkt naar het aantal cups die je in de capsulehouder kan opbergen. Je wilt natuurlijk wel dat al je koffiecupjes in de capsulehouder passen. Het aantal koffiecupjes die je kan opbergen in de capsulehouder staat altijd in de productspecificaties. 

Soort cups

Als derde is het heel belangrijk om te controleren of je wel een capsulehouder koopt voor de juiste koffiecupjes. De meeste capsulehouders worden gemaakt voor Nespresso cups, Dolce Gusto cups en voor Vertuoline cups. Lees dus goed de productomschrijving door om te controleren of je een capsulehouder koopt die geschikt is voor jouw koffiecups. 

Wel of niet vaatwasserbestendig

Als laatste is het belangrijk om te checken of de capsulehouder vaatwasserbestendig is. Bij de meeste capsulehouders is dit namelijk niet het geval. Gelukkig zijn ze makkelijk schoon te houden. Je hoeft ze alleen maar af te nemen met een vochtige doek. Mocht je wel een capsulehouder willen die vaatwasserbestendig is, dan raden wij je aan om goed de product specificaties door te lezen. 


Wat is de beste capsulehouder van 2024?

Wat is de beste capsulehouder van 2024? Deze vraag gaan wij nu voor je beantwoorden. Wij hebben aan de hand van onze beste capsulehouder test een top 5 samengesteld. In deze top 5 vindt jij de beste capsulehouders van dit moment. Ben jij benieuwd naar de beste optie voor jouw koffiecupjes? Lees dan snel verder! 

1.  KitchenBrothers capsulehouder

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Capsulehouder kopen? De KitchenBrothers capsulehouder is als beste uit onze capsulehouder test gekomen en is de beste capsulehouder 2024!

Dit door zijn unieke eigenschappen en mooie design. Deze capsulehouder heeft plek voor maar liefst 60 Nespresso cupjes of cupjes van een gelijksoortig formaat. De houder werkt als een lade die je makkelijk opentrekt. 

Deze capsulehouder neemt weinig ruimte in beslag in je keuken, omdat je het koffiezetapparaat op de capsulehouder kan zetten. Dit kan omdat de bovenkant van de capsulehouder is gemaakt van antislip- en anti-vibratie materiaal.

Ook is de bovenkant van de capsulehouder water afstotend, hierdoor is de capsulehouder gemakkelijk schoon te maken. Je kunt hierin dus gemakkelijk je nespresso cups plaatsen!

Voordelen KitchenBrothers capsulehouder

 • Ruimte voor 60 cups
 • Lade is gesplitst in 6 rijen 
 • 1 jaar garantie 
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding 

Nadelen KitchenBrothers capsulehouder 

 • Niet vaatwasserbestendig 

2.  KitchenBrothers glazen capsulehouder

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als tweede hebben wij de KitchenBrothers glazen capsulehouder geselecteerd als beste glazen capsulehouder. Deze capsulehouder heeft plek voor maar liefst 60 Nespresso cupjes of cupjes van een gelijksoortig formaat.

Het materiaal van deze capsulehouder is geluidsabsorberend en dempt de trilling die uit je koffiemachine komt. Hierdoor kun je dus de koffiemachine op de capsulehouder plaatsen. 

De capsulehouder heeft een strak en modern design en past hierdoor goed bij iedere keuken. Ook zorgt de glazen bovenkant van de capsulehouder ervoor dat je in een oogopslag kan zien of je nog genoeg cupjes van je favoriete in huis hebt. Heel handig dus als je veel koffie drinkt. 

Voordelen KitchenBrothers glazen capsulehouder

 • Anti-slip voetjes
 • Ruimte voor 60 koffiecups
 • Fraai design

Nadelen KitchenBrothers glazen capsulehouder

 • Niet geschikt voor Dolce Gusto cups

3. KitchenBrothers Dolce Gusto capsulehouder

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de KitchenBrothers Dolce Gusto capsulehouder geselecteerd als beste roterende capsulehouder. De capsulehouder kan namelijk 360 graden draaien! Zo kan jij supersnel je favoriete koffiecups pakken en aanvullen. Deze capsulehouder is geschikt voor Dolce Gusto en soortgelijke cups. De capsulehouder heeft plek voor 35 koffiecups. 

De capsulehouder is naast zijn stijlvolle uiterlijk ook nog een praktisch door zijn roterende functie. Ook staat hij netjes in elke keuken omdat je een goed overzicht kan creëren van de koffiecupjes. In tegenstelling tot rommelige doosjes of schaaltjes. Verder neemt deze capsulehouder weinig ruimte in beslag. 

Voordelen KitchenBrothers Dolce Gusto capsulehouder

 • Ruimte voor 35 cups 
 • Roterende functie 
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding 

Nadelen KitchenBrothers Dolce Gusto capsulehouder

 • Niet geschikt voor Nespresso cups

4. Gadgy capsulehouder

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Als vierde hebben wij de Gadgy capsulehouder geselecteerd als beste capsulehouder met lade. Deze capsulehouder is geschikt voor 36 cups van Dolce Gusto en soortgelijke cups. Met deze capsulehouder kan je jouw favoriete smaken koffie en netjes kan opruimen en snel weer kan pakken. 

Deze capsulehouder is gemaakt van ijzer met een zwarte poedercoating. Dit materiaal roest niet en is sterk genoeg om je Dolce Gusto apparaat op te zetten. Ook heeft deze capsulehouder anti-slip pootjes waardoor er geen krassen op het aanrecht komen en dit zorgt ervoor dat de lade stevig blijft staan. 

Voordelen Gadgy capsulehouder

 • Geschikt voor 36 cups
 • Modern design
 • 1 jaar garantie

Nadelen Gadgy capsulehouder

 • Niet vaatwasserbestendig 

5. COLLIE capsulehouder

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je niet al te veel geld aan een capsulehouder uitgeven, en gebruik maken van de beste capsulehouder aanbieding? Natuurlijk begrijpen wij dat en daarom hebben wij de COLLIE capsulehouder geselecteerd als beste budget capsulehouder. Deze capsulehouder heeft plek voor 40 capsules van Nespresso en soortgelijke cups. 

De capsulehouder heeft een compact design waardoor deze in iedere keuken past en weinig ruimte in beslag neemt. Ook past deze capsulehouder door zijn compacte ontwerp goed onder je koffiezetapparaat. door zijn anti-slip pootjes blijft de capsulehouder goed staan en maakt deze geen krassen op het aanrecht. 

Voordelen COLLIE capsulehouder

 • Geschikt voor 40 capsules
 • 2 jaar fabrieksgarantie  
 • Handig in gebruik

Nadelen COLLIE capsulehouder

 • Alleen geschikt voor Nespresso en soortgelijke cups

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel capsulehouders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 16 soorten capsulehouders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de capsulehouders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste capsulehouders op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>