Categorie: Shoppen
Laatste Update: April 2024

Best Geteste Compressor

LUVEGO Compressor Bandenpomp

Met de LUVEGO Compressor Bandenpomp haal jij de beste compressor van dit moment in huis. Door het zeer compacte design is hij makkelijk mee te nemen voor onderweg. Met de oplaadbare batterij kan je hem overal gebruiken. Je bent nooit meer afhankelijk van een stopcontact en met een capaciteit van 25 liter per minuut zijn je banden binnen no time weer vol.

Wil jij jezelf de moeite besparen van een fietspomp of wil jij zelf jouw banden goed op kunnen pompen. Dan is een compressor een ideaal product voor jou.

Met een compressor kun jij namelijk thuis of waar je ook bent je banden oppompen. Naast banden kun je ook andere objecten oppompen zoals een luchtbed, bal of andere lucht gevulde objecten.

Gelukkig voor jou hebben wij een ultieme beste compressor test uitgevoerd. Hierbij hebben wij tientallen compressors met elkaar vergeleken in onze test en aan de hand van de testresultaten hebben wij een top 5 opgesteld. Benieuwd wat de 5 beste compressors van 2024 zijn en waar je op moet letten bij aanschaf? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Compressors

Beste koop compressor
1. LUVEGO Compressor Bandenpomp

Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

Beste compressor voor fietsbanden
2. Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter

Beste compressor voor banden
3. Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter

Powerplus POWX1730 Compressor

Beste compressor voor luchtgereedschap
4. Powerplus POWX1730 Compressor

HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor

Beste compressor voor autobanden
5. HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor

Top 10 Beste Compressors

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste compressors. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoorden kan geven op de vragen: welke compressor is het beste en welke compressor past het beste bij mij?


Waar moet je op letten bij het kopen van een compressor?

Ga jij een compressor kopen? Dan is het verstandig om met enkele criteria rekening te houden. De beste compressor voor jouw situatie heb je namelijk niet zomaar gevonden. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende opties. Hierbij is het ene model nog beter dan het andere en kan het ook veel verschillen als er gekeken wordt naar de prijs.

Door onderstaande criteria in gedachten te houden bij je aankoop verklein je de kans op een miskoop. Ga dus niet voor de eerste compressor aanbieding die je tegenkomt, maar vergelijk de verschillende modellen goed. Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste compressor volgens de consumentenbond test. Lees deze daarom even vlug door.

Maximale luchtdruk

Een belangrijke criteria om naar te kijken is de maximale luchtdruk van een compressor. Dit kan namelijk per compressor flink verschillen. Compressors voor fietsbanden en kleine opblaasobjecten hebben namelijk een veel lagere maximale luchtdruk dan compressors voor bijvoorbeeld autobanden.

Het is dus belangrijk om goed te bedenken waarvoor je de compressor gaat gebruiken. Aan de hand daarvan kan je bepalen hoeveel de maximale luchtdruk van de compressor minimaal moet zijn. Deze informatie kan vrijwel altijd in de titel of product omschrijving worden afgelezen.

Hoeveelheid lucht (liter per minuut)

Ook de hoeveelheid lucht dat per minuut geblazen kan worden is een belangrijke criteria om naar te kijken. Bij kleine objecten is dit namelijk minder van belang, maar vooral bij grote opblaasbare objecten is het belangrijk om een goede compressor te hebben. Hierdoor kun jij in een kortere tijdsperiode het object opblazen.

In onze top 5 vind je compressors die verschillende hoeveelheden lucht per minuut kunnen blazen. Hierdoor zitten er perfecte compressors tussen voor bijvoorbeeld fietsen, maar ook goede compressors voor bijvoorbeeld autobanden.

Tankinhoud

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar de tankinhoud van de compressors. Dit bepaalt namelijk hoeveel lucht de compressor kan verwerken voordat de compressor moet aanslaan. Wanneer je veel lucht moet verwerken is het daarom verstandig om een compressor met een grote tank inhoud aan te schaffen.

Voor het oppompen van bijvoorbeeld je fietsband is dit minder belangrijk. Hier heb je namelijk een kleinere tankinhoud voor nodig en ook wil je graag dat je deze gemakkelijk mee kunt nemen.


Wat is de beste compressor van 2023? 

Maar welke compressor is het beste? Je ontdekt het in de onderstaande sectie. Wij van Top-X hebben namelijk aan de hand van onze testresultaten een handige top 5 opgesteld. Hieronder vind je daarom voor elke compressor uit onze top 5 een korte product omschrijving. Ook hebben wij de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

Het vinden van een goede compressor is te doen, het vinden van de beste compressor voor jou is al veel lastiger. Het aanbod is namelijk enorm en lang niet alle opties zijn even goed. Onderstaande compressors zijn getest op allerlei criteria en daardoor stuk voor stuk van goede kwaliteit. Lees gauw verder en ontdek welke compressor het beste bij jou past.

1. LUVEGO Compressor Bandenpomp

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Ben jij op zoek naar de beste compressor van dit moment? Dan ben je op zoek naar de LUVEGO Compressor Bandenpomp. Deze compressor is namelijk als beste uit onze compressor test gekomen. Deze compressor is zeer geschikt voor iedereen die hem gemakkelijk mee moet nemen. 

De compressor is een zeer compact model. Hij is daardoor gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Doordat de compressor draadloos te gebruiken is kan hij onderweg gebruikt worden als je niet beschikt over een stopcontact. Er zit een batterij in die elke keer opgeladen kan worden.

Hij is niet alleen zeer compact, maar ook multifunctioneel. Er kan niet alleen een banden mee opgepompt worden, maar ook ballen en nog veel meer spullen. Doordat de compressor 25 liter lucht per minuut kan pompen is binnen de kortste keren je band weer vol. Het digitale display laat je het apparaat zeer gemakkelijk gebruiken.

Voordelen LUVEGO Compressor Bandenpomp

 • Een zeer compact model
 • Hij pomt +/- 25 liter per minuut
 • De compressor is draadloos en oplaadbaar
 • Via digitaal display kan je alles instellen

Nadelen LUVEGO Compressor Bandenpomp

 • Vrij duur model

2. Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op plaats twee hebben wij de Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp geplaatst in onze top 5. Deze compressor beschikt over een voltage van 12V en is oplaadbaar. Verder kun je hiermee fietsbanden oppompen, maar ook caravanbanden. Dit komt dankzij de extra krachtige motor die deze compressor bezit.

De Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp kan per minuut 30 liter aan lucht verwerken. Verder heeft deze compressor een maximaal geluidsniveau van 70 dB. De compressor is gemakkelijk op te laden met een autolader. De maximale luchtdruk die deze compressor tot stand kan brengen is 8,2 bar.

Door de Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp aan te schaffen ontvang je niet alleen een erg goede compressor. Ook zit er in deze compressor een powerbank ingebouwd waarmee jij je telefoon kunt opladen. Daarnaast kun je deze compressor ook als zaklamp gebruiken. Er zijn 5 programma's vooraf in te stellen bij deze compressor.

Voordelen Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

 • Ingebouwde powerbank en zaklamp
 • Vijf vooraf in te stellen programma's
 • Stopt automatisch wanneer ingestelde druk is bereikt

Nadelen Donrox 4-in-1 Draagbare Compressor Bandenpomp

 • Beschikt niet over de sterkste batterij

3. Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter

Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plaats hebben wij de Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter geplaatst in onze top 5. Deze elektrische fietspomp heeft namelijk een drukmeter ingebouwd waardoor jij de druk van jouw fietsbanden en andere banden nauwkeurig kunt instellen. Vervolgens pompt hij de banden op naar de gewenste luchtdruk en stopt hij wanneer dit bereikt is.

De Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter beschikt over een maximale luchtdruk van 10,3 bar en kan per minuut z'n 35 liter lucht verwerken. Deze compressor bereikt een maximaal geluidsniveau van 60 dB. Daarnaast werkt ook deze compressor op een accu die gemakkelijk op te laden is dankzij de USB ingang.

Met de Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter kun je tot wel 20 fietsbanden oppompen en tot wel 2 á 3 autobanden voordat de batterij leeg is. Dit is uitzonderlijk lang en komt door het grote capaciteit van de batterijen. Deze batterijen worden tevens gratis meegeleverd. 

Voordelen Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter

 • Beschikt over een krachtige motor
 • Maakt maximaal 60 dB geluid
 • Uitstekende kwaliteit
 • Compact en lichtgewicht design

Nadelen Aomni Elektrische Fietspomp met Drukmeter

 • Handleiding is slecht leesbaar

4. Powerplus POWX1730 Compressor

Powerplus POWX1730 Compressor

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op plaats vier is de Powerplus POWX1730 Compressor geëindigd in onze top 5. Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste is deze compressor van een ander formaat dan de voorgaande compressors. Deze compressor is namelijk geschikt voor verschillende luchtgereedschappen. Verder heeft hij een vermogen van wel 1100Watt.

De Powerplus POWX1730 Compressor heeft een maximale luchtdruk van 8 bar en is volledig olievrij. Dit maakt deze compressor ontzettend makkelijk te onderhouden in tegenstelling tot vergelijkbare modellen. De tankinhoud van deze compressor bedraagt 24 liter voordat deze opnieuw gevuld moet worden.

Daarnaast beschikt de Powerplus POWX1730 Compressor ook over wieltjes waardoor jij hem gemakkelijk door de omgeving kunt rollen. De Powerplus POWX1730 Compressor kan tot wel 180 liter per minuut verwerken en werkt op netstroom waardoor deze niet zomaar leeg raakt. Verder behaalt hij een maximaal geluidsniveau van 97 dB.

Voordelen Powerplus POWX1730 Compressor

 • Makkelijk te verplaatsen dankzij wieltjes
 • Makkelijk te onderhouden
 • Olievrij

Nadelen Powerplus POWX1730 Compressor

 • Geen handig meeneem formaat

5. HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor

HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste hebben wij de HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor geselecteerd in onze top 5. Deze compressor beschikt ook over een voltage van 12 Volt en wordt geleverd inclusief 4 opzetstukken. Deze goede compressor heeft daarnaast een maximale luchtdruk van 10,3 bar wat hem geschikt maakt voor autobanden, fietsbanden etc.

De HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor heeft een maximaal geluidsniveau van 50 dB wat hem de stilste compressor uit onze lijst maakt. Daarnaast kan hij tot wel 35 liter lucht per minuut verwerken en kan hij worden opgeladen aan de autolader.

De HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor stop automatisch wanneer de gewenste luchtdruk bereikt is. Verder is hij erg compact en neem jij hem gemakkelijk overal mee naar toe. Het heldere display laat duidelijk zien wat de ingestelde en huidige luchtdruk is. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor

 • Pompt ballen, banden en meer
 • Met 4 opzetstukken geleverd
 • Compact en makkelijk meeneembaar

Nadelen HOMBLE Compressor - 12V Luchtcompressor

 • Niet makkelijk mee te nemen op de fiets

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel compressors hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten compressors getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de compressors op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste compressors op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

april 16, 2024

april 16, 2024

april 16, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>