Beste Condoom van 2024

Laatste Update: juli 2024

Best Geteste Condoom 2024

Ryder Condooms

Ryder Condooms

Uit onze test is gebleken dat de Ryder Condooms zijn de beste condooms van dit moment zijn.  Met deze condooms kun je veilige seks hebben zonder dat je het gevoel hebt dat je een condoom om hebt, de condooms zijn namelijk ontzettend dun. Verder beschikken de condooms over een standaard maat waardoor ze voor 80% van de Nederlandse mannen geschikt zijn. Ook zijn deze condooms super makkelijk om te doen. Voor deze prijs is er geen betere condoom verkrijgbaar.

Een ongelukje zit in een klein hoekje...

Gelukkig is daar een oplossing voor. Door een goede condoom te kopen wordt de kans op een mini-versie van jou natuurlijk een stuk kleiner.

Maar wat zijn nu de beste condooms? Waar let je op bij het kopen van een condoom? Wij hebben antwoorden voor je!

Bij Mutsy hebben we namelijk een uitgebreide condoom test gedaan waarbij we de meest populaire condooms van dit moment op een rijtje hebben gezet.

De 5 condooms die als beste uit onze test zijn gekomen vind je hieronder. Kortom, zoek jij de beste condoom van 2024? Lees dan gauw verder!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de top 5 uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Condooms

Ryder Condooms

Beste koop Condooms
1.Ryder Condooms

Beste durex condooms

Beste Durex condooms
2. Durex Orgasm Intense Condooms

Beste Ultra dunne condooms
3. Pasante Sensitive Feel Condooms

Beste Extra veilige condooms
4. Condooms Durex Extra safe

Beste Condooms met ribbels en noppen
5. SAFE - Condooms - Ribbels & Noppen


Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste condooms zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

26+ condooms vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

25+ uur onderzoek


Welke condooms zijn het beste?

Goed, tijd om over te gaan naar het leukste gedeelte van dit artikel: Wat zijn nu eigenlijk de beste condooms van 2024? 

Wij hebben een uitgebreide condoom test gedaan waarbij we hebben gekeken naar de meest populaire condooms van dit moment.

Vervolgens hebben we deze vergeleken op verschillende criteria. Hierbij kun je denken aan de prijs / kwaliteit, het gevoel en natuurlijk de veiligheid.

Kortom, onze 5 favoriete condooms van dit moment vind je hieronder. Wanneer je op de rode knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar een betrouwbare webshop waar je deze condoom kunt kopen op een discrete manier.

1. Ryder Condooms

Ryder Condooms
 • Met 130+ 5 sterrern reviews veruit de best beoordeelde condooms die op het internet te vinden zijn
 • Beschikt over standaard design en formaat waardoor ze geschikt zijn voor 80% van de mannen in Nederland
 • Voelen ontzeend fijn aan en zijn dun waardoor je soms niet eens door hebt dat je een condoom om hebt.
 • Geen

Score

9.8

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Voor de meeste mensen die op zoek zijn naar een goede condoom zijn de Ryder condooms de beste optie van dit moment. Geen enkele condoom biedt een betere prijs / kwaliteit als deze condoom. 

Waarom is dit dan de beste condoom?

Allereerst beschikken deze condooms over een standaard design en formaat waardoor ze geschikt zijn voor de meeste mannen. 

Daarnaast worden deze rubbertjes geleverd in een discreet doosje, zit er standaard glijmiddel op de condoom en is de condoom relatief dun waardoor je weinig merkt van de condoom tijdens de daad.

Verder wordt deze condoom door klanten als zeer goed beoordeeld. Op EasyToys.nl heeft deze condoom maar liefst 131 reviews en er komt geen enkele review onder de 4 sterren.

We vergeten bijna te vermelden dat deze condooms ontzettend goedkoop zijn. Je kunt de condooms in een setje van 12 stuks of 144 stuks kopen.  Als jij op zoek bent naar een grootverpakking condooms dan is dit dus zeker een aanrader.

Kortom, de beste condooms van dit moment by far wat ons betreft. Klik hier voor de beste prijs.

2. Durex Orgasm Intense Condooms

Durex Orgasm Intense Condooms
 • Beste durex condooms van dit moment
 • Beschikt over ribbels en nopjes wat zorgt voor een extra stimulatie voor de vrouw
 • Zit ontzetend comfortabel voor de man
 • Duurder dan andere condooms uit deze lijst

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wanneer je aan condooms denkt, is de link met Durex condooms natuurlijk snel gelegd. Maar welke durex condooms zijn dan het beste op dit moment?

Zoek jij goede durex condooms? Dan zijn de Durex Orgasm Intense Condooms een absolute aanrader. Deze condooms worden namelijk geleverd met een stimulerende gel en beschikt over ribbels en nopjes. Dit zorgt voor een stimulatie die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Deze condooms zorgen ervoor dat de vrouw tijdens de seks extra gestimuleerd wordt, voornamelijk door de ribbels en nopjes. 

Voor de man is dit een comfortable condoom die ontzettend zacht en natuurlijk aan voelt. Het is soms net alsof je geen condoom om hebt.

3. Swiss Pro+ 33-delige Steengoeden 

Pasante Sensitive Feel Condooms
 • Geen enkele condoom die zo dun is als deze condooms van Pasante
 • Ongekend natuurlijk gevoel
 • Geschikt voor vaginaal, oraal en anaal contact
 • Doordat ze dun zijn is de kans op scheurtjes iets groter

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als jij op zoek bent naar de beste ultra dunne condooms dan zijn de Pasante Sensitive Feel Condooms een absolute aanrader. 

We zijn geen enkele condoom tegengekomen die zo dun is als deze condooms van het merk Pasante. Deze condooms zijn ultra dun waardoor ze een ontzettend natuurlijk gevoel geven. 

Verder zijn deze ultra dunnen condooms voorzien van glijmiddel waardoor je geen losse glijmiddel nodig hebt tijdens een vrijpartij, wel zo handig natuurlijk.

Ook zijn de condooms makkelijk om te doen en zijn ze geschikt voor vaginaal, oraal en anaal contact.

Minpuntje van deze condooms? Doordat ze extra dun zijn, scheuren ze iets sneller dan andere condooms. 

4. Condooms Durex Extra safe

Condooms Durex Extra safe
 • Meest veilige condooms van dit moment
 • Wordt geleverd met extra glijmiddel voor een extra comfortabel gevoel
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Extra dikte zorgt voor een minder gevoel

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als jij op zoek bent naar een extra veilige condoom dan is de Condooms Durex Extra safe een goede optie. Deze condooms zijn extra dik waardoor de kans op scheuren tot minimaal is.

Dit maakt deze condoom tot een super veilige condoom waarbij de kans op een ongelukje echt tot een minimum beperkt wordt. 

Verder zijn deze condooms voorzien van extra glijmiddel wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Ook zijn de condooms op een bepaalde manier gemaakt waardoor ze makkelijker af te rollen zijn.

Nadeel van deze condooms? Doordat ze zo dik zijn is het gevoel een stuk minder dan bij andere condooms.

5. SAFE - Condooms - Ribbels & Noppen 

SAFE - Condooms - Ribbels & Noppen
 • Dankzij de ribbels en noppen zorgt deze condoom voor extra genot bij de vrouw
 • Is voorzien van een siliconen glijmiddel
 • Gemaakt door een Nederlands merk
 • Niet te gebruiken met andere siliconen seksspeeltjes

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

We sluiten deze lijst af met de beste condooms met ribbels en noppen. Als jij op zoek bent naar goede condooms met ribbels en noppen dan zijn de SAFE - Condooms - Ribbels & Noppen een aanrader.

Deze condooms zijn gemaakt door een Nederlands merk en geven door de noppen en ribbels een stimulerend gevoel. Dankzij de ribbels en noppen wordt de vagina en clitoris extra gestimuleerd. Kortom, meet genot voor zowel de vrouw als de man.

Verder zijn deze condooms voorzien van een siliconen glijmiddel, hebben ze een subtiele vanillegeur en zijn ze gemaakt van latex.

Nadeel van deze condooms? Hij is niet te gebruiken in combinatie met andere siliconen seksspeeltjes zoals bijvoorbeeld een masturbator. 


Top 10 Condooms

Waar kun je het beste condooms kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste condooms van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht condooms bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 condooms!


Condooms kopen: hier moet je op letten?

Goed, het kopen van een condoom is een fluitje van een cent, toch?

Helaas is dit niet helemaal waar. Hoe weet je of een condoom goed is bijvoorbeeld?

Er zijn namelijk verschillende soorten condooms en lang niet alle condooms voldoen aan alle criteria die nodig zijn. Het is daarom slim om goed onderzoek te doen voor je een condoom koopt.

In onderstaande sectie vind je een overzicht van de belangrijkste criteria die jij mee moet nemen bij het kopen van de beste condooms. Door deze zaken in je achterhoofd te houden voorkom jij een miskoop.

Welke maat condooms heb je nodig?

Allereerst is het van belang dat je de goede maat koopt. Een schoen die twee maten te groot is zet natuurlijk niet lekker, hetzelfde geldt voor condooms.

Op verschillende websites is te lezen dat een 'standaard condoom' voor 60% van de mannen geschikt is. Voor de overige mannen is dit een condoom die te breed is.

Wist je dat de meeste condooms een lengte hebben van 20 centimeter? Hetgene dat de meeste invloed heeft op de maat van je condoom is de omtrek van de penis. 

Hoe bepaal je welke condoom maat voor jou geschikt is?

Hiervoor kun je onderstaand schema aanhouden. 

 • Omtrek <10 cm = condoom maat 47 MM
 • Omtrek 10-11 cm = condoom maat 49 MM
 • Omtrek 11- 11,5 cm = condoom maat 53 MM
 • Omtrek 11,5-12 cm = condoom maat 57 MM
 • Omtrek 12-13 cm = condoom maat 60 MM
 • Omtrek 13-14 cm = condoom maat 60 MM
 • Omtrek >14 cm = condoom maat 69 MM

Materiaal

Goed, naast de maat is het slim om te kijken naar het materiaal waar de condoom van gemaakt. De meeste condooms zijn gemaakt van latex of kunststof. 

Wat Latex uniek maakt, is dat je dit ontzettend ver kunt uitrekken. Je zult dus niet snel een latex condoom hebben die te klein is.

Helaas hebben latex condooms ook een nadeel. Wanneer je een latex condoom gebruikt in combinatie met glijmiddel dan is de kans op gaatjes en beschadigingen aanwezig. Niet ideaal natuurlijk.

In onze beste condoom artikel van 2024 vertellen we uiteraard direct van welk materiaal de condoom gemaakt is. 

Soort condoom

Naast de maat en het materiaal van het condoom is het ook handig om even te kijken naar de verschillende soorten condooms.

Tegenwoordig zijn er namelijk ontzettend veel varianten op de normale condoom. De keuze is reuze en eigenlijk kun je eindeloos kiezen.

Veel voorkomende condooms zijn:

 • Extra dunne condooms
 • Geribbelde condooms
 • Extra veilige condooms
 • Condooms met warmte- of koude effecten
 • Rechte condooms
 • Anatomische condooms

Om te bepalen welke condoom het beste bij jouw situatie past, is het goed je af te vragen waar je de condoom voor gaat gebruiken. Is dit vaginale gemeenschap, anale gemeenschap of misschien iets anders?

Denk er ook goed over na wat je fijn vindt. Zoek je bijvoorbeeld een extra dunne condoom? Of lijkt een ribbeltje je juist fijn. Dit zijn allerlei beslissingen die je mee kunt nemen in je aankoopbeslissing.


Wat is de beste regenponcho volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft helaas nog geen test gedaan voor condooms, en daarom kunnen wij ook moeilijk antwoord geven op deze vraag. Gelukkig hebben wij van Mutsy.nl wel een test uitgevoerd.

Zo hebben we meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. Het beste product zijn namelijk de Ryder Condooms. Als je naar boven scrolt, lees je een beknopte review van het product!


Veelgestelde vragen

Waarom is deze condoom test betrouwbaar?

Om te bepalen welke condooms het beste zijn hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende condooms op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de allerbeste producten zijn terug te vinden in dit artikel. 

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij Mutsy.nl werken we met complexe algoritmes. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst.  Alleen de allerbeste producten of diensten worden vervolgens verwerkt in onze artikelen.

Welke condooms zijn het beste?

De Ryder Condooms is momenteel de beste condoom. In onze analyse scoorde geen enkele condoom zo goed als dit product. 

juli 10, 2024

juli 8, 2024

juli 8, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>