Beste Dartbord Verlichting [Test 2024]

Laatste Update: juli 2024

Best Geteste Dartbord Verlichting

Lena verlichting Basic review

Lena Dartbord verlichting Basic Zwart

Bij het darten is het altijd handig dat het dartbord goed zichtbaar is. Je ogen dichtknijpen om te kunnen zien waar je precies moet gooien is geen gezicht. Gelukkig kun je met het Lena Dartbord verlichting Basic op super eenvoudige wijze je dartbord verlichten!

Met het Lena Dartbord verlichting Basic Zwart bescherm je ook nog eens je muur, doordat het een volledige overkoepeling is van je dartbord. De darts vliegen nu dus niet meer in de muur maar direct in deze surround schijf.

Makkelijk te installeren, lampen op 360 graden van het bord en zelfs bescherming voor je muur: wat wil je nog meer?

Bij het darten is het altijd fijn om het doelwit goed in zicht te hebben. In een lichte ruimte is dat geen probleem, maar darts is een echte kroegsport die in een bruin café of een gezellige keet het best tot zijn recht komt. 

Als die ruimtes te donker zijn om goed in te kunnen darten, is een goed dartbord verlichting set altijd een goed idee! Het beste dartbord verlichting 2024 vind je hier.

We hebben allerlei soorten verlichting voor dartborden op een rijtje gezet en de beste dartbord verlichting voor je getest. Ook de beste prijs hebben we meteen even opgezocht, zodat we je onderzoekstijd én geld besparen. Is dat niet handig?


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 dartbord verlichtingen

Lena verlichting Basic review

Beste koop Dartbord verlichting
1.  Lena Dartbord verlichting Basic Zwart

Beste half ronde Dartbord Verlichting
2. Mission Torus 100 Foldable LED Dartbord Verlichting

Beste dartbord verlichting met surround 
3. Termote 3.0 Led-systeem

Beste LED dartbord verlichting
4. Target darts corona vision

Beste 270 graden dartbord verlichting
5. ABC Darts - Dartbord Verlichting Rond

Top 10 beste dartbord verlichtingen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste dartbord verlichtingen.

Misschien ook interessant:

- Top 5: Beste Dartbord

Top 5: Beste Dartpijlen

Top 5: Beste Dartmat


Waar op letten bij het kopen van dartbord verlichting?

Dartbord verlichting komt in vele soorten en maten. Wat je wil van de verlichting voor dartbord verschilt per persoon - maar over het algemeen voldoet de beste dartbord verlichting aan de onderstaande specificaties!

Soort licht

Licht heeft verschillende vormen en maten. LED lampen zijn zuiniger en feller, maar kunnen misschien wel iets te fel zijn om de focus te behouden. Ook de kleur en warmte van het licht is van belang, want witter licht is minder prettig voor je ogen - maar wel beter voor de focus.

Vorm

De beste dartbord verlichting is rond en gaat om het dartbord heen zodat er nergens op het bord schaduw ontstaat.

Bevestiging

Hoe bevestig je de verlichting aan het bord? Voordat je impulsief dartbord verlichting koopt is het handig om te checken wat voor bord je hebt, en of de verlichting voor dartborden die je koopt daar op past.

Prijs

Goedkoop is duurkoop - maar eigenlijk niet. Een goedkope dartbord verlichting set kan net zo goed werken in jouw dartomgeving, dus laat je niet gek maken door het verschil in prijs!


Wat is de beste dartbord verlichting van 2024? 

Dartbord verlichting kopen? Voor je dat doet, check even onze selectie van de beste dartbord verlichting 2024! We hebben namelijk niet zomaar wat gekozen - nee, onze experts hebben tientallen producten bekeken en getest om de beste dartbord verlichting voor jou te selecteren!

1. Lena Dartbord verlichting Basic Zwart

Lena verlichting Basic review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Je ogen dichtknijpen om te kunnen zien waar je precies moet gooien is geen gezicht. Gelukkig kun je met het Lena Dartbord verlichting Basic op super eenvoudige wijze je dartbord verlichten!

Met het Lena Dartbord verlichting Basic Zwart bescherm je ook nog eens je muur, doordat het een volledige overkoepeling is van je dartbord. De darts vliegen nu dus niet meer in de muur maar direct in deze surround schijf.

Makkelijk te installeren, lampen op 360 graden van het bord en zelfs bescherming voor je muur: wat wil je nog meer? Check de beste prijs via de rode knop!

Voordelen Lena Dartbord verlichting Basic Zwart

 • Beschermt je muur
 • Ziet er simpel en authentiek uit
 • Niet te duur voor een surround + licht combi
 • 360 graden verlichting

Nadelen Lena Dartbord verlichting Basic Zwart

 • Schuim kan snel kapot gaan na veel darts

2.  Mission Torus 100 Foldable LED Dartbord Verlichting

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Voor een all-round uitstekende keuze voor dartbord verlichting is deze Mission Torus 100 Foldable LED Dartbord Verlichting je man! Deze verlichting voor dartborden bestaat uit een halve cirkel vol met LED lampjes, zodat je geen schaduw meer kunt vinden op je doelwit.

Voordeel: je wordt nu nog veel beter dan je al was in het darten. En het is goed voor je ogen om niet in het donker naar het bord te hoeven kijken. En je voelt je ineens een echte pro. Én dat alles is ontzettend makkelijk te installeren! Je hoeft namelijk alleen...

...de verlichting er op te zetten. De vier magneetjes die in de poten zitten verwerkt doen de rest! Wil je een surround gebruiken bij de Mission Torus 100 Foldable LED Dartbord Verlichting? Dat kan, maar hoeft niet per se. Zo kies je zelf jouw optimale darts ervaring met het Mission Torus 100 Foldable LED Dartbord Verlichting!

Voordelen Mission Torus 100 Foldable LED Dartbord Verlichting

 • Zeer eenvoudige installatie
 • 360 graden licht
 • Genoeg ruimte rondom het dartbord over om mis te gooien

Nadelen Mission Torus 100 Foldable LED Dartbord Verlichting

 • Hogere prijsklasse ten opzichte van vergelijkbare dartbord verlichting

3. Termote 3.0 Led-systeem

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een hoogwaardig product om je dartbord mee te verlichten, waar je meer mee kan dan alleen je dartbord beter zien? Het Termote 3.0 Led-systeem is een volledige surround voor je dartbord. 

Zo komt er licht van elke kant en krijg je nooit meer schaduw op je dartbord. Om optimaal te kunnen gooien is dit een absolute must! Het Termote 3.0 Led-systeem heeft daarnaast een ring om je hele dartbord heen waardoor je muur beter beschermd is tegen de scherpe pijltjes.

De Termote 3.0 Led-systeem heeft tevens een mooie kleur op de achtergrond, namelijk rood. Die kleur staat er zelfs om bekend dat het concentratie en innerlijke rust kan stimuleren. Het Termote 3.0 Led-systeem maakt darten niet alleen makkelijker - je wordt er zelfs beter van!

Voordelen Termote 3.0 Led-systeem

 • Inclusief surround
 • 360 graden licht
 • Beschermt je muur
 • Ziet er mooi uit 

Nadelen Termote 3.0 Led-systeem

 • Open zijkanten

4. Target darts corona vision

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Nog een andere vorm van dartbord verlichting is de Target darts corona vision. Ook deze is makkelijk met magneten te bevestigen, en je kan het apparaatje zelfs makkelijk verwijderen als hij in de weg zit.

De kabel van de Target darts corona vision is meer dan drie meter lang waardoor het dichtstbijzijnde stopcontact altijd binnen bereik is. Het enige wat je even moet checken is of je dartbord een magnetische rand heeft waar de magneten aan vast kunnen klampen.


Voordelen Target darts corona vision

 • Makkelijk te installeren
 • Geschikt voor bijna alle dartborden
 • 360 graden verlichting

Nadelen Target darts corona vision

 • Magnetisch bord vereist voor installatie

5. ABC Darts - Dartbord Verlichting Rond

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Vind je licht van 360 graden misschien ook iets te overdreven? Het ABC Darts - Dartbord Verlichting Rond is een 270 graden dartbord verlichting pakket dat je tevens met magneten aan je bord kan bevestigen.

Lekker makkelijk, en zo blijft er aan de onderkant ruimte over zodat je makkelijker je darts uit het bord kunt pakken. En vallende darts beschadigen zo de verlichting niet, waardoor hij meestal langer mee gaat dan 360 graden sets. 

Ook de ABC Darts - Dartbord Verlichting Rond heeft een lange kabel van 3 meter die je makkelijk in het stopcontact kunt doen. Benieuwd naar de beste prijs? Die hebben we voor je opgezocht via de rode knop!

Voordelen ABC Darts - Dartbord Verlichting Rond

 • Gaat lekker lang mee
 • Makkelijker om je darts te pakken zonder onderkant
 • Voordeliger dan veel andere verlichtingssets

Nadelen ABC Darts - Dartbord Verlichting Rond

 • Geen 360 graden licht

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel dartbord verlichtingen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten dartbord verlichtingen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de dartbord verlichtingen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste dartbord verlichtingen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>