Beste deurbel met camera zonder abonnement [Analyse]

Laatste Update: juli 2024

Onze Favoriete deurbel

Eufy video deurbel

Eufy Video deurbel

Na een uitgebreide analyse waarin we meer dan 10 verschillende deurbellen met camera zonder abonnement hebben vergeleken scoorde er geen enkele deurbel zo goed als de Eufy video deurbel.

Als jij op zoek bent naar een goede deurbel met camera zonder abonnement dan is de Eufy slimme deurbel een absolute aanrader.

 Met deze deurbel sla je gratis en zonder abonnement je videobeelden op. Verder kun je deze deurbel op afstand bedienen via de Eufy app, beschikt hij over een zeer goede prijs / kwaliteit en is er bijna geen betere smart deurbel op het gebied van resolutie.

Via onderstaande knop vind je direct de beste prijs van deze deurbel

Als jij op zoek bent naar de beste slimme deurbel met camera zonder abonnement dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Mutsy.nl hebben we een uitgebreide analyse gedaan waarbij we op zoek zijn gegaan naar goede slimme deurbellen zonder abonnement.

Voor de meeste slimme deurbellen heb je namelijk een abonnement nodig om zo de beelden van de deurbel op te slaan. Gelukkig is dit niet altijd noodzakelijk en zijn er ook deurbellen met camera zonder abonnement.

In onze analyse hebben we meer dan 10 verschillende deurbellen zonder abonnement op een rijtje gezet. Vervolgens hebben we deze beoordeeld op een aantal criteria. Denk hierbij aan ervaringen van andere consumenten, functionaliteiten en prijs / kwaliteit. 

Benieuwd naar de resultaten? Scroll dan gauw verder!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste slimme deurbellen met camera zonder abonnement uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 deurbel met camera zonder abonnement

Eufy video deurbel
Beste Koop  deurbel

1. Eufy Slimme deurbel Video

Beste Premium optie

2. Netatmo Deurbel - zonder abonnement

Looki draadloze Video Deurbel met Camera
Beste goedkope  deurbel

3. Looki draadloze Video  Deurbel met Camera

Doorguard XS video deurbel

4. Doorguard XS video slimme deurbel

Hombli Slimme Video Deurbel – Draadloos - Wit

5. Hombli  deurbel

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste slimme deurbellen met camera zonder abonnement zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

10+ deurbellen vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste deurbel met camera zonder abonnement?

Als jij op zoek bent naar de beste video deurbel zonder abonnement dan zit je bij Mutsy.nl goed.

Zoals je al hebt kunnen lezen analyseren wij producten en diensten in Nederland en zo hebben we dit ook gedaan voor video deurbellen met camera zonder abonnement.

Lang niet alle slimme deurbellen werken goed zonder abonnement, om die reden hebben we meer dan 10 slimme deurbellen zonder abonnement vergeleken

Deze video deurbellen hebben we vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Hierbij kun je denken aan de functionaliteiten, gebruiksgemak en natuurlijk de ervaringen van andere consumenten.

Onderstaande slimme deurbellen zijn als beste uit onze analyse gekomen. Door te kiezen voor een van onderstaande deurbellen weet je dus zeker dat je geen miskoop doet.

1. Eufy Deurbel

Eufy video deurbel
 • Je kunt zonder abonnement 16GB aan opnames kwijt
 • Videobeelden zijn versleuteld (beelden lokaal opgeslagen)
 • Beelden gemakkelijk terug te kijken in de Eufy-app
 • Niet geschikt voor Apple Homekit

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Uit onze analyse is de Eufy Video deurbel als beste naar voren gekomen. Wat ons betreft, is dit je beste keuze als je op zoek bent naar een goede deurbel met camera zonder abonnement. Waarom?

De Eufy deurbel wordt geleverd met een basisstation waar je 16GB aan videobeelden op kwijt kunt. Dit is meer dan genoeg voor de meeste huishoudens en staat garant voor maanden aan opnames.

Wanneer de beelden op het basisstation opgeslagen zijn, kun je ze snel en gemakkelijk bekijken in de Eufy-app. Deze beelden worden overigens volledig versleuteld waardoor je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de privacy. 

De Eufy smart deurbel neemt overigens op met een 2K-resolutie, hierdoor zul je merken dat de kwaliteit van de opnames zeer goed is.

Bovendien is dit een deurbel die zeer goed scoort op het gebied van prijs / kwaliteit. De prijs van de deze video deurbel zonder abonnement ligt wel iets hoger dan de meeste slimme deurbellen, echter krijg je hier een zeer goed en betrouwbaar apparaat voor terug.

Uit onze analyse is ook een minpunt naar voren gekomen: de Eufy-videodeurbel werkt namelijk niet met Apple Homekit. Als je dus een Applegebruiker bent kan dit problemen op leveren, echter zijn hier ook wel weer oplossingen voor. Via deze link bekijk je direct deze deurbel bij Bol.com!

2. Netatmo Slimme- Video deurbel zonder abonnement

 • Je kunt via video-oproep communiceren met bezoekers die voor je deur staan
 • Video deurbel wordt geleverd met SD-kaart van 32 GB
 • Op afstand te bedienen dankzij de mobiele app
 • Geluid soms moeilijk te verstaan

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op nummer 2 van onze beste deurbel met camera zonder abonnement analyse vinden we de Slimme Video Deurbel. Dit is een slimme deurbel zonder abonnement die iets hoger is in prijs maar wel met verschillende leuke extra functionaliteiten komt. 

Zodra iemand bij je aan de deur staat en op de bel drukt ontvang jij een video-oproep op je smartphone. Vervolgens kun je via deze video-oproep gemakkelijk communiceren met de bezoeker die aan je deur staat. Vooral handig wanneer je bijvoorbeeld een pakketje verwacht.

Verder is deze deurbel gemakkelijk te installeren, heeft de mobiele app ontzettend veel functionaliteiten en het mooiste: dit alles zonder abonnement. 

De videobeelden die deze draadloze deurbel maakt worden overigens opgeslagen op een SD-kaart, deze SD-kaart wordt standaard geleverd bij het kopen van deze deurbel.  Deze lokale opslag zorgt ervoor dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over een hack of iets dergelijks.

Uiteraard hebben we in deze analyse ook gekeken naar minpunten. Wat we minder goed vonden van deze deurbel? Het geluid was niet altijd geweldig waardoor bezoekers moeilijk te verstaan waren.

3. Looki draadloze video deurbel zonder abonnement

Looki draadloze Video Deurbel met Camera
 • Beste goedkope video deurbel zonder abonnement
 • Goede camera met extra wijde lens
 • Mogelijkheid om te praten met bezoekers die voor je deur staan
 • Handleiding niet in het Nederlands

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als jij op zoek bent naar een goedkope deurbel zonder abonnement dan is de Looki draadloze deurbel met camera een goede optie. Uit onze analyse is deze video deurbel zonder abonnement als beste goedkope optie uit de slimme deurbel zonder abonnement test gekomen.

De Looki draadloze deurbel is sowieso de goedkoopste optie uit deze lijst. Ondanks de lage prijs ontvang je een complete set wanneer je deze deurbel aanschaft. Zo wordt de Looki deurbel standaard geleverd met een 32GB SD-kaart, batterijen, oplaadkabels en bevestigingsmateriaal.

Verder weet je dankzij deze deurbel altijd wie er aan de deur staat. De video deurbel beschikt over een Full HD 1080P camera en heeft een lenshoek van 166 graden. Ook beschikt deze deurbel over tweerichtingsaudio waardoor je op afstand kunt praten met de persoon die voor je deur staat.

Uiteraard hebben we ook voor deze deurbel een minpuntje gevonden in onze analyse. De deurbel is gemakkelijk te installeren, alleen is de handleiding niet in het Nederlands. Dat had wat ons betreft wel beter gemogen. 

4. Doorguard XS 

Doorguard XS video deurbel
 • Ontvang notificaties wanneer er iemand voor de deur staat
 • Goede kwaliteit camera waardoor je beelden haarscherp zijn
 • Gemakkelijk en snel te installeren
 • Accu gaat snel leeg

Score

8.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

In onze draadloze deurbel zonder abonnement test kon de Doorguard XS video deurbel niet ontbreken. Deze draadloze deurbel werkt volledig zonder abonnement en wordt o.a. verkocht op Bol.com.

Deze slimme deurbel zonder abonnement is leuk geprijsd, volledig draadloos en wordt geleverd met SD kaart & gong. Verder is deze draadloze deurbel gemakkelijk te installeren en beschikt hij over een zeer goede nachtmodus.

Een leuke functionaliteit van deze deurbel is dat je een notificatie ontvangt wanneer er iemand voor je deur staat. Je kunt de deurbel vervolgens op afstand bedienen en dus ook een voice memo achter laten. Wel zo handig als je bijvoorbeeld een post pakketje verwacht. 

Het enige minpuntje van deze deurbel? Meerdere consumenten ervaren de accu als matig tot slecht.

5. Hombli Slimme  – Draadloos -

Hombli Slimme Video Deurbel – Draadloos - Wit
 • Camera heeft een extra wijde lens en kwaliteit van video's is zeer goed (full hd 1080p)
 • Camera detecteert bewegingen op je erf
 • Batterij gaat lang mee
 • Geluidskwaliteit wordt niet als heel goed ervaren

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

We sluiten deze lijst af met de Hombli Slimme Deurbel. Ook dit is een zeer goede video deurbel zonder abonnement. Deze slimme deurbel van Hombli zorgt ervoor dat je dag en nacht ziet wie er aanbelt vanaf waar je ook bent. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een bezoeker of pakketbezorger mist!

Zo beschikt deze handige deurbel over een handige Hombile app (geschikt voor Android & iOS), ontvang je notificaties wanneer iemand voor je deur staat, is deze slimme deurbel volledig draadloos en wordt de data veilig opgeslagen.

Deze mooie deurbel wordt ontzettend goed beoordeeld door andere consumenten en na meerdere reviews gecheckt te hebben konden we eigenlijk bijna geen negatieve ervaringen met deze deurbel verder.

Uiteindelijk is het ons toch gelukt om nog een negatieve ervaring met deze Hombli bel te vinden. Zo gaven meerdere consumenten aan dat de geluidskwaliteit van deze video deurbel iets beter kon.


Top 10 Slimme deurbel zonder abonnement

Waar kun je het beste een slimme deurbel zonder abonnement kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste smart deurbellen van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht video deurbellen zonder abonnement bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 video deurbellen zonder abonnement!


Waar moet je op letten bij het kopen van een slimme deurbel zonder abonnement?

Het kopen van een video deurbel zonder abonnement is moeilijker dan je zou denken. Wat is bijvoorbeeld de beste slimme deurbel zonder abonnement volgens de consumentenbond? Aan welke criteria voldoet een goede video deurbel zonder abonnement?

In onderstaande sectie ontdek je waar je op moet letten bij het kopen van de beste slimme deurbel met camera zonder abonnement. Door deze criteria in je achterhoofd te houden weet je zeker dat jij geen miskoop doet.

Wel of geen abonnement

De meeste slimme deurbellen werken alleen met een abonnement. Dit abonnement is nodig om de beelden die de video deurbel maakt op te slaan. Een video deurbel met camera zonder abonnement kopen is dus best lastig, simpelweg omdat er niet heel veel aanbod is. 

Check daarom altijd goed of een smart deurbel ook werkt zonder abonnement. Om je op weg te helpen hebben wij in dit artikel alleen video deurbellen op een rijtje gezet die zonder abonnement werken.

Functionaliteiten

Bij het kopen van een goede deurbel met camera zonder abonnement wil je altijd kijken naar de functionaliteiten van de camera. Denk hierbij aan functionaliteiten als:

 • Motion detect (detectie van beweging op je erf)
 • Mogelijkheid om te bellen via de smart deurbel als er iemand voor de deur staat
 • Op afstand bedienen van de slimme deurbel via iPhone of andere telefoon

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Als jij een smart deurbel met camera nodig hebt, heb je deze functionaliteiten waarschijnlijk niet nodig. 

Gebruiksgemak

Uiteraard wil je een video deurbel hebben die makkelijk is in gebruik. De meeste video deurbellen zijn gelukkig relatief snel en makkelijk te installeren, echter is het wel goed om hier op te letten.  Kortom, het gebruiksgemak speelt natuurlijk een belangrijke rol bij de beste smart deurbel. 

Extra's (denk aan een SD-kaart)

Bij het kopen van de beste video deurbel dien je natuurlijk ook te kijken naar extra's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een SD-kaart. Wanneer je de beste video deurbel zonder SD-kaart koopt moeten alle beelden dus extern worden opgeslagen. Hierdoor raak je vaak aan een abonnement.

Wanneer je kiest voor een deurbel die de beelden lokaal opslaat op een SD-kaart heb je natuurlijk minder kosten. 

Waar wil je dat de beelden worden opgeslagen?

Een andere overweging bij het kopen van de beste deurbel? Ga naar waar je wil dat de beelden worden opgeslagen. Beelden lokaal opslaan is hierbij een optie maar je kunt ook kiezen voor de beste deurbel waarbij je deze beelden in de cloud opslaat. Lokale opslag heeft onze voorkeur. 

Door de slimme technologie die er momenteel is kunnen beelden gemakkelijk en snel lokaal opgeslagen worden. Het voordeel van lokaal opgeslagen beelden is dat er minder kans is op een hack. 


Veelgestelde vragen

Waarom is deze video deurbel zonder camera test betrouwbaar?

Om te bepalen welke slimme video deurbel zonder camera het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende deurbellen met camera zonder abonnement op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij Mutsy.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst.  Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Welke video deurbel zonder camera zonder abonnement is het beste?

De Eufy Video Deurbel is momenteel de beste deurbel met camera zonder abonnement. In onze analyse scoorde geen enkele video deurbel zonder abonnement zo goed als dit model. 

Welke video deurbel werkt zonder abonnement?

Er zijn verschillende video deurbellen die werken zonder abonnement. Denk hierbij aan de Eufy video deurbel of de Hombli video deurbel. Welke video deurbel zonder abonnement het beste is lees je in onze analyse. 

mei 29, 2024

mei 23, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>