Beste Draadloze Stofzuiger van 2024

Laatste Update: juli 2024

Wat is de beste draadloze stofzuiger?

beste draadloze stofzuiger

Samsung Jet 75 Pro

Uit onze test is gebleken dat de Samsung Jet 75 Pro de beste draadloze stofzuiger is van 2024. De stofzuiger heeft ongekend goede batterijduur van 60 minuten (op een volle accu). Dit product is te gebruiken als een kruimeldief en een dweilmachine. Voor de goede prijs-kwaliteitverhouding is dit een product wat in elk huis een toevoeging zal zijn!

Ben jij op zoek naar de beste draadloze stofzuiger van dit moment? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij Mutsy.nl hebben we namelijk een ultieme draadloze stofzuiger test gedaan.

In deze test hebben we meer dan 10 verschillende producten op een rijtje gezet en vergeleken op meerdere criteria. We hebben gekeken naar de zuigkracht, batterijduur, gebruiksgemak en natuurlijk de ervaringen van andere consumenten.

Op basis hiervan hebben we een top-5 samengesteld met de allerbeste stofzuigers van 2024. Kortom, als jij op zoek bent naar een goede draadloze stofzuiger, dan is dit artikel voor jou!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste producten uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 draadloze stofzuigers

Samsung Jet 75 Pro review
Beste koop draadloze stofzuiger

1. Samsung Jet 75 Pro

Dyson V15 Detect Absolute review
Beste Premium draadloze stofzuiger

2. Dyson V15 Detect Absolute

Auronic Steelstofzuiger Draadloos - Zonder Zak - Op Accu - 4-in-1 - Op batterij - 160W - Rood/Grijs - Draadloze stofzuiger review
Beste goedkope draadloze stofzuiger

3. Auronic Steelstofzuiger Draadloos

Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01 review
Beste draadloze stozfuiger voor dierenharen

4. Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01

AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE review
Beste draadloze stofzuiger voor harde vloeren

5. AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste draadloze stofzuiger is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

15+ draadloze stofzuigers vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Welke draadloze stofzuiger is het beste?

Het kopen van de beste draadloze stofzuiger is moeilijker dan je zou denken. De keuze is reuze en we kunnen ons best voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke draadloze stofzuiger is nu het beste?

In onderstaande sectie geven we antwoord op deze vraag. Wij hebben een ultieme draadloze stofzuiger test gedaan en de 5 allerbeste opties vind je hieronder.

We behandelen per draadloze stofzuiger de belangrijkste voor- en nadelen en geven je alle informatie die jij nodig hebt om een juiste aankoopbeslissing te nemen.

1. Samsung jet 75 Pro

Samsung Jet 75 Pro review
 • Best beoordeelde draadloze stofzuiger van dit moment
 • Ook als kruimeldief of boenmachine te gebruiken
 • Met een accuduur van 60 minuten veruit de beste batterij van alle draadloze stofzuigers op dit moment
 • Maakt relatief veel lawaai (geluidsniveau van 86dB)

Score

9.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

De Samsung Jet 75 Pro is als beste uit onze draadloze stofzuiger analyse gekomen. Geen enkele draadloze stofzuiger heeft zo'n goede prijs / kwaliteit als dit model.

Zo heeft dit model een handige roterende zuigmond waardoor de stofzuiger ontzettend wendbaar en makkelijk te besturen is. Verder is dit een zeer multifunctionele stofzuiger die ook als kruimeldief te gebruiken is en zelfs over een boen stand beschikt. 

Op het gebied van accuduur is er geen enkele stofzuiger die in de buurt komt bij deze draadloze Samsung stofzuiger. Deze stofzuiger gaat namelijk 60 minuten mee. Andere draadloze stofzuigers halen net aan 20 minuten.

Wanneer we de consumenten ervaringen van dit model bekijken dan valt ons 1 ding op: bijna iedereen is positief. Met meer dan 500 positieve reviews op zowel Bol.com als Coolblue wordt deze stofzuiger ontzettend goed beoordeeld.

In onze analyse hebben we overigens ook een minpuntje ontdekt. Deze stofzuiger heeft namelijk een geluidsniveau van 86dB, dit is relatief veel. Dit is dus niet de stilste draadloze stofzuiger die verkrijgbaar is.

2.  Dyson V15 Detect Absolute

Dyson V15 Detect Absolute review
 • Beste premium draadloze stofzuiger van dit moment
 • Geschikt voor dierenharen, harde vloeren maar ook voor tapijt
 • Goede zuigkracht en fijn in gebruik
 • Prijs is aan de hoge kant

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

De Dyson V15 Detect Absolute  is als beste premium stofzuiger uit onze draadloze stofzuiger test gekomen en is. Geen enkele draadloze stofzuiger scoorde zo goed op meerdere vlakken als dit model.

Waarschijnlijk heb je wel eens van het merk Dyson gehoord. Dyson is de ongekroonde koning op het gebied van stofzuiger merken. De Dyson V15 is het nieuwste model van Dyson en wordt dan ook gezien als het 'vlaggenschip'.

Het mooie van deze stofzuiger is dat hij super multifunctioneel is. Zo is dit een goede stofzuiger voor het verwijderen van dierenharen, maar werkt hij ook goed op harde vloeren en tapijt. 

De Dyson past zich automatisch aan wanneer je wisselt van vloertype, hierdoor hoef je eigenlijk niks te doen als je van tapijt over gaat naar een harde vloer. Deze Dyson V15 wordt bovendien ontzettend goed beoordeeld door andere consumenten. 

3. Auronic Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij

Auronic Steelstofzuiger Draadloos - Zonder Zak - Op Accu - 4-in-1 - Op batterij - 160W - Rood/Grijs - Draadloze stofzuiger review
 • Beste draadloze stofzuiger onder 100 euro
 • Wordt geleverd met verschillende opzetstukken
 • Goede batterijduur 
 • Zuigkracht minder goed dan andere opties uit deze lijst

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

Het kopen van de beste draadloze stofzuiger hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Mutsy.nl hebben we namelijk ook gekeken naar de beste goedkope draadloze stofzuiger.

Als jij op zoek bent naar de beste stofzuiger onder 100 euro dan is de Auronic Steelstofzuiger een absolute aanrader. Deze steelstofzuiger scoort ontzettend goed op het gebied van prijs / kwaliteit en voor deze prijsklasse is er momenteel geen betere optie.

Deze steelstofzuiger wordt geleverd met verschillende opzetstukken, is ook te gebruiken als kruimelzuiger en heeft een prima batterijduur. Verder is hij gemakkelijk in gebruik en is hij super wendbaar.

Met meer dan 80+ reviews van minimaal 4 sterren op Bol.com is dit bovendien een stofzuiger zonder draad die door consumenten als zeer goed beoordeeld wordt.

Uiteraard hebben we ook een nadeel gevonden. De zuigkracht is namelijk wel aanzienlijk minder dan de andere stofzuigers uit deze lijst. Echter, voor deze prijs kun je natuurlijk niet verwachten dat hij op elk vlak goed scoort.

4. Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01

Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01 review
 • Beste draadloze stofzuiger voor dierenharen
 • Beste batterijduur uit deze lijst (70 minuten)
 • Extra veel zuigkracht
 • Maakt relatief veel lawaai

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

Heb jij huisdieren thuis en zoek je de beste draadloze stofzuiger voor dierenharen? Zoek dan niet verder en kies voor de Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01.

Deze stofzuiger wordt namelijk geleverd met een handig opzetstuk dat speciaal gemaakt is voor dierenharen. Dit opzetstuk werkt ontzettend goed en zorgt ervoor dat alle dierenharen voor goed verdwijnen.

Naast bovenstaande heeft deze stofzuiger een goede accuduur van 70 minuten, is de zuigmond uitgerust met een LED-verlichting waardoor je donkere plekken beter ziet en heeft hij een extra sterke motor voor meer zuigkracht.

Nadeel van dit model? Door de extra grote motor maakt hij ook iets meer lawaai. Met een geluidsniveau van 84 decibel is het een van de meest luidruchtige draadloze stofzuigers van dit moment.

5. AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE
 • Geschikt voor harde vloeren
 • Ledverlichting op zuigmond zorgt voor extra gemak tijdens het stofzuigen
 • Veel zuigkracht
 • Minste batterijduur van deze top 5

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

We sluiten deze lijst af met de beste draadloze stofzuiger voor harde vloeren. Wanneer jij een dure, harde vloer hebt zoals bijvoorbeeld hout of parket dan wil je natuurlijk niet dat deze beschadigd. In dit geval is de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE een goede draadloze stofzuiger voor je.

Deze stofzuiger is uitgerust met verschillende zuigmonden waardoor hij geschikt is voor harde vloeren, maar ook zachtere vloeren. Ook wordt deze stofzuiger geleverd met een parket / turbo borstel om ervoor te zorgen dat je vloer helemaal schoon wordt.

Verder heeft deze stofzuiger een goede zuigkracht, maakt hij relatief weinig geluid en heeft de zuigmond ledverlichting waardoor je gemakkelijker op donkere plekken komt. Het duurt 2,5 uur om deze stofzuiger op te laden en hij gaat gemiddeld zo'n 25 minuten mee.

Op het gebied van batterijduur scoort deze draadloze stofzuiger dus niet heel goed. Als jij een goede batterijduur belangrijk vindt is dit dus niet je beste keuze. 


Top 10 Draadloze Stofzuiger

Waar kun je het beste een draadloze stofzuiger kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste deurbellen van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte draadloze stofzuigers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 draadloze stofzuigers!


Draadloze stofzuiger kopen: waar op letten?

Waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een draadloze stofzuiger? Wat is de beste draadloze stofzuiger volgens de consumentenbond? Het zijn een aantal vragen die we vaak voorbij zien komen.

In onderstaande sectie vind je een aantal criteria die je in je achterhoofd moet houden tijdens het kopen van de beste draadloze stofzuiger. Door hier op te letten weet je zeker dat je geen miskoop doet. 

Accuduur

De accuduur van een draadloze stofzuiger varieert tussen de 20 en 80 minuten. Door te kiezen voor een goede stofzuiger kies je automatisch voor een stofzuiger met een goede accuduur.

Gewicht en wendbaarheid

Het gewicht van een draadloze stofzuiger bepaalt voor een groot gedeelte hoe gebruiksvriendelijk hij is. Let daarnaast ook op de wendbaarheid van de stofzuiger, dit zorgt voor meer gebruiksgemak.

Parkeerstand

Is de draadloze stofzuiger gemakkelijk te parkeren? De meeste stofzuigers worden uitgerust met een handig parkeerdeck, hier kun je de stofzuiger opbergen en opladen.

Zuigkracht

De zuigkracht van een draadloze stofzuiger bepaalt voor een groot gedeelte hoe gemakkelijk je vuil van de grond zuigt. Hoe meer zuigkracht hoe beter geldt hierbij in veel gevallen. Als je bijvoorbeeld dieren hebt is het belangrijk om een hoge zuigkracht te hebben, of zelfs een speciaal een stofzuiger voor dierenharen aan te schaffen.


Wat is de beste draadloze stofzuiger volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft wel een test gedaan van steelstofzuigers, maar nog niet van de draadloze variant. Daarom kunnen we geen antwoord geven op deze vraag maar we kunnen je wel helpen.

Zo hebben wij van Mutsy wel een onderzoek gedaan. Daaruit kwam naar voren dat de Samsung jet 75 Pro de beste draadloze stofzuiger van het moment is. Scroll naar boven om de review te bekijken!Veelgestelde vragen

Waarom is deze draadloze stofzuiger test betrouwbaar?

Om te bepalen welke draadloze stofzuiger test het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende draadloze stofzuigers op een rijtje gezet.


Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Welke draadloze stofzuiger is het beste?

Welke draadloze stofzuiger het beste is, hangt af van je persoonlijke wensen en behoeften.  In onze analyse zijn de Samsung Jet 75 en de Dyson V15 als zeer goed uit de test gekomen.

Wat kost een goede draadloze stofzuiger?

De prijzen van draadloze stofzuigers kunnen heel erg verschillend zijn. Het zal in ieder geval geen goedkope aankoop zijn. Zo kan een goed product al gauw rond de 400 euro kosten!

juli 10, 2024

juli 10, 2024

juli 4, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>