• Home
 • /
 • Sport
 • /
 • Beste Dumbells voor thuis [Test 2024]

Beste Dumbells voor thuis [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Dumbells voor thuis

EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set

EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set 

Geen zin om naar de sportschool te gaan of gooit corona roet in het eten? Geen zorgen! Wij hebben namelijk de beste dumbells voor thuis getest. Hierdoor weten wij precies wat de beste dumbells voor thuis van dit moment zijn. Ook hebben wij de 5 beste opties van dit moment op een rijtje gezet.

De EchoGoods Halterset is als beste uit de test gekomen. Deze dumbells zijn namelijk niet extreem duur maar bieden wel genoeg mogelijkheden om jezelf flink uit te dagen. Zo kan er een gewicht tot en wel 30KG aan worden gehangen en kunnen de dumbells samengevoegd worden tot een grote halter.

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

Op zoek naar de beste dumbells voor thuis? Omdat de vraag naar goeie dumbells voor thuis ontzettend groot is hebben wij een ultieme dumbells voor thuis test uitgevoerd. Bij deze test hebben wij meer dan tientallen dumbells met elkaar vergeleken om zo de beste dumbells te selecteren in onze beste top 5 dumbells. 

Sporten is ontzettend gezond en omdat het soms niet of lastig mogelijk is om naar de sportschool te gaan is het wel zo lekker als je gewoon thuis kunt sporten. Omdat het aanbod zo ontzettend groot is kan het lastig zijn om de juiste dumbells voor jou situatie te vinden. Ze zijn er namelijk in verschillende formaten met verschillend gewicht en verschillende kleuren.

Om het jou makkelijker te maken hebben wij de verschillende dumbells gecategoriseerd. Hierdoor zit er voor iedereen de perfecte set dumbells voor thuis tussen. Benieuwd naar alle opties en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

55

 Ervaringen gecheckt

6

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Dumbells voor thuis

EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set

Beste koop dumbells voor thuis
1. EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set

Beste dumbell voor thuis

Beste dumbells voor thuis verstelbaar
2. Bowflex SelectTech 552i Verstelbaar Dumbbell Set

Beste dumbell voor thuis

Beste fitness dumbells voor thuis
3. Verstelbare Dumbbells - 2 x 20,5kg

Beste dumbell voor thuis

Beste vrouwen dumbells voor thuis
4. Rubberen Dumbbells - Bodytrading Pro Style

Beste dumbell voor thuis

Beste budget dumbells voor thuis
5. Halterset Dumbbellset Dumbells Totaal 30kg 2x 15kg - dumbells

Top 10 Beste Dumbells voor thuis

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire dumbells voor thuis bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top 10 beste dumbells voor thuis bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van dumbells voor thuis?

Maar waar moet je nou op letten bij het aanschaffen van een goede set dumbells voor thuis? Het kan ontzettend lastig zijn om de juiste set voor jou thuis te vinden. Er zijn namelijk veel verschillende soorten dumbells. Hierbij zit er verschil in de verstelbaar mogelijkheden, het gewicht, de prijsklassen en andere belangrijke criteria.

Om het jou gemakkelijker te maken hebben wij de belangrijkste criteria hieronder op een rijtje gezet. Deze criteria hebben wij ook getest bij het uitvoeren van onze beste dumbells voor thuis test. Ook zijn dit de criteria die zijn getest in de beste dumbells voor thuis volgens de consumentenbond test. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet!

Verstelbaarheid

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de verstelbaar mogelijkheden. Zo kunnen sommige dumbells samengevoegd worden tot één halter terwijl andere alleen afzonderlijk gebruikt kunnen worden. Ook kunnen sommige dumbells zwaarder gemaakt worden door er meer gewicht aan te hangen terwijl andere massief zijn en niet losgedraaid kunnen worden. Let hier dus goed op voor je een dumbellset aanschaft.

Gewichten

Naast het verstellen van de dumbell is het ook belangrijk om te kijken naar het maximale gewicht wat de dumbell aankan. Zo zijn er dumbells die beschikken over een bepaald gewicht welke niet verzwaard kunnen worden. Ook zijn er dumbells die verzwaard en verlicht kunnen worden door het toevoegen of wegnemen van gewicht schijven. Bekijk dus goed of het gewenste gewicht aan de dumbell hangt of gehangen kan worden voor je er een aanschaft.

Prijsklassen

Prijsklassen is ook een belangrijke factor om naar te kijken. Omdat er zo ontzettend veel verschillende dumbells zijn, zijn er ook dumbells uit allerlei verschillende prijsklassen. Dit hangt van samen met de kwaliteit en het gewicht van de dumbells.

Wil jij goede en zware dumbells? Dan ben je wat meer geld kwijt maar weet je wel zeker dat je voorzien bent van kwaliteit en gewicht. Heb je niet al teveel gewicht nodig? Betaal dan zeker niet teveel voor een goede set dumbells want dan kan ook een goedkopere set de juiste oplossing bieden.

Doeleinde

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar de doeleinde waarvoor de dumbells gebruikt worden. Sommige dumbells kunnen namelijk samengevoegd worden tot een halter. Hierdoor kunnen er een stuk meer oefeningen worden uitgevoerd dan alleen twee losse dumbell sets. Bedenk dus vooraf goed wat voor oefeningen jij wilt doen en of de dumbells daarbij gebruikt kunnen worden of niet.


Wat zijn de beste dumbells voor thuis van 2024? 

Maar wat zijn nou de beste dumbells voor thuis van 2024? Dit verschilt voor iedereen. De een heeft namelijk andere voorkeuren dan de andere. Om de juiste dumbells voor jouw situatie te vinden kan er rekening gehouden worden met verschillende factoren, categorieën en prijsklassen. Hieronder vind je de 5 beste opties van dit moment.

In onze top 5 beste dumbells voor thuis hebben wij rekening gehouden met verschillende categorieën en prijsklassen. Ook hebben wij dumbells met verschillende functies geselecteerd. Deze top 5 is opgesteld aan de door ons uitgevoerde beste dumbells voor thuis test. Hierdoor weet je zeker dat alleen de beste opties van dit moment aangeboden worden.

Benieuwd naar de dumbells die het gemaakt hebben tot onze top 5? Lees dan gauw verder!

1. EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set

EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.2

Gebruiksgemak

9.3

Op zoek naar de beste halterset van dit moment? Dan ben je op zoek naar de EchoGood Halterset 30 KG. Deze barbell halterstang met gewichten is verstelbaar en kan van een verschillend gewicht voorzien worden. Hierdoor is deze dumbell set voor thuis geschikt voor elke sporter. Ook is het mogelijk om de dumbells samen te voegen tot één halterstang.

Met deze dumbells voor thuis kun je dus ontzettend veel verschillende oefeningen uitvoeren. Ook kan je het zo zwaar maken als je zelf wilt. Deze dumbell set is het ideale cadeau om te geven aan jouw sportieve vriend, vriendin of kennis. Nu het sporten vanwege corona een stuk lastiger gemaakt wordt is dit de ideale set om thuis te gebruiken.

De dumbellset voor thuis wordt geleverd met een gratis E-book en fitnesshandschoenen. Hierdoor ben jij meteen voorzien van de beste oefeningen om thuis uit te voeren. Ook is de prijs-/kwaliteit van deze dumbellset het beste van dit moment.

Voordelen EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set

 • Dumbell en stang in één
 • Inclusief fitness handschoenen en e-book
 • Tot wel 30 kilo gewicht

Nadelen EchoGoods Halterset 30KG - Dumbell Set

 • Voor de fanatieke sporter misschien te weinig gewicht

2. Bowflex SelectTech 552i Verstelbaar Dumbbell Set

Beste dumbell voor thuis

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Heb jij wat meer geld te besteden of ben jij op zoek naar meer gewicht? Dan is de Bowflex SelectTech 552i Verstelbaar Dumbbell Set de ideale set voor jou. Deze dumbell set is namelijk verstelbaar en kan tot 24 kg per dumbell voorzien worden. Hierdoor is deze dumbell set ook geschikt voor de fanatiekere sporter.

De knop van de dumbell kan losgedraaid worden waardoor het gewicht verhoogd of verminderd kan worden. Hierdoor is het niet nodig om veel verschillende dumbells te kopen. Ook beschikken deze dumbells voor thuis over een uniek design en zijn zij van een hoogwaardige kwaliteit. Met deze dumbellset is het mogelijk om een volledige body work-out uit te voeren.

Voordelen Bowflex SelectTech 552i Verstelbaar Dumbbell Set

 • Sterk en robuust
 • Een totaal gewicht van wel 48 kg

Nadelen Bowflex SelectTech 552i Verstelbaar Dumbbell Set

 • Prijs is wat aan de hoge kant

3. Verstelbare Dumbbells - 2 x 20,5kg

Beste dumbell voor thuis

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een professionele set dumbells? Dan zijn deze Verstelbare Dumbbells - 2 x 20,5kg ideaal voor jou. Deze dumbells voor thuis kunnen namelijk voor comercieel- als thuisgebruik gebruikt worden. Ook is het mogelijk om deze dumbell set van 2,25kg uit te breiden tot een maximaal gewicht van 20,5 kg. 

Deze dumbellset is zo makkelijk verstelbaar dat je in slechts enkele seconde het gewicht te verstellen is. Daarnaast zijn deze dumbells van een hoge kwaliteit en erg duurzaam waardoor jij nooit meer een nieuwe set hoeft aan te schaffen. Ze gaan namelijk ondanks verschillende omstandigheden ontzettend lang mee. Hierdoor is het ook mogelijk om de dumbells bijvoorbeeld buiten te gebruiken.

Voordelen Verstelbare Dumbbells - 2 x 20,5kg

 • Eenvoudig in gewicht te verstellen
 • Ontzettend hoge kwaliteit

Nadelen Verstelbare Dumbbells - 2 x 20,5kg

 • Prijs is wat aan de hoge kant

4. Rubberen Dumbbells - Bodytrading Pro Style

Beste dumbell voor thuis

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar comfortabele, veilige en stijlvolle rubber dumbells? Dan ben je op zoek de Rubberen Dumbbells - Bodytrading Pro Style. Deze dumbells kunnen gebruikt worden om een volledige body work-out uit te voeren. Ook beschikken deze dumbells over een ergonomisch handvat wat voorzien is van reukloze rubber schijven.

Het grote voordeel aan deze dumbells is dat zij verstelt kunnen worden tot een gewicht van wel 60kg. Dit is ontzettend veel en tevens de hoogste gewicht halters uit onze top 5. Je betaald er daarom wel wat meer voor maar dan ben je wel voorzien van de beste kwaliteit dumbells. Ook zijn deze dumbells in ontzettend veel verschillende gewichtsvarianten verkrijgbaar.

Voordelen Rubberen Dumbbells - Bodytrading Pro Style

 • Ergonomisch handvat
 • Veel verschillende oefeningen mogelijk

Nadelen Rubberen Dumbbells - Bodytrading Pro Style

 • Geen kleine tussengewichten meegeleverd

5. Halterset Dumbbellset Dumbells Totaal 30kg 2x 15kg - dumbells

Beste dumbell voor thuis

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste hebben wij de Halterset Dumbbellset Dumbells Totaal 30kg 2x 15kg - dumbells geselecteerd in onze top 5. Deze dumbells voor thuis zijn namelijk erg goedkoop maar beschikken toch over een goede kwaliteit en veel gewicht. Hierdoor kun je ook met een lager budget alles uit jouw work-outs halen. 

De halter is van metaal en gaat daarom ontzettend lang mee. Ook is deze voorzien van anti slip handvaten wat het gebruiksgemak van de dumbell ontzettend vergroot. Het gewicht is verstelbaar tot een maximaal gewicht van 30 kg. Dit maakt deze dumbell set geschikt voor de minder fanatieke- en de fanatieke sporter.

Voordelen Halterset Dumbbellset Dumbells Totaal 30kg 2x 15kg - dumbells

 • Scherpe prijs
 • Verstelbaar

Nadelen Halterset Dumbbellset Dumbells Totaal 30kg 2x 15kg - dumbells

 • Mindere kwaliteit

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 22, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>