Beste Duo Vibrator [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Duo Vibrator

Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator- Zwart
Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator

Zijn jij en je partner op zoek naar een goede koppel vibrator? Dan kunnen wij je de Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator van harte aanbevelen. Dit is volgens ons de beste duo vibrator 2024! Met deze vibrator kan je zelf je eigen vibraties creëren voor het stimuleren van G-spot & clitoris. Oftewel je kan de vibraties zo instellen dat deze perfect aansluit op de verlangens van je partner. Ook kan je deze vibrator koppelen aan een handige app, hierdoor wordt de bediening super makkelijk en kan jij je helemaal focussen op je partner. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste duo vibrator? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

Als je bang bent dat je relatie in een sleur raakt of 'sparkle' in de slaapkamer verloren gaat snappen wij dat je open staat voor nieuwe dingen. Een duo vibrator kan zorgen voor wat extra pit in de slaapkamer. 

En mannen geen zorgen, het klinkt misschien als iets voor vrouwen, maar ook jullie kunnen hier flink van profiteren. Laten we eerlijk zijn, het draait om elkaar en niet alleen om jou of je partner. 

Maar welke duo vibrator is het beste? Dit is een vraag die wij veel voorbij zagen komen en om die reden hebben wij een uitgebreide test uitgevoerd. Om zo te bepalen wat de best geteste opties zijn. 

Aan de hand van onze test resultaten wisten wij een handige top 5 samen te stellen met de best geteste opties van 2024! Ben jij benieuwd naar de door ons samengestelde top 5? Lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

47

 Ervaringen gecheckt

18

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Duo Vibrators

Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator- Zwart

Beste Koop Duo Vibrator
1. Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator


Beste Budget Duo Vibrator
2. Satisfyer Partner Koppel Vibrator

Beste Oplaadbare Duo Vibrator
3. Panthra Zuna Koppel Vibrator

Beste Duo Vibrator met twee motoren
4. Noam Pair Vibrator

Beste Duo Vibrator met app
5. Lovense - Quake G-spot Vibrator

Top 10 Beste Duo Vibrators

Wil je direct weten hoe de top 10 duo vibrators eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Daarna kan je gelijk weer verder gaan naar de uitslag van ons duo vibrator test!


Waar moet je op letten bij het kopen van een duo vibrator?

Na het zien van onze top 5 ga je misschien wel een duo vibrator kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want iedereen heeft natuurlijk andere voorkeuren. 

Om een goede duo vibrator uit te kiezen zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Wij hebben daarom de onderstaande punten opgesteld. Deze punten kunnen je helpen met het kiezen van de juiste vibrator. 

Wij raden je dan ook aan om de punten goed door te lezen, want op deze manier kan je een miskoop voorkomen. Ook lijken deze punten sterk op die van de beste duo vibrator volgens de consumentenbond. 

Materiaal

Als eerste is het belangrijk dat je kijkt naar het materiaal van de duo vibrator. De meeste duo vibrators zijn gemaakt van siliconen, dit materiaal zal geen irritaties veroorzaken op de huid en is daardoor veilig te gebruiken. Ook bevat het siliconen geen weekmakers waardoor het ook geschikt is voor inwendig gebruik. 

Stimulatie 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar de stimulatie van de vibrator. De meeste duo vibrators stimuleren zowel de clitoris als de G-spot, maar er zijn ook duo vibrators die je partner extra stimuleren. Afhankelijk van de voorkeur van jou en je partner kunnen jullie samen een duo vibrator uitkiezen. 

Bediening 

Als derde is het belangrijk om te kijken naar de bediening van de duo vibrator. De meeste vibrator zijn te bedienen door middel knoppen op de vibrator, maar er zijn ook duo vibrator die zijn te bedienen door middel van een handige app. Vibrators die te bedienen zijn via een app hebben over het algemeen een groter bereik waardoor deze ook buiten de slaapkamer gebruikt kunnen worden. Een wand vibrator is bijvoorbeeld ook makkelijk te bedienen.

Waterproof

Als laatste is het handig om te controleren of de duo vibrator waterproof is. Dit is namelijk niet bij alle vibrators het geval. Als je van plan bent om de vibrator ook in bad of onder de douche te gebruiken raden wij je aan om de productomschrijving door te lezen. In de productomschrijving staat namelijk beschreven of de vibrator waterproof is. 


Wat is de beste duo vibrator van 2024? 

Om er achter te komen welke duo vibrator het beste is komen de door ons geselecteerde opties nog een keer voorbij in een uitgebreide top 5. In de uitgebreide top 5 hebben wij alle vibrators voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Op deze manier krijg je een goed beeld van de verschillende soorten duo vibrators op de markt. Ook kan je natuurlijk al een van de door ons geselecteerde vibrators op het oog hebben. Dan kan je in de onderstaande top 5 nog wat extra informatie vinden over het product 

Ben jij benieuwd naar de onderstaande uitgebreide top 5? Lees dan gauw verder! 

1. Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator

Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator- Zwart

9.4

Eindbeoordeling

Vibraties

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Iedere vrouw is lyrisch over de Satisfyer Pro en dat kunnen we goed begrijpen! Gelukkig heeft het merk Satisfyer ook een duo vibrator. Het zal je misschien niet verbazen, maar de Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator is door ons gekozen als beste duo vibrator 2024! 

Deze vibrator is niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook nog eens geschikt om samen met je partner te gebruiken. Kortom, met deze vibrator ervaar je dubbel genot in de slaapkamer. 

Hoe werk het dan? Dat gaan we je vertellen. Het smalle gedeelte van de vibrator kan bij de vrouw worden ingebracht. Op die manier kan het brede gedeelte de clitoris stimuleren. 

Doordat de vibrator smal is kan je partner je gewoon penetreren. Voor je partner zal het smaller aanvoelen waar door hij op zijn buurt ook weer gestimuleerd wordt. Succes gegarandeerd dus! 

Voordelen Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator

 • Je kan je eigen vibraties creëren
 • G-spot & clitoris stimulatie
 • Speciaal ontworpen door koppels 
 • Te bedienen door middel van een app 

Nadelen Satisfyer Double Joy Koppel Vibrator

 • In sommige gevallen is penetratie niet mogelijk 

2. Satisfyer Partner Koppel Vibrator

9.2

Eindbeoordeling

Vibraties

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als jij en je partner voor het eerst willen experimenteren snappen we heel goed dat je niet meteen veel geld wil uitgeven aan een duo vibrator. Gelukkig zijn er ook goede opties voor mensen met een wat lager budget. 

Wij hebben om die reden de Satisfyer Partner Koppel Vibrator geselecteerd als beste budget duo vibrator. Geen zorgen, de lage prijs zegt niets over de kracht van deze vibrator. 

Deze vibrator is voorzien van 7 vibratiestanden, waarvan 3 vibratiesterktes en 4 variërende standen. Je kan gemakkelijk van stand wisselen door middel van de knoppen op de vibrator. 

Ook is deze toy is gemaakt van siliconen, hierdoor is deze toy flexibeler dan andere in dezelfde prijsklasse. Doordat het gemaakt is van een zacht materiaal is het comfortabel om te dragen. 

Voordelen Satisfyer Partner Koppel Vibrator

 • Goedkoopste optie uit de lijst
 • Gemakkelijk te bedienen 
 • G-spot & clitoris stimulatie
 • Op te laden door middel van de bijgeleverde USB-kabel

Nadelen Satisfyer Partner Koppel Vibrator

 • Het vibrerende gedeelte kan hard aanvoelen

3. Panthra Zuna Koppel Vibrator

8.5

Eindbeoordeling

Vibraties

8.2

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.7

We snappen heel goed dat je dat je geen zin hebt om elke keer nieuwe batterijen te kopen voor je vibrator. Als dit het geval is kunnen wij je de Panthra Zuna Koppel Vibrator zeker aanbevelen. 

Deze vibrator is namelijk oplaadbaar door middel van de meegeleverde magnetische USB-kabel. Door middel van deze kabel is de toy gemakkelijk en snel op te laden. 

De vibrator heeft 10 verschillende standen die onder te verdelen zijn in 3 snelheden en 7 patronen. Op deze manier zit er voor iedereen een stand tussen die tot een hoogte punt zal leiden. 

Verder kan je deze vibrator overal gemakkelijk mee naar toe nemen. Dit omdat hij een klein en compact formaat heeft en je krijgt een handige opbergtas meegeleverd. Zo kan je het product discreet opbergen. 

Voordelen Panthra Zuna Koppel Vibrator

 • Heeft 10 verschillende standen 
 • Snel en makkelijk op te laden 
 • Handige opbergtas meegeleverd
 • Geschikt voor koppels 

Nadelen Panthra Zuna Koppel Vibrator

 • Het formaat van de vibrator kan wat klein zijn voor sommige vrouwen

4. Noam Pair Vibrator

8.4

Eindbeoordeling

Vibraties

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je op zoek naar een duo vibrator waarmee je de G-spot en clitoris ook los van elkaar kan stimuleren? Dan moet je de Noam Pair Vibrator echt een keertje proberen! 

Wij hebben deze vibrator namelijk geselecteerd als beste duo vibrator met twee motoren. Deze motoren zorgen ervoor dat je deze ook los van elkaar kan bedienen en kan afwisselen. 

Ook is deze vibrator zeer geschikt voor koppels. De ronde kant kan worden gebruikt als een soort cockring. Deze ring heeft noppen aan de binnenkant die zorgen voor extra stimulatie van de penis. 

De schacht van de vibrator is voorzien van ribbels en heeft een gebogen design. Op deze manier is de vibrator zowel vaginaal als anaal te gebruiken. 

Voordelen Noam Pair Vibrator

 • Geschikt voor hetero en homo koppels
 • Motoren kunnen apart van elkaar worden bediend
 • Beide motoren beschikken over 7 verschillende standen
 • Geheel waterproof 

Nadelen Noam Pair Vibrator

 • De vibrator is niet heel flexibel

5. Lovense - Quake G-spot Vibrator

7.9

Eindbeoordeling

Vibraties

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste, maar zeker niet de minste optie uit onze top 5, hebben wij de Lovense - Quake G-spot Vibrator geselecteerd als beste duo vibrator met app. De vibrator is namelijk te bedienen via een app. 

Met deze app kunnen de gebruikers de vibrator op afstand besturen. Ook heeft de vibrator een wereldwijd bereik, dus al je partner ver weg woont kunnen jij en je partner een hoop plezier hebben van deze vibrator. 

De vibrator zelf is gemaakt van een lichaamsveilig siliconen, hierdoor is het buigzaam en zal het zich aanpassen aan jouw anatomie. De vibrator zal dus comfortabel zijn om te dragen. 

Ook als je partner even geen tijd heeft om de app te bedienen kan je een hoop plezier hebben van deze vibrator. Door de app kan je de vibrator zelf handsfree gebruiken. 

Voordelen Lovense - Quake G-spot Vibrator

 • Wereldwijd bereik 
 • De vibratiestanden kunnen reageren op jouw favoriete muzieksoort
 • Gemaakt van zacht, lichaamsveilig siliconen
 • Creëer eigen vibratiestanden en patronen

Nadelen Lovense - Quake G-spot Vibrator

 • Het kan niet meteen lukken om Spotify te koppelen

Veelgestelde vragen:

Hoeveel duo vibrators hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten duo vibrators getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de duo vibrators op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste duo vibrators op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>