Categorie: Shoppen
Laatste Update: April 2024

Best Geteste Elektrische Keuken Boiler

Plieger Boiler 15 Liter – Koperen Ketel – Close-In – Keukenboiler 2000 Watt – Energiebesparend

Plieger Boiler 15 Liter

De Plieger Boiler 15 Liter is een compacte keukenboiler waarmee je binnen een mum van tijd warm water uit je kraam hebt. Het beste nieuws? Je bespaart met de Plieger boiler ook nog eens op de energiekosten. Deze staat namelijk direct in verbinding met je kraan, waardoor je minder warm water verliest. Ook is deze boiler ontzettend makkelijk te installeren. 

Als je een keuken hebt is het natuurlijk wel belangrijk om warm water te hebben. Daarom is het belangrijk om een goede elektrische keuken boiler aan te schaffen.

Dit zorgt er namelijk voor dat je weer heerlijk kan genieten van warm water. Hierbij bespaar je ook veel energiekosten!

Maar wat is de beste elektrische keuken boiler? Dat is een vraag waar we dit artikel antwoord op gaan geven. Zo hebben wij de elektrische keuken boiler test uitgevoerd en een ultieme Top 5. Dit zijn de beste producten van dit moment en les gauw verder om ze te bekijken!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

15

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Elektrische Keuken Boilers

Plieger Boiler 15 Liter – Koperen Ketel – Close-In – Keukenboiler 2000 Watt – Energiebesparend

Beste Koop Elektrische Keuken Boiler
1. Plieger Boiler 15 Liter

Daalderop Keukenboiler - Close-in - 10 liter - 2200 Watt

Beste Elektrische Keuken Boiler 10 Liter
2. Daalderop Keukenboiler

Itho Daalderop Keukenboiler - Close-in - 15 liter - 2200 Watt

Beste Elektrische Keuken Boiler Verbruik
3. Itho Daalderop Keukenboiler

Daalderop Close In keukenboiler 10L met boiler aansluitset

Beste Elektrische Keuken Boiler Met Aansluitset
4. Daalderop Close In keukenboiler

Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler, 10 liter

Beste Elektrische Keuken Boiler Compact
5. Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler

Top 10 Beste Elektrische Keuken Boilers

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande buttons te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire elektrische keuken boilers bij de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top producten bij deze webshop. Als je op zoek bent naar een elektrische keuken boiler aanbieding is dit ook een zeer goede optie.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Elektrische Keuken Boiler?

We hebben zojuist al een kleine preview gegeven aan onze Top 5 maar we zullen je nog meer helpen. Een elektrische keuken boiler kan namelijk best lastig zijn en veel tijd in beslag nemen. Het is daarom ook belangrijk om van tevoren goed onderzoek te doen naar de producten.

Hieronder hebben we een aantal criteria voor je op een rijtje gezet. We raden om deze mee te nemen bij de aankoop. Deze criteria is ook gebruikt voor de beste elektrische keuken boiler volgens de consumentenbond test. Daarna kan je weer gauw verder gaan naar onze Top 5!

Volume

Het eerste belangrijke punt waar je goed naar moet kijken is het volume van de boiler. Dit bepaalt namelijk de behoefte van het warme water. Het is eigenlijk ook een hele simpele berekening. Als je veel warm water gebruikt moet je een boiler nemen met een hogere volume. Dit kan voor iedereen verschillen maar het is dus zeker een belangrijk punt waar je naar moet kijken.

Materiaal

Je wilt dat een elektrische boiler keuken natuurlijk voor een langere tijd meegaat. Kijk ook daarom naar het materiaal waarvan het product gemaakt is. De meestvoorkomende materialen zijn: koper, inox en emaille. Inox is heel sterk materiaal aangezien het roestvrij staal is. Hiervan weet je dus bijna zeker dat je jaren van de elektrische keuken boiler kan genieten. Dat is toch wat je wil!

Verbruik

De meeste boilers verbruiken best wel veel. Je hebt waarschijnlijk al een keuze gemaakt om voor een elektrische keuken boiler te gaan en daarmee bespaar je al veel energie. Maar het is bijvoorbeeld ook handig om een timer erbij te krijgen zodat je nog meer bespaard! Dit zijn allemaal kleine dingetjes die ervoor zorgen dat je optimaal gebruik maakt van de elektrische keuken boiler.

Duurzaam

Het laatste belangrijke punt is heel erg logisch. Dat betekent dat je goed moet kijken naar de duurzaamheid van de boiler. We hebben net al aangegeven dat ze redelijk zuinig en dus duurzaam te werk gaan maar ook onder deze productcategorie kan er nog onderscheid gemaakt worden. Kijk hier dus goed naar voordat je een aankoop doet aangezien je zo kan meehelpen aan een betere wereld.


Wat zijn de beste Elektrische Keuken Boilers van 2024? 

Inmiddels weet je precies waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische keuken boiler. Maar we gaan nu eindelijk antwoord geven op de belangrijke vragen. Welke elektrische keuken boiler is het beste? En welke elektrische keuken boiler pas het beste bij mij?

Om antwoord te geven op deze vragen hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we tientallen producten met elkaar hebben vergeleken. We hebben hierbij gekeken naar verschillende criteria. Op basis hiervan hebben we een Top 5 beste elektrische keuken boilers gemaakt met verschillende categorieën. Op deze manier zit er voor iedereen een product bij!

1. Plieger Boiler 15 Liter

Plieger Boiler 15 Liter – Koperen Ketel – Close-In – Keukenboiler 2000 Watt – Energiebesparend

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.5

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

De Plieger Boiler 15 Liter is de beste elektrische keuken boiler van 2024! We hebben net al een introductie gegeven maar hiermee is het de beste koop van het moment.

De Plieger Boiler 15 Liter is gemaakt van koper materiaal en dat gaat vaak voor een langere tijd mee. Het heeft dus een inhoud van 15 liter waardoor het veel water gauw warm kan maken. Wil je toch een kleinere? Dan is dat geeft probleem aangezien ze hetzelfde product hebben met een inhoud van 10 liter! Je bespaart ook veel energiekosten met dit product aangezien het direct in verbinding staat met de kraan.

Verder is het gemakkelijk te installeren. Zo kan je het makkelijk uitpakken en heeft het een goede handleiding. Met de aansluitset kan je gelijk te werk gaan. Je kan dezelfde dag nog genieten van heerlijk warm water. Boiler kunnen soms last hebben van stank maar het materiaal zorgt ervoor dat het hier zeker niet het geval is. Om al deze redenen is het de beste elektrische keuken boiler van 2024.

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Plieger Boiler 15 Liter

 • Beschikbaar in 2 verschillende inhouden
 • Water wordt snel warm
 • 2 jaar garantie

Nadelen Plieger Boiler 15 Liter

 • Krijgt er geen montage materiaal bij

2. Daalderop Keukenboiler

Daalderop Keukenboiler - Close-in - 10 liter - 2200 Watt

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de tweede plek hebben we de Daalderop Keukenboiler! Deze elektrische keuken boiler heeft een inhoud van 10 liter en maakt het water heel snel warm.

Sommige gezinnen gebruiken veel warm water en daarom moet je een goede boiler hebben. Je wilt natuurlijk niet dat het water koud wordt. Dat is bij de Daalderop Keukenboiler niet het geval! Zo kan het 45 liter water direct warm maken. Op deze manier hoef je in de ochtend niet te wachten voor een koude douche. Het materiaal van de elektrische keuken boiler is koper waardoor het voor een langere tijd meegaat.

Je kan het ook snel installeren aangezien het gemakkelijk is gemaakt voor iedereen. Het water wordt dus snel opgewarmd en het blijft ook voor een lange tijd warm. Je hoeft de kraan dus niet steeds warmer te doen. Verder heb je nog ook 2 jaar garantie bij het product. Dit geeft toch een veilig gevoel. Laat je het installeren door een loodgieter? Dan heb je nog 3 jaar langere garantie! Dat is toch altijd fijn.

Voordelen Daalderop Keukenboiler

 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Kan 45 liter water direct warm maken

Nadelen Daalderop Keukenboiler

 • Heeft geen hot fill

 3. Itho Daalderop Keukenboiler

Itho Daalderop Keukenboiler - Close-in - 15 liter - 2200 Watt

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij een elektrische keuken boiler die weinig verbruikt? Neem dan een kijkje bij de Itho Daalderop Keukenboiler! Hierbij heeft het ook een grote inhoud.

Je maakt al een goede keuze om naar elektrische keuken boilers te kijken. Ze besparen je veel kosten maar de Itho Daalderop Keukenboiler doet dat dus nog meer. Het heeft een inhoud van 15 liter waardoor het dus veel water warm kan maken. Dit water wordt ook snel warm en verbruikt dus weinig. Hierdoor is het eigenlijk de ideale keukenboiler! Verder heeft het ook een mooie lichtblauwe kleur.

Hierdoor valt het product goed op. Als je kinderen hebt, is dit dus een veilig idee aangezien je ze goed in de gaten kan houden. Vind je 15 liter toch te veel? Dan is dat ook geen probleem! Je kan dit product namelijk ook halen met een inhoud van 10 liter. Dit is iets handiger voor kleinere gezinnen. In beide gevallen zorgt het er in ieder geval voor dat je op elk moment van de dag kan genieten van warm water!

Voordelen Itho Daalderop Keukenboiler

 • Goed geschikt voor recreatief gebruik
 • Ook verkrijgbaar met een inhoud van 10 liter
 • De CE-marketing is goed zichtbaar

Nadelen Itho Daalderop Keukenboiler

 • Opwarmen van het water kan voor sommuge mensen lang duren

4. Daalderop Close In keukenboiler

Daalderop Close In keukenboiler 10L met boiler aansluitset

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Heb jij geen zin om zo'n boiler aan te sluiten? Neem dan de Daalderop Close In keukenboiler! Met de aansluitset kan je namelijk gelijk gebruik maken van het product.

De naam Daalderop komt je misschien al bekend voor. Het is namelijk al eerder in de lijst terugggekomen. Dat komt omdat het een goed merk is met uitstekende producten. De Daalderop Close In keukenboiler valt hier dus ook zeker onder. Het is namelijk een goede boiler die water- en energiebesparend te werk gaat. Daarbij is het gemakkelijk te installeren door iedereen. De aansluitset helpt je hierbij!

Verder is het een redelijk compact product. Dit betekent dat het niet zoveel ruimte in beslag neemt. Voor kleinere ruimtes is dit dus ideaal. Het maakt het water snel en geleidelijk warm. Je kan al onder de douche staan en je zult merken dat het water al warm eruit komt! Als je haast hebt kan dit dus zeer goed uitkomen! Meerdere mensen hebben dit product al aangeschaft en met 4,4 sterren zijn er dus veel tevreden geweest.

Voordelen Daalderop Close In keukenboiler

 • Water wordt snel warm
 • Werkt heel zuinig
 • Bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Daalderop Close In keukenboiler

 • Duurste optie van de lijst

5. Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler

Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler, 10 liter

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek in onze lijst hebben we weggelegd voor de Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler! Dit is namelijk een klein product die je overal kan plaatsen.

De Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler heeft een vermogen van 1500W en een inhoud van 10 liter. Hierdoor kan het water dus gauw warm maken en is het meer geschikt voor een kleiner huishouden. Het heeft ook een compact design waardoor je het in meerdere plekken van het huis kan plaatsen. Als je niet tevreden bent hebt je 2 jaar garantie maar daar gaan wij zeker niet vanuit!

Je kan het apparaat ook gemakkelijk aansluiten met behulp van de handleiding. Dit kan door meerdere mensen gedaan worden. Verder heeft het energielabel C waardoor het redelijk zuinig werkt. Je zult direct het verschil zien dan met een normale boiler. Het is eigenlijk een heel simpel product die goed zijn werk doet voor de prijs. Zo valt de Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler te omschrijven.

Voordelen Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler

 • Inclusief montagemateriaal
 • De boiler werkt direct na de installatie
 • Snelle levering

Nadelen Thermex HIT 10-U Pro onderbouw boiler

 • Niet het beste product uit de Top 5

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel elektrische keuken boilers hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten elektrische keuken boilers getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de elektrische keuken boilers op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste elektrische keuken boilers op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

april 16, 2024

april 16, 2024

april 16, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>