Beste Elektrische Nagelvijl [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste elektrische nagelvijl

Auronic Elektrische Nagelfrees / Nagelvijl - 11 Bitjes en 56 Schuurrolletjes - Manicure / Pedicure - Roze

LifeGoods Elektrische Nagelvijl

Met de LifeGoods Manicure- en Pedicureset haal je een professionele nagelstudio in huis! Zeer compact in formaat, maar uitgebreid in functionaliteit. Inclusief 11 nagelfrees opzetstukjes en 56 schuurbanden die je nagels mooi en gezond houden. Polijsten, vijlen, exfoliëren, alles kan! De nagelfrees draait zowel voor- als achteruit en is dus zowel de linker- als de rechterhand te gebruiken. Met een laag geluidsvolume, weinig vibraties en een aanpasbare snelheid (0 tot 20000 rpm) voor zowel de ervaren als beginnende nagelartiest!

Ben jij die bezoekjes aan de nagelstudio ook zat en wil je het heft in eigen handen nemen? Goed nieuws! De beste elektrische nagelvijl is precies wat je nodig hebt.

Met een elektrische nagelvijl zorg jij binnen een mum van tijd voor mooie en gezonde nagels. Of je nu gaat polijsten, vijlen of exfoliëren, met een elektrische nagelvijl kan het allemaal.

Maar wat is nu de beste elektrische nagelvijl van 2024? Om antwoord op deze vraag te geven gingen wij op onderzoek uit. In dit artikel vind je onze 5 favoriete elektrische nagelvijlen van dit moment. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

16

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Elektrische Nagelvijl

Auronic Elektrische Nagelfrees / Nagelvijl - 11 Bitjes en 56 Schuurrolletjes - Manicure / Pedicure - Roze

Beste Koop Elektrische Nagelvijl
1. LifeGoods Elektrische Nagelvijl

Vivid Green Nagelfrees Set

Beste Elektrische Nagelvijl Set
2.  Vivid Green Nagelfrees Set

Beste Design Elektrische Nagelvijl
3. Mazara's elektrische nagelvijl

Beste Nagelvijl voor Acrylnagels
4. Monati elektrische nagelvijl

Beste Elektrische Nagelvijl voor Gevorderden
5. Levabe elektrische nagelvijl

Top 10 beste Elektrische Nagelvijlen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Elektrische Nagelvijlen , dit zijn direct de meest verkochte nagelvijlen bij onderstaande webshops.


Waar op letten bij het kopen van een elektrische nagelvijl?

Zoals we eerder in dit artikel besproken hebben is een elektrische nagelvijl onmisbaar wanneer jij zelf je nagels met enige regelmaat wil gaan doen. Zoiets is natuurlijk een investering op lange termijn, zodat je niet iedere maand een godsvermogen uitgeeft in de nagelsalon.

Omdat de nagelindustrie ontzettend groot is zijn er ook erg veel van zulke vijlen te vinden. Hierdoor kan je misschien door de bomen het bos niet meer zien, omdat zo’n groot aanbod best overweldigend kan zijn.

Dat begrijpen wij erg goed! Om jou met deze keuze op weg te kunnen helpen, zijn wij op zoek gegaan naar de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het kopen van de beste elektrische nagelvijl.

Deze factoren hebben wij onderstaand keurig op een rijtje gezet, zodat jij dit rustig bij langs kan gaan wanneer je van plan bent zo’n vijl aan te schaffen. Wel zo fijn toch?

Trilling van de nagelvijl

Het eerste, zeer belangrijke punt, om rekening mee te houden is het trillen. De elektrische nagelvijl mag namelijk absoluut niet trillen. Test dit dus eerst even goed uit. Doe je dit niet, heb je kans dat de vijl dit na een tijdje alsnog gaat doen.

 Dit kan zorgen voor lichamelijke klachten in je handen. Dat wil je voorkomen natuurlijk!

Kliksysteem

Ten tweede is een handig kliksysteem essentieel. Hiermee kan je namelijk de bitjes vastzetten zodat ze niet plots uitvallen tijdens het vijlen. Niet erg handig als je dan druk bezig bent.

Een kliksysteem kan je makkelijk herkennen. Als je een bitje in het handvat moet duwen, heeft het geen kliksysteem. Het prettigste werkt een klikring: je zet de elektrische nagelvijl dan in één beweging open of dicht. 

Let hier dus goed op, en zorg dus ervoor dat je elektrische nagelvijl een kliksysteem heeft. Anders ben je een hoop meer tijd kwijt dan nodig is.

De toeren

Een elektrische nagelvijl heeft toeren. Dit is simpel gezegd het aantal keren dat de vijl rond kan draaien per tijdseenheid (dit is meestal een minuut). Bij een elektrische nagelvijl is het wenselijk dat deze ten minste 20.000 toeren kan draaien. Hoger mag altijd, dat maakt niet uit. 

Waarom dit zo belangrijk is? Vaak is het zo dat hoe hoger het toerental, hoe langer de levensverwachting van het apparaat. Dus ook voor de vijl. En omdat je er dus wel zo lang mogelijk mee wil doen is het verstandig om dit zo hoog mogelijk te kunnen krijgen.

Ook is het bij de toeren belangrijk dat je het toerental moet kunnen instellen. Dit kan meestal door middel van een draaiknop of druk knopjes. Je kan dit dan instellen op een laag of hoog vermogen, zodat je specifieker kan gaan werken.

Rechts- of linkshandig

De wereld is, helaas voor onze linkshandige medemensen, soms nog iets teveel ingesteld op rechtshandigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scharen of een computermuis. Als je rechtshandig bent heb je vast geen idee wat wij hiermee bedoelen, maar als je linkshandig bent zegt dit vast en zeker al genoeg. 

De elektrische nagelvijl moet wel te gebruiken zijn voor zowel links als rechtshandigen. Niet alleen voor de stabiliteit, maar ook om de draairichting van je bitje te kunnen bepalen. Dat kan onder andere handig zijn als je je eigen nagels gaat frezen.

Garantie

Als laatste willen we het nog kort hebben over de garantie. Dit is natuurlijk een erg belangrijk aspect wanneer je een product wil kopen, ongeacht of het nou een elektrische vijl is of iets compleet anders!

Waarom dan? De garantie is een soort indicatie vanuit de fabrikant over hoe lang het product dat zij verkopen ten minste mee moet gaan. Dat is natuurlijk heel fijn voor de consument, dan weet je namelijk direct waar je aan toe bent en hoe lang je bij de fabrikant terecht kan voor hulp wanneer er iets niet goed blijkt te zijn. 

Wanneer een product géén garantie heeft, moet je bij jezelf nagaan waarom dit zo is. Als de fabrikant vertrouwen heeft in de kwaliteit van de producten die zij verkoopt, dan moet er ook een passende garantie op zitten. 

Koop dus bij voorkeur een elektrische nagelvijl met een garantie termijn van ten minste twee jaar, zodat je verzekerd bent van een goede aankoop waar je een flink tijdje (op zijn minst) van kan genieten. 


Wat is de beste elektrische nagelvijl 2024? 

Op basis van bovenstaande punten, en natuurlijk nog vele anderen, hebben wij een uitgebreide test uitgevoerd onder tientallen verschillende elektrische nagelvijlen. Waarom dit er zoveel zijn?

Zodat wij jou kunnen verzekeren van alleen de allerbeste kwaliteit. De test was ontzettend interessant en uitgebreid. Uiteindelijk zijn er na zware afwegingen vijf beste elektrische nagelvijlen uit de test gekomen.

Deze vijlen zijn samen in de felbegeerde top vijf belandt. Wil jij ook weten welke dit zijn geworden? Dan presenteren we je bij deze de top vijf beste elektrische nagelvijlen van 2024!

1. LifeGoods Elektrische Nagelvijl

Auronic Elektrische Nagelfrees / Nagelvijl - 11 Bitjes en 56 Schuurrolletjes - Manicure / Pedicure - Roze

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Ben jij op zoek naar de allerbeste elektrische nagelvijl van dit moment? Uit onze test is gebleken dat de LifeGoods Elektrische Nagelvijl de beste koop elektrische nagelvijl van dit moment is. Zo beschikt deze elektrische nagelvijl over een uitgebreide set terwijl het komt in een compact formaat. 

Doordat de LifeGoods Elektrische Nagelvijl komt in een uitgebreid pakket ben je voorzien van heel wat functionaliteiten. Daarnaast krijg je bij deze elektrische nagelvijl meteen 11 nagelfrees opzetstukjes en 56 schuurbanden. Hierdoor hou jij gemakkelijk je nagels mooi en gezond.

Een ander voordeel van de LifeGoods Elektrische Nagelvijl is dat hij een laag geluidsvolume heeft en weinig vibreert. De snelheid is hierbij aanpasbaar van 0 tot 20000 rpm. Hierdoor is hij geschikt voor zowel de beginnende als ervaren nagelartiest. Wil jij meer weten over deze beste koop elektrische nagelvijl? Klik dan op de bovenstaande knop!

Voordelen LifeGoods Elektrische Nagelvijl

 • Bevat een toerental van 500 tot 20.000, wat zelf in te stellen is 
 • Wordt geleverd met gratis Tungsten Carbide bitje
 • Is voor zowel links- als rechtshandigen te gebruiken

Nadelen LifeGoods Elektrische Nagelvijl

 • Komt in een standaard roze kleur

2. Vivid Green Nagelfrees Set

Vivid Green Nagelfrees Set

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben je op zoek naar de beste elektrische nagelvijl en manicure set? Dan is de Vivid Green Nagelfrees Set ideaal voor jou! Hij komt met allemaal extra's voor mooie nagels

Het grote voordeel van deze nagelvijl set is dat je hem draadloos kan gebruiken. Hierdoor wordt je niet beperkt tot plaasten dicht bij een stopcontact. Je kunt overal zitten waar je wilt. Daarnaast kan je hem voor wel 5 uur lang gebruiken. Hij zal niet opeens op zijn tijdens het vijlen.

De nagelvijl kan een snelheid bereiken van 35.000 rpm. Hierdoor kun je zelfs gelnagels en acryl verwijderen. Je wordt nergens in beperkt.

Daarnaast is de nagelvijl heel eenvoudig te bedienen met het LCD scherm. De touchscreen functie werkt erg gemakkelijk en reageert goed op aanrakingen.

Voordelen Vivid Green Nagelfrees Set

 • Combinatie van nagelfrees + manicure set
 • Je kunt hem 5 uur lang DRAADLOOS 5 uur gebruiken
 • Snelheid van 35.000 rpm 
 • Fijn LCD scherm met touchscreen

Nadelen Vivid Green Nagelfrees Set

 • Omdat de set veel onderdelen heeft kun je gemakkelijk wat kwijtraken

3. Evvie elektrische nagelvijl

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.7

Een volledige nagelset kopen met gellak, acryl spullen, een lamp en nog alle andere accessoires kan best een duur grapje zijn. Wij snappen dat niet iedereen zomaar daar het geld voor heeft. 

Toch kan je ook met een kleiner budget jezelf prima voorzien van mooie nagels en dus ook een elektrische nagelvijl. Hierbij was de Evvie het beste: je levert niet in op de kwaliteit voor de prijs die je betaalt.

Ook krijg je maar liefst zes verschillende bitjes bijgeleverd, zodat je extra specifiek aan de slag kan gaan met je nagels. Wel zo fijn natuurlijk.

Voordelen Evvie elektrische nagelvijl

 • Erg goedkoop in vergelijking met andere elektrische vijlen
 • Je krijgt maar liefst zes verschillende bitjes bijgeleverd
 • Je krijgt een handige adapter bijgeleverd

Nadelen Evvie elektrische nagelvijl

 • Minder toeren dan gebruikelijk

4. Monati elektrische nagelvijl

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Acrylnagels werken net wat anders dan gelnagels. Dit natuurlijk omdat je dan een extra versteviging aanbrengt op de nagel en je de nagel met de acrylzo lang kan maken als je wil. Een goede bijpassende elektrische vijl die hiervoor gemaakt is is dan wel zo handig. 

Hierbij is de vijl van Monati een absolute topper. Deze is instelbaar op de vaste toeren van 20.000, maar ook te veranderen van snelheid tussen de 8.000 tot 20.000 toeren. Heel handig voor zulk specifiek werk als acrylnagels.

Voordelen Monati elektrische vijl

 • Toeren van de vijl kunnen heel handig aangepast worden
 • Je krijgt zes stevige, metalen freesjes en ook zes schuurrolletjes meegeleverd
 • Goede prijs- kwaliteitverhouding

Nadelen Monati elektrische vijl

 • Je krijgt geen garantie op je aankoop

5.  Levabe elektrische nagelvijl

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben je al goed met nagels en heb je er al wat verstand van? Dan is deze nagelvijl perfect. Je betaalt er wel iets meer voor, maar je krijgt direct alles wat je nodig hebt aangeleverd.

Ook heeft deze vijl extra toeren, namelijk tot wel 30.000. Dat is een stuk meer dan de gemiddelde elektrische nagelvijl. Je kan met deze nagelvijl alles doen wat je je kan bedenken: graveren, frezen, slijpen, vijlen én polijsten. Mooi meegenomen dus!

Voordelen Levabe elektrische nagelvijl

 • Heeft tot wel 30.000 toeren
 • Je kan er alles mee doen: van graveren tot polijsten
 • Ziet er leuk maar professioneel uit

Nadelen Levabe elektrische nagelvijl

 • Wel wat aan de prijzige kant

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel elektrische nagelvijlen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 26 soorten nagelvijlen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de elektrische nagelvijlen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste nagelvijlen dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 16, 2024

mei 15, 2024

mei 15, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>