• Home
 • /
 • Sport
 • /
 • Beste Elektronisch Dartbord [Test 2024]

Beste Elektronisch Dartbord [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Elektronische Dartbord

Innergames Economy - Elektronisch Dartbord review

Innergames Elektronisch Dartbord

Het Innergames Elektronisch Dartbord is gemakkelijk te installeren en je kan er jarenlang plezier van beleven. Na het gooien zorgt het dartbord zelf dat de score berekend wordt. Hierdoor verspil je dus geen tijd! Heb jij niemand om mee te spelen? Dan is dat ook geen probleem. Zo heeft dit dartbord 21 verschillende spellen met 65 niveaus. Hier kan je in je eentje spelen maar ook met 8 anderen.

Ben je een echte dartsliefhebber? Dan is een dartbord wel zo leuk om te hebben. Ook op kantoor is een dartbord een bron van ontspanning en gezelligheid. Maar het is een stuk minder gezellig om steeds de score te moeten tellen tussendoor.

Daarom is een elektronisch dartbord ook een goed idee! Een goed elektronische dartbord kan namelijk de score voor je bijhouden. Zo wordt de score bij de beste elektronische dartborden live getoond, net alsof je een professioneel wedstrijdje speelt.

Maar welk elektronisch dartbord is het beste voor jouw situatie? In onze elektronisch dartbord test 2024 hebben we de beste koop elektronische dartborden op een rijtje gezet!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Elektronische Dartborden

Innergames Economy - Elektronisch Dartbord review

Beste Koop elektronische dartbord
1. Innergames Elektronisch Dartbord

Beste elektronische dartbord met pijltjes
2. Elektronisch Dartbord met 12 pijltjes

Beste elektronische darts kabinet
3. Carromco elektronisch dartbord

Luxe Elektronisch Dartbord - Elektrisch Safety Darts Board Set Met Dartpijlen - Dart Bord Met Digitaal Scorebord - Dartspel Voor 6 Spelers - 243 Dartspel Variaties

Beste Luxe elektronische dartbord
4. Luxe Elektronisch Dartbord

KOTO Ottawa Elektronisch Dartbord - Digitaal Dartboard - Inclusief Dartpijlen - Soft Darts

Beste elektronische dartbord zonder bouncers
5. KOTO Ottawa Elektronisch Dartbord

Top 10 beste Elektronische Dartborden

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Elektronische Dartborden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Elektronisch Dartbord?

Voor je je keuze voor het beste elektronische dartbord definitief maakt, nemen we graag even met je door wat een goed elektronische dartbord onderscheidt van minder goede elektronische dartbord aanbiedingen op de markt.

Je wil tenslotte geen miskoop doen en nog lang kunnen genieten van je elektronische dartbord. Het neemt ook weinig tijd in beslag en daarna kan je weer verder gaan naar onze Top 5.

Maat

Ga je voor een groot elektronisch dartbord of een kleinere variant? Een kleiner elektronisch dartbord past misschien beter in huis. Een professioneel dartbord is 45 cm groot.

Max. Personen

Met hoeveel man wil je gaan darten? Als je met z'n tweeën speelt hoef je hier niet naar om te kijken, maar voor potjes met al je collega's is een dartbord waar minstens 8 mensen tegelijk op kunnen spelen wel zo gezellig! Let op met maximum spelersaantal waarvoor het bord de score kan bijhouden voor maximaal plezier.

Werking bord

De meeste elektronische dartborden werken met gaatjes in het bord, waar de stalen pijltjes invallen. Er zitten alsnog verschillen in deze softtip pijltjes. Denk aan het gewicht en grip op de pijltes, want dit kan een grote impact hebben op hoe goed je ermee kan gooien.

Bevestiging

Een dartbord moet je idealiter natuurlijk aan de muur hangen, en dat kan op verschillende manieren. Check eerst even waar hij moet hangen en wat voor muur daar zit. Op basis daarvan kan je een keuze maken voor de soort bevestiging van het elektronische dartbord.


Wat is het beste Elektronisch Dartbord van 2024? 

Aan de hand van onze elektronisch dartbord test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de 5 best geteste opties van dit moment.

In de onderstaande uitgebreide top 5 zetten wij alle beste elektronische dartborden nog een keer op een rijtje met een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Wil je weten welk elektronische dartbord het beste bij jou past? Lees dan snel verder! 

1. Innergames Elektronisch Dartbord

Innergames Economy - Elektronisch Dartbord review

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Het Innergames Elektronisch Dartbord is verkozen tot het beste elektronische dartbord 2024, omdat je er eindeloos veel lol mee kan beleven! Met dit slimme dartbord is het bijhouden van de score voorgoed verleden tijd. 

Het bord telt automatisch de score bij elkaar op, en komt zelfs met leuke geluidseffecten bij een goede worp. One Hundred and Eighty!

Daarnaast heeft de Innergames Elektronisch Dartbord allerlei licht- en geluidseffecten om de dartervaring nog vetter te maken.

Je kan met een Innergames Elektronisch Dartbord tot wel acht collega's, vrienden of familieleden uitdagen voor een potje darts op hoog niveau.

De score wordt automatisch bijgehouden en getoond op het display. Perfect voor op kantoor of gewoon een feestje in de huiskamer!

Voordelen Innergames Elektronisch Dartbord

 • Telt score automatisch
 • Tot 8 spelers
 • Leuke licht- en geluidseffecten
 • Makkelijk op te hangen

Nadelen Innergames Elektronisch Dartbord

 • Geluidseffecten kan je niet uitzetten

2.  Elektronisch Dartbord met 12 pijltjes

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Het Elektronisch Dartbord met 12 pijltjes is het volgende product in onze top 5 lijst. Dit dartbord is iets uitgebreider dan de Innergames variant.

Zo speel je op het Elektronisch Dartbord met 12 pijltjes maar liefst 28 verschillende voorgeprogrammeerde spellen, voor meer variatie in je darts-beleving.

Je monteert de Elektronisch Dartbord met 12 pijltjes makkelijk aan de muur en sluit hem vervolgens aan op het stopcontact, want in tegenstelling tot veel andere dartborden gebruikt deze geen batterijen.

Dit kan een enorm voordeel zijn omdat je zo altijd een potje kunt darten zo lang de stekker in het stopcontact zit. Op het LED display zie je alles wat je moet weten over je huidige spel - je kan uiteraard de score bijhouden, maar ook zien welke spelvariant je momenteel aan het spelen bent. 

Er worden bij dit elektronische dartbord 12 pijltjes meegeleverd zodat iedere speler een eigen setje heeft. Ideaal voor de serieuzere darters onder ons die graag op een luxe dartbord willen spelen!

Voordelen Elektronisch Dartbord met 12 pijltjes

 • Uitgebreid bord met veel functionaliteit
 • 28 spelvarianten
 • 12 pijltjes meegeleverd met 100 vervangende punten
 • Geen batterijen, gaat nooit leeg

Nadelen Elektronisch Dartbord met 12 pijltjes

 • Aan de prijzige kant in verhouding tot andere producten

3. Carromco elektronisch dartbord

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ga je voor een dartbord of een heel kabinet? Als je voor een heel kabinet gaat dan is het Carromco elektronisch dartbord is precies het product waar je naar op zoek bent.

Je kan met dit product maar liefst 32 spelsoorten uitkiezen. In totaal zorgt dit voor 595 variaties, zodat geen enkel potje darten hetzelfde is. Er worden 2 sets softtip dartpijlen meegeleverd, welke van hoge kwaliteit zijn.

Dit is helaas niet genoeg om alle 8 spelers van pijltjes te voorzien, dus als je met zoveel man gaat spelen raden we aan wat extra pijltjes te kopen.

Scoor je een 180? De geluidseffecten geven je de voldoening waar je naar op zoek bent! Als je dit echter irritant begint te vinden kun je ze gelukkig ook uitzetten bij het Carromco elektronisch dartbord.

Deze werkt overigens op batterijen, die je er zelf bij moet kopen - als je deze niet in huis hebt raden we aan om het product hierboven eens te bekijken.

Voordelen Carromco elektronisch dartbord

 • 1 tot 8 spelers
 • 595 spelvariaties
 • Geluidseffecten (die je gelukkig uit kan zetten)
 • Goede pijltjes

Nadelen Carromco elektronisch dartbord

 • Slechts 2 sets pijlen meegeleverd

4. Luxe Elektronisch Dartbord

Luxe Elektronisch Dartbord - Elektrisch Safety Darts Board Set Met Dartpijlen - Dart Bord Met Digitaal Scorebord - Dartspel Voor 6 Spelers - 243 Dartspel Variaties

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je een fanatiek darter, en speel je wel eens een toernooitje met al je vrienden? In dat geval weten we zeker dat je blij zult zijn met dit Luxe Elektronisch Dartbord!

De score wordt uiteraard automatisch bijgehouden, zodat je geen ruzie kan krijgen met je concurrenten. Het bord is met een paar knopjes makkelijk in te stellen. Speel in je eentje of met tot wel 16 personen in totaal.

Zijn je vrienden nog niet zo getalenteerd als jij? Dat geeft niet - als ze misgooien komen de pijlen waarschijnlijk terecht in het extra grote opvanggebied. Het bord is voorzien van vier grote Led-schermen waarop je de score kunt zien, maar ook andere informatie over de wedstrijd. 

Het Luxe elektronische dartbord is eenvoudig te bevestigen aan vrijwel iedere muur doordat er al voorgeboorde gaten inzitten. Je hoeft alleen nog maar een schroef in de muur te draaien en klaar is Kees!

Voordelen Luxe Elektronisch Dartbord

 • Luxe dartbord voor tot wel 16 spelers
 • Makkelijk te bevestigen
 • Veel variaties op de dartsport

Nadelen Luxe Elektronisch Dartbord

 • Maar 6 darts meegeleverd, bij meer spelers moet je bijbestellen

5. KOTO Ottawa Elektronisch Dartbord

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Neem je een elektronisch dartbord voor het gemak, maar wil je absoluut niet inleveren op de kwaliteit van de sport? Bij elektronische dartborden is de kans op een bouncer vaak groter dan bij authentieke boards. Dit KOTO Ottawa Elektronisch Dartbord heeft er alles aan gedaan om bouncers te voorkomen, en met succes!

De spider van dit KOTO Ottawa Elektronisch Dartbord is aanzienlijk dunner dan bij de concurrentie op de markt. Dikke spiders zorgen vaak voor bouncers.

Daar wordt geen enkele darter gelukkig van! Dit dartbord is dan ook een aanrader voor hen die vaak met bouncers te maken krijgen.

Je speelt op het KOTO Ottawa Elektronisch Dartbord met tot 8 personen. Je kan tegen de computer spelen of gewoon met meerdere teams. In totaal is het bord goed voor zo'n 320 darts variaties. Eindeloos veel dartplezier dus, zonder frustraties over de score bijhouden of vervelende bouncers!

Voordelen KOTO Ottawa Elektronisch Dartbord

 • Minder kans op bouncers dankzij dunne spiders
 • Tot 8 personen
 • 320 variaties

Nadelen KOTO Ottawa Elektronisch Dartbord

 • 34 cm is een stuk kleiner dan een pro dartbord

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel elektronische dartborden hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten elektronische dartborden getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de elektronische dartborden op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste elektronische dartborden op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 22, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>