Beste GPS Tracker [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste GPS Tracker

Onntrack Portable - magneet tracker

Onntrack Portable - magneet tracker

Onntrack Portable is de beste optie voor mensen die een eenvoudig te gebruiken, betrouwbare en betaalbare tracker nodig hebben. De tracker maakt gebruik van GPS-technologie en kan in realtime de locatie van het object waarop deze is bevestigd nauwkeurig bepalen. Het apparaat biedt ook een breed scala aan functies, waaronder geofencing en real-time waarschuwingen, waarmee gebruikers op de hoogte kunnen blijven van de bewegingen.

Ben jij op zoek naar een goede GPS Tracker en wil jij een GPS Tracker kopen? Dan ben je er vast wel achter gekomen dat het aanbod enorm is. Het vinden van een goede GPS Tracker voor jou kan daarom een lastige klus zijn. Doordat er zoveel verschillende GPS Trackers zijn is het ook lastig om te bepalen wat de beste optie van dit moment is.

Ben jij benieuwd naar de beste GPS Tracker van 2024? Dan ben je hier aan het goede adres. Hier vind je namelijk de 5 beste opties van dit moment. Daarnaast hebben wij de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het aanschaffen van een GPS Tracker voor je op een rijtje gezet.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste GPS Trackers

Onntrack Portable - magneet tracker

Beste koop GPS Tracker
1. Onntrack Portable - magneet tracker

GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart

Beste GPS Tracker zonder abonnement
2. GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart

Mini GPS tracker Volg Systeem

Beste GPS Tracker groot bereik
3. Mini GPS tracker Volg Systeem

MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart

Beste GPS Tracker horloge
4. MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart

GPS tracker met sterke magneten Live-tracking

Beste GPS Tracker auto
5. GPS tracker met sterke magneten Live-tracking

Top 10 Beste GPS Trackers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste GPS Trackers. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een GPS Tracker?

Er zijn meerdere punten waar je rekening mee moet houden om de beste GPS Tracker voor jou in huis te halen. Iedereen heeft namelijk andere wensen en verwachtingen van een goede GPS Tracker. Om er voor te zorgen dat jij geen miskoop doet hebben wij de belangrijkste criteria uit onze beste GPS Tracker hieronder voor je op een rijtje gezet.

Om de beste GPS Tracker voor jou in huis te halen is het belangrijk om kritisch te blijven en niet de eerste de beste GPS Tracker aanbieding te kopen. Door rekening met onderstaande criteria te houden weet je precies welke GPS tracker voor jou geschikt is en welke niet. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste GPS Tracker volgens de consumentenbond test.

Soort GPS Tracker

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar de soort GPS Tracker. Zo heb je magnetische GPS Trackers welke onder een auto geplaatst kunnen worden. Verder zijn er GPS Trackers welke voor kinderen en huisdieren geschikt zijn in de vorm van een armband of sleutelhanger.

Het is dus belangrijk om te bekijken waarvoor de GPS Tracker gebruikt gaat worden. Een sleutelhanger is bijvoorbeeld niet geschikt om een auto mee te tracken en een magnetische GPS Tracker gaat niet jouw huisdier kunnen volgen.

Prijsklassen

Daarnaast zijn er GPS Trackers in allerlei prijsklassen. Duurdere varianten zijn vaak nauwkeuriger en beschikken vaak over meer functies. Toch is het niet altijd nodig om een dure GPS Tracker aan te schaffen om de belangrijkste functies in huis te halen.

Om die reden hebben wij in onze top 5 goedkope- en dure GPS Trackers opgenomen. Hierbij hebben wij uit elke categorie alleen de allerbeste opties geselecteerd voor onze top 5. Zo zit er voor iedereen een perfecte GPS Tracker tussen.

Real-Time en geschiedenis

Wanneer je een Real-Time GPS Tracker aanschaft krijg je live gegevens door van de GPS Tracker. Dit gebeurt 24 uur per dag en werkt in heel Europa. Extra informatie die je met dit systeem bijvoorbeeld doorkrijgt is snelheidsinformatie, batterijniveau en start- en stoptijden.

Ook is het mogelijk om deze trackingssystemen tijdelijk op auto's te plaatsen maar kunnen zij ook ingebouwd worden waardoor zij veel langer gegevens door kunnen geven. 


Wat is de beste GPS Tracker van 2024? 

Welke GPS Tracker is het beste en welke GPS Tracker past het beste bij mij? Je ontdekt het in de volgende sectie. Aan de hand van onze beste GPS Tracker test hebben wij namelijk de 5 beste opties geselecteerd in onze top 5. Hieronder hebben wij voor elk model uit onze top 5 een korte product omschrijving geschreven.

Ook vind je hier de voor- en nadelen van elke GPS Tracker. Hierdoor weet je precies of de GPS Tracker voldoet aan jouw eisen of niet. Daarnaast hebben wij elke GPS Tracker voorzien van een eindbeoordeling. Deze eindbeoordeling is gebaseerd op de score uit onze beste GPS Tracker test en reviews van andere consumenten.

1. Onntrack Portable - magneet tracker

Onntrack Portable - magneet tracker

9.4

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Onntrack Portable - magneet tracker is als beste uit de test gekomen. Dit heeft verschillende redenen, je wordt namelijk niet zomaar verkozen tot de beste koop GPS Tracker. Allereerst beschikt deze GPS Tracker over een Real-Time Tracking waardoor jij constant belangrijke informatie doorkrijgt zoals locatie, snelheid etc.

Verder beschikt de Onntrack Portable - magneet tracker over alarmfuncties die aangeven wanneer het apparaat in beweging komt of buiten de ingestelde zone komt. Het sabotage alarm zorgt er daarnaast voor dat er niet met de GPS Tracker gesjoemeld kan worden.

Ook beschikt de Onntrack Portable - magneet tracker over een standbytijd van wel 30 tot 40 dagen en is er ondersteuning van een Nederlandse helpdesk. De gegevens worden versleuteld verzonden waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van deze GPS Tracker.

Voordelen Onntrack Portable - magneet tracker

 • Gegevens worden versleuteld verzonden
 • Beschikt over Real-Time tracking
 • Uitstekende kwaliteit

Nadelen Onntrack Portable - magneet tracker

 • Niet de goedkoopste variant

2. GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart

GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart

9.2

Eindbeoordeling

Ontwerp

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plek hebben wij de GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart geplaatst als beste GPS Tracker zonder abonnement. Zo kun je deze GPS Tracker gebruiken zonder dat je een Simkaart hoeft te plaatsen. Daarnaast houdt de batterij het tot wel 6 maanden vol en heeft hij een zwart design.

De installatie van deze GPS Tracker is erg makkelijk en kan in slechts 2 minuten gebeuren. Verder beschikt de GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart over een gebruiksvriendelijk app en zijn er notificatie mogelijkheden. Deze GPS Tracker weegt slechts 99 gram en is gemaakt van aluminium, imitatieleer en kunststof.

Verder is de GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart IP22 bescherm en geschikt voor auto, boot, fiets, motor en laptop. Verder is er een handleiding welke volledig in het Engels is en duidelijk aangeeft hoe deze GPS Tracker werkt. Meer weten over deze GPS Tracker? Klik dan op de onderstaande button.

Voordelen GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart

 • Bereik van 15km en meer
 • Batterijduur van wel 6 maanden
 • Weegt nog geen 100 gram

Nadelen GPS Tracker - Invoxia - Zonder Simkaart

 • Geen Nederlandse handleiding

3. Mini GPS tracker Volg Systeem

Mini GPS tracker Volg Systeem

8.5

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een goedkope GPS Tracker? Dan is de Mini GPS tracker Volg Systeem een hele goede optie. Deze GPS Tracker kost namelijk vrij weinig maar beschikt over de kwaliteit die jij verwacht van een goede GPS Tracker. Zo is hij geschikt voor kind, auto, scooter, fiets, kat en hond. 

Ook heeft de Mini GPS tracker Volg Systeem een SOS knop en een meeluister functie. Andere functies waarover deze GPS Tracker beschikt zijn bijvoorbeeld tril en een snelheidsalarm. De batterijduur van deze GPS Tracker is wel een stuk korter namelijk maximaal 80 uur.

De Mini GPS tracker Volg Systeem komt met 2 accu's, een oplader, batterijlader, magneet klepje en waterdichte hoes. Daarnaast ontvang je een Engelse handleiding. De Mini GPS tracker Volg Systeem weegt slechts 13 gram en is volledig zwart waardoor hij onopvallend is.

Voordelen Mini GPS tracker Volg Systeem

 • Goedkoopste GPS Tracker
 • Zwarte kleur en lichtgewicht
 • Tot 80 uur batterijduur

Nadelen Mini GPS tracker Volg Systeem

 • Niet waterdicht

4. MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart

MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart

8.3

Eindbeoordeling

Ontwerp

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek hebben wij deze GPS Tracker horloge geplaatst. Dit alarm horloge beschikt namelijk over een SOS-tracker welke gratis te koppelen is aan een Nederlandstalige app. Verder kun je de MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart gebruiken met- en zonder abonnement.

De MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart is volledig zwart met een rode knop en is daarom duidelijk maar niet heel opvallend. Verder stel jij bij het SOS-alarm 3 nummers in welke één voor één gebeld worden wanneer het alarm afgaat. Dit horloge meet daarnaast ook de hartslag, bloeddruk en temperatuurmeting. 

Verder is de MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart IP67 waterdicht en heeft hij een compacte magnetische oplader. De extra lange batterijduur zorgt er voor dat jij je geen zorgen hoeft te maken dat dit horloge snel leeg raakt. Dit SOS-alarm horloge is dus ideaal voor het tracken van jouw kind of ouderen.

Voordelen MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart

 • 3 nummers in te stellen
 • Gratis handige app
 • Inclusief meetapparatuur zoals hartslagmeter

Nadelen MijnSOS - Alarm horloge 4G - zwart

 • Geen onopvallend design

5. GPS tracker met sterke magneten Live-tracking

GPS tracker met sterke magneten Live-tracking

8.0

Eindbeoordeling

Ontwerp

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste hebben wij de GPS tracker met sterke magneten Live-tracking geplaatst in onze top 5. Deze GPS Tracker beschikt over een IP66 waterdichte bescherming waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over waterschade. Verder ontvang je bij deze GPS Tracker een gratis app en is hij volledig zonder abonnement te gebruiken.

De GPS tracker met sterke magneten Live-tracking kan tot wel 90 dagen standby taan waardoor hij erg goed scoort op onze batterijkwaliteiten test. De GPS Tracker beschikt over een Real-Time tracking welke een nauwkeurigheid heeft van 5 tot 10 meter. Daarnaast kun je de GPS-coördinaten ontvangen per SMS.

De GPS tracker met sterke magneten Live-tracking beschikt over sterke magneten waardoor hij snel en stabiel geïnstalleerd kan worden. Deze magneet is daarnaast ook verwijderbaar. Verder kun je dankzij de historische routeweergave de locatie tot 6 maanden volgen.

Voordelen GPS tracker met sterke magneten Live-tracking

 • IP66 waterdicht
 • Beschikt over sterke magneten
 • Oplaadkort en instructies meegeleverd

Nadelen GPS tracker met sterke magneten Live-tracking

 • Geen Nederlandse gebruiksaanwijzing

mei 23, 2024

mei 21, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>