Beste Hondenbrokken van 2024

Laatste Update: juli 2024

Wat zijn de beste Hondenbrokken?

Uit onze test is gebleken dat Honderd For Life: Rund & Zalm de beste hondenbrokken zijn van dit moment. De brokken zijn vers geperst, bevatten enkel natuurlijke en smaakvolle ingrediënten en zijn geschikt voor kleine en grote honden.

Dit zorgt voor een gezonde hond met een glanzende vacht en goede ontlasting. De prijs is zeer goed en er is geen betere hondenbrok te vinden voor deze prijs. Uit ons onderzoek is gebleken dat de smaak erg goed bevalt.  Ook jouw hond verdient gezonde hondenbrokken!

Update:
Na onze review te hebben gelezen heeft Honderd contact met ons opgenomen en mogen we onze lezers iets leuks aanbieden; een gratis proefpakket! Klik hier om deze aan te vragen.

Als jij een hond hebt wil je natuurlijk altijd het beste voor jouw trouwe viervoeter...

Maar wat zijn nu eigenlijk de beste hondenbrokken van 2024

Om antwoord op deze vraag te geven zijn wij op onderzoek uitgegaan. Hierbij hebben we alle bekende en populaire hondenbrokken van dit moment op een rijtje gezet.

Vervolgens zijn we de verschillende producten gaan vergelijken op meerdere aspecten. Denk hierbij aan ingrediënten, prijs / kwaliteit, online-ervaringen van andere consumenten en natuurlijk de houdbaarheid.

In totaal hebben we meer dan 15 soorten hondenbrokken meegenomen in deze vergelijking. De 5 hondenbrokken die als beste uit onze test zijn gekomen vind je hier. Lees dus gauw verder om te ontdekken wat momenteel de beste koop is!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste Hondenbrokken uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Hondenbrokken

For Life: Rund & Zalm

Beste Getetst 2024
1. Honderd For Life: Rund & Zalm brokken
Zeer goede prijs, alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt & geschikt voor kleine en grote honden.

BROK Hondenvoeding

Beste graanvrije hondenbrokken
2. BROK Graanvrije hondenvoeding
Voor volwassen honden van alle rassen. Met kip & kruidensmaak.

Beste betaalbare hondenbrokken
3. Cavom Compleet - Rund/Schaap
Rijk aan eiwitten, omega 3 en omega 6 dankzij toevoegen van rundvet en oliën.

Beste veelzijdige hondenbrokken
4. Royal Canin Anallergenic
Ook geschikt voor katten.

Beste hondenvoer voor grote honden
5. Dog Chow Adult Large Breed
De kracht van dit hondenvoer is dat het zorgt voor een gebalanceerde verhouding van eiwitten en vetten.

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste hondenbrokken is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

25+ hondenbrokken vergeleken

40+ ervaringen gecheckt

10+ uur onderzoek


Welke hondenbrokken zijn het beste?

Wat zijn de beste hondenbrokken? Het is een vraag die we vaak voorbij zien komen. Om antwoord te geven op deze vraag hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we meer dan 11 verschillende hondenbrokken met elkaar vergeleken hebben.

Ook hebben we maar liefst 24 uur onderzoek gedaan, 34 ervaringen gecheckt en meerdere webshops met elkaar vergeleken. 

In onderstaande review vind je een overzicht van de best geteste hondenbrokken van 2024. Ben je ook een katteneigenaar? Dan is ons artikel over het beste kattenvoer misschien wel iets voor jou!

1. Honderd For Life: Rund & Zalm brokken

 • Zowel geschikt voor grote als kleine honden
 • Beste hondenbrokken van 2024 voor de meeste honden
 • Uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Voedingswaarden

Duurzaamheid

Net zoals bij elke wedstrijd kan er maar 1 de beste zijn. Wat ons betreft zijn de Rund & zalm hondenbrokken van Honderd voor de meeste honden de beste hondenbrokken van dit moment. 

Natuurlijk is het lastig om te zeggen welke hondenbrokken de beste zijn, voor elke hond kan dit namelijk verschillend zijn. De geperste hondenbrokken van Honderd komen wat ons betreft het meest in de buurt van de beste allround hondenbrokken.

Zo is dit een geperste hondenbrok vol met rund en zalm, is het voer geschikt voor zowel kleine- als grote honden en wordt de brok gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Verder wordt deze hondenbrok door veel consumenten als enorm goed beoordeeld en is menig baasje enorm tevreden over deze betaalbare hondenbrok. 

Betaalbaar? Jazeker! Deze hondenbrokken hebben een enorm goede prijs waardoor je op de lange termijn een hoop geld gaat besparen. Hiermee haal je dus niet alleen de beste hondenbrok in huis maar ook direct een erg goed te betalen hondenbrok. 

In de video hieronder ontdek je meer over deze unieke hondenbrok van het merk honderd. 

2. BROK Graanvrije hondenvoeding

BROK Hondenvoeding
 • Gebalanceerde verhouding van eiwitten en vetten
 • Bevat Omega 3-vetzuren
 • Dankzij gebruik van single proteïne zijn deze brokken ook geschikt voor allergische honden of een eliminatiedieet
 • Voor puppies is er slechts 1 smaak beschikbaar

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar de beste graanvrije hondenbrokken? Bekijk dan de Graanvrije hondenvoeding van BROK! Het heeft namelijk een heerlijke kip & kruiden smaak.

De BROK Graanvrije hondenvoeding is geschikt voor volwassenen honden en elk soort ras. Het is een product van hoogwaardige kwaliteit en meerdere honden hebben al genoten van dit voedsel. Met een inhoud van 12 kilogram kan je hier dus lang van genieten maar er zijn ook 2 kilozakken verkrijgbaar. De kip & kruiden smaak wordt door veel honden als lekker ervaren. Honden houden ervan om veel te eten en met dit voedsel voorkom je overgewicht.

Verder zijn er geen toegevoegde kleurstoffen en bewaarmiddelen. Hierdoor is het dus extra gezond voedsel. Houd je hond toch van een andere smaak?

Dan is dat zeker geen probleem! Je kan namelijk ook nog voor 7 andere smaken kiezen. Je kan ook nog voor een kleinere inhoud kiezen van 2 kilogram. Een klein nadeel is dat je hier minder lang mee door kan gaan, maar de honden zullen dit voedsel nog steeds heerlijk vinden!

3. Cavom Compleet

Cavom Compleet
 • Geschikt voor meerdere honden
 • Bevat veel gezonde vetten
 • Goedkoop
 • Kan allergische reacties veroorzaken

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op nummer 3 in deze lijst met beste hondenbrokken vinden we het beste goedkope hondenvoer. In dat geval is het aan te raden om Cavom Compleet producten voor je hond aan te schaffen.

Het voordeel van deze brokken is dat ze zeer luchtig zijn voor je hond. Met luchtigheid wordt dan bedoeld dat ze minder belastend zijn voor de maag van je hond. Van veel hondenbrokken kunnen honden namelijk buikpijn krijgen.

Bij dit hondenvoer is dat gelukkig niet het geval. Naast de luchtigheid zit dit hondenvoer gelukkig wel boordevol voedzame producten. Dit komt omdat het voer is voorzien van rundvlees en schapenvlees. De gemiddelde hond vindt dit erg lekker en het is bovendien dus ook erg voedzaam.

Ook is het hondenvoer voorzien van heerlijke oliën. Deze zitten vol met gezonde vetten, zoals omega-3. Niet alleen voor mensen zijn deze vetten zeer gezond, maar ook voor honden.

Een nadeel van het voer is dat het een allergische reactie kan bewerkstelligen. Dat wordt althans beweerd door enkele consumenten die dit voer voor hun hond hebben aangeschaft. Het kan echter ook zo zijn dat de allergische reactie van iets anders kwam natuurlijk. Dat blijft altijd gissen.

4. Royal Canin Anallergenic

 • Bewezen positieve effecten op de gezondheid van je hond
 • Ook geschikt voor katten
 • Geschikt voor leeftijden van 2 tot 8 jaar
 • Niet elke hond vindt dit voer lekker

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Welke hondenbrokken zijn als beste getest? Onder andere deze hondenbrokken behoren daarbij. De kracht van dit voer is niet alleen dat het voedzaam is voor je trouwe viervoeter, maar misschien heb je ook nog ergens een leuke kat rondlopen.

Ook deze kan profiteren van deze heerlijke voeding. Mocht je dus meerdere huisdieren hebben, waaronder een hond en een kat, dan is dit hondenvoer multifunctioneel en kan het ook kattenvoer worden genoemd. De kracht van dit voer is ook dat het bewezen effecten heeft op de gezondheid van je hond. Dit hebben ze laten vaststellen in een laboratorium.

De voeding is bovendien duurzaam en er is gebruikgemaakt van de meest krachtige voedingsstoffen om de brokken van een echt krachtig niveau te maken. Het hondenvoer is bedoeld voor de leeftijden 2 tot en met 8 jaar. Deze hebben het meeste baat bij dit heerlijke voedsel.

Het nadeel van dit hondenvoer is dat niet elke hond het schijnbaar lekker vindt. En het kan bovendien allergische reacties teweegbrengen. Zo stellen enkele consumenten dat hun hond erdoor moesten braken. Dit zijn echter wel uitzonderingen. Voor het merendeel zijn de recensies namelijk zeer positief.

5. Dog Chow Adult Large Breed - Kalkoen

 • Gebalanceerde verhouding van eiwitten en vetten
 • Voorzien van belangrijke vetzuren
 • Bevat Omega 3-vetzuren
 • Sommige honden allergisch van dit hondenvoer kunnen worden

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De kracht van dit hondenvoer is dat het zorgt voor een gebalanceerde verhouding van eiwitten en vetten. Dit is zeer belangrijk bij een hond, want dit zorgt ervoor dat een hond slank en gezond blijft.

Veel honden krijgen een teveel aan lekkernijen binnen en dit is erg ongezond. Ook is deze voeding voorzien van de belangrijkste vetzuren die er zijn. 

Je kunt dan denken aan omega 3-vetzuren. Dit is goed voor de gewrichten van de hond. Zeker speelse honden hebben natuurlijk baat bij goede gewrichten. Ook bevordert dit uiteraard de mobiliteit. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Bovendien is de voeding ook voorzien van Omega 6- vetzuren. Ook dit heeft belangrijke gezondheidsvoordelen. Dit is namelijk goed om de huid zacht en gezond te houden.

Een nadeel is dat sommige honden allergisch van dit hondenvoer kunnen worden. Hier zijn echter niet heel veel verhalen over naar buiten gekomen. Over het algemeen zijn er dus weinig negatieve recensies te vinden over dit voedsel.


Top 10 Hondenbrokken

Wil je direct weten hoe de top 10 beste hondenbrokken op andere websites eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op andere websites.


juli 10, 2024

juli 10, 2024

juli 4, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>