Categorie: Shoppen
Laatste Update: April 2024

Best Geteste Infraroodlamp

Beurer IL 50 Infraroodlamp - XL Bestralingsoppervlak 30 x 40 cm - Timer - Traploos verstelbare kap

Beurer IL50 - Infraroodlamp - Timer

De Beurer IL50 is wat ons betreft de beste Infraroodlamp van 2024. Geen enkele lamp kwam zo goed uit de test als dit model. Zo is hij makkelijk in te stellen dankzij de roterende arm, heeft hij een ingebouwde ventilatie die verbranding voorkomt en zit er een timer op van maximaal 15 minuten. Met een zeer gunstige prijs is dit zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede infraroodlamp.

Ben jij op zoek naar de beste Infraroodlamp? Dan hebben we goed nieuws voor je. Wij hebben namelijk een officiële Infraroodlamp test 2024 gedaan waarbij we de beste Infraroodlampen op een rijtje hebben gezet.

We hebben meer dan 10 verschillende Infraroodlampen met elkaar vergeleken op verschillende criteria. Op basis hiervan hebben we een top-5 samengesteld met de allerbeste Infraroodlampen van dit moment.

Waarom we dit hebben gedaan? We krijgen veel vragen over Infraroodlampen en zien dat veel consumenten het lastig vinden een goede Infraroodlamp te vinden. 

Om deze reden gaan we je alles uitleggen wat je moet weten over het kopen van een Infraroodlamp en geven we advies wat momenteel de best geteste opties zijn. Zo weet je zeker dat jij geen miskoop doet!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Infraroodlampen

Beurer IL 50 Infraroodlamp - XL Bestralingsoppervlak 30 x 40 cm - Timer - Traploos verstelbare kap

Beste Koop Infraroodlamp
1. Beurer IL50 - Infraroodlamp - Timer

Beste Infraroodlamp met statief
2. LIROMA.NL - 275Watt Infraroodlamp

Beste Betaalbare warmtelamp
3. Infraroodlamp Warmtelamp Panacea

Beste Tafelmodel infraroodlamp
4. Philips InfraCare PR3110/00

Beste Goedkope infraroodlamp
5. BONAFACIA Infraroodlamp

Top 10 Beste Infraroodlampen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire Infraroodlampen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top 10 Infraroodlampen bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van Infraroodlamp?

Zoals we eerder al aangaven is het kopen de beste infraroodlamp waarschijnlijk moeilijker dan je op voorhand zou denken. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kopen van een infraroodlamp? Welke infraroodlamp is het beste volgens de consumentenbond?

In onderstaande sectie geven we antwoord op deze vragen. We hebben hieronder namelijk een overzicht gemaakt van de belangrijkste criteria die je in je achterhoofd moet houden bij het kopen van een infraroodlamp.

Soort infraroodlamp

Allereerst is het slim om te kijken naar het soort infraroodlamp dat je van plan bent aan te gaan schaffen. Infraroodlampen zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. 

Zo heb je tafelmodel infraroodlampen, deze kun je - zoals de naam al doet vermoeden - neerzetten op de tafel. Het voordeel van deze lampen is dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en dus kunt schijnen op het gedeelte dat jij wilt.

Daarnaast heb je staande / hangende infraroodlampen. Deze zijn vooral goed voor rugpijn omdat je er vaak onder kunt gaan liggen. 

Timer

We zouden je altijd aanraden om te kiezen voor ene infraroodlamp die beschikt over een timer. Helemaal als je van plan bent om te gaan liggen onder de infraroodlamp is het slim om een timer te hebben. Stel dat je in slaap valt dan schakelt hij namelijk automatisch uit. Dit zorgt ervoor dat je de kans op verbranding verkleind / vermindert.

Dimmer

Infraroodlampen zijn er in dimbare uitvoeringen en niet dimbare uitvoeringen. Het voordeel van een infraroodlamp met dimmer is dat je de warmtelamp kunt dimmen wanneer dit nodig is. 

Stel dat je iets minder last hebt van een bepaald soort pijn dan kan het soms helpen om wat minder hard te stralen maar juist met minder hoge sterkte op een lichaamsdeel te stralen. 

Kantelbaar

Als laatste zouden we altijd gaan voor een infraroodlamp die kantelbaar is. Waarom? Door te kiezen voor een kantelbare infraroodlamp kun je hem gemakkelijk richten op verschillende lichaamsdelen.

Dit is super handig als je pijn hebt op specifieke punten. Wanneer een lamp namelijk ontzettend handzaam en kantelbaar is richt je deze gemakkelijk op je lichaamsdelen.


Wat is de beste Infraroodlamp van 2024? 

Goed, inmiddels weet je al wat meer af van Infraroodlampen en waar je op moet letten bij het kopen van een goede lamp. Maar hoe kies je nu de Infraroodlamp die het beste bij jou past? En wat zijn de beste Infraroodlampen van 2024?

In onderstaande sectie gaan we je een antwoord geven op al deze vragen. Wij hebben namelijk een compleet overzicht voor je gemaakt waarbij we de beste Infraroodlampen op een rijtje hebben gezet.

Hierdoor kun jij gelijk zien welke producten momenteel het beste uit de test zijn gekomen en hoef je dus niet het hele internet af te speuren voor je iets kunt kopen.

1. Beurer IL50 - Infraroodlamp - Timer

Beurer IL 50 Infraroodlamp - XL Bestralingsoppervlak 30 x 40 cm - Timer - Traploos verstelbare kap

9.1

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Als jij op zoek bent naar de beste infraroodlamp van 2024 dan is de Beurer IL50 - Infraroodlamp - Timer momenteel je beste keuze. Geen enkele lamp kwam zo goed naar voren als dit model.

Heb jij last van spierpijn, spanning of een verkoudheid? Dan is de Beurer IL50 - Infraroodlamp - Timer je perfect oplossing om dit te verhelpen. 

Deze infraroodlamp geeft namelijk warmte af die zorgt voor een betere doorbloeding en stofwisseling waardoor je lichaam super snel kan herstellen.

Het voordeel van deze lamp is dat hij gemakkelijk in te stellen is dankzij de instelbare kantelhoek. Deze kan je draaien van 0 tot 50 graden. 

Verder beschikt deze lamp over een infrarood radiator met keramische glazen platen, 100% UV blokkade, een actieve ventilatie tegen oververhitting en heeft hij een timer tot 15 minuten. Hierdoor schakelt hij na 15 minuten automatisch uit.

Kortom, een perfecte aankoop voor mensen die zoeken naar de beste infraroodlampen van 2024.

Voordelen Beurer IL50 - Infraroodlamp - Timer

 • Makkelijk in te stellen via de instelbare kantelhoek (tussen de 0 en 50 graden)
 • Heeft een 100% UV blokkade
 • Beschikt over actieve ventilatie tegen oververhitting
 • Timer tot 15 minuten

Nadelen Beurer IL50 - Infraroodlamp - Timer

 • Geen

2. LIROMA.NL - 275Watt Infraroodlamp

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Op zoek naar een goede infraroodlamp die over een statief beschikt? Dan is de LIROMA.NL - 275Watt Infraroodlamp wellicht iets voor jou.

Deze lamp is iets kleiner dan de nummer 1 uit deze lijst maar doet zeker niet onder voor de lamp op nummer 1. Zo is dit een perfecte infraroodlamp met een vermogen van maar liefst 275 watt. 

Als jij last hebt van spierpijn of rugpijn dan kan deze lamp je zeker helpen. Hij is namelijk super dynamisch en flexibel waardoor je hem gemakkelijk op verschillende plekken op je lichaam richt.

Verder staat deze lamp erom bekend dat hij de bloedcirculatie kan verbeteren, kan zorgen voor een goede nachtrust, stress kan verlichten en een positieve bijdrage kan leveren aan huidklachten- en aandoeningen.

Het enige minpunt van deze lamp is dat hij een kleiner oppervlak heeft waardoor je een minder groot gedeelte van je lichaam kan verwarmen.

Voordelen LIROMA.NL - 275Watt Infraroodlamp

 • Wordt geleverd met statief en afstandsbediening
 • Ideaal voor het verminderen van spierpijn
 • Super handzaam en makkelijk mee te nemen

Nadelen LIROMA.NL - 275Watt Infraroodlamp

 • Prijs is an de hoge kant

3. Infraroodlamp Warmtelamp Panacea

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Ben jij op zoek naar een infraroodlamp die beschikt over een goede prijs / kwaliteit verhouding? Dan is de Infraroodlamp Warmtelamp Panacea wellicht iets voor jou.

Dit is wat ons betreft de beste goedkope infrarood lamp die momenteel verkrijgbaar is op het internet. Voor een degelijke prijs haal je met dit product een super goede infraroodlamp in huis. 

Net als de andere infraroodlampen uit deze lijst kan deze lamp je helpen met het verminderen van verschillende fysieke kwaaltjes zoals spierpijn, gewrichtspijn en vermoeidheid.

Benieuwd naar de prijs van deze lamp? Klik hier!

Voordelen Infraroodlamp Warmtelamp Panacea

 • Goede prijs / kwaliteit
 • Met ingebouwde timer
 • Lamp heeft maar liefst 300 Watt

Nadelen Infraroodlamp Warmtelamp Panacea

 • Oppervlak is aan de kleine kant

4. Philips InfraCare PR3110/00

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een tafelmodel infraroodlamp? Dan is de Philips InfraCare PR3110/00 waarschijnlijk je beste keuze. Het voordeel van dit model is dat hij wat kleiner is dan de meeste lampen uit deze lijst. Hierdoor kun je altijd doelgericht te werk gaan bij het bestralen van pijnpunten.

Ook is deze kop van de lamp verstelbaar waardoor je hem altijd op de juiste manier neer kunt zetten. Ook beschikt het model over een handig statief waardoor je hem zelf vast kunt houden tijdens het bestralen van je lichaam.

Verder heeft deze infraroodlamp een timer, een UV-vrije lamp en een goede prijs / kwaliteit verhouding. 

Voordelen Philips InfraCare PR3110/00

 • Ingebouwde timer
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Krachtige UV-straling

Nadelen Philips InfraCare PR3110/00

 • Maakt redelijk veel lawaai

5. BONAFACIA Infraroodlamp

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze top 5 beste infraroodlampen met de BONAFACIA Infraroodlamp. Dit is wat ons betreft de beste goedkope infraroodlamp van 2024.

Overweeg jij al langere tijd een lamp te kopen maar heb je niet een heel groot budget? Dan is deze lamp je beste keuze. Door deze krachtige 200 Watt infraroodlamp wordt pijn effectief verzacht. De warmte dringt tot diep in de vezels van uw spieren door en zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Afvalstoffen die de pijn veroorzaken, worden hierdoor beter afgevoerd waardoor spierpijn sneller over is. Daarnaast zorgt de warmte voor een aangename ontspanning. 

Het grootste voordeel van deze lamp is het gigantische stralingsbereik van 30 tot 40 cm. Hierdoor kun je ook grotere lichaamsgedeeltes zoals je schouder, elleboog, kuit en nek effectief behandelen.

Als nadeel vinden we deze lamp kwalitatief iets minder dan andere opties uit deze lijst

Voordelen BONAFACIA Infraroodlamp

 • Beste goedkope infraroodlamp
 • Groot stralingsbereik waardoor je ook grotere lichaamsgedeeltes kunt behandelen

Nadelen BONAFACIA Infraroodlamp

 • Kwalitatief niet het beste model uit deze lijst

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel infraroodlampen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten infraroodlampen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de infraroodlampen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste infraroodlampen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

april 16, 2024

april 16, 2024

april 16, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>