• Home
 • /
 • Shoppen
 • /
 • Beste inline skates voor kinderen [Test 2024]

Beste inline skates voor kinderen [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Inline Skates voor kinderen

Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar - Floral Switch - Fuchsia/Wit/Roze/Zilvergrijs - 29-32

Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar

Al jaren lang is het skaten razend populair onder de jeugd! Ben jij opzoek naar de beste inline skates voor kinderen 2024? Dan zijn wij ervan overtuigd dat je opzoek bent naar de Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar! Uit onze inline skate voor kinderen test 2024 is namelijk gebleken dat dit de beste optie van dit moment is.

Zo zijn deze multifunctionele 3-in-1 inline skates in een handomdraai te veranderen naar een stabiele squad of een trike. Verder is zijn deze inline skates voor kinderen voorzien van een handige snel sluiting, bieden ze genoeg ondersteuning en zijn ze verstelbaar in 4 maten middels de drukknopmechanisme.

Ben jij benieuwd naar deze beste koop inline skates? Klik dan op de button hieronder!

Heerlijk een dagje erop uit! Laat je kind urenlang genieten van lange skate tochten, spannende races met zijn vriendjes of vriendinnetjes of leer je kind coole trucjes op zijn nieuwe inline skates. Nu je dit leest ben je er misschien we achter gekomen dat de aanschaf van een paar goede inline skates voor kinderen nog lang niet altijd even makkelijk is. Gelukkig hebben de specialisten van Mutsy zich de afgelopen weken bezig gehouden met de met het selecteren van de allerbeste inline skates voor kinderen!

Om dit te realiseren hebben we een inline skate voor kinderen test uitgevoerd die in dit artikel uitgebreid wordt toegelicht. Zo hebben we tientallen verschillende inline skates voor kinderen met elkaar vergeleken en onafhankelijk beoordeeld aan de hand van een paar belangrijke criteria. Hieruit is een top 5 lijst gekomen met de beste inline skates voor kinderen van dit moment.

Tevens ontdek je in dit artikel de belangrijkste criteria bij het kiezen van een paar goede inline skates voor kinderen, en de voor en nadelen van ieder item op de lijst. Benieuwd naar de testresultaten en onze ultiem top 5? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

33

 Ervaringen gecheckt

11

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Inline Skates voor kinderen

Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar - Floral Switch - Fuchsia/Wit/Roze/Zilvergrijs - 29-32

Beste koop inline skates kinderen
1. Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar

beste-inline-skates

Beste inline skates jongens
2. Inline Skates Blauw/Zwart

beste-inline-skates

Beste inline skates meisjes
3. Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Sk8 Star

beste-inline-skates

Beste design inline skates kinderen
4. Inline Skates Alert Roze

beste-inline-skates

Beste goedkope inline skates kinderen
5. Street Rider Rolschaatsen Verstelbaar - Skeelers

Top 10 Beste Inline Skates voor kinderen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste inline skates voor kinderen. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoord kan geven op de vraag welke inline skates voor kinderen passen het beste bij mijn kind?


Waar moet je op letten bij het kopen van Inline Skates voor kinderen?

Wat zijn goede inline skates voor kinderen en waar moet ik op letten bij de aankoop van inline skates voor kinderen? Dit zijn vragen die wij vaak voorbij zien komen. Om jullie zo goed mogelijk te helpen bij de aankoop van de beste inline skates voor kinderen hebben we hieronder een aantal beoordelingscriteria opgesomd die zelf is gebruikt in de test en die tevens sterk lijken op de beste inline skates voor kinderen volgens de consumentenbond.

Ga dus niet voor de beste inline skates voor kinderen aanbieding maar houd deze criteria goed in je achterhoofd. Door dit te doen haal je de meest geschikte inline skates in huis en verklein je de kans op een misskoop.

Pasvorm

Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met de pasvorm van de desbetreffende inline skates voor kinderen. Een kind moet genoeg ruimte hebben om zij tenen te kunnen bewegen maar let er goed op dat de skates niet te los zitten. Niet te los en niet te strak klinkt simpel toch? Je zult je verbazen hoe moeilijk het is om de juiste pasvorm te kiezen, helemaal als jij jouw inline skates online besteld.

Tegenwoordig bestaan er handige hulmiddelen die jou kunnen helpen om de meest geschikte maat te kiezen. Houd hierbij rekening met de lengte, breedte en de hak van de voet.

Wielen

Een tweede criteria waar naar gekeken kan worden zijn de eigenschappen van de wielen. Hier spelen 2 factoren een grote rol namelijk de hardheid en de grote van de wielen. Harde wielen bieden meer weerstand waardoor je gemakkelijker door kan rollen, waarbij zachte wielen juist minder weerstand bieden waardoor je meer grip krijgt.

Daarnaast zijn kleine wielen aan te raden voor beginnende skaters doordat ze sneller moeten draaien om een hoge snelheid te behalen. Daarin tegen rollen grote wielen gemakkelijker door en zijn dus ook bedoeld voor de ervaren jonge skaters onder ons.

Schoen keuze

Als laatste is het goed om te kijken naar het type schoen op de inline skates voor kinderen. inline skates beschikken vaak over een hoge schoen rand. Een hoge schoen biedt meer steun en stabiliteit aan de enkel. Daarin tegen zijn hoge schoenen vaak zwaarder en minder geschikt voor lange skate ritten. 

Echter is het bij kinderen ook belangrijk om rekening te houden met de groei. Tegenwoordig zijn er verstelbare inline skates op de markt die dit probleem enigszins verhelpen, maar dit is niet altijd het geval. Let hier dus goed op!


Wat is zijn de beste Inline Skates voor kinderen van 2024? 

Welke inline skates voor kinderen zijn het beste? Deze veel voorkomende vraag beantwoorden wij uitgebreid in de volgende sectie.

De inline skates voor kinderen zijn gecategoriseerd, op deze manier stellen we zo min mogelijk consumenten teleur en word iedereen zo goed mogelijk geholpen. Ieder item in de top 5 beste inline skates voor kinderen wordt kort geïntroduceerd waarna de voor en nadelen op een rijtje worden gezet.

Zo kom jij er eenvoudig achter welke inline skate het meest geschikt zijn voor jouw kind. De eindbeoordelingen hebben wij gebaseerd op de uitslag van de inline skates voor kinderen test, externe reviews en ervaringen van consumenten die jou voorgingen. 

1. Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar

Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar - Floral Switch - Fuchsia/Wit/Roze/Zilvergrijs - 29-32

9.4

Eindbeoordeling

Comfort

8.8

Design

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Inline skates voor kinderen kopen? Wellicht is het goed om af te trappen met de beste koop inline skates voor kinderen. Zoals je waarschijnlijk als heb gelezen is de Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar als grote winnaar uit de test gekomen. Dit heeft meerdere redenen die we je graag uitleggen.

Dit zijn de ideale inline skates voor kinderen die net beginnen met skaten doordat je dit model zeer eenvoudig kunt omschakelen naar een stabiele quad of een strike. Dit betekent dat de wielen zich anders positioneren waardoor jouw kind een stabielere wending krijgt. 

Verder zijn de Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar stevig ontworpen en bieden jouw kind genoeg ondersteuning tijdens het skaten. Tevens zijn deze inline skates voor kinderen verstelbaar in 4 maten middels de drukknopmechanisme, hierdoor groeien ze mee met de voet van jouw kind en kan je kleintje er hier jarenlang plezier van beleven.

Voordelen Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar

 • Multifunctionele wielen posities
 • Stevig design
 • Ondersteunend vermogen
 • Groeit mee met het kind

Nadelen Nijdam 3-in-1 Inline Skates Verstelbaar

 • Geen

2. Inline Skates Blauw/Zwart

beste-inline-skates

9.1

Eindbeoordeling

Comfort

9.3

Design

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Speciaal voor de kleine stoere mannen onder ons hebben we de Inline Skates Blauw/Zwart op de tweede plaats gezet. Dankzij het coole design en het kleurgebruik zijn deze inline skates voor elke jongen een lust voor het oog. 

Niet alleen zitten deze skeelers voor jongens erg comfortabel je kunt ze gebruiken voor indoor en outdoor sessies waardoor je kind het optimale rendement uit deze inline skates voor kinderen kan halen. De Inline Skates Blauw/Zwart zijn voorzien van een hoge schoen rand waardoor de enkel beter wordt ondersteunt. 

Tevens profiteert de voet van een stabielere ligging dankzij het geïntegreerde klittenband strap. Wel moeten we erbij vermelden dat dit artikel kleiner valt dan normaal. Let hier dus goed op!  

Voordelen Inline Skates Blauw/Zwart

 • Ideaal design voor jongens
 • Indoor & outdoor
 • Hoge schoen
 • Extra klittenband afsluiting

Nadelen Inline Skates Blauw/Zwart

 • Valt iets kleiner uit

3. Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Sk8 Star

beste-inline-skates

8.8

Eindbeoordeling

Comfort

8.2

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Sk8 Star geselecteerd als beste inline skates voor meisjes. Deze inline skates voor kinderen komen namelijk met een alternatief design vol vrolijke kleuren en plaatjes die goed bij een meisje passen. 

Verder komen deze skeelers voor meisjes met vele gebruiksgemakken die de skate ervaring bevorderen. Hier kan je denken aan een stevig, comfortabel design en een veilige snel sluiting waardoor je kind na de nodige pauzes in een mum van tijd weer rond kan rijden. 

Ook deze verstelbare skeelers voor kinderen beschikbaar in 4 verschillende maten. Mocht je geïnteresseerd zijn in skate bescherimings-set, de Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Sk8 Star zijn ook verkrijgbaar met bijpassende beschermingsaccessoires en helmen. Want net als bij een stuntstep, is de veiligheid het aller belangrijkst!

Voordelen Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Sk8 Star

 • Ideaal design voor meisjes
 • Veilige snel sluitingen
 • Verstelbaar in verschillende maten
 • Optionele bijpassende beschermings-set

Nadelen Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Sk8 Star

 • Valt iets kleiner uit

4. Inline Skates Alert Roze

beste-inline-skates

8.5

Eindbeoordeling

Comfort

9.0

Design

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats hebben wij de Inline Skates Alert Roze geselecteerd als beste design inline skates voor kinderen. Wat wellicht meteen opvalt zijn de blauwe en roze accenten en het moderne en strakke design. Mocht je kind hier veel waarde aan hechten, dan is dit de perfecte match!

Verder zijn deze inline skates voor kinderen voorzien van zachte wieltjes waardoor je meer grip krijgt op de ondergrond. Let wel op dat als je kind wilt gaan voor hoge snelheden en lange skate tochten, het wellicht handig is om een paar inline skates aan te schaffen die beschikken over harde wieltjes. Tevens zijn deze inline skates te verstellen in verschillende maten en zeer eenvoudig vast en los te maken dankzij de klittenband strap en de veters. 

Helaas vallen de maten bij dit item ook wat kleiner uit.

Voordelen Inline Skates Alert Roze

 • Zachte wieltjes
 • Excentriek en strak design
 • Verstelbaar in verschillende maten

Nadelen Inline Skates Alert Roze

 • Valt iets kleiner uit

5. Street Rider Rolschaatsen Verstelbaar - Skeelers

beste-inline-skates

8.3

Eindbeoordeling

Comfort

8.4

Design

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We sluiten deze top 5 lijst af met een leuke twist. De Street Rider Rolschaatsen Verstelbaar - Skeelers zijn een paar kinder skates in de vorm van een paar kwalitatief hoogstaande rolschaatsen. De beginnende skater zal hier veel profijt van hebben doordat deze kinder skeelers met 4 wielen komen waardoor de voet beter wordt ondersteunt. 

De prijs/ kwaliteitsverhouding van dit artikel is ook nog eens zeer aantrekkelijk doordat de Street Rider Rolschaatsen Verstelbaar - Skeelers de goedkoopste kinder skeelers zijn waarbij de kwaliteit ook nog eens uitstekend is. Verder zijn deze alternatieve rolschaatsen op maat verstelbaar en voorzien van twee handige snel sluitingen waardoor je de rolschaatsen super eenvoudig aan en uit kan doen.

Tevens zijn deze inline rolschaatsen voorzien van een vrolijk en kleurrijk design dat meer in de straat van een meisje past. Mocht je kind al ervaren een ervaren skater zijn of gaat de voorkeur uit naar een klassieke inline skate variant, dan raden we je aan om nog eens een kijkje te nemen bij de overige skates in deze top 5 lijst.

Voordelen Street Rider Rolschaatsen Verstelbaar - Skeelers

 • Alternatieve rolschaatsen
 • Zeer effectief voor de beginnende skater
 • Verstelbaar in verschillende maten
 • Scherp geprijsd

Nadelen Street Rider Rolschaatsen Verstelbaar - Skeelers

 • Minder geschikt om hoge snelheden op te skaten

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel inline skates voor kinderen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten inline skates voor kinderen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de inline skates voor kinderen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste inline skates voor kinderen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>