Beste IP Camera Buiten [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste IP Camera voor buiten

Looki 360Pro - Beveiligingscamera Buiten Draaibaar - incl. 32GB SD-kaart - 5G & 2.4G - ONVIF - Draadloos internet - Wifi - Zwart

Looki® 360PRO 

Met de Looki® 360PRO is jouw huis altijd beveiligd. Door deze camera staat elke inbreker of oplichter op camera. Via de slimme app kan je altijd live meekijken en luisteren. Hij slaat alle beelden op in de cloud en op een 32GB SD-kaart. Hierdoor zijn de beelden altijd veilig. De camera kan 360 graden om zich heen kijken. Een inbreker zal altijd gezien worden. De camera legt alle beelden in full HD 1080P vast zodat iedereen er haarscherp op staat. Jouw huis is goed beveiligd met deze camera!

Op zoek naar een ip camera voor buiten? Gelukkig wonen we in één van de veiligste landen ter wereld, en komt een woninginbraak niet vaak meer voor. Echter is het niet volledig uitgesloten, en je kunt natuurlijk maar beter veilig genoeg zijn. 

Met een ip camera buiten kun je je huis enorm goed beschermen tegen allerlei soorten venijn. Zo kunnen inbrekers het vergeten om jouw dure spullen te stelen, en ook andere vormen van misdaad - zoals deur-tot-deur oplichters, zullen niet gauw meer aankloppen bij jouw voordeur. 

Benieuwd naar de top 5? Lees dan snel verder zodat je met een veilig gevoel thuis kan zitten.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste IP Camera's buiten

Looki 360Pro - Beveiligingscamera Buiten Draaibaar - incl. 32GB SD-kaart - 5G & 2.4G - ONVIF - Draadloos internet - Wifi - Zwart

Beste koop IP Camera buiten
1.  Looki® 360PRO 

Beste goedkope IP Camera
2. Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleurnachtzicht

Beste zoom ip camera
3.Zekona 20C - IP Camera Beveiliging

Beste IP Camera met nachtzicht
4. KlikAanKlikUit IPCAM-3500

Beste slimme ip camera
5. Google Nest Cam Beveiligingscamera

Top 10 beste ip camera's buiten 

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste ip camera's buiten.


Waar op letten bij het kopen van een ip camera buiten?

Bij het kopen van een ip camera buiten zijn er veel dingen waar je op moet letten. Dit heeft bijvoorbeeld invloed op de kwaliteit van de ip camera, maar ook kan jouw persoonlijke situatie (zoals wat voor huis je hebt, de belichting om je huis heen, etc) een invloed hebben op welke ip camera het beste bij jou past.

De beste ip camera buiten consumentenbond hoeft dus niet altijd de beste koop ip camera buiten te zijn voor jou, en daarom hebben we 4 belangrijke dingen om op te letten bij het kopen van een ip camera buiten voor je op een rijtje gezet.

Opslag

De opslag van een ip camera bepaalt hoe lang je de beelden kunt bewaren, voordat ze automatisch overschreven worden. Dit kan onder andere belangrijk zijn als je lang op vakantie gaat - je wil dan graag de beelden terug kunnen kijken van het begin van je vakantie, voor het geval dat...

Kijkhoek

Een camera heeft altijd een bepaalde kijkhoek, of te wel hoeveel van de omgeving de camera kan zien. Als een inbreker net buiten die hoek staat, heb je er weinig aan - daarom zijn er steeds meer camera's met een 360 graden lens waardoor ze nooit iets zullen missen.

bediening

De bediening van zo'n ip camera kan natuurlijk niet ontbreken uit deze lijst. Bedien je hem met je smartphone, via Google Home of gewoon via een ouderwets programma op je computer? Let hier goed op zodat je geen ip camera koopt die niet past bij je apparaten.

Nachtbeeld

Als je een ip camera koopt moet je even kijken naar de omgeving van de camera. Als je bijvoorbeeld een nachtlampje voor het huis hebt is dat vaak genoeg om de bewegingen te kunnen zien - maar in donkere voortuinen kan een ip camera met nachtbeeld, of te wel infrarood lampen, goed van pas komen. 


Wat is de beste ip camera buiten van 2024? 

Nu je weet welke dingen je op moet letten in een ip camera buiten, hebben we hier de top 5 beste ip camera's buiten voor je op een rijtje! Deze ip camera's zijn geselecteerd op de beste kwaliteit, maar ook zijn ze natuurlijk vriendelijk voor je budget en allerlei verschillende situaties. Wat is de beste ip camera buiten 2024? Dat lees je hieronder! Veel succes met je nieuwe ip camera aankoop!

1. Looki® 360PRO 

Looki 360Pro - Beveiligingscamera Buiten Draaibaar - incl. 32GB SD-kaart - 5G & 2.4G - ONVIF - Draadloos internet - Wifi - Zwart

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Looki® 360PRO  is volgens de uitgebreide ip camera test van Mutsy verkozen tot de beste koop ip camera buiten. De voordelen van de Looki® 360PRO Beveiligingscamera zijn te veel om op te noemen, maar we doen een poging: De camera is full-HD, werkt samen met een handige app en filmt 360 graden om zich heen.

Hierdoor hebben inbrekers geen kans dat ze niet op beeld staan en ben je altijd verzekerd van een veilig huis! Als een inbreker zo'n camera ziet hangen, maakt hij gelijk dat hij weg komt - en zo niet, heb je hem voor altijd op beeld staan!

De Looki® 360PRO Beveiligingscamera voor Buiten is gecertificeerd als IP66, hij kan dus goed tegen water en stof dat in de buitenlucht veel voorkomt. Daarnaast heeft de Looki® 360PRO Beveiligingscamera voor Buiten infraroodlampen, waardoor je alles zelfs in het donker nog goed kunt volgen.

Dat alles voor een zeer redelijke prijs: waar wacht je nog op? Klik op de rode knop hierboven om de beste prijs te vinden!

Voordelen Looki® 360PRO 

 • 1080p full hd, scherp beeld dus
 • 32 gb opslag meegeleverd
 • 360 graden beeld
 • infrarood sensoren voor goed beeld in donkere situaties

Nadelen Looki® 360PRO 

 • niet te besturen via een smart home systeem, zoals google home

2.  Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleurnachtzicht

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Dan de Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome, ook een uitstekende ip camera voor buiten. Deze hebben we uitgekozen door zijn makkelijke cloud opslag, 360 graden bereik en 1080p full hd beeldkwaliteit.

Met de Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome kun je de opgenomen beelden gratis opslaan op de servers van Ezviz. Hiervoor hoef je de camera alleen maar met je WiFi te verbinden, en klaar is kees! Cloudopslag heeft veel voordelen boven een SD kaart, namelijlk dat je altijd en overal bij je beelden kunt en ze nooit vervangen worden als de SD kaart vol zit.

De Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome staat onder andere hoog in deze lijst door de goede prijs-kwaliteit verhouding. De meeste IP camera's buiten vragen extra betaling voor online opslag van beelden - de Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome biedt dit gratis! Daarnaast kun je de camera op afstand bedienen en ronddraaien, zodat je altijd een goed beeld hebt van de situatie. 

Met nachtzichtmodus aan zie je ook 's nachts alles helder. Een automatisch flash alarm kun je zo instellen dat de camera gaat flitsen als er iemand in de buurt komt, om inbraken te voorkomen. En met behulp van AI ziet de lamp vanzelf of er een kat, hond of mens in de buurt van je voordeur komt- en alleen bij de laatste zal hij je hiervan een waarschuwing geven!

Voordelen Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleurnachtzicht

 • 1080p full hd, scherp beeld dus
 • nachtzichtmodus om ook snachts alles te kunnen zien
 • bestuur en draai de camera op afstand
 • automatisch alarm die mensen detecteert

Nadelen Ezviz C8C Full HD WiFi Buiten Dome (360) camera met kleurnachtzicht

 • Geen SD kaart meegeleverd

3. Zekona 20C - IP Camera Beveiliging

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb je een redelijk grote voortuin, oprit of gewoon een groot open gebied rondom je huis? Dan zal een normale beveiligingscamera niet altijd alles goed kunnen zien. De Zekona 20C - IP Camera Beveiliging is dan zeer sterk aan te raden!

Met de Zekona 20C - IP Camera Beveiliging kun je namelijk tot wel 4 keer inzoomen op de omgeving van de camera - in real time. Daardoor zie je dus ook dingen of mensen die verder van de voordeur af staan, en weet je al ver van te voren wie er naar je voordeur komt lopen.

Met een resolutie van 1080p (full HD) zal dit beeld altijd scherp genoeg zijn, en deze kun je wekenlang opslaan op de 32gb sd kaart die wordt mee geleverd. De beelden worden in real time gecheckt op bewegingen en ook kan de camera mensen onderscheiden van dieren doormiddel van AI.

Als er iemand i nde buurt komt, kan de camera deze persoon automatisch volgen door de autotracking functie. Zo blijft de persoon altijd in beeld en zal deze zeker geen gekke dingen uithalen. De app van de camera is verkrijgbaar voor Apple en Android en via die app regel je alles, zoals de beweging van de camera of zelfs de zoom.

Voordelen Zekona 20C - IP Camera Beveiliging

 • 32 GB SD kaart meegeleverd
 • Motion Detection (Bewegingssensor) om mensen te kunnen volgen
 • Android en Apple app om de IP camera mee te bedienen
 • Nachtzicht en zoom voor een duidelijk beeld in alle situaties

Nadelen Zekona 20C - IP Camera Beveiliging

 • Geen online opslag functionaliteit

4. KlikAanKlikUit IPCAM-3500

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Met de KlikAanKlikUit IPCAM-3500 ip camera buiten zul je de indringers altijd een stap voor zijn. Zeg maar gerust twee stappen voor, want de KlikAanKlikUit IPCAM-3500 beschikt over een full HD beeld, en kan verbinding maken met WiFi waardoor je altijd live mee kijkt met de beelden!

Een SD kaart is niet inbegrepen, maar wel zo handig is dat je een SD kaart van 120gb kan installeren in de KlikAanKlikUit IPCAM-3500. Dat is handig voor mensen die niet altijd thuis zijn, omdat je dus heel lang je beelden kunt bewaren. 

Ook een alarm is inbegrepen in de KlikAanKlikUit IPCAM-3500, via een app op je telefoon krijg je een melding als er een persoon wordt gedetecteerd door de camera. Zo kun je live zien wie er voor de deur staat en waar nodig ingrijpen.

Met de infrarood LED's en nachtzicht zie je dus altijd alles. Als de zon te fel schijnt heeft de camera een zonneklep, om te voorkomen dat hij verblind wordt. Is dat niet ideaal?

Voordelen KlikAanKlikUit IPCAM-3500

 • Groothoeklens om alles maximaal in beeld te krijgen
 • SD kaart van tot 120 gb te gebruiken om beelden lang op te slaan
 • full HD beeld met nachtzicht

Nadelen KlikAanKlikUit IPCAM-3500

 • Geen SD kaart meegeleverd

5. Google Nest Cam Beveiligingscamera

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Liever een slimme IP camera buiten ophangen? Dan zit je helemaal goed met de Google Nest Cam Beveiligingscamera! De Google Nest Cam Beveiligingscamera is een topproduct van Google, die speciaal gemaakt is om je veiligheid te vergroten door in real time te waken over je voordeur.

De camera is overal op te hangen doordat hij werkt op batterijen. Bij je voordeur, in je tuin, noem maar op - overal kan je gebruik maken van de Google Nest Cam Beveiligingscamera die gezichten kan herkennen, maar ook onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en andere bewegingen. 

Zo kan je vanzelf een melding krijgen als de camera een mens denkt te zien, maar een onschuldige kat laten we lekker z'n gang gaan. Tenzij je natuurlijk een kippenhok hebt!

De Google Nest Cam Beveiligingscamera is op te laden met een kabeltje, je hoeft dus geen batterijen te kopen. De opslag van beelden gaat allemaal via het internet, dus over een SD kaart hoef je je geen zorgen te maken. Super handig!

Voordelen Google Nest Cam Beveiligingscamera

 • Geen stress om een volle SD kaart
 • Oplaadbaar met een snoertje
 • Overal te gebruiken
 • Slimme AI functies

Nadelen Google Nest Cam Beveiligingscamera

 • Geen optie om de beelden lokaal op te slaan

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel IP Camera's hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten IP Camera's getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de IP Camera's op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste IP Camera's op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 21, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>