Beste Kaartenschudmachine [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste kaartenschudmachine

Qualux Kaartenschudmachine review

Qualux Kaartenschudmachine

Deze kaartenschudmachine zorgt ervoor dat je met slechts 1 knop alle kaarten kan schudden. Alle kaarten liggen dan weer perfect door elkaar. Hiermee bespaar je heel veel tijd. Je krijgt ook nog AA-batterijen bij het product geleverd zodat je het gelijk kan gebruiken. Verder heeft het nog een mooi design en daardoor zal het zeker niet misstaan in de woonkamer.

Een potje kaarten met vrienden of familie - iets gezelligers bestaat er niet. Even geen telefoons, maar even volle aandacht (en natuurlijk een gezonde rivaliteit) voor elkaar.

Maar tussen alle potjes door elke keer weer die kaarten schudden, maakt de spelletjes toch wat minder vlot en spontaan. Gelukkig is het 2024! Een kaartenschudmachine kopen is een uitstekend idee om je spelletjesavonden leuker te maken

Het zorgt er ook voor dat de spelletjes sneller gaan. Hierdoor gaat het altijd eerlijk. Daarom hebben wij dit artikel antwoord gegeven op de vraag: wat is de beste kaartenschudmachine? Zo hebben we een ultieme Top 5 gemaakt.

Ben jij benieuwd naar de verschillende machines? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste kaartenschudmachines

Qualux Kaartenschudmachine review

Beste koop kaartenschudmachine
1.  Qualux Kaartenschudmachine

Beste handmatige kaartenschudmachine
2. Kaartschud Machine Handmatig

Kaartschudmachine - kaartenschudder - automatische kaartenschudder - spelkaartenschudder met batterijen en met 2 decks spelkaarten

Beste kaartenschudmachine met kaarten
3. Kaartschudmachine - kaartenschudder

Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch - 2 decks - kaartenschudder batterijen - zwart

Beste elektrische kaartenschudder
4. Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch

Beste budget kaartenschudmachine
5. Elektrische Kaartenschudmachine

Top 10 beste kaartenschudmachines

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste kaartenschudmachines.


Waar moet je op letten bij het kopen van een kaartenschudmachine?

Een kaartenschudmachine kopen? Kaarten schudders zijn enorm handige producten, maar je kan niet makkelijk zien wat de beste kaartenschudmachine is.

De beste kaartenschudmachine volgens de consumentenbond kan hele andere doeleinden hebben dan waar jij naar op zoek bent - daarom hebben we in onze test vijf producten uitgekozen die allemaal voldoen aan de volgende eisen. We raden aan deze even door te lezen, zodat je zeker weten geen miskoop doet!

Looks

Een kaartenschudmachine koop je voor de handigheid, maar stiekem is het indruk maken op je vrienden of familie ook wel leuk.

Daarom is een kaartenschudmachine die er vet uitziet zeker het overwegen waard. Natuurlijk moet het niet ten koste gaan van hoe goed hij werkt!

Hoeveelheid kaarten

De meeste kaartenschudmachines zijn geschikt om één of twee decks te schudden. Dat zijn dus twee volle sets met speelkaarten. Heb je meer nodig? Dan is een grote kaartenschudmachine aan te raden.

Batterijen of niet?

Een kaartenschudmachine op batterijen kun je makkelijker meenemen. De beste kaartenschudmachines werken vaak op batterijen. Sommigen werken ook handmatig (zonder stroom dus), wat handig kan zijn als je vaak geen batterijen in huis hebt.

Prijs

Voor je op de shiny koop-knop drukt, is de prijs ook het overwegen waard. Gelukkig hebben we op deze pagina de beste prijzen voor de beste kaartenschudmachines al voor je uitgeplozen.

Volg gewoon de rode knop, en je wordt automatisch naar de beste prijs geleid!


Wat is de beste kaartenschudmachine van 2024? 

De beste kaartenschudmachine kopen in 2024? Dat doe je via Mutsy. Hieronder staan de vijf best beoordeelde kaartenschudmachines van 2024.

Deze kaartenschudmachines zijn perfect om je spelletjesavond wat vlotter te laten verlopen - plezier gegarandeerd!

1. Qualux Kaartenschudmachine

Qualux Kaartenschudmachine review

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Om te beginnen: de Qualux Kaartenschudmachine! Deze kaartenschudmachine werkt op vier batterijen, waardoor je hem met wekelijks gebruik pas na jaren hoeft te hervullen. De kaarten worden in no-time geschud in dit apparaatje, door de slimme technologie die is gebruikt.

De Qualux kaartenschudder kan tot twee kaartendecks tegelijkertijd schudden. Genoeg dus voor een potje pesten met de hele familie. En als je nog meer kaarten dan dat nodig hebt, is het natuurlijk altijd mogelijk om hem gewoon twee keer aan te zetten.

Dit doe je door de kaarten in de lades aan beide kanten van het apparaat te stoppen. De kaarten worden met zwarte magie (ook wel bekend als moderne technologie) door elkaar heen geschud, en een seconde later is hij al klaar. Dit scheelt enorm veel tijd tijdens het potje kaarten!

Voordelen Qualux Kaartenschudmachine

 • Scheelt enorm veel tijd
 • Tot 2 decks tegelijk
 • Enorm makkelijk te gebruiken
 • Vier batterijen, dus gaat erg lang mee

Nadelen Qualux Kaartenschudmachine

 • Aan de grote kant

2.  Engelhart Kaartschud Machine Handmatig

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Engelhart Kaartschud Machine is een goede kaart schudder die er ook nog eens stijlvol uitziet. Stijlvol, omdat de kaarten in tegenstelling tot veel andere kaarten schudders zichtbaar zijn terwijl ze geschud worden. Daardoor geeft het een magisch effect, en voel je je net een goochelaar terwijl je de kaarten schud.

De Engelhart Kaartschud Machine is een handmatige kaarten schudder, die dus altijd gebruikt kan worden ongeacht of je batterijen hebt of niet. Het kost amper moeite, want je hoeft maar één keer aan een hendeltje te draaien en klaar is Kees.

Ook in de Engelhart Kaartschud Machine passen twee decks aan speelkaarten, en door de handmatige werking is dit apparaat veel goedkoper dan andere kaarten schudders op de markt. Toch versnel je het kaartenschud proces enorm tijdens je gezellige avondje, wat frustraties en veel tijd bespaart!

Voordelen Engelhart Kaartschud Machine Handmatig

 • Handmatig bespaart kosten voor batterijen
 • Heel makkelijk te gebruiken
 • Stijlvol doordat kaarten zichtbaar zijn
 • Voordelige aankoop

Nadelen Engelhart Kaartschud Machine Handmatig

 • Handmatig kost wel meer moeite

3. Kaartschudmachine - kaartenschudder

Kaartschudmachine - kaartenschudder - automatische kaartenschudder - spelkaartenschudder met batterijen en met 2 decks spelkaarten

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als je op zoek bent naar een professionele kaartenschudmachine, dan is de Kaartschudmachine - kaartenschudder een goede keuze. Deze machine werkt elektrisch met behulp van vier batterijen, waardoor je zonder moeite je kaarten kunt schudden.

Een groot voordeel van de Kaartschudmachine - kaartenschudder is dat er zelfs twee pakjes speelkaarten worden meegeleverd, helemaal gratis en voor niets! Is dat even lekker voordelig?

Deze twee pakjes kaarten kun je, zoals je waarschijnlijk al dacht, tegelijkertijd schudden in dit handige apparaatje. De kaartenschudmachine doet er iets langer over dan de nummer 1 kaartenschudmachine in deze lijst, maar wel voor een veel lagere prijs.  Een top aankoop dus, zeker als je niet al te veel geld uit wil geven aan een kaartenschudmachine!

Voordelen Kaartschudmachine - kaartenschudder

 • Voordelige aankoop
 • Inclusief batterijen en kaarten
 • Kaarten zijn in no time geschud
 • Makkelijk te gebruiken

Nadelen Kaartschudmachine - kaartenschudder

 • Niet de hoogste bouwkwaliteit (plastic)

4. Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch

Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch - 2 decks - kaartenschudder batterijen - zwart

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je graag nog meer voordeel als je een kaartenschudmachine koopt? Een kaarten schudder hoeft natuurlijk helemaal niet veel te kosten! Deze Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch heeft namelijk een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch werkt op batterijen, en je hoeft dus vrijwel niets te doen om de kaarten te laten schudden. Twee decks passen in het apparaatje en laat die nou net zijn meegeleverd, helemaal gratis. Super handig dus om in één aankoop alles te hebben wat je nodig hebt om een potje te kaarten met vrienden.

De Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch kan ook gebruikt worden om twee sets speelkaarten te verdelen, zodat je een eerlijk spelletje ervan kunt maken. Dit en nog veel meer vonden we genoeg reden om hem mee te nemen als één van de beste kaarten schudders.

Voordelen Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch

 • Twee sets meegeleverd
 • Elektrisch
 • Snel je kaarten schudden

Nadelen Relaxdays kaartenschudmachine elektrisch

 • Alleen verkrijgbaar in het zwart

5. Elektrische Kaartenschudmachine

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Zoals eerder gezegd: een goede kaartenschudmachine hoeft helemaal niet duur te zijn. Deze Elektrische Kaartenschudmachine kun je op Bol.com vinden voor een habbekrats! 

Dit apparaatje verdeelt de kaarten eerlijk voor een enorm lage prijs. Het werkt elektrisch met batterijen, waardoor je binnen no-time je kaarten geschud hebt. Kaarten met de hand schudden is zo verleden tijd.

Als je al genoeg kaartenspellen in huis hebt, is deze Elektrische Kaartenschudmachine de beste keuze voor jou, want je bespaart doordat alleen het apparaat is meegeleverd!

Voordelen Elektrische Kaartenschudmachine

 • Voordelige koop
 • Perfect geschud in enkele seconden
 • Makkelijk te gebruiken

Nadelen Elektrische Kaartenschudmachine

 • Geen kaarten of batterijen meegeleverd

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel kaartenschudmachine hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten kaartenschudmachine getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de kaartenschudmachine op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste kaartenschudmachine op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>