Beste Kinderbureau [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Kinderbureau

beste-kinderbureau

Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau

Heb je een kleine en zoek je het beste kinderbureau? Dan hebben wij goed nieuws! de Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau is namelijk als grote winnaar uit de kinderbureautest gekomen! En om deze reden verkozen tot het beste kinderbureau 2024! Dit kinderbureau is compleet veilig en vrij van scherpe hoeken. Tekenen, spelletjes spelen, knutselen of boekjes lezen de Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau houd je kind urenlang bezig!

Klaar met spelen? Dit kinderbureau is zeer gemakkelijk schoon te maken en biedt je daarbij een optimaal opberg gemak doordat je de stoelen eenvoudig in de tafel kunt schuiven! 

Benieuwd naar dit kinderbureau klik dan op de onderstaande button of scrol naar beneden voor de testresultaten.

We weten allemaal nog wat ons eerste bureau was, nu is het aan jou om je kind te voorzien van een kinderbureau. Voor de ontwikkeling van een kind is het van groot belang dat je een kind de gelegenheid biedt om te tekenen, knutselen en boekjes te lezen. Hierbij kan een kinderbureau jouw kind enorm helpen!

Misschien is je kleine al wat ouder en krijgt hij of zij al wat huiswerk mee van school, ook hier is het belangrijk dat je jouw kind voorziet van een goede en stabiele werkomgeving. Tegenwoordig komen kinderen steeds vaker op jonge leeftijd in aanraking met een laptops en beginnen al met gamen voor ze überhaupt op school zitten. Ook om deze reden kan een kinderbureau een goede investering zijn. 

Wij van Mutsy krijgen steeds vaker vragen van ouders ingezonden waarbij ze regelmatig aangeven moeite te hebben met de aanschaf van een kinderbureau. Om deze reden hebben we een kinderbureau test uitgevoerd en zijn we op zoek gegaan naar het beste kinderbureau.

In dit artikel kom je meer te weten over de beste kinderbureaus en worden de testresultaten uitgebreid toegelicht. Dus waar wacht je nog op scroll gauw naar beneden!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

27

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Kinderbureaus

beste-kinderbureau

Beste koop kinderbureau
1.  Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau

beste-kinderbureau

Beste kinderbureau voor meisjes
2. Kinderbureau Roze Meisjes

beste-kinderbureau

Beste kinderbureau in hoogte verstelbaar
3. Kinderbureau met bureaustoel ergonomisch in hoogte verstelbaar

beste-kinderbureau

Beste kinderbureau met opbergruimte
4. Beboonz Kindertafel Met 2 Stoelen

beste-kinderbureau

Beste kinderbureau voor jongens
5. Bureau Hurricane computertafel

Top 10 Beste Kinderbureaus

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste kinderbureaus. Het enige nadeel hiervan is dat je onze ultieme top 5 mist en je hierdoor geen antwoord kan geven op de vraag welk kinderbureau pas het beste bij mij?


Waar moet je op letten bij het kopen van een Kinderbureau?

Wat is een goed kinderbureau en waar moet je letten bij het kopen van een kinderbureau? Het kopen van een geschikt bureau voor je kind is niet altijd even makkelijk. Het is niet iets wat je dagelijks in de supermarkt koopt, je wil natuurlijk wel dat je kind hier een lange tijd gebruik van gaat maken. Wij streven er altijd naar om onze lezers zo goed mogelijk te begeleiden in eventuele toekomstige aankopen. 

Om dit te kunnen doen hebben we hieronder een aantal belangrijke criteria opgesomd die jou helpen in je koopoverweging. Deze criteria hebben wij zelf ook gebruikt in onze beste kinderbureau test en daarbij lijken deze criteria sterk op de beste kinderbureau volgens de consumentenbond. Hierdoor kan je gerichtere aankopen doen en verklein je de kans op een misskoop.  

Gebruik

Ten eerste is het belangrijk om goed van te voren te bedenken waar jouw kindje het kinderbureau voor gaat gebruiken. Is dit echt om huiswerk te maken of om te knutselen en spelletjes te spelen. Het lijkt misschien niet zo maar kinderbureaus variëren in de gebruiksvriendelijkheid. Zo is een kinder speel tafel anders dan een kinderbureau waar je kleintje huiswerk op kan maken of gemakkelijk kan gebruiken als game tafel. 

Houd in je koopoverweging goed rekening met waar jouw kindje het kinderbureau voor gaat gebruiken. Overleg indien nodig met je partner en neem aan de hand van hiervan de juiste beslissing.

Formaat

Kinderbureaus komen in alle soorten en maten hierbij is het belangrijk om van te voren te bekijken hoeveel ruimte je hieraan wilt uitbesteden. Sommige kinderbureaus hebben een optimaal opberg gemak doordat je de stoelen eenvoudig in de tafel kunt schuiven maar dit is niet bij alle kinderbureaus het geval! 

Bekijk dus voordat je een kinderbureau aanschaft altijd goed de afmetingen die hier bijstaan. Deze zijn bijna altijd terug te vinden in de productspecificaties.

Comfort

Een mooie en stijlvolle kinderbureau is altijd goed meegenomen. Echter is dit niet het enige waar je op moet letten ook de praktische aspecten van een kinderbureau zijn van cruciaal belang. Het is belangrijk dat een kind comfortabel achter zijn of haar bureau zit en de zithouding die een kind hierbij aanneemt. 

Ook is het onvermijdelijk dat jouw kleine een groei speurt zal doormaken. Tegenwoordig zijn er genoeg verstelbare kinderbureaus op de markt die je mee kunt nemen in je koopoverweging.

Extra functionaliteiten

Het is het altijd mooi meegenomen als een kinderbureau met extra functionaliteiten komt die de gebruiksvriendelijkheid bevorderen. Hier kun je denken aan gecompartimenteerde laadjes, grotere opbergruimtes en eventueel ophanghaakjes waaraan je kleine zijn of haar rugzak aan kan ophangen.

Alle extra functionaliteiten staan bijna altijd weergegeven in de productspecificaties van het kinderbureau, let hier dus goed op! 


Wat is het beste Kinderbureau van 2024? 

Welk kinderbureau is het beste? We zijn eindelijk aangekomen bij de testresultaten die je enorm helpen om het beste kinderbureau te kopen! Hieronder wij een top 5 samengesteld met producten uit verschillende categorieën en prijsklassen. Voor elke kinderbureau hebben wij korte review geschreven waarbij de voor- en nadelen tegen over elkaar worden afgewogen.

Verder kan je rechts in het scherm de beoordelingscriteria en de eindbeoordelingen vinden. Deze eindbeoordelingen zijn gebaseerd op de testresultaten, externe reviews en klantervaringen. Wil je een kinderbureau kopen? Lees dan gauw verder!

1. Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau

beste-kinderbureau

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Comfort

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Heb jij een kleine tussen de 1 en 4 jaar en ben je nog opzoek naar een kinderbureau? Dan hebben we goed nieuws! Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt is de Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau verkozen tot het beste kinderbureau 2024 en daardoor de beste koop die je in huis kan halen!

De Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau is het beste kinderbureau van hout en vrij van scherpe hoeken waardoor je kind zo goed mogelijk wordt beschermd. Verder zijn de bijgeleverde stoelen eenvoudig in het tafeltje te schuiven waardoor je meer ruimte overhoudt in de kinderkamer. Tevens is dit kinderbureau voorzien van een water afstotende laag waardoor je super eenvoudig eten of drinken van het bureaublad af kunt vegen. 

Helaas is dit kinderbureau niet geschikt voor kinderen ouder dan 4 jaar. Mocht je opzoek zijn naar een geschikte game of computer bureau voor jouw kind dan raden we aan om een kijkje te nemen bij de overige bureaus voor je kind in deze top 5 lijst.

Voordelen Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau

 • Vrij van chemische stoffen en scherpe hoeken
 • In elkaar te schuiven
 • Makkelijk schoon te maken
 • Zeer eenvoudig te instaleren

Nadelen Minera Europe Dove Montessori Kinderbureau

 • Alleen geschikt voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar

2. Kinderbureau Roze Meisjes

beste-kinderbureau

9.0

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Comfort

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plaats hebben we de Kinderbureau Roze Meisjes. Zoek je een een bureau dat perfect past in elke meisjes kinderkamer? Dan is dit kinderbureau geheel voor jou weggelegd! Geef je dochter de gelegenheid om haar huiswerk in stijl bij te houden en zorg tegelijkertijd voor een goede werkomgeving. Geen zorgen voor jongens die helemaal weg zijn van roze is dit kinderbureau ook geschikt. 

Dit kinderbureau komt met een stevig frame en is voorzien van een ruim bureaublad waardoor je dochter genoeg ruimte heeft om al haar spulletjes overzichtelijk neer te zetten. Hierbij is dit kinderbureau voorzien van een kabelbeheersysteem waardoor haar laptop, toetsenbord en muis kabels netjes weggewerkt kunnen worden en ze een optimaal overzicht behoud.

Verder heeft dit kinderbureau een maximaal draaggewicht van wel 50 kilo en zitten de montage instructies en alle overige benodigde onderdelen netjes bij dit artikel inbegrepen. Helaas beschikt dit kinderbureau niet over extra opbergruimtes. 

Voordelen Kinderbureau Roze Meisjes

 • Zeer geschikt voor meisjes
 • Stevig frame & ruim bureaublad 
 • Geschikt om te gebruiken als computertafel

Nadelen Kinderbureau Roze Meisjes

 • Beschikt niet over extra opbergruimtes 

3. Kinderbureau met bureaustoel ergonomisch in hoogte verstelbaar

beste-kinderbureau

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Comfort

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we een kinderbureau dat meegroeit met je kleine. Ja je leest het goed! De naam van dit kinderbureau zegt het al. De Kinderbureau met bureaustoel ergonomisch in hoogte verstelbaar is in de hoogte verstelbaar en biedt eenvoudig aanpassingen voor de huidige lengte van je kind.

Dit kinderbureau is voorzien van een ergonomisch design waardoor je kind altijd in de juiste houding zit. Verder is de Kinderbureau met bureaustoel ergonomisch in hoogte verstelbaar voorzien van handige opbergruimtes waar je allerlei spulletjes gemakkelijk in kan opbergen. 

Tevens heeft dit kinderbureau een belastbaar gewicht van 75 kg en ben je in een mum van tijd klaar met het opzetten van dit kinderbureau dankzij de bijgeleverde montage instructies en overige benodigde onderdelen. Helaas komt dit kinderbureau zonder wielen set wat ten koste gaat van de mobiliteit.

Voordelen Kinderbureau met bureaustoel ergonomisch in hoogte verstelbaar

 • Ergonomisch design
 • Groeit mee met je kind
 • Extra lades en opbergruimtes
 • Hoog belastbaar gewicht

Nadelen Kinderbureau met bureaustoel ergonomisch in hoogte verstelbaar

 • Minder gemakkelijk te verplaatsen

4.Beboonz Kindertafel Met 2 Stoelen

beste-kinderbureau

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Comfort

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek is de Beboonz Kindertafel Met 2 Stoelen geëindigd. Dit is het ideale kinderbureau waarmee je kind met zijn of haar vriend(in) plezier kan maken! 

Dit kinderbureau is voorzien van een dubbelzijdig omkeerbaar speelbord waarbij een kant een krijtbord is en de andere kant en een speelkant. Hierdoor kan jouw kind zich de hele dag vermaken! Wat dit kinderbureau uniek maakt is de opbergruimte onder de werkbladen waar je eenvoudig alle bordspellen, tekeningen en knutselspulletjes in kan opbergen. Dit bureau is gemaakt van hout en daaraan toegevoegd veilig en ergonomisch ontworpen waardoor je kind altijd veilig kan spelen.

Dit kinderbureau met opbergruimte is voorzien van alle gebruiksgemakken en daarom de beste kinderbureau aanbieding in de gehele kinder/ speel sectie. Helaas moeten we wel vermelden dat dit kinderbureau niet beschikt over een waterafstotende laag waardoor dit artikel moeilijk schoon te maken is. 

Voordelen Beboonz Kindertafel Met 2 Stoelen

 • Omkeerbaar speelbord
 • Zeer ruime opbergruimtes 
 • Stoelpoten zonder dwars verbinding
 • Ergonomisch design

Nadelen Beboonz Kindertafel Met 2 Stoelen

 • Volwassenen mogen het alleen plaatsen

5. Bureau Hurricane computertafel

beste-kinderbureau

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Comfort

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn aangekomen bij de laatste plek in de lijst. Deze plek is weggelegd voor de Bureau Hurricane computertafel en doet zeker niet onder van de overige artikelen in deze lijst! 

Dit stevige en stoere kinderbureau is de perfecte aankoop voor jongens die regelmatig gamen, en is dus een perfect alternatief als ze nog te klein zijn voor een gaming bureau. Het bureaublad biedt genoeg ruimte voor een monitor, toetsenbord en een muismat en dankzij het kabelbeheersysteem worden al deze draden netjes in goede banen geleid waardoor je dit kinderbureau netjes en overzichtelijk kan houden.

Tevens heeft ook dit kinderbureau een maximaal draag gewicht van wel 50 kilo en zitten de montage instructies en de overige benodigde onderdelen bij dit kinderbureau inbegrepen. Zo heb je dit kinderbureau super snel opgezet en kan je kind er direct gebruik van maken. Helaas beschikt ook dit model niet over handige opbergruimtes waar je veel spullen in kwijt kunt.

Voordelen Bureau Hurricane computertafel

 • Zeer geschikt voor het gamen
 • Kabelbeheersysteem
 • Zeer ruim bureaublad 
 • Modern design

Nadelen Bureau Hurricane computertafel

 • Beschikt niet over extra opbergruimtes 

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>