• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Koffiemachine op Kantoor [Test 2024]

Beste Koffiemachine op Kantoor [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Koffiemachine op Kantoor

Philips Senseo Eco-model HD6552/38 - Koffiepadmachine - Donker grijs

Philips Senseo Eco-model HD6552/38

Wat is de beste koffiemachine op kantoor? Wij van Mutsy hebben het uitgezocht. Na tientallen koffiemachines voor op kantoor met elkaar getest te hebben, weten wij precies wat de beste opties van dit moment zijn. Als beste uit de test is de Philips Senseo Eco-model HD6552/38 gekomen.

De Philips Senseo Eco-model HD6552/38 beschikt namelijk over een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en heeft een reservoir van 0,7 liter. Verder is dit model volledig gemaakt van gerecycled plastic en heeft hij een extra laag energieverbruik. Ook heeft dit model een automatische uitschakeling en creëert hij een fijne kiemlaag dankzij de Crema Plus-technologie.

Meer weten over deze beste koffiemachine op kantoor? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Ben jij op zoek naar een goede koffiemachine voor op kantoor? Dan helpen wij jou bij het maken van de beste keuze. Een koffiemachine op kantoor is namelijk onmisbaar. Heel veel mensen vinden het namelijk heerlijk om tussen het harde werk door even te genieten van een heerlijke warme bak koffie.

Veel kantoren beschikken daarom ook over een koffiemachine. Er worden daarom ook ontzettend veel verschillende soorten koffiemachines aangeboden, maar welke koffiemachine is dan het beste voor bij jou op kantoor? In dit artikel ontdek je de beste koffiemachines voor op kantoor.

Zo hebben wij aan de hand van de testresultaten uit onze beste koffiemachine test een handige top 5 opgesteld. Ook hebben wij de belangrijkste aandachtspunten voor het aanschaffen van een goede koffiemachine voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke koffiemachine de beste optie voor jou kantoor is? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

44

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Koffiemachines op Kantoor

Philips Senseo Eco-model HD6552/38 - Koffiepadmachine - Donker grijs

Beste koop koffiemachine op kantoor
1. Philips Senseo Eco-model HD6552/38

Philips 2200 serie EP2220/10

Beste professionele koffiemachine kantor
2. Philips 2200 serie EP2220/10

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B

Beste koffiemachine voor kleine bedrijven
3. De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B

Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40

Beste volautomatische koffiemachine op kantoor
4. Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

Beste goedkope koffiemachine op kantoor
5. Krups Nespresso Essenza Mini XN1108


Top 10 Beste Koffiemachines op kantoor

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste koffiemachines op kantoor! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Waar moet je op letten bij het kopen van een koffiemachine op kantoor?

Ben jij van plan een koffiemachine voor op kantoor te kopen? Dan raden wij aan niet zomaar een koffiemachine aanbieding aan te schaffen, maar kritisch meerdere opties met elkaar te vergelijken. Niet alle koffiemachines zijn namelijk even geschikt om te gebruiken voor op kantoor.

Er zijn namelijk enkele belangrijke criteria waar jij rekening mee moet houden om de juiste koffiemachine voor op jouw kantoor aan te schaffen. Deze belangrijke criteria hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet. Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste koffiemachine op kantoor volgens de consumentenbond test.

Geschikt voor hoeveel personen

Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met het aantal collega's dat gebruik gaat maken van de koffiemachine. Je wilt namelijk wel een koffiemachine die groot genoeg is om genoeg koffie te zetten voor jou en jouw collega's. Zo voorkom je vervelende situaties tijdens de koffiepauzes.

Bekijk daarom altijd goed voor hoeveel personen de koffiemachine geschikt is. Kan het koffiezetapparaat bijvoorbeeld twee kopjes koffie tegelijk zetten en is het reservoir wel groot genoeg zodat je deze niet constant hoeft te vullen. Deze belangrijke aandachtspunten vind je vrijwel altijd in de product omschrijving.

Onderhoudsvriendelijkheid

Ook kun je rekening houden met de onderhoudsvriendelijkheid van een koffiemachine op kantoor. Zo zijn er veel koffiemachines die zichzelf reinigen waardoor jij deze slechts af en toe hoeft te onderhouden. Ook kan het makkelijk zijn om een koffiemachine aan te schaffen welke gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden.

Wanneer de koffiemachine gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden, kunnen de losse onderdelen dus gemakkelijk schoon gemaakt worden. Kijk daarom altijd goed in de product omschrijving of de onderdelen gemakkelijk losgehaald kunnen worden en of de machine beschikt over automatische reiniging en ontkalking.

Verschillende mogelijkheden

Verder kun je letten op de verschillende mogelijkheden die een koffiemachine op kantoor heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zetten van verschillende soorten koffie zoals een espresso, capuccino etc. Zo weet je zeker dat je alle collega's tevreden stelt.

Niet iedereen is namelijk fan van dezelfde soort koffie. Het is daarom ook zeer fijn als de sterkte- en hoeveelheid van de koffie gemakkelijk zelf ingesteld kan worden. Je kunt er daarom ook voor kiezen om voor een cappucino apparaat te gaan, omdat de andere medewerkers tevreden te houden.


Wat zijn de beste koffiemachines voor op kantoor?

Welke koffiemachine voor op kantoor is het beste? Je ontdekt het in de sectie hieronder. Aan de hand van de testresultaten uit onze beste koffiemachine voor op kantoor test, hebben wij namelijk een handige top 5 beste koffiemachines voor op kantoor opgesteld. Hieronder ontdek je de 5 beste opties van dit moment.

Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken ontdek je hieronder voor iedere koffiemachine uit onze top 5 een korte product omschrijving. Daarnaast hebben wij van ieder model de voor- en nadelen opgenoemd zodat je precies weet of het model wel of niet geschikt is voor jou. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Philips Senseo Eco-model HD6552/38

Philips Senseo Eco-model HD6552/38 - Koffiepadmachine - Donker grijs

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Wanneer je op zoek bent naar de beste koop koffiemachine voor op kantoor, dan ben je op zoek naar de Philips Senseo Eco-model HD6552/38. Deze koffiemachine beschikt namelijk over een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding en kan ook in 5 verschillende kleuren worden aangeschaft. 

Verder is de Philips Senseo Eco-model HD6552/38 gemaakt van gerecyclede materialen waardoor hij ook nog eens milieuvriendelijk is. Het energieverbruik is daarnaast ook zeer laag waardoor er ook geen onnodig hoge stroomkosten zitten aan het maken van heerlijke bakjes koffie.

De Philips Senseo Eco-model HD6552/38 beschikt over een automatische uitschakeling waardoor hij na een bepaalde tijd zichzelf uitschakelt. De bakjes koffie zet jij met een zachte en fijne crèmelaag dankzij de Crema Plus-technologie.

Voordelen Philips Senseo Eco-model HD6552/38

 • Dit model is gemaakt van gerecycled plastic
 • Dit model beschikt over een zeer laag energieverbruik
 • Schakelt zich automatisch uit na een bepaalde tijd
 • In 5 verschillende kleuren aan te schaffen

Nadelen Philips Senseo Eco-model HD6552/38

 • Het reservoir is niet al te groot, namelijk 0,7 liter

2. Philips 2200 serie EP2220/10

Philips 2200 serie EP2220/10

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Op de tweede plaats hebben wij de Philips 2200 serie EP2220/10 geplaatst in onze top 5. Deze koffiemachine is namelijk zeer groot en kan zelfs twee kopjes koffie tegelijk klaarmaken. Verder is hij eenvoudig te gebruiken en beschikt hij over meerdere heerlijke koffievariaties.

De Philips 2200 serie EP2220/10 kan in drie verschillende kleuren/uitvoeringen aangeschaft worden. Je ontdekt de 3 verschillende uitvoeringen door op de bovenstaande button te klikken.

De Philips 2200 serie EP2220/10 beschikt over de My Coffee Choice functie waardoor jij persoonlijke koffie instellingen kunt instellen. Dit is ideaal voor de kleinere kantoortjes waardoor iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeur kan instellen. De klassieke melkopschuimer zorgt er voor dat je ook heerlijke cappuccino's en latte macchiato's kunt zetten.

Voordelen Philips 2200 serie EP2220/10

 • Beschikt over een dubbele koffiezet functie
 • Met dit model kun je persoonlijke koffie voorkeuren instellen
 • Beschikt over een intuïtieve touch display
 • Beschikt ook over een melkopschuimer

Nadelen Philips 2200 serie EP2220/10

 • Prijs van dit model ligt een stuk hoger

3. De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B

De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats hebben wij de De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B geplaatst in onze top 5. Deze volautomatische espressomachine beschikt over een vermogen van 1450 watt waardoor jij ontzettend snel een heerlijke bak koffie kunt klaarmaken. Daarnaast kun je ook nog eens twee kopjes koffie tegelijk klaarmaken.

De De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B is daarom ideaal voor het zetten van heerlijke bakjes koffie voor een grotere groep. Dit model beschikt namelijk ook over een groot reservoir met een inhoud van 1,8 liter. De zetgroep is uitneembaar waardoor je deze gemakkelijk schoon kunt maken.

Daarnaast beschikt deze koffiemachine ook over een automatisch reinigingsprogramma waardoor hij zichzelf gemakkelijk reinigt. Dit scheelt uiteraard extra veel moeite. De De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B wordt geleverd inclusief het cappuccinosysteem voor het creëren van heerlijke melkschuim.

Voordelen De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B

 • Bij aanschaf van dit model ontvang je 2 jaar fabrieksgarantie
 • Beschikt over een uitneembare zetgroep en automatisch reinigingssysteem
 • Vermogen van 1450 watt waardoor jij razendsnel koffie klaarzet
 • Beschikt over het cappuccinosysteem

Nadelen De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B

 • Watervolume niet instelbaar

4. Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40

Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats is de Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 geëindigd in onze top 5. Deze koffiemachine voor op kantoor beschikt namelijk ook over een zeer groot vermogen waardoor jij binnen no-time een heerlijke bak koffie klaar zet. Je kunt kiezen uit 3 verschillende koffievariaties die gemakkelijk instelbaar zijn.

Verder heeft de Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 een LatteGo melksysteem waardoor jij heerlijke Latte Macchiato's klaar kunt maken. Dit model is RVS afgewerkt en is gemaakt van zeer duurzame materialen. Het intuïtieve display is eenvoudig te gebruiken door iedereen.

Je kunt de Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40 in twee verschillende kleuren aanschaffen. Verder heeft ook dit model een My Coffee Choice systeem waardoor jij persoonlijke koffie instellingen kunt instellen. De melkkan is van kunststof waardoor deze minder snel kapot kan gaan.

Voordelen Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40

 • Beschikt over het LatteGo melksysteem
 • In slechts 15 seconde zet jij een heerlijke bak koffie klaar
 • De melkkan is van kunststof en gaat daarom niet snel stuk

Nadelen Philips LatteGo 2200 Serie EP2231/40

 • Prijs van dit model is wat aan de hogere kant

5. Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats is de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 geëindigd in onze top 5. Deze koffiemachine beschikt ook over een zeer goede kwaliteit en is een stuk goedkoper dan de eerder benoemde modellen uit onze top 5. Wel kan hij slechts één bak koffie tegelijkertijd klaarmaken en beschikt hij over minder functionaliteiten.

De Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 is daarom ideaal voor de wat kleinere kantoortjes. Je kunt bij aanschaf van de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 ook nog eens uit 4 verschillende modellen kiezen. Verder is hij gemaakt van duurzame materialen en gaat hij daardoor ontzettend lang mee.

Dit model is zeer klein en compact waardoor hij gemakkelijk in een kantoor of keukentje te plaatsen is. De Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 is alleen geschikt voor originele Nespresso koffiecups wanneer je hem echt langdurig wilt gebruiken. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

 • Goedkoopste optie uit onze top 5
 • 2 instelbare kopgroottes
 • Zeer compact dus gemakkelijk overal te plaatsen

Nadelen Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

 • Beschikt niet over een melkopschuimer

Hoeveel soorten koffiemachines op kantoor hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 koffiemachines op kantoor getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de koffiemachines op kantoor op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste koffiemachines op kantoor zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

juni 21, 2024

juni 20, 2024

juni 17, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>