Categorie: Shoppen
Laatste Update: April 2024

Best Geteste Krultang

Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken - Keramische Haarkruller - 13 tot 32mm - Rosé goud review

Bestope 6 in 1 Krultang met Opzetstukken

De beste koop krultang van dit moment is de Bestope 6 in 1 Krultang met Opzetstukken. Deze krultang is geschikt voor alle haarlengtes en beschikt over de nieuwste ionentechnologie. Hierdoor wordt statisch haar en pluizen tegengegaan. Verder heeft hij keramische verwarmingselementen, waardoor je haar beschermd wordt tegen de warmte. Naast dat de 6 opzetstukken het mogelijk maken om oneindig te variëren in het type krul ontvang je ook een hittebestendige handschoen, 2 haarklemmen en een handige opbergetui. 

Twijfel je nog? Klik dan op de knop hieronder om de zeer positieve reviews van dit product te bekijken!

Met een goede krultang creëer je eenvoudig een krachtige krul coupe en zorg je voor stralende en zachte krullen. Maar wat is de beste krultang van dit moment?

En waar moet je zoal op letten met het kopen van een krultang? Er zijn tal van verschillende specificaties en elk type heeft zo zijn voor- en nadelen.

Bekijk daarom de onderstaande tekst en lees welke specificaties er zoal zijn en kijk welk model voor jou de beste krultang is. Bekijk daarnaast ook de lijst aan best geteste krultangen van dit moment en kies voor een product van topkwaliteit.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

26

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Krultangen

Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken - Keramische Haarkruller - 13 tot 32mm - Rosé goud review

Beste koop krultang
1. Bestope 6 in 1 Krultang met Opzetstukken
Zeer makkelijk in gebruik en geleverd met 6 opzetstukken.

Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang

Beste keramische krultang
2. Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang
Deze krultang creëert met behulp van keramische verwarmingselementen geweldige krullen

BaByliss Curl Secret 2 Automatische Krultang C1300E - 2 opzetstukken 25 / 35mm - 3 soorten krullen

Beste Krultang voor stijlen
3. BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E - Automatische krultang
Krultang beschikt over hoogwaardige keramische warmte-elementen en een keramische coating

BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E

Beste krultang voor fijn haar
4. BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E
Krultang warmt zeer snel op en heeft 10 temperatuurinstellingen

Remington CI9532 Pearl Pro - 32 mm Krultang

Beste Multifunctionele krultang
5. Remington CI9532 Pearl Pro
Temperatuur is makkelijk in te stellen.


Top 10 Beste Krultangen

Wil je direct weten hoe de top 10 beste krultangen op Bol.com of Coolblue eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van een Krultang?

Het uitkiezen van een krultang is een ingewikkelde klus. Zo zijn er tal van verschillende soorten en heeft elk product zo zijn unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Om de aankoop wat eenvoudiger te maken kun je rekening houden met verschillende factoren.

Bekijk bijvoorbeeld de verschillende specificaties, de functies en houd rekening met het gebruiksgemak. Bekijk daarnaast ook of het product geleverd wordt met eventuele accessoires die voor jouw haarstijl van belang kunnen zijn.

Type krultang

Er zijn verschillende soorten krultangen op de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld krultangen die geschikt zijn om te stijlen en om te krullen.

Ook zijn er krultangen die verschillende soorten krullen kunnen maken. Hiervoor zijn bijvoorbeeld verschillende temperaturen voor nodig of diverse accessoires.

Functies

Krultangen bevatten vaak allerlei handige functies en eigenschappen. Bekijk bijvoorbeeld of de krultang beschikt over een ionische functie, dat statisch haar en pluis helpt voorkomen.

Of kijk of de temperatuur van het apparaat eenvoudig ingesteld kan worden naar wens. Ook zijn er krultangen die beschikken over keramische warmte-elementen, hierdoor wordt het haar glanzender en zachter na het krullen.

Gebruiksgemak

Uiteraard is het belangrijk om te kijken of de krultang eenvoudig in gebruik is. Bekijk bijvoorbeeld of de krultang snel opwarmt en automatisch uitschakelt na gebruik.

Ook kun je kijken of de krultang een klem bevat waarmee je het haar eenvoudig kunt vastklikken. Bekijk daarnaast of de krultang beschikt over een lang snoer en of het apparaat compact genoeg is om mee te nemen.

Meegeleverde accessoires

Ten slotte kun je met de aankoop van een krultang rekening houden met de meegeleverde accessoires. Bekijk bijvoorbeeld of de krultang beschikt over verschillende opzet stukken voor het maken van diverse krullen, of over een handige mee neem tas.

Ook zijn er krultangen die geleverd worden met een handige hittebestendige handschoen. Met deze handschoen kun je veilig het haar om de krultang wikkelen.


Wat is de beste Krultang?

Ben je op zoek naar een goede krultang voor het creëren van de perfecte krullen? Maar weet je niet goed wat de beste koop krultang van dit moment is? Bekijk dan de onderstaande krultang modellen en kies voor een product van topkwaliteit.

Onderstaande krultangen zijn uitvoerig getest in de krultang test en geselecteerd op basis van prijs-kwaliteitverhouding en unieke kenmerken. Elk model heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. 

1. Bestope 6 in 1 Krultang met Opzetstukken

Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken - Keramische Haarkruller - 13 tot 32mm - Rosé goud review

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

De Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken is geliefd onder gebruikers en in onze top vijf verkozen tot beste koop krultang van dit moment. De krultang wordt geleverd met verschillende opzetstukken en biedt daarmee de mogelijkheid tot het maken van tal van verschillende coupes. 

Ook wordt de krultang geleverd met een handige warmtebestendige handschoen. Hiermee kun je veilig de haarlokken om de tang wikkelen. Het apparaat beschikt over een keramische coating waardoor je haar glanzender en zachter wordt na het krullen. De krultang warmt ook zeer snel op waardoor hij al binnen 20 seconden gebruikt kan worden. 

De Bestope 6 in 1 Krultang met Opzetstukken is geschikt voor allerlei verschillende haarlengtes en de krultang schakelt zich vanzelf uit wanneer hij niet gebruikt wordt. Verder kun je de krultang instellen op verschillende temperaturen van 120 graden tot 220 graden. Meer over de Bestope krultang ontdek je via de bovenstaande rode knop.

Voordelen Bestope 6 in 1 Krultang met Opzetstukken

 • Geschikt voor alle haarlengtes en diktes
 • Temperatuur zelf in te stellen (120°C tot 220°C)
 • Glanzend haar door de keramische toermalijntechnologie
 • Elke krullenvariatie is mogelijk met de 6 verschillende opzetstukken

Nadelen Bestope 6 in 1 Krultang met Opzetstukken

 • Alleen in het rosé goud/zwart te verkrijgen

2. Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang

Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben je op zoek naar een goede krultang die werkt door middel van keramische verwarmingselementen? Dan is de Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang de beste optie voor jou.

Deze keramische krultang beschikt namelijk over een keramische coating en keramieken toermalijn. Hiermee creëer je gemakkelijk de mooiste krullen en zorg je er dankzij deze Ionen & toermalijn voor dat het haar minder pluist en gezond blijft. Verder is de temperatuur instelbaar van 110 tot wel 230 graden.

De Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang is geschikt voor ieder type haar en warmt in slechts 30 seconde op waardoor je gelijk aan de slag kunt. Naast de krultang ontvang je ook de volgende opzetstukken:

 • 25mm rechte opzetstuk met klem
 • 32mm spiral vormige opzetstuk
 • 9-19mm kegel opzetstuk
 • Kam opzetstuk

Meer weten over de Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang? Klik dan op de bovenstaande knop en ontdek direct de laagste prijs!

Voordelen Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang

 • Warmt al binnen 30 seconde op
 • Keramische warmte-elementen om kroezen en statische elektriciteit te elimineren
 • Zorgt ervoor dat het haar minder pluist en gezond blijft

Nadelen Lollabiz 4-in-1 Keramische Krultang

 • Deze krultang kan niet draadloos gebruikt worden

3. BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E - Automatische krultang

BaByliss Curl Secret 2 Automatische Krultang C1300E - 2 opzetstukken 25 / 35mm - 3 soorten krullen

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

De BaByliss Curl Secret 2 ™ is een zeer goede krultang die positief beoordeeld wordt door gebruikers. De BaByliss Curl Secret 2 ™ is ook een van de beste krultangen volgens de consumentenbond. 

De krultang maakt 3 verschillende rullen, namelijk grove, compacte krullen en waves. Met de BaByliss krultang kun je eenvoudig en op een veilige manier schitterende krullen maken.

De krultang beschikt over een keramische coating waardoor het haar zachter en glanzender wordt. Zodra de krullen klaar zijn geeft de tang een geluidssignaal aan zodat je nooit te lang het haar verwarmt.

Voordelen BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E - Automatische krultang

 • Ionentechnologie
 • Eenvoudig verstelbaar

Nadelen BaByliss ® Curl Secret 2 ™ C1300E - Automatische krultang

 • Geen ophanghaak

4. BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E

BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats is de BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E verkozen tot beste krultang voor fijn haar. Deze krultang is instelbaar van 110 tot 150 graden voor hun haar. Voor normaal haar kan hij van 155 tot 170 graden worden ingesteld en bij dik haar kan hij op maximaal 180 graden worden ingesteld.

Er is dus voor ieder type haar een eigen temperatuurinstelling om de kwaliteit en uitstraling van het haar te behouden zonder deze te beschadigen. Ook de prijs is erg goed wat de BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E geschikt maakt voor beginners die op zoek zijn naar een goede krultang.

De BaByliss 25mm Curling Tong Krultang C325E schakelt zichzelf uit wanneer hij niet gebruikt wordt. Verder ontvang je ook een haarklem waarmee je je haar kunt vastklemmen tijdens het krullen. 

Voordelen Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken | Hair Curler | 13 tot 32mm |

 • De beste optie voor fijn haar
 • Dankzij de goede kwaliteit en lage prijs is hij ideaal voor beginners
 • Hoogwaardige keramische staven
 • De krultang beschikt over 10 verschillende temperatuurstanden

Nadelen Bestope 6 in 1 Krultang met opzetstukken | Hair Curler | 13 tot 32mm |

 • Beschikt niet over keramische en ionische technologie

5. Remington CI9532 Pearl Pro

Remington CI9532 Pearl Pro - 32 mm Krultang

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De Remington CI9532 Pearl Pro is een hoogwaardige krultang met tal unieke eigenschappen en vele voordelen. Met Remington CI9532 Pearl Pro krultang creëer je eenvoudig grove, losse krullen. 

De krultang warmt snel op en kan binnen 30 seconden gebruikt worden. De Remington Silk Curling krultang is daarnaast in op de temperatuur instelbaar, zodat je voor elke krul de juiste temperatuur kunt kiezen.

Voor een zo veilig mogelijk gebruik kun je gebruik maken van een hittebestendige handschoen, om zo het haar veilig om de hete krultang te kunnen wikkelen. 

Voordelen Remington CI9532 Pearl Pro

 • Keramische coating
 • Optimale losse krullen

Nadelen Remington CI9532 Pearl Pro

 • Niet echt geschikt voor kort haar

Hoeveel soorten krultangen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 17 krultangen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de krultangen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste springtouwen is kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. Bekijk hier direct de beste koop!

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. Bekijk hier wat de beste opties  zijn.

april 16, 2024

april 16, 2024

april 16, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>