• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste latte macchiato glazen [Test 2024]

Beste latte macchiato glazen [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste latte macchiato glazen

VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen

Ben jij op zoek naar goede latte macchiato glazen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij van Mutsy zijn op zoek gegaan naar de beste latte macchiato glazen van dit moment. 

Om er achter te komen wat de beste latte macchiato glazen zijn hebben wij een latte macchiato glazen test uitgevoerd en de VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen zijn uit de test gekomen als beste latte macchiato glazen 2024! Dit op basis van de goede prijs/kwaliteitverhouding en het strakke design van de glazen. 

De VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen worden niet heet door de koffie, waardoor je de glazen makkelijk vast kan pakken. Ook geven deze glazen je koffie een luxe uitstraling. 

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste latte macchiato glazen? Klik dan op de onderstaande button. 

Koffie is lang niet meer het drankje dat alleen maar wordt gedronken op kantoren. Tegenwoordig kan je koffie drinken op allerlei verschillende manieren denk hierbij aan: espresso, cappuccino en cold brew. Ook kan je verschillende soorten melk toevoegen en siropen om andere smaken aan je koffie toe te voegen. 

Een koffie die ook vaak gedronken wordt tegenwoordig is een latte macchiato. Een latte macchiato bestaat uit een laag van melk en een espresso. Maar omdat er voor een latte macchiato veel melk nodig past een latte macchiato meestal niet in een gewone koffiebeker. Gelukkig zijn er speciale latte macchiato glazen, maar wat zijn nou echt goede latte macchiato glazen? Je wilt natuurlijk wel glazen van goede kwaliteit en geen latte macchiato glazen van action.

Deze vraag hebben wij vaak voorbij zien komen en om die rede hebben wij een latte macchiato glazen test uitgevoerd om er zo achter te komen wat de beste latte macchiato glazen op dit moment zijn. Aan de hand van onze testresultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de 5 beste latte macchiato glazen. Ben jij benieuwd naar de beste latte macchiato glazen? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Beste latte macchiato glazen 

Beste koop latte macchiato glazen
1. VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen

Beste 6-delige set latte macchiato glazen
2. Glasrijk® theeglazen

Beste 2-delige set latte macchiato glazen
3. Dubbelwandige latte macchiato glazen

Beste budget latte macchiato glazen
4. Maxxo latteglazen

Beste luxe latte macchiato glazen
5. Maison & Kitchen luxe latte macchiato glazen

Top 10 Beste latte macchiato glazen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste latte macchiato glazen. 


Waar moet je op letten bij het kopen van latte macchiato glazen?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel latte macchiato glazen kopen. Voordat je latte macchiato glazen gaat kopen is het belangrijk dat je antwoord geeft op de vraag: 'Welke latte macchiato glazen passen het beste bij mij?' Om antwoord te geven op deze vraag zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je latte macchiato glazen wilt kopen.

De onderstaande criteria zijn de criteria die wij hebben meegenomen in onze latte macchiato glazen test. Ook hebben wij gekeken naar de beste latte macchiato glazen volgens de consumentenbond. Laat je dus niet verleiden door een latte macchiato glazen aanbieding. Door de onderstaande criteria in je achterhoofd te houden weet je zeker dat je de beste latte macchiato glazen koopt en zo voorkom je een miskoop. 

Dubbelwandig 

Allereerst is het belangrijk om te controleren of de glazen dubbelwandig zijn of niet. De koffie blijft langer warm in een dubbelwandig glas door de lucht wat tussen de dubbele wanden zit, dit heeft een isolerend effect. Ook wordt het buitenste gedeelte van het glas niet heet waardoor je het glas langer vast kan houden dan een enkelwandig glas. 

Vaatwasserbestendig 

Als tweede is het belangrijk dat je controleert of de glazen vaatwasserbestendig zijn. Dit is namelijk niet met alle latte macchiato glazen het geval. Sommige dubbelwandige glazen hebben een wasbolletje aan de onderkant om te zorgen dat de lucht tussen de wanden wordt geïsoleerd. Dit wasbolletje kan door de hitte van het water in de vaatwasser gaan smelten waardoor er water tussen het glas kan komen. Controleer daarom altijd of de glazen in de vaatwasser kunnen. 

Fabrieksgarantie

Als laatste is het belangrijk om de fabrieksgarantie van de latte macchiato glazen te controleren. Op sommige glazen zit geen fabrieksgarantie. Ook zijn er glazen met een fabrieksgarantie van 6 maanden en 2 jaar. Zorg er voor dat je gedurende de garantie periode het bonnetje bewaard dit is namelijk het garantie bewijs.


Wat zijn de beste latte macchiato glazen van 2024? 

Wat zijn de beste latte macchiato glazen? Deze vraag gaan wij nu voor je beantwoorden. Aan de hand van onze latte macchiato glazen test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de beste latte macchiato glazen van dit moment.

 In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle latte macchiato glazen voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen.

Ook hebben wij verschillende soorten latte macchiato glazen geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een set beste latte macchiato glazen tussen zit. Ben jij benieuwd welke latte macchiato glazen het beste bij jou passen? Lees dan snel verder en ontdek het in onze top 5! 

1. VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wij van Mutsy zijn op zoek gegaan naar de beste latte macchiato glazen van dit moment. Om er achter te komen wat de beste latte macchiato glazen zijn hebben wij een latte macchiato glazen test uitgevoerd en de VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen zijn uit de test gekomen als beste latte macchiato glazen 2024! Dit op basis van de goede prijs/kwaliteitverhouding en het strakke design van de glazen. 

De VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen worden niet heet door de koffie, waardoor je de glazen makkelijk vast kan pakken. Zo verbrand je niet je handen tijdens het nemen van je eerste slok koffie.

Ook hebben deze glazen een afgewerkte rand zodat jij niet je mond verbrand en/of koffie morst. Verder zijn deze glazen vaatwasser en magnetron bestendig. Zo kan je dit product goed combineren met een koffiemachine op kantoor!

Voordelen VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen

 • Dubbelwandige glazen
 • Vaatwasser en magnetron bestendig. 
 • 6 Maanden fabrieksgarantie 
 • Geschikt voor warme en koude dranken 

Nadelen VDN Dubbelwandige Koffieglazen & Theeglazen

 • Deze glazen hebben geen oor 

2. Glasrijk® theeglazen

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als tweede hebben wij de Glasrijk® theeglazen geselecteerd als beste 6-delige set latte macchiato glazen. Met deze set heb je meteen genoeg latte macchiato glazen in huis voor een koffie middag met vrienden en/of vriendinnen. Deze dubbelwandige glazen houden koude dranken koud en warme dranken warm. Deze glazen zijn gemaakt van borosilicaat thermoglas dit is hittebestendig glas en is lichter dan normaal glaswerk. 

De dubbelwandige glazen hebben een inhoud van 350ml het perfecte formaat dus voor een latte macchiato en een goede kop thee. Ook zijn deze glazen hand geblazen waardoor de glazen van goede kwaliteit zijn. Verder zijn de latte macchiato glazen vaatwasserbestendig zo kan je ze makkelijk schoonmaken. 

Voordelen Glasrijk® theeglazen

 • Dubbelwandig 
 • Hand geblazen 
 • Gemaakt van duurzaam borosilicaat thermoglas

Nadelen Glasrijk® theeglazen

 • Niet magnetron bestendig 

3. Dubbelwandige latte macchiato glazen

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Dubbelwandige latte macchiato glazen geselecteerd als beste 2-delige set latte macchiato glazen. Deze glazen zijn te koop in sets van 2 en hebben een inhoud van 450ml. Deze latte macchiato glazen zijn dubbelwandig waardoor je latte macchiato goed warm blijft in het glas. Ook kun je hierdoor het glas lang vasthouden zonder dat jij je handen verbrand. 

De dubbelwandige glazen zijn hand geblazen en licht van gewicht. Deze glazen zijn natuurlijk perfect voor het maken van een latte macchiato maar kunnen ook goed worden gebruikt voor een kop thee. Verder zijn deze latte macchiato glazen vaatwasser, magnetron en vriezer bestendig. Deze glazen kun je dus op veel verschillende manieren gebruiken. 

Voordelen Dubbelwandige latte macchiato glazen

 • 2-delige set 
 • Dubbelwandig & hand geblazen 
 • Vaatwasser, magnetron en vriezer bestendig 
 • Ook verkrijgbaar met ook en in cappuccino formaat

Nadelen Dubbelwandige latte macchiato glazen

 • Geen fabrieksgarantie

4. Maxxo latteglazen

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Wil je wel graag goede latte glazen maar wil je er liever niet al te veel geld aan uit besteden omdat je niet een al te groot budget hebt? Natuurlijk begrijpen we dat en daarom hebben wij van Mutsy de Maxxo latteglazen geselecteerd als beste budget latte macchiato glazen. Deze glazen zijn verkrijgbaar in set van twee en hebben een inhoud van 380ml per stuk. 

Deze dubbelwandige latte glazen zijn gemaakt van hand geblazen borosilicaat thermoglas dit is hittebestendig glas en is lichter dan normaal glaswerk. Deze glazen kunnen dus gebruikt worden voor warme en koude dranken, dus ook water voor thee uit een heetwaterdispenser. Verder zijn deze latte glazen vaatwasser en kras bestendig. Je kan ze dus makkelijk schoonmaken en hoeft niet bang te zijn dat ze krassen oplopen in de vaatwasser. 

Voordelen Maxxo latteglazen

 • 2 Jaar fabrieksgarantie
 • Gemaakt van borosilicaat thermoglas
 • Kras bestendig 
 • Vaatwasserbestendig

Nadelen Maxxo latteglazen

 • Niet vriezer bestendig 

5. Maison & Kitchen luxe latte macchiato glazen

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste maar zeker niet de minste uit de lijst hebben wij de Maison & Kitchen luxe latte macchiato glazen geselecteerd als beste luxe latte macchiato glazen. Met deze luxe latte macchiato glazen van het merk Maison & Kitchen haal jij de latte macchiato glazen in huis die door echte barista's worden gebruikt.

Deze latte macchiato glazen met oor zijn gemaakt van helder glas en hebben een luxe uitstraling. Deze glazen zijn perfect voor het serveren van een latte macchiato maar kunnen in de zomer ook goed worden gebruikt voor het serveren van koude dranken zoals een smoothie of een ijskoffie. Deze latte macchiato glazen met oor worden geleverd in sets van 2 en hebben een inhoud van 280ml per stuk. 

Voordelen Maison & Kitchen luxe latte macchiato glazen

 • Gemaakt van helder glas
 • Geleverd in sets van 2
 • Met oor 
 • Luxe uitstraling 

Nadelen Maison & Kitchen luxe latte macchiato glazen

 • Niet dubbelwandig

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel latte macchiato glazen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten latte macchiato glazen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de latte macchiato glazen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste latte macchiato glazen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

juni 21, 2024

juni 20, 2024

juni 17, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>