Beste Lego Set [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Lego Set

LEGO Technic McLaren Formule 1 2022 Racewagen Set review

LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen

Ben jij op zoek naar de leukste lego set van dit moment? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij van Mutsy hebben namelijk het antwoord voor je. Na tientallen lego sets met elkaar vergeleken te hebben, kunnen wij namelijk concluderen dat de LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen de leukste lego set van dit moment is.

Zo beschikt de LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen over een mooi design en is hij ideaal voor iedere Formule 1 of auto fan. Verder lijkt deze lego auto op een echte rae auto en is hij ook zeer gedetailleerd.

Meer weten over deze beste lego set? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Lego is ontzettend leuk om mee te spelen. Vooral onder kinderen zijn er veel lego fans, maar ook oudere vinden het vaak nog leuk om een lego set te bouwen. Er worden daarom verschillende soorten lego sets aangeboden, denk aan lego auto's, lego gebouwen en lego vliegtuigen.

Ben jij op zoek naar een leuke lego set? Dan zit je hier aan het goede adres. Wij van Mutsy hebben namelijk tientallen lego sets met elkaar vergeleken in onze ultieme beste lego set test. Hierbij hebben wij iedere lego set op enkele belangrijke criteria getest.

In dit artikel ontdek je de 5 beste en leukste lego sets aan de hand van onze testresultaten. Ook hebben wij de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het aanschaffen van een goede lego set voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke lego set de beste optie voor jou is? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

48

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Lego Sets

LEGO Technic McLaren Formule 1 2022 Racewagen Set review

Beste koop lego set
1. LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen

LEGO City Politiebureau

Beste lego set voor volwassenen
2. LEGO City Politiebureau

LEGO City Vakantie Camper

Beste lego set kinderen
3. LEGO City Vakantie Camper

LEGO City Mobiele Kraan

Beste populaire lego set
4. LEGO City Mobiele Kraan

LEGO Technic John Deere

Beste trekker lego set
5. LEGO Technic John Deere


Top 10 Beste Lego Sets

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste lego sets! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een lego set?

Wil jij graag een lego set kopen, maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? Maak je dan geen zorgen! Wij van Mutsy helpen jou bij het vinden van de leukste lego set. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende lego sets, hierbij zijn sommige lego sets super leuk voor kinderen, terwijl andere lego sets juist super leuk zijn voor volwassenen.

Ook kan het per kind of volwassenen natuurlijk flink verschillen in wat zij interessant en leuk vinden. Houden zij bijvoorbeeld van vliegtuigen, grote gebouwen of graafmachines? De belangrijkste criteria voor het aanschaffen van een leuke lego set hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet.

Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste lego set volgens de consumentenbond test. Er zit dus gegarandeerd voor iedereen een geschikte optie tussen!

Soort lego set

Zoals eerder benoemd heeft elk kind en volwassenen zijn eigen interesses. Het is daarom belangrijk dat je bij het aanschaffen van een lego set goed let op wat jij of de persoon voor wie de lego set is, de lego set ook daadwerkelijk leuk vindt.

Ga daarom altijd na wat de interesses zijn en anticipeer hierop. Hou jij of deze persoon van boerderijen? Dan is het ontzettend leuk om een trekker lego set of boerderij lego set te geven. Andere personen houden bijvoorbeeld weer meer van auto's of vliegtuigen.

Moeilijkheid van de lego set

Ook de moeilijkheidsgraad van de lego set is een belangrijke criteria om rekening mee te houden. Je wilt namelijk niet een te moeilijke lego set aan een klein kind geven. Andersom is het voor een volwassenen ook niet leuk om een lego set voor kinderen te ontvangen.

Raadpleeg daarom altijd de product omschrijving van een lego set. In de product omschrijving vind je namelijk gemakkelijk voor welke leeftijdscategorie de lego set geschikt is. Let hier goed op!

Prijsklassen

Ook kun je rekening houden met de prijsklassen van een lego set. Zo zijn er hele goedkope lego sets maar ook vrij dure modellen. Vaak zijn kleinere, simpele lego sets een stuk goedkoper dan grote, geavanceerde lego sets.

Bedenk daarom vooraf altijd wat het budget is en ga dan op zoek. Vervolgens is het belangrijk dat je goed zoekt, want niet alle goedkope lego sets zijn per definitie simpel en ook niet iedere dure lego set is uitgebreid. Om jou te helpen hebben wij in onze top 5 lego sets uit verschillende prijsklassen geselecteerd.


Wat zijn de beste lego sets?

Welke lego sets zijn het beste? In de volgende sectie ontdek je het antwoord op deze vraag en meer! Wij van Mutsy hebben namelijk een top 5 beste lego sets weten op te stellen. Bij het opstellen van deze top 5 hebben wij rekening gehouden met verschillende factoren zoals prijsklassen en soort lego sets.

Je ontdekt daarom lego sets voor jong en oud en uit verschillende prijsklassen. Er zit daarom gegarandeerd een goede optie voor jou tussen. Ook hebben wij iedere lego set voorzien van een korte product omschrijving met de voor- en nadelen op een rijtje. Benieuwd welke lego set de beste optie voor jou is? Je ontdekt het hieronder!

1. LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen

LEGO Technic McLaren Formule 1 2022 Racewagen Set review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Wanneer je op zoek bent naar de beste lego set van 2023, dan ben je op zoek naar de LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen. Deze lego set is volgens onze beste lego set test namelijk de beste koop lego set van dit moment. Zo bevat deze lego set een super gedetailleerde- mooie formule 1 racewagen.

De LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen is geschikt voor alle fans van formule 1 of auto's in het algemeen. Deze lego set beschikt over 1432 verschillende onderdelen. Het mindere aan deze lego set is dat er geen minifiguren bijzitten, iets wat veel lego fanaten vaak wel heel leuk vinden.

Omdat de LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen zeer geavanceerd is, is de aanbevolen leeftijdscategorie 18+. Dit komt doordat deze lego set voor jongere kinderen waarschijnlijk te moeilijk is. Belangrijk om te onthouden is dat dit slechts aanbevolen is en dus zeker niet voor alle kinderen onder de 18 geldt.

Voordelen LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen

 • Beschikt over een zeer gedetailleerd design
 • 1432 verschillende onderdelen
 • CE marketing zichtbaar
 • Lijkt sprekend op de echte McLaren formule 1 racewagen

Nadelen LEGO Technic McLaren Formule 1 Racewagen

 • De prijs van deze lego set is vrij groot

2. LEGO City Politiebureau

LEGO City Politiebureau

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Ben jij niet z'n formule 1 racefanaat? Dan is deze LEGO City Politiebureau misschien wel iets voor jou. Deze lego set is een stuk meer geschikt voor kinderen. Zo beschikt deze lego set over 668 verschillende onderdelen en ook ontvang je 5 leuke minifiguren. Hierdoor is jouw kind voorzien van eindeloos speelplezier.

Wil jouw kind Lego City nabouwen? Dan is een politiebureau natuurlijk onmisbaar. Daarom is deze politiebureau lego set een hartstikke leuke aanvulling van zijn collectie.

Ook is de prijs-/kwaliteitsverhouding van deze lego set ontzettend goed in vergelijking met vergelijkbare lego sets. Je bent dus zeker voorzien van een ontzettend goede kwaliteit. Daarnaast zijn alle onderdelen uitvoerig getest en is jouw kind dus ook voorzien van de gewenste veiligheid.

Voordelen LEGO City Politiebureau

 • Ontzettend leuk om te combineren met andere Lego City sets
 • Beschikt uit 668 onderdelen en 5 minifiguren
 • De onderdelen zijn zeer veilig
 • Je ontvangt ook een duidelijke handleiding over hoe je de lego set moet gebruiken

Nadelen LEGO City Politiebureau

 • Minder geschikt voor volwassenen dankzij de lage moeilijkheidsgraad

3. LEGO City Vakantie Camper

LEGO City Vakantie Camper

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats hebben wij de LEGO City Vakantie Camper geplaatst. Ook deze lego set is een ontzettend leuke aanvulling op jouw kind zijn lego stad. De LEGO City Vakantie Camper is zeer gedetailleerd en heeft allerlei leuke kleine onderdelen om mee te spelen.

Zo bevat de LEGO City Vakantie Camper 190 verschillende onderdelen en 3 minifiguren. Dankzij de duidelijke handleiding die is meegeleverd kan vrijwel iedereen deze lego set in elkaar zetten. 

De aanbevolen minimum leeftijd van deze lego set is 5 jaar. Dit betekent dat jouw kind al jong kan beginnen met het bouwen van leuke lego sets. De LEGO City Vakantie Camper weegt slechts 370 gram en is ideaal om cadeau te doen tijdens sinterklaas, kerstmis of andere bijzondere gelegenheden.

Voordelen LEGO City Vakantie Camper

 • Vrij gemakkelijk in elkaar te zetten
 • Wordt geleverd met leuke kleine minifiguren
 • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar
 • Ideaal om cadeau te doen tijdens kerstmis, sinterklaas etc.

Nadelen LEGO City Vakantie Camper

 • Niet geschikt voor volwassenen dankzij lage moeilijkheidsgraad

4. LEGO City Mobiele Kraan

LEGO City Mobiele Kraan

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij of is jouw kind helemaal fan van grote machines zoals een hijskraan? Dan is de LEGO City Mobiele Kraan ideaal voor jou. Deze mobiele kraan beschikt namelijk over een zeer mooi design en is ook nog eens ontzettend multifunctioneel dankzij de vele mogelijkheden die hij biedt.

Je kunt bijvoorbeeld de kraan laten rijden, stevig op een plaats laten staan en de lier van de hijskraan optrekken en loslaten. Hierdoor kan jouw kind urenlang genieten van speelplezier met deze mobiele lego kraan.

De LEGO City Mobiele Kraan beschikt over 340 verschillende onderdelen en wordt geleverd met twee leuke minifiguren. Verder wordt hij geleverd met duidelijke handleiding over hoe hij in elkaar gezet moet worden. De LEGO City Mobiele Kraan is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Voordelen LEGO City Mobiele Kraan

 • Ideaal om cadeau te geven
 • Een echte leuke aanvulling op de Lego City collectie
 • Deze mobiele lego kraan is multifunctioneel

Nadelen LEGO City Mobiele Kraan

 • De lego set is niet super groot

5. LEGO Technic John Deere

LEGO Technic John Deere

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij ook de LEGO Technic John Deere opgenomen in onze top 5. Deze leuke lego set bevat namelijk een echte John Deere in minifiguur. Ontzettend leuke voor alle trekker en boerderij fanaten en een echte aanvulling op de Lego City collectie.

De LEGO Technic John Deere set bevat 390 verschillende onderdelen welke dankzij de meegeleverde handleiding gemakkelijk in elkaar kunnen worden gezet. Het nadeel van deze lego set is dat er geen leuke extra minifiguren worden meegeleverd om mee te spelen. 

De LEGO Technic John Deere is ontzettend duurzaam en ook nog eens ontzettend goedkoop. Hierdoor is deze lego set ideaal om cadeau te geven tijdens sinterklaas of kerstmis. De LEGO Technic John Deere is geschikt voor kinderen met een leeftijd van 8 jaar of hoger dankzij de moeilijkheidsgraad.

Meer weten over deze goede lego set? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen LEGO Technic John Deere

 • Ontzettend realistisch design
 • Beschikt over 390 verschillende onderdelen
 • Alle onderdelen zijn zorgvuldig getest

Nadelen LEGO Technic John Deere

 • Wordt niet geleverd met leuke minifiguren

Hoeveel soorten lego sets hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 lego sets getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de lego sets op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste lego sets zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>