Beste Luiertas [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Luiertas

NanaBeebi Luiertas Rugzak met Verschoonmatje - Zwart - Inclusief flessenwarmhouder - kinderwagenhaken en isoleervak

NanaBeebi Luiertas

De NanaBeebi Luiertas is de best geteste luiertas van 2024. Dit is uit de ultieme luiertas test gebleken van 2024. De luiertas heeft een zeer luxe uitvoering en een must have voor iedere moeder! De NanaBeebi luiertas biedt de handigste en meest functionele oplossing wanne

Absolute topkwaliteit! Laat jezelf niet in de maling nemen door goedkope, slechte, ‘chinese’ materiaal luiertassen. De NanaBeebi luiertas is van kwalitatief sterk materiaal en gaat lang mee. 

Ben jij geïnteresseerd? Klik dan op de button hieronder!

 Wat is de beste luiertas?Als je pas bevallen bent, is een luiertas één van de musthaves die op je lijstje komen te staan. Een luiertas is speciaal ontworpen om alle benodigdheden die je nodig hebt voor je baby een speciaal plekje te geven. Hierdoor is het niet alleen veel makkelijker om alle babyspulletjes snel terug te vinden, ook is snel even de deur uitgaan veel eenvoudiger.

De tas staat namelijk al klaar met alles wat je mee moet nemen om veilig op reis te gaan met de kleine, en dit bespaart jou veel lastige situaties. Je wilt namelijk echt niet ver van huis zijn met een hongerige baby of een vieze luier. Wij hebben een artikel geschreven voor mensen die geïnteresseerd zijn in luiertassen. Hierin hebben wij een test gedaan van verschillende luiertassen en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in dit artikel.

Benieuwd naar de producten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

3

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Luiertassen

NanaBeebi Luiertas Rugzak met Verschoonmatje - Zwart - Inclusief flessenwarmhouder - kinderwagenhaken en isoleervak

Beste Koop Luiertas
1. NanaBeebi Luiertas

Kidzroom Precious Luierrugzak - incl. isolerende flessenhouder en verschoningsmatje - Zwart

Beste Multifunctionele Luiertas
2. Kidzroom Luiertas

PacaPod Mirano - Luiertas - Navy

Beste Hippe Luiertas
3. PacaPod Mirano Luiertas

Voomy Luiertas Rugzak - Verzorgingstas - Grijs

Beste Luiertas Rugzak
4. Voomy Luiertas

Kidzroom Vision of Love Luiertas - Zwart

Beste Chique Luiertas
5. Kidzroom Vision of Love Luiertas

Top 10 Beste Luiertassen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire luiertassen bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top luiertassen bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Luiertas?

Het kopen van een goede luiertas is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste luiertassen. 

Voordat je een luiertas koopt is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Kwaliteit

Belangrijk punt waar je op moet letten als je een luiertas gaat kopen, is natuurlijk de kwaliteit van het product. Je wil natuurlijk niet een luiertas die snel kapot gaat. Voordat je een aankoop doet is het daarom handig om de kwaliteit te controleren.

Gebruik

Verder is het goed om je af te vragen of je de tas enkel voor de spullen van de baby wilt gebruiken, of wil je ook je eigen spullen erin doen zodat je niet over straat hoeft met twee verschillende tassen? Bedenk dit dus van te voren goed voordat je naar de tassen gaat kijken.

Functies

Luiertassen hebben vaak verschillende handige functies. De functies die je graag hebt als je op weg gaat met de baby zijn onder andere een isolerend vak met flessenhouders, een speciaal vakje voor babydoekjes, verschillende compartimenten voor alle andere spullen, en genoeg ruimte zodat je ook je eigen spullen makkelijk kwijt kunt.

Draagbaarheid

Tot slot is het belangrijk dat de tas makkelijk draagbaar is, licht in gewicht, en makkelijk op te hangen aan de kinderwagen. De tas moet natuurlijk wel gebruiksvriend zijn en makkelijk mee te nemen. Ga dit goed na voordat je een aankoop doet. De draagbaarheid zorgt er ook voor dat je gemakkelijk andere spullen, zoals babyvoeding, kan meenemen.


Wat is de beste Luiertas van 2024? 

Wat is de beste luiertas van 2024? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten luiertassen getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste luiertassen in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke luiertassen het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1.  NanaBeebi Luiertas

NanaBeebi Luiertas Rugzak met Verschoonmatje - Zwart - Inclusief flessenwarmhouder - kinderwagenhaken en isoleervak

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

De aller best geteste luiertas van 2024 is de NanaBeebi Luiertas! Dit is de beste koop van een luistertas van dit moment. Met deze rugtas heb je al de benodigheden bij je voor je kind.

Deze tas is zowel draagbaar en als rugzak te gebruiken, en zorgt daardoor voor een optimaal gebruikscomfort.  Door zijn unisex kleur en uitstraling past het bij elke outfit, en zal het ook papa niet misstaan. De tas heeft een ruime inhoud van 24,6 liter, en verschillende vakjes waar je alle spullen voor de baby makkelijk in kwijt kan. Zo zit er aan de zijkant een speciaal vak voor babydoekjes. 

Hierdoor kan je tijdens het verschonen makkelijk een doekje erbij pakken, en hoef je niet in het onderste van de tas te graaien om een doekje te vinden. Ook heeft het een speciaal vak voor flessen. Dit vak zit aan de voorkant, en zorgt dus voor easy acces. Het vak heeft een isolerende werking en zal de flesjes dus veel langer warm laten. Ook aan de binnenkant zijn er voldoende vakken van verschillende formaten, waardoor je alle overige babyspullen zoals luiers, kleding, en extra doekjes makkelijk opbergen aan de binnenkant van de tas. 

Nog een groot voordeel aan deze tas is dat het een stay-open functie heeft. Hierdoor blijft de tas open staan als je hem open ritst, en kan je veel makkelijker datgene uit de tas pakken wat je nodig heeft. Verder is de tas voorzien van handige clips waardoor je de tas makkelijk aan de kinderwagen of je reiskoffer kan hangen. Zoals je ziet is bij deze luiertas dus overal wel aan gedacht. 

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen NanaBeebi Luiertas

 • Ruime inhoud
 • Handige vakjes met isolerende werking
 • Stay-open functie

Nadelen NanaBeebi Luiertas

 • Geen

2. Kidzroom Luiertas

Kidzroom Precious Luierrugzak - incl. isolerende flessenhouder en verschoningsmatje - Zwart

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Ben jij op zoek naar een multifunctionele luiertas? Dan is de Kidzroom Luiertas wat voor jou! Dit is de best geteste multifunctionele luiertas van 2024.

Het heeft een simpel maar stijlvol design. Leuk aan deze tas is dat hij verkrijgbaar is in verschillende kleuren; navy, zwart, grijs, en bruin. Het heeft een isolerende flessenhouder waardoor je de flesjes voor de baby makkelijk warm houdt maar ook een verschoningsmatje, en dat is toch wel heel handig als de baby buiten moet verschonen. 

De tas heeft veel vakjes, en is dus erg gebruiksvriendelijk. Doordat het een rugzak is, heb je altijd je handen vrij, en geen zorgen om het dragen van een tas. Het stoere design is geschikt voor mama én papa, en kan later ook als normale rugtas gebruikt worden. 

Voordelen Kidzroom Luiertas

 • Inclusief isolerende flessenhouder
 • Erg gebruiksvriendelijk

Nadelen Kidzroom Luiertas

 • Past minder in dan gewoonlijk

3. PacaPod Mirano - Luiertas

PacaPod Mirano - Luiertas - Navy

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek staat de PacaPod Mirano Luiertas. Dit is de best geteste hippe luiertas van 2024. Deze luiertas maakt je outit compleet en het lijkt eerder op een normale tas.

 Het is een hippe luiertas, die er in eerste instantie niet uitziet als een luiertas, maar wel op die manier in gebruik genomen kan worden door zijn uitneembare luier- en geïsoleerde voedingstas. Door dit handige 3-in-1 systeem zijn de keuzes die je hebt veel groter. Je kunt bijvoorbeeld enkel het kleine luiertasje meenemen als je snel even de deur uitgaat, en als je een lange dag weg gaat met de kleine is de hele set een geweldige hulp. 

Alles heeft zijn eigen plekje, en ook voor jou spullen is er genoeg plek te vinden in de tas. Hierdoor hoef je niet twee tassen mee te nemen, maar enkel deze Pacapod Mirano tas. Zie het dus als een luxe tas voor jezelf, met daarin een compacte maar praktische luiertas én isolerende voedingstas. De voedingstas is geschikt voor zowel koude voeding als warme voeding. 

Voordelen PacaPod Mirano - Luiertas

 • Handig 3-in-1 systeem 
 • Geschikt voor zowel koude als warme voeding

NadelenPacaPod Mirano - Luiertas

 • Slechts in 2 kleuren

4. Voomy Luiertas

Voomy Luiertas Rugzak - Verzorgingstas - Grijs

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij de best geteste luiertas rugzak? Dan is de Voomy Luiertas wat voor jou! Dit is de beste luiertas rugzak van 2024. Het is een handige functionele rugtas.

De tas heeft een vak met flessenhouders, een speciaal vakje voor babydoekjes waardoor ze eenvoudig binnen handbereik zijn, en een stay-open systeem zodat de tas niet dicht valt als je bezig bent met verschonen. Aan de binnenkant vind je meerdere compartimenten waar je alle spulletjes voor de baby in kwijt kan. Het is een draagtas die ook te gebruiken is als rugzak, en is voorzien van speciale bandjes waardoor je hem makkelijk aan de kinderwagen kan hangen. 

Een groot pluspunt aan deze tas is zijn gewicht en zijn prijs. De tas is erg licht in gewicht, en ook qua prijs zit je goed. Het behoort tot de goedkopere prijsklasse luiertassen terwijl je toch al het gebruiksgemak ervaart wat je bij een duurdere luiertas zou vinden. Hierdoor is ook deze mooie luiertas een hele goede keuze, en iets wat je graag bij je wilt hebben als je met de kleine op stap gaat.

Voordelen Voomy Luiertas

 • Handig vakje met flessenhouder
 • Licht in gewicht

Nadelen Voomy Luiertas

 • Geen verschoonmatras erbij

5. Kidzroom Vision of Love Luiertas

Kidzroom Vision of Love Luiertas - Zwart

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We eindigen deze lijst met Kidzroom Vision of Love Luiertas. Dit is de best geteste chique luiertas van 2024. Met deze luiertas zie goed uit en maak je veel indruk.

Lijkt een rugtas je maar niks? Dan is dit waarschijnlijk de beste luiertas voor jou. Het is een draagtas met draagriem die mede door zijn luxe design een erg chique uitstraling heeft. De tas heeft geen speciaal vak voor flessen of babydoekjes, maar wel een handig verschoonmatje in dezelfde stijl als de tas.

Verder is de luiertas van binnen ruim, en heb je genoeg plek om de basic spulletjes op te bergen.  Er zit ook nog een schouderband op. Deze hoef je niet te gebruiken maar is optioneel. Toch handig als je de tas nodig hebt in verschillende situaties! Al met al een fijne en goede luiertas.

Voordelen Kidzroom Vision of Love Luiertas

 • Luxe en chique design
 • Ruim van binnen

Nadelen Kidzroom Vision of Love Luiertas

 • Niet ideaal in gebruik

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel luiertassen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten luiertassen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de luiertassen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste luiertassen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>