Beste Marterverjager van 2024

Laatste Update: juli 2024

Onze favoriete Marterverjager

BYMADE Marterverjager

BYMADE Marterverjager

Met de BYMADE Marterverjager heb je die vervelende marters voordat je het weet verjaagd uit je huis of auto. Het apparaatje zendt elke 30 seconden gevarieerde ultrasone geluiden uit. De toon hoogte wisselt na elke uitzending, waardoor de diertjes niet kunnen wennen aan het geluid. De Marterverjager met 4 inbegrepen batterijen bereikt daarnaast een groot gebied van 30m² en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Last van marters in en rondom je huis of misschien zelfs in je auto? Dan wordt het de hoogste tijd om een Marterverjager aan te schaffen. Met het ultrasone geluid heb je in mum van tijd het ongedierte weggejaagd. 

Alleen is het niet bepaald simpel om een goede Marterverjager te vinden. Vandaar dat wij van Mutsy een Top 5 Beste Martenverjagers hebben samengesteld met o.a. de beste koop en goedkoopste optie. 

Benieuwd naar deze top 5? Bekijk het dan snel hieronder.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Marterverjagers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Marterverjager

BYMADE Marterverjager

Beste koop Marterverjager
1. BYMADE Marterverjager

Carsa Marterverjager Auto 12V

Beste eenvoudige Marterverjager
2. Carsa Marterverjager

Altho Marterverjager

Beste Marterverjager voor Binnen en buiten
3. Altho Marterverjager

RV Solutions Marterverjager

Beste all-in-one Marterverjager
4. RV Solutions Marterverjager

Vulpes Goods Marterverjager

Beste Marterverjager voor je Auto
5. Vulpes Goods Marterverjager

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Marterverjagers zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

25+ Marterverjagers vergeleken

21+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Marterverjager in 2024?

Wij van Mutsy hebben de ultieme Top 5 Beste Marterverjagers gecreëerd en uitgebreid uitgelicht per product. In deze lijst vind je onder andere de beste koop, goedkoopste optie en nog vele andere producten.

Je kan zelf bepalen op basis van - prijs/kwaliteit, online populariteit, materiaal en functionaliteiten - of deze aankoop het waard is. 

Ontdek snel hieronder de geselecteerde Marterverjagers!

1. BYMADE Marterverjager

BYMADE Marterverjager
 • Zend elke 30 seconden variërende ultrasone geluiden uit en wisselt van toonhoogte na elke uitzending
 • Zowel binnen als buiten te plaatsen 
 • Bereik van 30m²
 • Geen

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Materiaal

Functionaliteiten

Wij hebben zelf de Marterverjager van BYMADE uitgeprobeerd nadat we te maken kregen met een hardnekkig marterprobleem in onze garage. Het was ongelooflijk hoe snel we resultaat zagen. Binnen enkele dagen merkten we dat de overlast drastisch verminderde en uiteindelijk helemaal verdween.

Onze ervaring met dit apparaatje was zeer positief, vooral omdat het elke 30 seconden die variërende ultrasone geluiden uitzendt. Dit was een cruciaal punt voor ons, want we hadden gelezen dat marters zich snel kunnen aanpassen aan constante geluiden. Maar met de BYMADE Marterverjager, met zijn steeds wisselende toonhoogtes, leek het alsof de marters gewoon niet in staat waren om te wennen aan het geluid.

We hebben dit apparaat zowel in onze garage als rondom het huis gebruikt, gezien het indrukwekkende bereik van 30m². Het gaf ons een gerust gevoel te weten dat we zowel binnen- als buitenshuis beschermd waren. En de bijgeleverde batterijen waren een mooie bonus, want het betekende dat we ons geen zorgen hoefden te maken over het apparaat dat plotseling zonder stroom zou zitten.

Voor ons was de Marterverjager van BYMADE een echte uitkomst. Het heeft ons geholpen om op een humane manier van de marteroverlast af te komen, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of vallen. We raden het iedereen aan die te maken heeft met marters en op zoek is naar een effectieve, diervriendelijke oplossing.

2. Carsa Marterverjager 

Carsa Marterverjager Auto 12V
 • Variabele frequentie tussen de 22-45 kHz die om de 20 seconden afwisselt van toonhoogte
 • Eenvoudig te installeren
 • Diervriendelijk
 • Geen

Score

9.4

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Materiaal

Functionaliteiten

De Marterverjager van Carsa biedt de optimale en diervriendelijk oplossing voor het verjagen van ongedierte. Dankzij het gebruik van ultrasoon geluid zijn de marters binnen de kortste keren weggejaagd uit je huis of auto.

Er zal continu een variabele frequentie tussen de 22 en 45 kHz te horen zijn die om de 20 seconden afwisselt zodat de beestjes niet gewend kunnen raken aan het geluid.

Verder is zeer eenvoudig te installeren. Je hoeft alleen het apparaatje aan te sluiten aan de accu van het voertuig. Zolang het voertuig niet beweegt, blijft de verjager werken. Bovendien is die laag in energieverbruik.

3. Altho Marterverjager

Altho Marterverjager
 • Ultrasone geluiden in combinatie met knipperende verlichting die kattenogen nabootsen 
 • Voorziet op 3 verschillende manieren van stroom: batterijen, autoaccu en stopcontact
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken
 • Geen

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Materiaal

Functionaliteiten

De veelzijdige Marterverjager van Althois zowel binnen als buiten te gebruiken. Ideaal voor als je van ongedierte wilt afkomen in je huis, maar ook in je caravan, camper, schuur of tuin.

Het apparaatje kan op 3 verschillende manieren van stroom worden voorzien: op batterijen die zijn inbegrepen, aan de autoaccu en in het stopcontact. Hierdoor kun je de verjager plaatsen waar je wilt. Bovendien verbruikt die maar 3 Watt.

Verder worden de marters op een diervriendelijke manier verdreven dankzij hoge ultrasone geluiden in combinatie met knipperende verlichting die kattenogen nabootsen.

4. RV Solutions Marterverjager

RV Solutions Marterverjager
 • Beschermd een gebied van 20m²
 • Hoge frequentie elke 20 seconden
 • Werkt op batterijen, netstroom en accu van je auto
 • Geen

Score

9.2

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Materiaal

Functionaliteiten

Op zoek naar een goede oplossing om van marters af te komen? Dan is de Marterverjager van RV Solutions een absolute aanrader. Deze All-In-One verjager zorgt ervoor dat alle ongedierte rondom je auto of woning wordt verdreven.

Het apparaatje beschermd een gebied van 20m², waarbij er na elke 12 seconden een vervelende frequentie voor de marters wordt uitgezonden. De frequentie wordt ook steeds weer aangepast zodat de diertjes niet kunnen wennen.

Verder werkt deze verjager op batterijen, netstroom en de accu van je auto. Hierdoor kan die overal aangesloten worden.

5. Vulpes Goods Marterverjager

Vulpes Goods Marterverjager
 • Compact en eenvoudig om te installeren
 • Waterdicht en gemaakt van stevige materialen
 • Lange duurzaamheid
 • Vooral geschikt voor in en rondom je auto

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Materiaal

Functionaliteiten

De Marterverjager van Vulpes Goods is een geavanceerd apparaatje die op een effectieve en vriendelijke manier het ongedierte verdrijft of weghoudt bij je auto. Kortom, de ideale oplossing tegen nieuwsgierige marters.

Met zijn compacte formaat en eenvoudige installatie heb je de Marterverjager binnen de kortste keren gemonteerd in je auto. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaatje te plaatsen onder de motorkap en de ultrasone geluidsgolven het werk laten doen.

De Marterverjager zend namelijk een hoge frequentie uit die voor marters zeer vervelend is om te horen. Voor ons als mensen is die frequentie niet waar te nemen, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Verder is het waterdichte apparaatje gemaakt van zeer stevige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden en daarbij een goede duurzaamheid waarborgen.


Top 10 Marterverjager

Waar kun je het beste een Marterverjager kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Marterverjager van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte Marterverjagers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Marterverjagers!


Marterverjager kopen? Hier moet je op letten!

Als consument wil je natuurlijk te allen tijde een miskoop vermijden. Je wilt namelijk zo snel mogelijk gebruiken van je aankoop zonder enige gedoe. Wij van Mutsy begrijpen dat maar al te goed.

Vandaar dat wij een aantal punten hebben opgesteld die jou helpen met het maken van de beste keuze betreft een Marterverjager. Lees daarom goed de onderstaande punten door om een miskoop te voorkomen

Hoe weet je dat een marter hebt?

Er zijn aantal sporen waaraan je kunt herkennen dat je een marter hebt. Hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet:

 • Geluid | Wanneer ze bij jou in huis zitten, maken ze veel lawaai.
 • Kraag of krassporen.
 • Loopsporen.
 • Ontlasting.

Hoe werkt het?

De Marterverjager zendt een ultrasone geluid met een frequentie van 22,5 kHz in een wijde hoek van 140 graden uit. Voor ons als mensen is dit niet waar te nemen, maar voor een marter is dit een enorm vervelend geluid om aan te horen. Uiteindelijk zal het diertje weggaan.

Aansluiting

Over het algemeen zijn de meeste Marterverjagers aan te sluiten op de 12V aansluiting van je auto. Deze blijven vaak langer doorgaan in tegen stelling tot Martverjagers met batterijen. Hierdoor ben je meer verzekerd op het verjagen van de marter.


Veelgestelde vragen

Waar plaats je een marterverjager?

Het is handig om de marterverjager aan de zijkant of in de buurt van de accu te leggen. De verjager moet uiteraard wel zijn voorzien van stroom.

Hoe lang blijven marterverjagers effectief?

Marterverjagers kunnen effectief blijven zolang ze goed onderhouden worden en regelmatig van locatie veranderen om gewenning te voorkomen. Het is belangrijk om de batterijen te vervangen of het apparaat te controleren op goede werking om de effectiviteit op lange termijn te waarborgen.

Zijn marterverjagers veilig voor huisdieren?

De meeste marterverjagers zijn ontworpen om veilig te zijn voor huisdieren zoals honden, katten en vogels. De frequenties die gebruikt worden zijn meestal specifiek afgestemd op het gehoor van marters en zouden geen schade of stress bij huisdieren moeten veroorzaken. Het is echter altijd goed om dit te verifiëren bij de fabrikant of in de productinformatie.

Wat is het onderhoudsregime voor marterverjagers?

Het onderhoud van marterverjagers is over het algemeen minimaal. Het kan nodig zijn om de batterijen periodiek te vervangen en het apparaat schoon te houden van stof en vuil. Het is ook aan te raden om het apparaat regelmatig te controleren op schade of slijtage, vooral als het buiten wordt gebruikt.

Hoe verhouden marterverjagers zich tot andere verjagingsmethoden?

Marterverjagers kunnen een humane en diervriendelijke optie zijn in vergelijking met chemische afweermiddelen of fysieke barrières. Ze bieden een niet-invasieve manier om marters af te schrikken zonder ze te schaden. Afhankelijk van de situatie en de specifieke marterproblemen, kunnen andere methoden echter effectiever zijn of kunnen ze in combinatie met marterverjagers worden gebruikt voor een beter resultaat.

mei 28, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>