Beste Meegroeibedje [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Meegroeibed

Leander Classic Meegroeibed Incl. Juniorkit Walnut

Als jij op zoek bent naar het beste meegroeibed van 2024 dan is de Leander Classic Meegroeibed momenteel je beste keuze. Of je nu op zoek bent naar een meegroeibed voor kinderen vanaf de geboorte of voor een kind op oudere leeftijd: dit bed heeft alles wat je nodig hebt. Dankzij de verstelbare bodem kan je kind nog jarenlang in dit bedje slapen. Dit kan je doen in twee standen waardoor je de levensduur kunt verlengen. Het is zelfs mogelijk om een bankje te maken van dit meegroeibedje, waar je kind later op kan zitten. Met een donkere berkenhout-afwerking is het bedje ook nog eens stijlvol en wordt hij niet snel vies. Ideaal dus voor beginnende ouders!

Een meegroeibed kopen? Dan heb je je misschien verkeken op de enorme hoeveelheid opties die je op het internet kunt vinden. Een zoektocht naar het beste meegroeibed 2024 kan dan al gauw een middag in beslag nemen. En dat terwijl je waarschijnlijk al genoeg stress hebt om de aanstaande geboorte van je kind!

Een baby meegroeibed aanbieding vinden die écht bij jullie past, doe je via Mutsy. Wij verzamelen gebruikersreviews van tientallen producten en vergelijken deze, zodat we je kunnen vertellen welk peuterbed de ideale keuze is.

Welk meegroeibed past het beste bij mij? Je wil natuurlijk niet alleen een goede meegroei ledikant kopen, maar ook één die bij het karakter van je woning past. Daarom hebben we niet één product als beste meegroeibed uitgekozen, maar een top 5 opgesteld van verschillende producten. Kan je zelf kiezen welke jouw voorkeur heeft!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

33

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Meegroeibedjes

Beste koop meegroeibed
1.  Leander Classic Meegroeibed Incl. Juniorkit Walnut

Beste grote meegroeibed
2. Vipack Jumper Meegroeibed

Beste ontwerp meegroeibed 
3. Sebra Meegroeibed Classic

Beste schommelbed
4. Trend Plus Lorelli combi ledikant

Beste schommel ledikant
5. Trend Plus Lorelli combi ledikant 5 in 1 met schommel funtie

Misschien ook interessant:

Top 10 beste Meegroeibedjes

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Meegroeibedjes.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Meegroeibed?

Als je zo'n duur product koopt is het altijd van belang dat je goed kijkt waar je naar op zoek bent, voor je op die 'koop' knop drukt. Zeker als het ook nog eens om je kinderen gaat. Hieronder lees je waar je op moet letten als je een meegroeibed gaat kopen. Hopelijk voorkomen we zo dat je een miskoop doet.

Leeftijd

De leeftijd die bij een meegroeibed past is natuurlijk van groot belang. De meeste meegroeibedjes kun je gebruiken vanaf de geboorte, maar het kan nooit kwaad om dit even extra duidelijk te checken. Ook de maximumleeftijd, maximum lengte of gewicht is natuurlijk het controleren waard.

Stijl

Je moet natuurlijk altijd een meegroeibed kopen dat je mooi vindt. Het komt tenslotte in jullie woning te staan! Zorg dat het mooi afstemt op het interieur en vraag vooral even aan je baby na wat hij of zij ervan vindt.

Veiligheid

Een veilig bedje voor je kind is het allerbelangrijkste natuurlijk. Daarom moet je altijd letten op de materialen die zijn gebruikt, of het een beetje stevig is en of er eventueel harde of scherpe randen zijn waar je kind zich aan kan bezeren.

Verstelbaarheid

Een meegroeibed kan je verstellen - dat is immers het hele punt. Maar hoe ver, en hoe makkelijk gaat dit? Hoeveel verschillende standen zijn er, en kan je er eventueel ook een bankje mee maken? Dat kan allemaal goed van pas komen naarmate je baby ineens geen baby meer is later.


Wat is het beste Meegroeibed van 2024? 

Het beste meegroeibed 2024 vind je ongetwijfeld in de onderstaande lijst. Of je nou op zoek bent naar een meegroeibed aanbieding voor een zo laag mogelijke prijs of gewoon een stijlvol peuterbedje - dankzij onze uitgebreide test weten we zeker dat je met deze vijf opties tevreden zal zijn!

1. Leander Classic Meegroeibed Incl. Juniorkit Walnut

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Het Leander Classic Meegroeibed is een het beste meegroeibed voor kinderen vanaf de geboorte. Door de verstelbare bodem kan je kind nog jarenlang in dit bedje slapen. Dit kan je doen in twee standen waardoor je de levensduur kunt verlengen. 

Het is zelfs mogelijk om een bankje te maken van dit meegroeibedje, waar je kind later op kan zitten. Zo haal je een twee-in-één meubel in huis, zodat je met één aankoop klaar bent voor de komende jaren!

Met een donkere berkenhout-afwerking is het bedje ook nog eens stijlvol en past het goed in de meeste babykamers. Ook zorgt deze donkere kleur ervoor dat het bedje niet snel vies wordt.

Ideaal dus voor beginnende ouders! Vind de beste prijs achter de rode knop.

Voordelen Leander Classic Meegroeibed Incl. Juniorkit Walnut

 • Mooi ontwerp
 • Gaat jarenlang mee
 • Verstelbaar in twee standen
 • Maak een bankje van dit bedje om er het maximale uit te halen als je kind groter wordt

Nadelen Leander Classic Meegroeibed Incl. Juniorkit Walnut

 • Ombouwen is aan de lastige kant

2.  Vipack Jumper Meegroeibed

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Als je met één peuterbed echt klaar wil zijn voor de rest van de opvoeding, dan hebben we maar één aanrader die echt bij je past: dit Vipack Jumper Meegroeibed! 

Dit meegroeibed is gemaakt van MDF, een stevige soort hout waarvan je kunt verwachten dat het zo lang meegaat als dat je kind nog in huis woont. Dit meegroeibedje is niet alleen geschikt voor kleine kinderen en peuters - door de uitschuifbare vorm van het bedje kan je het gebruiken totdat je kind volwassen is.

Je kan het Vipack Jumper Meegroeibed namelijk uitschuiven tot wel 200 centimeter. De meeste mensen zijn niet zo lang, dus tenzij je uit een reuzen familie komt heb je naast dit bedje niks anders meer nodig.

Het fijne is dat je de installatie 'modulair' kunt aanpakken - als het overbodig wordt om hekjes langs het bed te hebben kun je deze gewoon weglaten als je het bed langer maakt. Zo heb je met dit Vipack Jumper Meegroeibed altijd een peuterbedje dat bij je kind past!

Voordelen Vipack Jumper Meegroeibed

 • Van peuter tot volwassene in één bedje
 • Modulair te installeren
 • Gaat jaren mee (en dat moet ook wel)

Nadelen Vipack Jumper Meegroeibed

 • Materiaal is vrij hard

3. Sebra Meegroeibed Classic

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil je je kind de ultieme luxe geven tijdens de opvoeding? Dan is het Sebra Meegroeibed Classic de ideale keuze voor jou. Dit meegroeibedje is geschikt voor kinderen van 0 jaar (vanaf de geboorte dus), tot ongeveer zeven jaar oud, afhankelijk van hoe groot je kind is.

Als ledikant is het bedje al een erg stijlvolle keuze. De witte kleur past bij het interieur van vrijwel iedere babykamer, en het berkenhout is tevens makkelijk schoon te maken. Dat doe je gewoon even met een vochtige doek.

Wordt je kind te groot voor een ledikantje? Geen reden om weer opnieuw naar de meubelwinkel te rijden, want door een simpele uitschuiving van het ledikantje bouw je dit Sebra Meegroeibed zo om tot een peuterbed. Zeven jaar aan nachtrust, voor de prijs van één!

Voordelen Sebra Meegroeibed Classic

 • Luxueus Deens design
 • Supermakkelijk uit te schuiven
 • Zeer duurzaam en stevig gemaakt
 • Van 0 tot 7 jaar te gebruiken

Nadelen Sebra Meegroeibed Classic

 • Aan de prijzige kant

4. Trend Plus Lorelli combi ledikant

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Voor je kind wil je het allerbeste. Maar wat is het allerbeste meegroeibed? Natuurlijk moet die lekker liggen, groot genoeg zijn en lang meegaan - maar een ingebouwde schommelfunctie is wel hééél erg luxe!

Toch is dit voor een niet al te hoge prijs beschikbaar in deze Trend Plus Lorelli combi ledikant. We raden de kleur wit / koffie aan omdat dit een neutrale combinatie is die je overal mee kunt combineren. Naast een meegroeibedje krijg je zelfs een enorme hoeveelheid opslagruimte. Handig om kleertjes en luiers in te bewaren.

Ook is het bedje dus in staat om rustig aan te schommelen. We beloven je dat je baby dit ontzettend leuk vindt! Slapeloze nachten komen niet vaak voor doordat het kindje zo heerlijk tot rust komt - en dat is een hoop waard voor veel ouders!

Voordelen Trend Plus Lorelli combi ledikant

 • Ingebouwde schommelfunctie
 • Veel opslagruimte voor bijvoorbeeld kleren
 • Erg stijlvol

Nadelen Trend Plus Lorelli combi ledikant

 • Geen losstaand bedje

5. Trend Plus Lorelli combi ledikant 5 in 1 met schommel funtie

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Het Trend Plus Lorelli combi ledikantje is zo goed, dat we hem ook in een andere kleurencombinatie kunnen aanraden. Deze combinatie is grijs met wit, wat een neutrale look geeft die zowel voor meisjes als jongens gebruikt kan worden. 

Van plan om nog een kind te krijgen? Dan is dit meegroeibedje echt ideaal. je kan hem gebruiken als ledikant, maar later is hij uit te breiden tot junior bedje. Dit alles in een stijlvol ontwerp, dat ook nog veel andere functies erop na houdt.

Zo kan je enorm veel kleding kwijt in alle kastjes en lades die in de Trend Plus Lorelli combi ledikant zitten verwerkt. Ook kun je de hoogte van het bedje makkelijk verstellen, zodat je er makkelijker bij kan. Niet te vergeten de schommel van het bedje, is dit echt een topaankoop!

Voordelen Trend Plus Lorelli combi ledikant 5 in 1 met schommel funtie

 • Met schommelfunctie
 • Veel opslagruimte
 • Stijlvol ontwerp

Nadelen Trend Plus Lorelli combi ledikant 5 in 1 met schommel funtie

 • Geen losstaand bedje

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel meegroeibedden hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten meegroeibedden getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de meegroeibedden op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste meegroeibedden op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>