Beste Middel Tegen Wratten [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Middel Tegen Wratten

Lucovitaal - Wrat Weg - 2 milliliter - Wrattenbehandeling review

Lucovitaal - Wrat Weg

Wratten kunnen heel vervelend zijn. De Lucovitaal - Wrat Weg - 2 milliliter - Wrattenbehandeling zorgt voor een zeer goede behandeling. Het monochloorazijnzuur zorgt ervoor dat de wratten afbreken op de handen en voeten. Je hoeft het maar 1 keer aan te stippen en het is ook pijnloos. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en het is makkelijk aan te brengen.

Wat is het beste middel tegen wratten? Het is vervelend om wratten te hebben. Ze zien er lelijk en je kan er soms veel last van hebben. Het is ook lastig om ze weg te halen.

Liever wil je daarvoor niet naar de huisarts gaan. Gelukkig zijn er genoeg middelen die ervoor kunnen zorgen om wratten weg te halen. Deze producten zorgen er allemaal voor dat wratten kunnen verdwijnen. 

Wij hebben veel producten getest en uiteindelijk hebben we daar een Top-5 van gemaakt. Deze producten staan in dit artikel omschreven met een review. De review wordt aangevuld met voor- en nadelen. Ze hebben ook allemaal hun eigen categorie waardoor je de juiste keuze kan maken. 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

12

Uur onderzoek gedaan

31

 Ervaringen gecheckt

5

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Middelen Tegen Wratten

Lucovitaal - Wrat Weg - 2 milliliter - Wrattenbehandeling review

Beste Koop Middel Tegen Wratten
1. Lucovitaal - Wrat Weg

Wratx - Wrattenbehandeling (voorheen WratX)

Beste Middel Tegen Wratten Kind
2. Wratx - Wrattenbehandeling

Excilor Wrat 2-in-1 - Wrattenbehandeling - 1 stuks

Beste Middel Tegen Voetwratten
3. Excilor Wrat 2-in-1 - Wrattenbehandeling

New York Biology - Steelwratjes Verwijderaar - Steelwratten verijden snel en zonder pijn

Beste Middel Tegen Steelwratjes
4. New York Biology - Steelwratjes Verwijderaar

Dr. Fix Waterwratjes stick - 15 ml - Wrattenstick

Beste Handige Middel Tegen Wratten
5. Dr. Fix Waterwratjes Stick

Top 10 Beste Middelen Tegen Wratten

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar het meest populaire middelen tegen wratten, bij één van de grootste webshops in Nederland. Deze producten doen zeker niet onder van de producten in de middelen tegen wratten test.


Waar moet je op letten bij het kopen van middelen tegen wratten?

Het liefst wil je dat de wratten gelijk weggaan. Daarom is het van belang om een goed middel tegen wratten te vinden. Maar waar moet je dan op letten bij zo'n aankoop? Of wat is het beste middel tegen wratten volgens de consumentenbond?

Om je te helpen hebben wij de belangrijkste criteria voor een aankoop hieronder omschreven. Deze punten moet je zeker meenemen als je van je wratten wil afkomen. Het zorgt ervoor dat je de juiste aankoop doet. 

Kind of volwassen?

Allereerst is het goed om te kijken naar de gebruiksaanwijzing van het product. Hierin staat aangegeven of het voor kinderen geschikt is. Veel middelen tegen wratten zijn namelijk alleen voor volwassenen.

Daarom moet je soms speciaal zoeken naar een middel dat geschikt is voor kinderen. Er worden namelijk soms stoffen gebruik die best schadelijk kunnen zijn.

Verpakking

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de verpakking van het middel. Sommige middelen zijn verpakt in zalfjes terwijl andere een soort stick hebben.

Het is daarom ook handig om na te gaan wat je het liefst wil. Een stick kan namelijk voor sommige mensen pijn doen. Een zalf kan je er makkelijk opsmeren maar het kan ook weer makkelijk ervan af gaan. Lees je dus goed in!

Soort wrat

Er zijn verschillende soorten wratten. Zo kan je wratten op je handen hebben maar het kan ook op je voeten zitten. Je hebt ook nog steelwratjes. Het kan zo zijn dat middelen maar voor 1 lichaamsgedeelte bestemd is.

Daarom is het zeker belangrijk dat je dat goed doorneemt. Als je het verkeerd doet is de kans groot dat het niet werkt (of dat het zelfs schadelijk is.

Prijs

Het laatste punt is de prijs. Middelen tegen wratten zijn vaak niet goedkoop. Er zitten veel ingrediënten in die middelen en daardoor kan de prijs goed oplopen.

Het is daarom goed om een budget voor jezelf te stellen. Zo kan je jezelf niet teleurstellen. Er zijn ook hele goede middelen tegen wratten voor een lage prijs. Als je goed onderzoek doet vindt je altijd de juiste.


Wat is het beste middel tegen wratten van 2024? 

Nu je precies weet waar je op moet letten is het tijd voor de beste wratten verwijderaars van 2024. Want welk middel tegen wratten is het beste? En welk middel tegen wratten past het beste bij mij? Hieronder hebben wij de beste opties van 2024 op een rijtje gezet. 

Hierbij hebben wij elke middel voorzien van een korte product omschrijving en hebben wij de voor- en nadelen van alle opties op een rijtje gezet. Zo kom jij er gemakkelijker achter welke middelen jij het beste vindt. 

1. Lucovitaal - Wrat Weg

Lucovitaal - Wrat Weg - 2 milliliter - Wrattenbehandeling review

9.3

Eindbeoordeling

Werking

9.5

Gebruiksgemak

9.1

Prijs / kwaliteit

9.3

We hebben het net al kort hierover gehad maar de Lucovitaal - Wrat Weg is het beste middel tegen wratten 2024! Dit is de beste koop die je weinig hoeft te gebruiken.

De Lucovitaal - Wrat Weg kan gebruikt worden voor wratten op de handen en voeten. De stof zorgt ervoor dat de wratten afbreken.

Dit gebeurt dan per laag van de wrat. Je hoeft dit product maar 1 keer te gebruiken. De wrat zal daarna eraf vallen. Het gebruik van dit middel is pijnloos. 

Het is voor meerdere wrat soorten te gebruiken. Zo is het ook geschikt om grote wratten aan te pakken. Daarnaast helpt het ook bij wratten die bloeden en pijn doen. Werkt het niet? Dan kan je het per week 1 keer herhalen. Uiteindelijk zal de wrat er toch afvallen.

Voordelen Lucovitaal - Wrat Weg

 • Voor handen en voeten
 • Wrat hoeft maar 1 keer aangestipt te worden
 • Pijnloos

Nadelen Lucovitaal - Wrat Weg

 • Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar

2. Wratx - Wrattenbehandeling

Wratx - Wrattenbehandeling (voorheen WratX)

9.3

Eindbeoordeling

Werking

9.3

Gebruiksgemak

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als je kind wratten heeft raden we de Wratx - Wrattenbehandeling aan. Het kan ook door volwassenen gebruikt worden en het haalt de wratten weg.

Bij de Wrattenbehandeling van Wratx is er bij 92 procent van de mensen een resultaat goed zichtbaar. De behandeling moet ongeveer 5 tot 15 keer gedaan worden.

Dit verschilt per persoon aangezien wratten soms langer kunnen blijven hangen. Er zit dan ook een duidelijke gebruiksaanwijzing bij die je helpt met het proces.

Verder kan het ook nog voor volwassenen gebruikt worden. Het is makkelijk te gebruiken en het gebruik is pijnloos. Maar het is wel belangrijk om het te blijven te herhalen en het op de goede manier te doen. Al met al is het dus een goed middel om een gebruiksvriendelijke behandeling te volgen.

Voordelen Wratx - Wrattenbehandeling

 • Makkelijk in gebruik
 • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Nadelen Wratx - Wrattenbehandeling

 • Slechts 1 potje in de verpakking

3. Excilor Wrat 2-in-1 - Wrattenbehandeling

Excilor Wrat 2-in-1 - Wrattenbehandeling - 1 stuks

8.5

Eindbeoordeling

Werking

8.2

Gebruiksgemak

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb jij voetwratten? Ga dan voor de Excilor Wrat 2-in-1 - Wrattenbehandeling! Het zorgt ervoor dat de wratten van binnen en buiten bevriezen.

De Excilor Wrat 2-in-1 - Wrattenbehandeling beschikt over een zeer effectieve behandeling tegen wratten. Het zorgt ervoor dat de wrat bevriest.

De binnen en buitenkant worden goed aangepakt. Uiteindelijk zal er onder de wrat weer gezonde huid verschijnen. De wrat valt er dan automatisch af.

Na 5 dagen is er al resultaat zichtbaar. Het kan pijn doen aangezien het wrat bevriest. Dit is best koud maar het is wel één van de beste behandelingen die je kan hebben.

Dit product kan gebruikt worden voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarbij is het ook nog simpel te gebruiken om meerdere wrat soorten.

Voordelen Excilor Wrat 2-in-1 - Wrattenbehandeling

 • 2-in-1 werking
 • Na 5 dagen al zichtbaar resultaat

Nadelen Excilor Wrat 2-in-1 - Wrattenbehandeling

 • Minder geschikt voor gevoelige mensen

4. New York Biology - Steelwratjes Verwijderaar

New York Biology - Steelwratjes Verwijderaar - Steelwratten verijden snel en zonder pijn

8.4

Eindbeoordeling

Werking

8.6

Gebruiksgemak

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de vierde plek hebben we de New York Biology - Steelwratjes Verwijderaar. Dit is het beste middel tegen steelwratjes. Het is dan ook heel simpel om te gebruiken.

Meer dan 50% van de mensen krijgt wel is te maken met steelwratjes. De New York Biology - Steelwratjes Verwijderaar zorgt er dan ook voor dat ze worden weggehaald.

Dit kan op meerdere plekken op het lichaam. Denk aan de hals, nek of oksel etc. In de thuiskit wordt duidelijk uitgelegd hoe je te werk moet gaan.

De wratten worden dan zeer effectief weggehaald. Deze wratten komen ook niet meer terug. Ongeveer binnen 7 dagen zie je direct resultaat. Verder is het nog redelijk eenvoudig te gebruiken. Het is ook zeer veilig en als je het niet weet kan je altijd andere om hulp vragen.

Voordelen New York Biology - Steelwratjes Verwijderaar

 • Pijnloos en veilige behandeling
 • Resultaat zichtbaar in 5 dagen

Nadelen New York Biology - Steelwratjes Verwijderaar

 • Niet geschikt om normale wratten weg te halen

5. Dr. Fix Waterwratjes Stick

Dr. Fix Waterwratjes stick - 15 ml - Wrattenstick

8.2

Eindbeoordeling

Werking

8.2

Gebruiksgemak

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

De laatste plek in de middel tegen wratten test is voor de Dr. Fix Waterwratjes Stick! Deze beschikt over een handige stick waardoor je de wratten goed kan behandelen.

Met deze stick kan je precies de wratten aanstippen. Dit moet je tussen de 2 en 4 keer per dag doen.  Daarna moet je de wratten afplakken met een pleister. Het resultaat is redelijk zichtbaar en het kan een branderig gevoel geven. Het kan een beetje pijn doen maar dan ben je wel goed op weg.

Verder kan je de Dr. Fix Waterwratjes Stick heel makkelijk meenemen. Zo heeft het een kleine verpakking en kan je het goed meenemen in je jas of tas.

Het heeft ook een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De meeste middelen tegen wratten zijn prijzig maar dit middel is dat zeker niet.

Voordelen Dr. Fix Waterwratjes Stick

 • Voordelige prijs
 • Kan precies op de wratten gebruikt worden

Nadelen Dr. Fix Waterwratjes Stick

 • Je moet het vaker dan 1 keer gebruiken.

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel middelen tegen wratten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten middelen tegen wratten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier.

Waar hebben jullie de middelen tegen wratten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste middelen tegen wratten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>