Beste Mobiele Pinautomaat van 2024

Laatste Update: juli 2024

Wat is de beste mobiele pinautomaat?

myPOS Pro review

myPOS Pro

Uit onze test is gebleken dat de myPOS Pro mobiele pinapparaat de beste mobiele pinautomaat in 2024 is. Maar waarom?

De makkelijkste manier om contactloze betalingen te accepteren is met het myPOS Pro mobiele pinapparaat. Dit handige apparaat is geschikt voor ondernemers en horecaondernemers. Het accepteert betalingen zonder zorgen dankzij de gratis ingebouwde EU-simkaart met databundel en biedt handige apps voor dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Betalingen afhandelen is voor de eigenaren van kroegen, cafés maar ook kleine winkels vaak een lastige uitdaging. Hoe maak je het klanten nou zo makkelijk en prettig mogelijk om een betaling te voldoen? Daar zijn tegenwoordig tientallen producten voor op de markt te vinden: mobiele pinautomaten!

Met een goed mobiel pinautomaat kun je je klanten contactloos laten betalen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een internetverbinding en bijvoorbeeld een telefoon of tablet met bluetooth. Sommige mobiele pinautomaten zijn zelfs geschikt om een bankpas zonder contactloze betaling te gebruiken.

De beste mobiele pinautomaten vind je op Mutsy. We hebben de beste koop mobiele pinautomaat producten getest en geluisterd naar feedback van gebruikers. Ondernemers zijn helemaal gelukkig met deze slimme apparaten - lees verder om erachter te komen waarom!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste mobiele pinautomaten uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Mobiele Pinautomaten

myPOS Pro review
Beste Koop mobiele pinautomaat

1. myPOS Pro

myPOS Go2 review
Beste contactloze mobiele pinautomaat

2. myPOS Go2

SumUp 3G+ betaalpakket review
Beste mobiele pinautomaat met 3G

3. SumUp 3G+ betaalpakket

SumUp Air Contactloos Pinapparaat Trio Pack review
Beste goedkope mobiele pinautomaat

4. SumUp Air Contactloos Pinapparaat Trio Pack

SumUp 3G + Wifi Card Reader met Printer review
Beste hybride mobiele pinautomaat

5. SumUp 3G + Wifi Card Reader met Printer

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste mobiele pinautomaat is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs-kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

10+ mobiele pinautomaten vergeleken

43+ ervaringen gecheckt

11+ uur onderzoek


Welke mobiele pinautomaat is het beste?

Wat is het beste mobiele pinautomaat van dit moment? In onze mobiele pinautomaat vergelijking gingen we op zoek naar het antwoord. Er zijn zoveel verschillende mobiele pinautomaten dat we de top 5 beste mobiele pinautomaten op een rijtje hebben gezet, zodat je zelf kunt kiezen welke het beste bij jouw bedrijf past!

1. myPOS Pro

myPOS Pro review
 • Geen abonnementskosten
 • Contactloos betalen met pas EN telefoon
 • Accepteert alle betaal- én creditcards
 • Aankoopbedrag is iets hoger dan sommige concurrenten

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wat is de makkelijkste manier om je klanten contactloos te laten betalen? Dat is de myPOS Pro. Deze heeft behoorlijk wat voordelen. Denk hierbij aan geen abonnementskosten, een heldere touchscreen van 5 inch en de mogelijkheid om apps erop te installeren voor bijvoorbeeld het beheren van je voorraad. Hiermee heb je al je ondernemers tools in handbereik.

Zoals je mag verwachten van het beste mobiele pinapparaat heeft deze de mogelijkheid om zowel papieren als digitale bonnen uit te geven.

Het werkt supermakkelijk - de terminal maakt AUTOMATISCH verbinding met het sterkste netwerk in de buurt, of dit nou T-mobile, KPN of Vodafone is. Op de automaat vul je het bedrag in wat de klant dient te betalen. Zodra hij of zij zijn pas (of telefoon) ervoor houdt, gaat de rest vanzelf!

De transactiekosten zijn vergelijkbaar met andere spelers in de markt. Toch is dit model een voorloper t.o.v. de concurrentie. Dit pinapparaat is namelijk valbestendig, waterbestendig en stofbestendig is! Ideaal dus voor restaurants of andere plekken waar het gevaar bestaat dat er een glas drinken over het pinapparaat heen valt.

Bonus: de terminals van myPOS werken in heel Europa en je kunt dan ook verschillende Europese valuta ontvangen zonder dat je hier een meerprijs voor betaalt.

2. myPOS Go2

myPOS Go2 review
 • Gratis ingebouwde simkaart met 4G
 • Geen contract of maandelijkse kosten
 • Werkt overal, ook onderweg
 • Geen fysieke bonnetjes

Score

8.7

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Is het eerste product je net iets te duur en het tweede product te minimaal als het aankomt op functionaliteiten? Dan is er de gouden tussenweg, namelijk het myPOS Go2 contactloze pinapparaat! Met deze kleine 'alleskunner' kun je beide soorten betalingen accepteren; zowel met een pinpas als contactloos.

Je kan de myPOS Go2 gebruiken zonder wifi, aangezien deze werkt met een ingebouwde EU-simkaart met databundel. Het voordeel hiervan is dat je deze overal kunt gebruiken, zelfs onderweg of op festivals!

Het enige wat mist is een printer, maar voor bedrijven met jongere generaties klanten zul je dit niet gauw nodig hebben. Je kunt de bon overigens wel digitaal versturen via sms of mail. Buiten deze voordelen is het grootste voordeel de prijs. Je gaat namelijk geen beter mobiel pinapparaat vinden met lagere transactiekosten voor deze prijs.

3. SumUp 3G+ betaalpakket

SumUp 3G+ betaalpakket review
 • Draadloze, gratis 3G-verbinding
 • Printer inbegrepen
 • Werkt altijd en overal op zichzelf
 • Betaal een percentage van je transacties 

Score

8.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Zoek je een iets meer geavanceerde pinautomaat waar je ook niet-contactloze betalingen mee kunt doen? En wil je de klanten meteen kunnen voorzien van het bonnetje als ze hebben betaald? Met het SumUp 3G+ betaalpakket kan dat allemaal!

De SumUp 3G+ betaalpakket is een professioneel product waar je echt op kunt rekenen. Je kan namelijk verbinding met het internet maken zonder dat je daar een wifi netwerk voor nodig hebt. Je hebt zelfs geen simkaart nodig voor deze verbinding; de SumUp 3G+ betaalpakket wordt geleverd met een GRATIS 3G-internetverbinding die overal in Nederland werkt!

De printer maakt het mogelijk om je klanten gelijk het bonnetje te geven van wat ze hebben besteld. Dat scheelt heen en weer lopen naar de kassa en maakt de klant ook een stuk blijer. Zeker omdat je zelfs met betaalpassen die geen contactloze betalingen ondersteunen, kunt betalen met het SumUp 3G+ betaalpakket!

4. SumUp Air Contactloos Pinapparaat Trio Pack

SumUp Air Contactloos Pinapparaat Trio Pack review
 • Makkelijk en snel in gebruik te nemen
 • Google en Apple Pay ondersteund
 • Zeer scherp geprijsd
 • Altijd een werkende internetverbinding nodig

Score

8.3

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Vind je het artikel op nummer 1 een goede optie, maar heb je er meerdere nodig? Voor een groot terras met meerdere medewerkers kan het onhandig zijn om maar één mobiel pinapparaat in gebruik te hebben. 

Daarom heeft SumUp ook een trio pack van hun SumUp Air Contactloos Pinapparaat uitgebracht. Dit trio pack bevat natuurlijk 3 draadloze pinautomaten die makkelijk te gebruiken zijn door iedere medewerker. Ze hoeven alleen de prijs in te vullen op hun telefoon of tablet, en klaar is Kees!

Je betaalt per transactie in Nederland 1.9 procent en in België 2,75 procent. Het apparaat is makkelijk in te stellen via Bluetooth en je hebt absoluut geen papierwerk of lastige registratieformulieren nodig om aan de slag te gaan - in een paar minuten heb je 3 mobiele pinautomaten ready om te gebruiken.

5. SumUp 3G + Wifi Card Reader met Printer

SumUp 3G + Wifi Card Reader met Printer review
 • Geen smartphone nodig
 • Zowel met als zonder printer te gebruiken
 • Onbeperkt gratis 3G
 • Per transactie 1,90% van de kosten betalen

Score

8.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wil je graag een draadloze pinautomaat waarmee je gelijk het bonnetje uit kan printen? Maar wil je soms ook het apparaat kunnen gebruiken zonder die printer mee te nemen? De SumUp 3G + Wifi Card Reader met Printer is een hybride apparaat die dit beiden kan!

Heb je een bon nodig? Dan neem je even de printer mee. Als dit niet nodig is, kun je het lichte apparaatje in je zak steken zonder de printfunctie. Dan kun je nog steeds contactloos óf met een pinpas en code je klanten laten betalen.

Je hebt geen wifi nodig dankzij de gratis ingebouwde simkaart, dus je accepteert altijd en overal betalingen van alle soorten klanten. Een smartphone is hierbij niet nodig.


Top 10 Mobiele Pinautomaten

Waar kun je het beste een mobiele pinautomaat kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste mobiele pinautomaat van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte mobiele pinautomaten bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 mobiele pinautomaten!


Mobiele pinautomaat kopen: hier moet je op letten

Zoek je nog een mobiele pinautomaat voor je café, restaurant of andere soort zaak? Als ondernemer wil je geen risico lopen, dat begrijpen we zeer goed. Daarom wil je niets anders dan de beste mobiele pinautomaat 2024. Wat is het beste mobiele pinautomaat dan? 

In onze mobiele pinautomaat test hebben we vooral gelet op de onderstaande specificaties, en deze zijn belangrijk om op te letten. Welke mobiele pinautomaat is het beste? Dat lees je verderop in dit artikel!

Verbinding

Verbind je je pinautomaat met WiFi of 3G / 4G? Als je een groot terras hebt buiten waar geen WiFi is, is een pinautomaat met 3G handiger om te gebruiken. Let ook op de prijs voor deze mobiele verbinding!

Percentage

Sommige mobiele pinautomaten vragen een percentage van elk bedrag dat je er mee betaalt. Dit kan natuurlijk grote kosten met zich mee brengen. Let goed op hoe hoog dit percentage is als je een pinautomaat bestelt.

Contactloos

De beste mobiele pinautomaten kunnen zowel contactloos als met kaart betalingen accepteren. Zo kunnen klanten zelf kiezen hoe ze betalen - wel zo fijn!

Printer

Wil je je klanten gelijk het bonnetje meegeven? Dan koop je een mobiele pinautomaat met een bonprinter. In onze top vijf vind je ook modellen welke standaard een bonnetje uitprinten wanneer er gepind wordt. 


Wat is de beste mobiele pinautomaat volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft zelf geen uitgebreide mobiele pinautomaat test uitgevoerd. De test die wij hebben uitgevoerd is daarom gebaseerd op een enorm aantal geanalyseerde reviews van andere consumenten. Je kunt onze top vijf dus helaas niet vergelijken met de top vijf van de consumentenbond.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste mobiele pinautomaat op de markt?

De beste mobiele pinautomaat kan variëren afhankelijk van je behoeften, maar enkele populaire opties zijn iZettle, SumUp, Square, myPOS en PayPal Here. Het hangt af van functies zoals kosten, betrouwbaarheid en beschikbare services.

Wat zijn de kosten verbonden aan de beste mobiele pinautomaten?

De kosten voor mobiele pinautomaten verschillen per aanbieder. Over het algemeen zijn er transactiekosten en mogelijk kosten voor het apparaat zelf. Het is belangrijk om de tariefstructuren van verschillende aanbieders te vergelijken om de beste deal te vinden.

Welke mobiele pinautomaat is het meest geschikt voor kleine ondernemingen?

Voor kleine ondernemingen zijn iZettle en SumUp vaak populaire keuzes vanwege hun eenvoudige setup en lage kosten. Ze bieden basisfunctionaliteiten voor kleine bedrijven zonder hoge maandelijkse kosten.

Bieden mobiele pinautomaten draadloze connectiviteit?

Ja, de meeste mobiele pinautomaten bieden draadloze connectiviteit, meestal via Bluetooth of mobiele data, zodat je betalingen overal kunt accepteren, zelfs zonder WiFi-verbinding.

Zijn er contracten of abonnementen nodig voor het gebruik van mobiele pinautomaten?

Sommige aanbieders vereisen contracten of abonnementen, terwijl andere geen langdurige verplichtingen hebben. Het is belangrijk om de voorwaarden van elke aanbieder te controleren en te kiezen wat het beste past bij jouw bedrijfsbehoeften en flexibiliteit.

mei 28, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>