Beste muizenverjager van 2024

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste muizenverjager 2024

Pest Repeller Muizenverjager

Pest Repeller Muizenverjager

Met de Pest Repeller Muizenverjager haal jij de beste muizenverjager van 2024 in huis! Met deze verjager zijn de tijdelijke "huisgenoten" van korte duur.  Dit is een diervriendelijke manier om muizen te verjagen uit je huis, er wordt namelijk geen gif of chemicaliën gebruikt. Verder is dit product ook geschikt voor buiten en kun je hem ook gebruiken voor het verjagen van spinnen, vliegen en kakkerlakken. 

Heb je last van muizen in huis? Dan is het meestal lastig om van de beesten van te komen. Daar is een oplossing voor! Om van je muizen probleem af te komen wordt in dit artikel de beste muizenverjager gezocht. 

Er zijn verschillende manieren om van ongedierte af te komen. Dit kan op een dier vreedzame manier gaan, maar ook niet dier vriendelijk. Gif is niet alleen een gruwelijke manier om dood te gaan voor een muis, het is ook nog eens slecht voor mens en milieu. Om toch van je muizen probleem af te komen zijn er muizenverjagers. 

Maar wat is nu de beste muizenverjager voor jouw situatie? Het antwoord wordt gegeven in dit artikel!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de top 5 uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Muizenverjager

BP Pest Repeller

Beste koop muizenverjager
1.  Pest Repeller Muizenverjager

Vulpes verjager

Beste dure muizenverjager
2.Vulpes Verjager® Muizenverjager PRO

I4goods verjager

Beste muizenverjager in grote hoeveelheden
3. 4-Pack i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager 

Vulpes mollenverjager

Beste muizenverjager voor de tuin
4. Vulpes Verjager® Mollenverjager

Budget muizenverjager

Beste budget muizenverjager 
5. Forgoods Ultrasone Muizenverjager

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste muizenverjager zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs-kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

23+ Muizenverjagers  vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

24+ uur onderzoek


Welke Muizenverjager is het beste? 

We gaan nu naar het belangrijkste gedeelte van dit artikel. Wat iedereen wil weten die op dit artikel heeft geklikt Want wat is de beste muizenverdelger van 2024? 

Wij van Top X hebben voor deze vraag een aantal muizenjagers op een rijtje gezet.

Hierbij hebben we uiteraard rekening gehouden met enkele zaken zoals: Is het probleem binnen of buiten? Hoe groot is de kamer etc. Wij hebben hieronder alles op een rijtje gezet waar we gekeken hebben tijdens de beoordeling.

 • Is de muizenverjager voor binnen of buiten?
 • Welke dieren worden ermee verjaagd?
 • Wat is het bereik?
 • Hoeveel muizenverjager worden er geleverd?
 • Hoeveel kost de muizenverjager?

Met deze lijst aan belangrijke punten kunnen wij een top 5 maken. Voor elke situatie hebben wij de perfecte muizenverjager. Wil je van je muizen probleem af lees dan snel verder!

1. Pest Repeller Muizenverjager

Pest Repeller Muizenverjager
 • De Pest Repeller is milieuvriendelijk 
 • Het heeft een bereik van 120 vierkante meter reikwijdte
 • Is binnen en buiten te installeren
 • Er worden 2 muizenverjagers geleverd
 • De ultrasone geluidsgolven kunnen niet door muren heen

Score

9.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De beste koop muizenverjagers van 2024 is volgens de muizenverjagers test van Mutsy geworden: de Pest Repeller Muizenverjager!

Met de Pest Repeller Muizenverjager heb je een muizenverjager die met een bereik van 120 vierkante meter reikwijdte binnen en buiten kan. Je kunt hierdoor zeker zijn dat je tijdelijke "huisdieren" snel zullen verhuizen.

Naast dat de Muizenverjager muizen verjaagd kan het ook andere dieren zoals: ratten, marters, vliegen etc. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn voor deze beesten als toekomstige bewoners. 

De muizenverjagers worden geleverd in een 2 pack. Dit is geen overbodige luxe want muizen kunnen in verschillende kamers zitten. Je weet nooit precies waar de beesten zitten. Door deze 2 muizenverjagers kan je een bepaald gedeelte uitsluiten. 

Een nadeel is dat het geluid niet door muren heen gaat. Hierdoor heb je als je last hebt van muizen in meerdere kamers er meerdere muizenverjagers nodig zijn.

2. Vulpes Verjager® Muizenverjager PRO

Vulpes Verjager® Muizenverjager PRO
 • 360 graden detectie 
 • Er zijn 4 verschillende standen om dieren te verjagen
 • Geluid niet te horen voor mensen en huisdieren
 • De muizenverjager wordt opgeladen met een usb kabel
 • De Vulpes Verjager® Muizenverjager PRO is aan de prijzige kant

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Met de Vulpes Verjager® Muizenverjager PRO haal je een muizenverjager in huis die een 360 graden detectie heeft voor muizen. 

Dit product is ideaal voor jouw als je geen idee hebt waar de muizen zich bevinden en je wilt niet de hele kamer voor met muizenverjargers zetten.

Er zijn 4 verschillende standen op de muizenverjager. Met deze standen kan je verschillende dieren verjagen. De sterkste verstand verjaagt elk ongewenst dier in huis. Het ultrasone geluid van andere muizenverjagers kan bij sommige huisdieren pijnlijk zijn voor de oren.

Hierdoor kan je het niet een muizenverjager gebruiken omdat je huisdier dat niet prettig vindt. Met dit apparaat is dat niet het geval. Mens en huisdier kunnen het geluid niet horen.

De Vulpes Verjager® Muizenverjager PRO is aan de prijzige kant. Maar je kan weer kosten besparen, doordat hij wordt opgeladen via een usb kabel. Hier bespaar je op batterijen en het is ook nog eens beter voor het milieu.

3. 4-Pack i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager

4-Pack i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager
 • Bij constant gebruik kan ongedierte tussen de 3 en 4 weken weg zijn
 • Er zijn geen extra instalaties nodig
 • Extra lange stekker voor buiten gebruik
 • Er worden 4 muizenverjagers geleverd
 • De muizenverjager moet in een stopcontact

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Last van muizen door je hele huis? Dat is zeer vervelend, maar met de i4Goods Ultrasone Ongedierte Verjager is dit probleem binnen de kortste keren verleden tijd.

De muizenverjager wordt in een 4 pack geleverd waardoor jij in je hele huis een irritant geluid hebt voor de ongewenste huisgenoot. De muizenverjager is makkelijk te installeren door middel van een stekker in het stopcontact. Hierdoor kan het proces van constant gebruik meteen in gaan.

Bij de meeste gevalleen zijn de muizen binnen 3 of 4 weken verdwenen. Het nadeel van dat het in een stopcontact is dat in de hoek of kamer een stopcontact moet zijn. Hierdoor kun je niet precies een muizenverjager op de juiste plek zetten. Hiervoor hebben ze wel een oplossing voor gevonden door middel van een lange stekker die 200 cm is.

4. Vulpes Verjager® 

Vulpes Verjager® Mollenverjager
 • Hij kan in de tuin staan met elk weer type
 • Heeft geen batterijen nodig want de muizenverjager werkt op zonne-energie
 • Wordt geleverd in een 4 pack
 • Een e-book om zo snel mogelijk van het ongedierte af te komen
 • De muizenverjager is alleen beschikbaar voor in de tuin

Score

8.9

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij iemand die graag rustig in de tuin wilt zitten als het mooi weer is? Je wilt dan niet gestoord worden door een muis die opzoek is naar een snack in je tuin.

De Vulpes Verjager® Mollenverjager is gemaakt voor ongedierte uit je tuin te houden. Hierdoor kan jij rustig een middagdutje te doen in de tuin zonder bang te zijn dat er een viervoeter aan je zit.

Omdat de muizenverjager in de tuin staat moet hij tegen verschillende weertypes kunnen. Hij is daardoor ook waterdicht. Hierdoor hoef jij niet door de regen de muizenverjagers naar binnen te doen. De Vulpes Verjager is ook nog eens heel duurzaam.

De accu wordt opgeladen door middel van zonne-energie. Dit is niet alleen heel duurzaam, het bespaart ook nog eens energie kosten. Wat tegenwoordig aardig duur is. Het kan daarom geen kwaad dat de muizenverjager wat geld bespaart. Iedereen heeft natuurlijk een andere tuin.

 De ene is groter dan de andere. Maar een eigenschap hebben alle tuinen en dat is dat het buiten in de vrije lucht is. Hierdoor kan een muis overal zijn. Om toch je tuin muis vrij te maken wordt de muizen verjager in een 4 pack geleverd. Je hele tuin kan hierdoor bereikt worden. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van het ongedierte af. Bij de aanschaf van dit product krijg je een e-book die tips en tricks geeft om zo snel mogelijk van het probleem af te zijn.

Ook interessant: het beste hondenzwembad.

5. Forgoods Ultrasone Muizenverjager

Forgoods Ultrasone Muizenverjager
 • Ultrasone geluidsgolven tot 85 Khz
 • Kan constant aanstaan
 • Heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Bereik tussen de 80 en 140 vierkante meter
 • De muizenverjager geeft constant licht als hij aanstaat

Score

8.8

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De beste budget muizenverjager van 2024 is de Forgoods Ultrasone Muizenverjager. Als je nog niet helemaal zeker bent of muizenverjagers werken en je wilt het goedkoop uittesten is dit je beste optie.

De muizenverjager heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor ben jij van het muizenprobleem af en de muis kan ergens anders leven. De geluiden die de muizenverjager produceert zijn niet te horen door mensen. Het geluid gaat tot 85 Khz.

Dit is een lage toon die heel irritant is voor muizen en ander ongedierte. Hierdoor willen ze verhuizen en komen toekomstige bewoners ook niet kijken. De muizenverjager heeft een bereik van 80 tot 140 vierkante meter. Je hele kamer kan hierdoor bereikt worden. Er wordt echter wel aangeraden om meerdere muizenverjagers in een kamer te zetten als er meer dan 1 muis is.

Het product is makkelijk te installeren door middel van een stekker in het stopcontact. Hierdoor kan de muizenverjager het hele jaar aanstaan. Je weet daarom bijna zeker dat het ongedierte vertrekt en nooit meer terugkomt.

Wat toch wel een fijn gevoel is. Het enige probleem is dat de muizenverjager een licht heeft die aanblijft zolang het apparaat in het stopcontact zit. Voor de lastige slaper die absoluut geen licht wilt hebben in zijn kamer is dit een probleem.


Top 10 muizenverjager

Waar kun je het beste een muizenverjager kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste muizenverjager van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht muizenverjagers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 muizenverjagers!


Muizenverjager kopen: hier moet je op letten?

Je wilt eigenlijk maar een ding van een muizenverjager: dat is dat er geen muizen in je huis of tuin rondlopen. Maar je moet ook naar eigenschappen/kenmerken van een muizenverjager. Deze kunnen net het verschil maken dat je probleem verholpen wordt.

Maar waar moet je op letten bij het kopen van muizenverjagers? Om dit een beetje duidelijk en makkelijk te maken voor jou hebben wij een lijst met criteria opgesteld met daarin een uitleg waarom het belangrijk is. 

Lees hieronder wat wij belangrijk vinden bij muizenverjagers!

Bereik

Je weet meestal niet precies waar de muizen zich bevinden in huis of tuin. Het is daarom belangrijk dat je muizenverjager een groot bereik hebben. Hierdoor krijgt een groot gebied het geluid te horen en daardoor ook de muizen. 

Het meeste geluid gaat niet door muren heen. Hierdoor heb je meerdere muizenverjagers nodig als je denkt dat ze in meerdere kamers zitten. Kortom, bereik is belangrijk als je niet precies weer waar ze zitten. In dit geval kun je ook gebruik maken van muizenvallen in verschillende kamers.

Gebruik

Een muizenverjager klinkt heel eenvoudig. Je zet er een neer waar de muizen zitten en dan gaan ze weg. Dat is echter niet het geval. Geluid kan niet door bepaalde objecten heen zoals een bank. Daarom is het belangrijk dat je hem in een open ruimte zet zodat alle geluiden door de hele kamer gaan.

Sommige muizenverjagers kunnen niet gebruikt worden als je bepaalde huisdieren hebt die deze hoge geluiden ook kunnen horen. Het is daarom belangrijk om een muizenverjager te hebben die huisdier vriendelijk is als je een huisdier hebt.

Duurzaam

Duurzaamheid is tegenwoordig heel belangrijk voor milieu. Een muizenverjager heeft stroom nodig om muizen te kunnen verjagen. Ze kunnen aan stroom komen door middel van een accu of batterijen. Batterijen zijn meestal duurder en slechter voor het milieu.

Wil jij geld besparen en het milieu helpen kijk dan goed hoe de muizenverjager aan stroom komt. 

Dieren

Dit is misschien een raar kenmerk om naar te kijken, maar dit is zeker iets waar naar gekeken moet worden. Sommige muizenverjagers kunnen meerdere dieren verjagen. Dit scheelt niet alleen extra geld om een aparte verjager te kopen het houdt ook eventuele nieuwe "huisdieren' uit huis.

Heb je vaker last van verschillende dieren in huis of tuin is het daarom slim om te kijken of de muizenverjager ook andere dieren wegjaagt. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een verjager zoals een kattenverjager.


Wat is de beste muizenverjager volgens de consumentenbond?

Maar wat is dan de beste muizenverjager volgens de consumentenbond? Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen, en helaas kunnen wij hier geen antwoord op geven.

De consumentenbond heeft hiervoor namelijk nog geen test uitgevoerd. Gelukkig kunnen wij van AnalyseNederland dat wel doen. Volgens onze test is de beste muizenverjager de Pest Repeller Muizenverjager, scroll naar boven om een review te lezen.


Veelgestelde vragen

Waarom is deze muizenverjager test betrouwbaar?

Om te bepalen welke muizenverjager het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende muizenverjager op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de allerbeste producten zijn terug te vinden in dit artikel. 

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met complexe algoritmes. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs-kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst.  Alleen de allerbeste producten of diensten worden vervolgens verwerkt in onze artikelen.

Wat is de beste muizenverjager van dit moment?

De Pest Repeller Muizenverjager is momenteel de beste muizenverjager. In onze analyse scoorde geen enkele muizenverjager zo goed als dit model. 

mei 28, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>