Beste Nachtbril [Test 2024]

Laatste Update: juli 2024

Best Geteste Nachtbril

Nachtbril Auto Autobril - Bril Tegen Felle Koplampen - Unisex - Zwart

Met de Mancor Nachtbril rijd jij voortaan altijd veilig in het donker. Deze speciale autobril voorkomt dat je door felle lichten wordt verblind op de weg. De glazen dempen het licht van andere weggebruikers. Ook filteren ze blauw licht. Daardoor heb je minder last van bijvoorbeeld oogklachten, hoofdpijn en vermoeidheid. De bril biedt ook uitkomst als het regent, sneeuwt, schemert of mistig is. Voor deze prijs is er geen betere nachtbril te krijgen. Klik hieronder voor de prijs. 

Nachtbrillen worden door steeds meer mensen gebruikt. Het heeft ook meerdere verschillende functies. Zo zorgt het tijdens het autorijden voor een beter zicht. Je wordt minder verblind en vaak kan je het ook over je eigen bril dragen. Het kan ook voor computerschermen gebruikt worden.

Het is niet goed om de hele tijd achter zo'n scherm te zitten en de nachtbril zorgt voor een goede bescherming. De gele glazen zorgen er namelijk voor dat het licht aanzienlijk minder is. Voor de veiligheid en je eigen ogen is dit dus een zeer goed product.

Er zijn veel verschillende soorten nachtbrillen en de vraag is dan: wat is de beste nachtbril? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij dit artikel geschreven. Hierin hebben we verschillende nachtbrillen en alleen de allerbeste zijn teruggekomen in deze lijst. Deze Top-5 producten staan omschreven met voor- en nadelen.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

17

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nachtbrillen

Nachtbril Auto Autobril - Bril Tegen Felle Koplampen - Unisex - Zwart

Beste Koop Nachtbril
1. Mancor nachtbril

VAIVE Nachtbril voor het rijden in de nacht - Veilig Rijden - Avondbril - Nacht lenzen - Nacht Bril voor Auto of motor - Autobril

Beste Nachtbril Autorijden
2. VAIVE Nachtbril

Orange85 Nachtbril - Overzet - Auto - Polarized - Dames - Heren - Incl. zakje - Veilig autorijden - Unisex

Beste Overzet Nachtbril
3. Orange85 Nachtbril

Nachtbril Auto Voor Veilig Rijden in het Donker Autobril - Bril Tegen Felle Koplampen - Unisex - Zwart

Beste Nachtbril Felle Lichten
4. Mancor Nachtbril

Geel getinte bril - voor autorijden, computeren, gamen - Nachtbril - Computerbril - Autobril - Night Vision - Mistbril - Avondbril

Beste Nachtbril Computer
5. MALEZO Premium Products Nachtbril

Top 10 Beste Nachtbrillen

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire nachtbrillen bij één van de grootste webshops in Nederland. In de nachtbril test staan goede producten maar dat geldt ook voor deze lijst.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Nachtbril?

Het is natuurlijk wel van groot belang dat je een goede nachtbril koopt. Maar waar moet je dan op letten bij het kopen van een nachtbril? Of wat is de beste nachtbril volgens de consumentenbond? En welke nachtbril past het beste bij mij? Wat is de beste nachtbril voor in de auto?

Deze 3 vragen hebben we vaak gezien en om die reden hebben we ook dit artikel geschreven. Hieronder hebben we een aantal punten omschreven die zeer belangrijk zijn bij een nachtbril. Het is goed om deze mee te nemen in je koopproces zodat je een miskoop kan voorkomen.

Normale bril?

Als je al een normale bril draagt is het belangrijk om te kijken naar een nachtbril die je kan overzetten. Sommige nachtbrillen kan je namelijk over een normale bril heen zetten. Bij anderen kan dat niet. Daarom is het belangrijk om dit goed te bekijken.

Montuur

De montuur moet goed aan kunnen sluiten op je ogen. De ogen moeten goed door de bril kunnen kijken en het is niet handig als je tegen de bril aan kijkt. Dit klinkt heel logisch maar dit gaat nog redelijk vaak fout. Hiernaast is het ook fijn als de bril fijn zit.

Brillenkoker

Bij de aankoop van een nachtbril is het ook fijn als je een brillenkoker krijgt. De nachtbril wordt namelijk niet de hele tijd gedragen en het moet wel goed beschermd worden (anders wordt de werking minder goed). Niet bij alle brillen krijg je een brillenkoker. Kijk hier dus goed naar.

Kwaliteit

Tot slot de kwaliteit van de nachtbril. Het moet wel stevig genoeg zijn en het moet niet snel kapot gaan. Daarnaast moet het wel de juiste gele kleur hebben om een goede werking te hebben. Is dat niet zo? Dan kan het juist je zicht verslechteren. Daarom is dit een heel belangrijk punt.

Waar een nachtbril kopen?

Het kopen van de beste nachtbril - ook wel night vision bril genoemd - kan dus best een flinke klus zijn. Helemaals jij een goede nachtbril voor in de auto zoekt dan is het soms best lastig om te weten waar je moet beginnen. Waar kun je nu het beste een nachtbril kopen?

Uiteraard zijn er verschillende winkels die nachtbrillen verkopen. Denk hierbij aan de kruidvat, HEMA en bijvoorbeeld de ANWB. Hier kun je vaak voor een leuke prijs een goede bril voor nachtblindheid kopen.

Naast de fysieke winkels kun je er natuurlijk voor kiezen om online een nachtbril te kopen. Via dit artikel vind je direct onze favoriete nachtbrillen op dit moment die online verkrijgbaar zijn. 


Wat is de beste Nachtbril van 2024? 

Wat is de beste nachtbril van 2024? Aan de hand van veel verschillende factoren hebben wij een zeer uitgebreide test gedaan. De test heeft, zoals we eerder hebben aangegeven, plaatsgevonden onder tientallen verschillende nachtbrillen.

Hierbij wisten een paar van de machines zich goed te onderscheiden van de rest, waardoor ze een plekje wisten te bemachtigen in onze felbegeerde top vijf. Na het lezen van dit artikel kan je voor jezelf de juiste nachtbril uitkiezen. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. Mancor Nachtbril

Nachtbril Auto Autobril - Bril Tegen Felle Koplampen - Unisex - Zwart

9.4

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

9.5

Zicht

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Als jij op zoek bent naar de beste nachtbril van 2024 dan is de mancor nachtbril een absolute aanrader. In onze nachtbrillen test van 2024 scoorde geen enkele bril zo goed als deze nacht bril.

Dit is een nachtbril die zowel geschikt is voor mannen als voor vrouwen.  Met deze nachtbril wordt rijden in het donker een fluitje van een cent. Door het speciale glas in deze bril worden jouw ogen veel minder snel moe door de felle lichten op de weg.

Ook filtert deze nachtbril blauw licht, dit maakt het tot een goede nachtbril voor gamers en kan het helpen bij het verbeteren van de slaap.

De ervaringen van consumenten zijn ontzettend goed en deze bril wordt onder de meeste kopers heel goed beoordeeld. Als jij op zoek bent naar een goede nachtbril is dit dan ook zeker een aanrader. 

Voordelen Nachtbril - Mistbril en autobril - Zwart

 • Deze bril dempt fel licht en filtert blauw licht
 • Met deze bril worden je ogen minder snel vermoeid
 • Unisex model met tijdloos design
 • Werkt ook tegen hoofdpijn

Nadelen Nachtbril - Mistbril en autobril - Zwart

 • Het kan groot vallen

2. VAIVE Nachtbril

VAIVE Nachtbril voor het rijden in de nacht - Veilig Rijden - Avondbril - Nacht lenzen - Nacht Bril voor Auto of motor - Autobril

9.3

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

9.3

Zicht

9.6

Gebruiksgemak

8.8

Nachtbrillen worden heel vaak gebruikt tijdens het autorijden. De nachtbril van VAIVE is de beste die je kan hebben op het tijdens het autorijden. 

De VAIVE Nachtbril is heel erg smal en je kan het makkelijk op doen. Zo heeft het een fijne montuur en past het goed op je gezicht. Deze nachtbril kan je goed gebruiken tijdens het autorijden of motorrijden. De lichten zijn niet meer zo fel waardoor je een beter zicht hebt.

Daarnaast raak je er minder vermoeid van en heb je minder last van andere klachten. Denk aan hoofdpijn of andere oogklachten. Het heeft een simpel design en het zorgt ook voor een betere nachtrust. Door deze bril heb je minder last van je ogen waardoor je goed in slaap valt.

Voordelen VAIVE Nachtbril

 • Ook te gebruiken op de motor
 • Licht wordt goed gedempt
 • Krijgt er een brillendoekje bij om het goed schoon te houden

Nadelen VAIVE Nachtbril

 • Niet het mooiste design

3. Orange85 Nachtbril

Orange85 Nachtbril - Overzet - Auto - Polarized - Dames - Heren - Incl. zakje - Veilig autorijden - Unisex

8.8

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.2

Zicht

8.3

Gebruiksgemak

8.7

Draag jij ook een normale bril en zoek je een geschikte nachtbril? Kies dan voor de Orange85 Nachtbril! Deze kan je namelijk over je normale bril heen zetten. 

De Orange85 Nachtbril is geschikt voor mannen en vrouwen. Je kan het over een normale bril dragen maar dat hoeft niet. Daarnaast is deze bril ook nog te verkrijgen in andere kleur lenzen. Deze heeft blauwe glazen en een net wat andere werking maar het helpt goed tegen zonlicht.

Verder is de Orange85 Nachtbril gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Zo gaat het niet snel kapot en is het gemaakt van dik materiaal. Hierdoor gaat het lang mee en kan er makkelijk een andere bril onder. Je kan de bril ook goed bewaren in de auto aangezien het weinig ruimte in beslag neemt.

Voordelen Orange85 Nachtbril

 • Kan ook andere kleur lenzen gekozen worden 
 • Licht wordt ook aan de zijkant gefilterd
 • Voor mannen en vrouwen

Nadelen Orange85 Nachtbril

 • Krijgt er geen brillenkoker bij

4. Mancor Nachtbril

Nachtbril Auto Voor Veilig Rijden in het Donker Autobril - Bril Tegen Felle Koplampen - Unisex - Zwart

8.6

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.6

Zicht

8.7

Gebruiksgemak

8.0

Ben jij op zoek naar een nachtbril tegen felle lichten? Kies dan voor de Mancor Nachtbril. Deze nachtbril zorgt er namelijk voor dat je nog steeds goed zicht hebt bij flitsen.

Iedereen heeft wel is te maken met vermoeidheid. Het is een echte insluiper en het zorgt ervoor dat je minder scherp bent. De Mancor Nachtbril voorkomt dat. Het is uiterst geschikt voor felle flitsen op de weg. Daardoor heb je minder last van weggebruiker en kan er goed gefocust worden op de weg.

De Mancor Nachtbril is geschikt voor mannen en vrouwen. Het voorkomt hoofdpijn en andere klachten. Deze nachtbril lijkt ook op een normale bril waardoor je het ook voor andere dingen kan gebruiken. De brillenkoker zorgt ervoor dat de bril goed schoon en beschermt blijft.

Voordelen Mancor Nachtbril

 • Zorgt ervoor dat je minder vermoeid bent
 • Vermindert hoofdpijn
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen Mancor Nachtbril

 • Niet van het sterkste materiaal

5. MALEZO Premium Products Nachtbril

Geel getinte bril - voor autorijden, computeren, gamen - Nachtbril - Computerbril - Autobril - Night Vision - Mistbril - Avondbril

8.2

Eindbeoordeling

Prijs/kwaliteit

8.2

Zicht

7.1

Gebruiksgemak

8.0

Als je eerder van het computeren bent raden we toch de MALEZO Premium Products Nachtbril aan. Deze kan je goed opzetten en het beschermt je ogen.

Deze nachtbril is dus geschikt voor meerdere doeleinden. Zo is het ook handig voor het gamen en autorijden. Het zorgt ervoor dat je minder heftig flitsen opneemt. Hierdoor krijg je minder last van je ogen. Je gaat de vermoeidheid tegen waardoor je goed aan de dag kan beginnen.

Verder is het een nachtbril dat een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. De MALEZO Premium Products Nachtbril is dan ook te gebruiken voor de ochtend en de avond. Je krijgt er ook een hoesje bij. Soms is het goed om je ogen wat rust te geven en deze nachtbril zorgt daar goed voor. 

Voordelen MALEZO Premium Products Nachtbril

 • Met brillenkoker
 • Mooie en stevige montuur
 • Zit lekker

Nadelen MALEZO Premium Products Nachtbril

 • Kan redelijk snel kapot gaan

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel nachtbrillen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten nachtbrillen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de nachtbrillen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste nachtbrillen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

juli 10, 2024

juli 8, 2024

juli 8, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>