Beste Nagelverharder [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Nagelverharder

Herome Nagelverharder en Base Coat Nagelverzorging - Nail Hardener Extra Strong - TFS Hars- en Tolueenvrij - 10ml review

Herôme Nagelverharder Extra Sterk en Base Coat

Zwakke nagels zijn verleden tijd met de Herôme Nagelverharder Extra Sterk en Base Coat! Met deze verharder worden je nagels weer ijzersterk binnen 30 dagen. Na 8 dagen zijn de eerste resultaten al zichtbaar! Ook kan deze nagelverharder gebruikt worden als base coat voor nagellak. Je kan je nagels dus gewoon lakken tijdens de behandeling. Verder is de verharder TFS hars- en Tolueenvrij

Nagels die constant afbreken of inscheuren. Helaas is dit pijnlijke probleem herkenbaar voor veel vrouwen. Gelukkig kan jij je nagels een handje helpen met een nagelverharder. 

Dit product zorgt er namelijk voor dat de nagels steviger worden. Zo zullen je nagels minder snel en minder vaak inscheuren of afbreken. 

Maar wat is dan een goede nagelverharder? Er zijn heel veel verschillende soorten nagelverharders op de markt, maar lang niet ieder product is natuurlijk even geschikt voor jouw nagels. 

Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

32

 Ervaringen gecheckt

13

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nagelverharders

Herome Nagelverharder en Base Coat Nagelverzorging - Nail Hardener Extra Strong - TFS Hars- en Tolueenvrij - 10ml review

Beste Koop Nagelverharder 
1. Herôme Nagelverharder Extra Sterk en Base Coat

Beste Budget Nagelverharder
2. Sally Hansen Hard as Nails Clear - Nagelverharder

Beste Nagelverharder voor gevoelige nagels
3. Herôme Nagelverharder en Base Coat - Nail Hardener Sensitive

Beste Snelwerkende Nagelverharder
4. Sally Hansen Miracle Cure - Nagelverharder

Beste Verzorgende Nagelverharder
5. Mavala SCientifico K+ Pro Keratin Nagel Verharder

Top 10 beste Nagelverharders

Heb je geen tijd of geen zin om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste nagelverharders bij een van de grootste webshops van Nederland!

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een nagelverharder?

Een nagelverharder kopen lijkt heel simpel, maar dat valt nog vies tegen. Er zijn heel veel verschillende opties op de markt en daardoor is het lastig om een verharder te vinden die goed is voor jouw nagels. 

Wij van Mutsy hebben daarom een aantal criteria opgesteld die jou kunnen helpen met het vinden van de juiste nagelverharder. De onderstaande criteria zijn goed om door te lezen, zo weet je waar je op moet letten en voorkom je een miskoop. 

Als je nog wat extra informatie wil is het altijd handig om te kijken bij de Consumentenbond, maar houd er rekening mee dat de beste nagelverharder volgens de consumentenbond niet de beste optie hoeft te zijn voor jouw nagels. 

Inhoud flesje

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de inhoud van het flesje. De meeste nagelverharders hebben een inhoud tussen de 5 en 15 ml. Afhankelijk van de staat van je nagels kan je kiezen voor een hoeveelheid. Als je nagels er zwak zijn raden wij je aan om een flesje te kiezen van 15ml. 

Functie 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar de functie van de nagelverharder. Ja we weten dat de belangrijkste functie het verstevigen van je nagels is, maar een nagelverharder kan ook meerdere functies hebben. Denk hierbij aan het verzorgen van je nagels en het werken als base coat. Wij raden je dan ook aan om altijd te kijken naar de verschillende functies van de nagelverharder. 

Effect 

Als derde is het handig om te kijken naar het effect van de nagelverharder (naast stevige nagels dan). Het effect is namelijk wat je ziet op de nagel. Dit kan een glimmend of matt effect zijn. Zo lijkt het net of je nagels zijn gelakt. Afhankelijk van je voorkeur voor een bepaald effect kan je een nagelverharder uitkiezen. 

Dermatologisch getest  

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, is het controleren of de nagelverharder dermatologisch getest is. Dermatologisch getest wil zeggen dat het product door huisartsen op vrijwilligers is getest. Als dit niet het geval is kan er niet worden gegarandeerd dat het product veilig te gebruiken is op de nagels en huid. Wij raden je dan ook alleen aan om een nagelverharder te kopen die dermatologisch getest is. 


Wat is de beste nagelverharder van 2024? 

Als je nog wat meer informatie wil over de door ons geselecteerde nagelverharders zit je hier goed! Dit is namelijk de uitgebreide top 5. 

In deze top 5 hebben wij alle producten voorzien met een korte product omschrijving en een aantal voor- en nadelen. Zo kan jij in een oogopslag zien welke optie het beste bij jou past. 

Verder hebben wij voor onze top 5 gekeken naar verschillende nagelverharders en een eventuele nagelverharder aanbieding. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? We zullen je niet langer in spanning laten! Dit is de top 5 van 2024! 

1. Herôme Nagelverharder Extra Sterk en Base Coat

Herome Nagelverharder en Base Coat Nagelverzorging - Nail Hardener Extra Strong - TFS Hars- en Tolueenvrij - 10ml review

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Werking

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Met de nagelverharder van Herôme zijn zwakke nagels verleden tijd! Wij van Mutsy hebben namelijk de Herôme Nagelverharder Extra Sterk en Base Coat geselecteerd als beste nagelverharder 2024! 

Dit is volgens onderzoek van Herôme Cosmetics de onbetwiste nummer 1 onder de nagelverharders. Niet gek dus dat deze ook bij ons als beste uit de test komt! 

Je zwakke en/of ingescheurde nagels kunnen door middel van deze nagelverharder een stuk sterker worden. De behandeling duurt dertig dagen en het eerste resultaat is al na 8 dagen zichtbaar. 

En dit is niet alles, deze verharder kan ook worden gebruikt als base coat. Je kan je nagels gewoon lakken tijdens de behandelingen met de verharder. 

Voordelen Herôme Nagelverharder Extra Sterk en Base Coat

 • Kan ook gebruikt worden als base coat 
 • De eerste resultaten zijn al na 8 dagen zichtbaar 
 • De onbetwiste nummer 1 onder de nagelverharders 
 • Geeft de nagels een mooie glans 

Nadelen Herôme Nagelverharder Extra Sterk en Base Coat

 • De nagelverharder moet om de 2 dagen van de nagels gehaald worden

2. Sally Hansen Hard as Nails Clear - Nagelverharder

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Werking

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Heb je nog nooit een nagelverharder geprobeerd, maar wil je niet meteen een de volle mep betalen voor een flesje? Dan kunnen wij je de Sally Hansen Hard as Nails Clear - Nagelverharder van harte aanbevelen. 

Dit is de goedkoopste verharder uit onze top 5, maar geen zorgen dat zegt helemaal niks over de kwaliteit. Met dit product heb je binnen een mum van tijd sterke nagels. 

Het splijten en breken van de nagels hoort na een behandeling met de hard as nails in het verleden thuis. Deze verharder zorgt namelijk ook voor een lange bescherming van de nagels. 

Verder krijgen de nagels na een behandeling met dit product een mooie transparante glas. Ook groeien de nagels harder en sterken dan ze voorheen deden. 

Voordelen Sally Hansen Hard as Nails Clear - Nagelverharder

 • Goedkoopste optie uit de top 5 
 • Sterke nagels in een handomdraai 
 • Dermatologisch getest 
 • Het flesje heeft een inhoud van 13.3ml 

Nadelen Sally Hansen Hard as Nails Clear - Nagelverharder

 • Er zit geen gebruiksaanwijzing bij dit product 

3. Herôme Nagelverharder en Base Coat - Nail Hardener Sensitive

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Werking

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als je gevoelige nagels hebt, is het lastig om een goede nagelverharder te vinden. Gelukkig is er ook een goede verharder voor mensen met gevoelige nagels, namelijk de Herôme Nagelverharder en Base Coat - Nail Hardener Sensitive

Dit product is speciaal ontwikkeld voor mensen die vaker problemen hebben of hebben gehad met hun nagels. Je nagels zullen na gebruik van de verharder een stuk minder gevoelig zijn. 

De behandeling duurt 21 weken, het product dient steeds twee dagen lang een keer op de nagels te worden aangebracht. Op de derde dag moet de verharder eraf worden gehaald met nagellak remover. Dit proces moet elke keer herhaald worden. 

Verder bevat deze nagelverharder geen TFS hars en Tolueen, Deze stoffen kunnen namelijk een negatief effect hebben op de behandeling. Ook is het product verrijkt met Keratine voor extra verzorging. 

Voordelen Herôme Nagelverharder en Base Coat - Nail Hardener Sensitive

 • Zeer geschikt voor mensen met gevoelige nagels 
 • Vrij van TFS hars en Tolueen 
 • Geschikt voor vegans 
 • Verrijk met Keratine voor extra verzorging van de nagels 

Nadelen Herôme Nagelverharder en Base Coat - Nail Hardener Sensitive

 • Dit product werkt voor sommige gebruikers niet optimaal 

4. Sally Hansen Miracle Cure - Nagelverharder

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Werking

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Word je gillend gek van je afgebroken en/of ingescheurde nagels? We snappen dat je heel snel van dit probleem af wil komen, want ingescheurde nagels kunnen erg pijnlijk zijn. 

Gelukkig hebben wij een snelle oplossing gevonden! Wij hebben de Sally Hansen Miracle Cure - Nagelverharder verkozen tot snelwerkende nagelverharder! 

Met deze nagelverharder zijn scheurtjes in je nagels verleden tijd en de behandeling? Die duurt maar drie dagen! Daarom is dit product met recht de snelste optie uit onze top 5. 

De formule van de verharder is uitgerust met exclusieve micro mineralen om zo scheurtjes in de nagel op te vullen. Ook bevat het product natuurlijke eiwit en super anti-oxidanten om de nagels zo sterk mogelijk te maken. 

Voordelen Sally Hansen Miracle Cure - Nagelverharder

 • Snelste optie uit onze top 5 
 • Na drie dagen al zichtbaar sterke nagels 
 • Kan ook worden gebruikt als base coat
 • Vult scheurtjes in de nagels op 

Nadelen Sally Hansen Miracle Cure - Nagelverharder

 • Bij sommige mensen duurt het langer voordat zij resultaat zien 

5. Mavala SCientifico K+ Pro Keratin Nagel Verharder

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Werking

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Als laatste, maar zeker niet de minste optie uit onze top 5, hebben wij de Mavala SCientifico K+ Pro Keratin Nagel Verharder geselecteerd als beste verzorgende nagelverharder. 

Mavala is een cosmetica merk dat wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit, verantwoordelijkheid en technische vaardigheden. Niet gek dus dat deze verharder nog een plekje wist te bemachtigen in onze top 5! 

Met deze nagelverharder haal je de kwaliteit die je gewend bent van de nagelsalon in huis. Je zwakke en ingescheurde nagels zijn met dit product verleden tijd. 

De unieke formule van deze nagelverharder is verrijkt met keratine. Dit zorgt er niet alleen voor dat je nagels steviger worden, maar het heeft ook nog eens een verzorgende funtie. 

Voordelen Mavala SCientifico K+ Pro Keratin Nagel Verharder

 • Geproduceerd door een hoogwaardig cosmetica merk
 • De formule is verrijkt met keratine 
 • Van zeer goede kwaliteit 
 • De inhoud van het flesje is 5ml 

Nadelen Mavala SCientifico K+ Pro Keratin Nagel Verharder

 • Duurste optie uit onze top 5 

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel nagelverharders hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten nagelverharders getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. Bekijk deze hier. 

Waar hebben jullie de nagelverharders op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste nagelverharders op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>