Beste Nerf Gun [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Nerf Gun

Nerf Nstrike Elite Trilogy Ds-15

NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

De NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 is zonder twijfel de beste NERF-gun die er is. Deze blaster heeft de unieke mogelijkheid om drie darts tegelijkertijd af te vuren, waardoor je een grotere impact hebt op het slagveld. De gun werkt semiautomatisch, met andere woorden hij kan meerdere patronen achter elkaar schieten zonder te herladen!

Is het heel vaak Nerf or Nothing bij jou in huis? Dan kan je vast wel een extra wapen erbij gebruiken. Nerf is één van de populairste soorten speelgoed op de markt, waar jong en oud regelmatig van kunnen genieten.

Er is voor velen niets leukers dan op een veilige, maar toch intensieve manier elkaar beschieten. Je kan tactieken bedenken, technisch leren schieten op bewegende doelwitten en bovenal natuurlijk uren plezier beleven met de beste nerf guns.

We helpen je daar vandaag even bij door de beste guns aan je te laten zien, en we leggen uiteraard uit wat deze nerf guns zo goed maakt. Wat is de beste nerf gun? Dat lees je op deze pagina!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nerf Guns

Nerf Nstrike Elite Trilogy Ds-15

Beste koop
1.  NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

Beste met veel darts
2. X-Shot Turbo Advance

Beste voor lange afstand
3. NERF Elite 2.0 Echo CS 10

Beste elektrische Nerf gun
4. NERF Ultra Dorado

Beste Nerf Fortnite gun
5. NERF Fortnite AR-L

Top 10 beste nerf guns

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste nerf guns.


Waar op letten bij het kopen van een nerf gun?

De beste Nerf gun kopen om je vijanden mee in het nauw te drijven, daarom ben je hier. Maar waar moet je zoal op letten bij het kopen van een Nerf gun? De vele verschillende nerf pistolen en nerf geweren zorgen er soms voor dat je niet weet wat de beste voor jou is. Hieronder lees je de belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van een nerf gun!

Soort patronen

De soort patronen die je in een Nerf gun stopt, bepalen veel voor hoe je met het geweer kan schieten. Er zijn Nerf guns met uitwerppatronen. Hierdoor kun je sneller herladen en kan je meerdere keren schieten zonder een nieuw patroon in de gun te doen.

Afvuursysteem

Een automatische Nerf gun, een semi-automatische,  of gewoon een single shot Nerf gun kopen? Een semi automatische Nerf gun schiet meerdere kogels zonder te hoeven herladen. Dit kan een enorm voordeel hebben op tactisch gebied.

Herlaadsnelheid

Continu je Nerf gun te moeten herladen, is niet ideaal in het midden van een spannend vuurgevecht. Daarom moet je kijken naar hoe snel je een Nerf gun kunt herladen om het meeste voordeel uit je aankoop te halen!

Schietafstand

Sommige Nerf guns hebben een langere schietafstand dan anderen. Als je alleen binnenshuis speelt, is dit misschien niet ideaal, maar als je je Nerf guns regelmatig buiten of in een groot gebouw gebruikt kan dit veel voordeel hebben!


Wat is de beste nerf gun van 2024? 

Genoeg gepraat over wat er zo al belangrijk is aan een Nerf gun! Hieronder vind je de beste Nerf guns volgens onze uitgebreide Nerf gun test 2024.

Deze Nerf guns hebben we niet alleen beoordeeld op de bovenstaande aspecten die een Nerf gun goed maken, maar ook hebben we uiteraard gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding en de individuele kwaliteiten van de beste koop Nerf guns.

1. NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

Nerf Nstrike Elite Trilogy Ds-15

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wil je graag wat meer spanning en sensatie in je Nerf avonturen pompen? Dan is het de hoogste tijd om een Nerf Gun met meerdere patronen aan te schaffen!

De NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 schiet niet 1, niet 2, maar drie patronen tegelijkertijd af. Deze komen alle 3 met uiterste precisie op je tegenstanders terecht - afhankelijk van hoe goed je kan richten, uiteraard.

Met de NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 krijg je 15 darts (dus 5 patronen) meegeleverd. Dit samen met een splinternieuwe Nerf gun. De NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15 werpt gebruikte patronen automatisch uit als je de nieuwe patronen er in stopt, waardoor je optimaal snel je tegenstanders kunt beschieten.

Voordelen NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

 • Schiet 3 darts tegelijkertijd
 • 5 patronen (dus 15 kogels) mee geleverd

Nadelen NERF N-Strike Elite Trilogy DS-15

 • Geen achterlader, dus herladen duurt iets langer dan bij sommige andere nerf guns

2.  X-Shot Turbo Advance

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Naast Nerf zijn er ook alternatieve merken voor dit soort toffe guns beschikbaar. De X-Shot Turbo Advance is één van de concurrerende producten waarmee je maar liefst 96 darts krijgt meegeleverd!

De darts zijn van hoge kwaliteit en dus krijg je heel veel waar voor je geld met de X-Shot Turbo Advance. Zeker als je na gaat dat het wapen plek heeft voor liefst 40 darts in één magazijn!

Je kan dus maar liefst 40 keer schieten met 1 lading patronen. Deze vul je na afloop weer makkelijk op met de 96 kogels die zijn meegeleverd. Het systeem is makkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat je veeeel langer achter elkaar kan schieten zonder een pauze te hoeven inlassen.

Voordelen X-Shot Turbo Advance

 • maar liefst 96 kogels meegeleverd
 • plaats voor 40 kogels in het wapen, waardoor je bijna nooit hoeft te herladen
 • Veel waar voor je geld
 • Groot bereik dus geschikt voor buitengevechten

Nadelen X-Shot Turbo Advance

 • Herladen duurt door de 40 kogels wel heel lang

3. NERF Elite 2.0 Echo CS 10

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Dan het volgende Nerf geweer, de NERF Elite 2.0 Echo CS 10! Deze is gebaseerd op echte vuurwapens, maar dan met een kleurrijk redesign.

Bij de NERF Elite 2.0 Echo CS 10 zitten liefst 24 darts in de verpakking. Deze zijn allemaal officieel van Nerf en passen dus in elke Nerf Gun die je kan kopen. Dit werkt natuurlijk ook andersom, dus de kogels die je al hebt passen ook in de NERF Elite 2.0 Echo CS 10.

De schoudersteun op de NERF Elite 2.0 Echo CS 10 kun je er afhalen als dit tactischer voor je uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld zo zijn in close quarters gevechten op korte afstanden. In de NERF Elite 2.0 Echo CS 10 passen 10 darts, waardoor je dus 10 keer kan vuren zonder te herladen.

Het herladen gaat overigens heel snel en de darts kunnen tot bijna 30 meter bereik raken. Een tactische toevoeging aan je Nerf arsenaal vind je dus in de NERF Elite 2.0 Echo CS 10! Na het gebruik kan je het weer gemakkelijk schoonmaken met wasmiddel!

Voordelen NERF Elite 2.0 Echo CS 10

 • Bereik van bijna 30 meter
 • Je kan de schoudersteun eraf halen
 • magazijn van 10 darts
 • herlaadt snel 

Nadelen NERF Elite 2.0 Echo CS 10

 • handmatig afvuursysteem

4. NERF Ultra Dorado

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De NERF Ultra Dorado blaster is de volgende in de lijst. Een groot voordeel van de NERF Ultra Dorado blaster is dat hij werkt met batterijen. Hierdoor vliegen de darts veel sneller en preciezer door de ruimte heen, en kan je je tegenstanders dus van een afstand makkelijker raken.

De NERF Ultra Dorado blaster kan 6 darts tegelijkertijd laden waardoor je een prima balans hebt tussen herlaad snelheid en het aantal schoten dat je kan lossen.

Het wapen ziet er ook nog eens erg vet uit, en er worden met de NERF Ultra Dorado blaster 12 patronen meegeleverd. Hiermee kan je dus 2 keer herladen voor je de darts weer van de grond op moet rapen.

Voordelen NERF Ultra Dorado

 • Elektrisch aangedreven
 • Schiet harder en verder dankzij de batterijen
 • 12 patronen meegeleverd
 • Snel en makkelijk herladen

Nadelen NERF Ultra Dorado

 • Handmatig afvuursysteem

5. NERF Fortnite AR-L

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Houd je niet alleen van Nerf, maar speel je ook wel eens Fortnite? Waarom zou je tussen deze twee games moeten kiezen? De beste Fortnite NERF gun is de perfecte combinatie!

De NERF Fortnite AR-L is een 1 op 1 replica van de AR-L uit de populaire kids game Fortnite. Om met dit wapen optimaal te kunnen schieten, heb je misschien wat digitale oefening in het spel nodig - maar dan heb je ook een heel krachtig geweer!

De NERF Fortnite AR-L is gemotoriseerd, waardoor je met een versnellingsknop kan zorgen dat de patronen extra veel kracht meekrijgen. Zo vuur je ze over grote afstand af op je tegenstanders. Ook het herladen gaat lekker snel op deze manier!

Voordelen NERF Fortnite AR-L

 • Het beste van Fortnite en Nerf in 1 product
 • Gemotoriseerde gun schiet sneller en verder
 • Herladen is snel en makkelijk

Nadelen NERF Fortnite AR-L

 • Vizier aan de bovenkant is niet altijd accuraat

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel nerf guns hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten nerf guns getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de nerf guns op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste nerf guns op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>