• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Nespresso Apparaat [Test 2024]

Beste Nespresso Apparaat [Test 2024]

Laatste Update: juli 2024

Best Geteste Nespresso Apparaat

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 - Koffiecupmachine

Op zoek naar het beste Nespresso apparaat voor thuis of op kantoor? Dan ben je op zoek naar de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Koffiecupmachine. Deze Nespresso machine heeft 2 instelbare kopgroottes en schakelt automatisch uit bij langdurige inactiviteit.

Daarnaast beschikt dit Nespresso apparaat over een compact formaat waardoor hij geschikt is voor elke keuken. Ook beschikt hij over een uniek design waardoor hij in elk interieur past. Het Nespresso apparaat is in 3 verschillende kleuren te verkrijgen om hem geschikt te maken voor elke keuken.

Benieuwd naar de beste prijs? Klik dan op de onderstaande button!

Ben jij een echte koffie fan en wil jij alleen de allerbeste kwaliteit? Dan is dit artikel perfect voor jou! Wij gingen namelijk op zoek naar het beste Nespresso apparaat. Hierbij hebben wij rekening gehouden met allerlei criteria om zo alleen de allerbeste modellen in onze ultieme top 5 te plaatsen.

 Zo weet je zeker dat je het geschikte apparaat voor jouw situatie vindt en geen miskoop doet. Hierbij hebben wij rekening gehouden met tientallen reviews van andere consumenten. 

Benieuwd naar onze top 5 beste Nespresso apparaten? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nespresso Apparaten

Beste koop Nespresso apparaat
1. Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 - Koffiecupmachine

Beste Nespresso Apparaat

Beste professionele Nespresso apparaat
2. Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3408 - Koffiecupmachine

Beste Nespresso Apparaat

Beste Nespresso apparaat voor kantoor
3. Nespresso Magimix Essenza Mini M115 - Koffiecupmachine

Beste Nespresso Apparaat

Beste Nespresso apparaat Dole Gusto
4. Krups KP1208 Nescafé Dolce Gusto MiniMe

Beste Nespresso Apparaat

Beste goedkope Nespresso apparaat
5. Nespresso Magimix Inissia M105 - Koffiecupmachine

Top 10 beste Nespresso apparaten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Nespresso apparaten, dit zijn direct de meest verkochte Nespresso apparaten bij onderstaande webshops.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een Nespresso apparaten? 

Benieuwd naar waar je op moet letten bij het aanschaffen van een Nespresso apparaat? Wij hebben de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria voorkom jij een miskoop. Ook hebben wij de onderstaande criteria getest in onze beste Nespresso apparaten test.

Ook zijn deze criteria getest in het beste Nespresso apparaat volgens de consumentenbond test. Hier hebben wij namelijk ook rekening mee gehouden om alleen de allerbeste producten te selecteren in onze top 5. Ook hebben wij naar tientallen reviews van andere consumenten gekeken. 

Door rekening te houden met deze criteria is het makkelijk om het perfecte Nespresso apparaat voor jou te vinden. De belangrijkste criteria vind je hieronder!

Inhoud

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de inhoud van een Nespresso apparaat. Je wilt namelijk niet een te kleine kopen als je veel kopjes per dag dringt. Hierdoor blijf je namelijk bezig met het vullen van het waterreservoir. Andersom is het onnodig om een groot Nespresso apparaat aan te schaffen, terwijl je genoeg hebt aan een klein model.

Stille Nespresso machine?

Daarnaast zijn er ook stille Nespresso apparaten. Deze apparaten maken minder lawaai waardoor de omgeving hier minder last van heeft. Dit kan erg gewenst zijn als het koffiezetapparaat midden in een werkruimte staat. Hierdoor kan iedereen toch koffie zetten zonder zijn of haar omgeving te storen. Deze apparaten kunnen soms wel wat duurder zijn.

Manier van Nespresso

Ook zijn er verschillende manieren om een cappuccino te zetten. Hierdoor zijn er vaak wel extra benodigdheden nodig. Denk hierbij aan een melkreservoir, automatische stoompijp of melkopschuimer. Kijk dus voordat je zomaar een apparaat aanschaft goed of deze ook over de functies beschikt die jij zoekt.

Verschillende koffiespecialiteiten

Als laatste is het mogelijk om met Nespresso apparaten verschillende soorten koffiespecialiteiten te zetten. Met elk Nespresso apparaat is het mogelijk om espresso of een lungo te zetten. Echter zijn er ook machines die geschikt zijn om koffiespecialiteiten te zetten zoals ristretto of een americano. Kijk dus voor het aanschaffen van een apparaat of dit mogelijk is en of jij hier überhaupt behoefte aan hebt.


Wat is het beste Nespresso apparaat van 2024? 

Maar wat is dan het beste Nespresso apparaat van 2024? Wij hebben het uitgezocht aan de hand van de door ons uitgevoerde beste Nespresso apparaten test. Hierbij hebben wij modellen uit verschillende categorieën en prijsklassen geselecteerd voor in onze top 5. Hierdoor zit er voor iedereen het perfecte Nespresso apparaat tussen.

Naast enkele criteria hebben wij ook gekeken naar de reviews van andere consumenten. De eindbeoordeling die wij elk model hebben gegeven is gebaseerd op de geteste criteria en de reviews van andere consumenten. Benieuwd naar de 5 modellen die het gemaakt hebben tot onze ultieme top 5? Lees dan gauw verder!

1. Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 - Koffiecupmachine

9.3

Eindbeoordeling

Smaak

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Geur

9.3

Op nummer 1 hebben wij de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 geselecteerd. Dit Nespresso apparaat beschikt namelijk over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn er 2 instelbare kopgroottes wat hem voor vrijwel elk kopje geschikt maakt. Ook schakelt dit apparaat zich vanzelf uit na een lange periode van inactiviteit.

Door het compacte formaat van dit apparaat past hij gemakkelijk in elke keuken. Op kantoor of thuis is dus geen probleem, want het apparaat is ook in 3 verschillende kleuren te verkrijgen. Voor het zetten van ontzettend veel kopjes koffie is dit apparaat niet echt geschikt. Je kan het daarom beter aanschaffen voor kleine gezelschappen of een normaal aantal kopjes.

Voordelen Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 - Koffiecupmachine

 • Zeer compact formaat
 • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
 • Beste prijs-/kwaliteitsverhouding

Nadelen Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 - Koffiecupmachine

 • Deze koffiemachine beschikt niet over een melkopschuimer

2. Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3408 - Koffiecupmachine

Beste Nespresso Apparaat

9.2

Eindbeoordeling

Smaak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Geur

8.8

Op zoek naar een goede Dolce Gusto apparaat? Dan ben je op zoek naar de Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3408 - Koffiecupmachine. Met dit Nespresso apparaat zet je in minder dan 30 seconde een heerlijke bak koffie met een dikke fluweelzachte crème laag. Met de XL-functie zet je ook extra grote koppen koffie voor onderweg.

Daarnaast heeft dit Nespresso apparaat een A+ klasse energielabel met ecostand wat hem geschikt maakt voor thuis en op kantoor. Hierdoor is hij extra goedkoop in gebruik en kan je er dus genoeg bakjes koffie mee zetten. De koffiemachine is geschikt voor het zetten van warme kopjes koffie, maar kan ook gebruikt worden voor het zetten van koude koffiecreaties.

Voordelen Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3408 - Koffiecupmachine

 • Binnen 30 seconde een professioneel bakje koffie
 • Geschikt voor warme en koude koffiecreaties

Nadelen Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3408 - Koffiecupmachine

 • Geen melkopschuimer

3. Nespresso Magimix Essenza Mini M115 - Koffiecupmachine

Beste Nespresso Apparaat

8.9

Eindbeoordeling

Smaak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Geur

8.7

Op zoek naar een goede Nespresso machine voor op kantoor? Dan is de Nespresso Magimix Essenza Mini M115 - Koffiecupmachine geschikt voor jou. Dit Nespresso apparaat maakt het mogelijk om lekkere, maar simpele bakjes koffie te zetten. Ook is het de meest compacte Nespresso machine tot nu toe gemaakt.

De Nespresso machine is in 4 verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk groen, rood, wit en zwart. Hierdoor zit er voor elke keuken en interieur een geschikte koffie machine tussen. Daarnaast beschikt deze Nespresso machine ook over een energiebespaarstand en een duurzaamheidsvisie van AAA. 

Voordelen Nespresso Magimix Essenza Mini M115 - Koffiecupmachine

 • Korte opwarmtijd
 • Apparaat is vrij stil

Nadelen Nespresso Magimix Essenza Mini M115 - Koffiecupmachine

 • Redelijk klein waterreservoir

4. Krups KP1208 Nescafé Dolce Gusto MiniMe

Beste Nespresso Apparaat

8.6

Eindbeoordeling

Smaak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Geur

8.1

Op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit Nescafe Dolce Gusto Nespresso apparaat? Dan is de Krups KP1208 Nescafé Dolce Gusto MiniMe de beste optie voor jou. Dit apparaat is namelijk laag geprijsd, maar scoort wel hoog bij het zetten van goede bakjes Dolce Gusto. Door het compacte design is hij ook geschikt voor elke keuken en werkruimte. 

Het waterreservoir kan tot wel 800ml gevuld worden waardoor jij met gemak enkele bakjes koffie kunt zetten zonder het reservoir te hoeven vullen. Dankzij de automatische waterdosering is dit apparaat eenvoudig in te stellen. Ook is het makkelijk om de instellingen van de verschillende geprogrammeerde smaken aan te passen.

Voordelen Krups KP1208 Nescafé Dolce Gusto MiniMe

 • Beschikt over een automatische uitschakeling
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Nadelen Krups KP1208 Nescafé Dolce Gusto MiniMe

 • Geen kopjeswarmer

5. Nespresso Magimix Inissia M105 - Koffiecupmachine

Beste Nespresso Apparaat

8.1

Eindbeoordeling

Smaak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Geur

8.0

Als goedkoopste variant hebben wij de Nespresso Magimix Inissia M105 - Koffiecupmachine geselecteerd. Dit apparaat is namelijk laag geprijsd, maar beschikt toch over de handigste functies. Daarnaast zet je met dit Nespresso apparaat ook goede bakjes koffie. Dit apparaat is geschikt voor het zetten van Espresso en Lungo.

Een ander voordeel aan dit Nespresso apparaat is de snelle opwarmingstijd. Door de automatische uitschakeling verbruik je ook nog eens een stuk minder energie. In 25 seconde zet jij je favoriete lungo of espresso. Daarnaast is het apparaat makkelijk te onderhouden. Tip: Dit apparaat is alleen geschikt voor aluminium koffiecups. Papieren- en kartonnen cups kunnen door dit apparaat niet worden doorgeprikt.

Voordelen Nespresso Magimix Inissia M105 - Koffiecupmachine

 • Goede kwaliteit
 • Laag geprijsd
 • Snelle opwarmingstijd

Nadelen Nespresso Magimix Inissia M105 - Koffiecupmachine

 • Alleen geschikt voor Lungo of espresso

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Nespresso apparaten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 Nespresso apparaten  getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Nespresso apparaten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Nespresso apparaten op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

juli 15, 2024

juli 10, 2024

juli 10, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>