• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Nespresso machine [Test 2024]

Beste Nespresso machine [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Beste Geteste Nespresso machine

Vertuo Next

Ben jij op zoek naar een goede Nespresso machine? Dan hoef je na het lezen van dit artikel niet meer verder te zoeken. Wij van Mutsy zijn op zoek gegaan naar de best geteste Nespresso machines van dit moment. 

Wij hebben een beste Nespresso machine test uitgevoerd om er zo achter te komen wat op dit moment de best geteste opties zijn. De Vertuo Next is uit onze test gekomen als beste Nespresso machine 2024! Dit op basis van zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en luxe uitstraling. 

Met deze Nespresso machine kan jij in een hand om draai je favoriete koffies klaarmaken. Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste Nespresso machine? Klik dan op de onderstaande button! 

Wat is de beste Nespresso machine? Er gaat niet boven een kopje koffie in de ochtend. Er zijn verschillende soorten koffie die je kan drinken, maar het valt of staat bij een goed koffiezetapparaat. Als je koffiezetapparaat niet goed werkt of niet het gewenste resultaat behaalt dan is je kopje koffie minder lekker. 

Maar wat is dan een goede Nespresso machine? Om daar achter te komen hebben wij van Mutsy een beste Nespresso machine test uitgevoerd om er zo achter te komen wat op dit moment de beste Nespresso machines zijn.

Ben jij benieuwd naar de Nespresso machines uit onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

38

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nespresso machine

Beste koop Nespresso machine
1. Vertuo Next

Beste design Nespresso machine
2. Creatista Uno

Beste compacte Nespresso machine
3. Essenza Mini

Beste luxe Nespresso machine
4. Creatista Pro

Beste budget Nespresso machine
5. Pixie

Top 10 Beste Nespresso machines

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Nespresso machines.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een Nespresso machine?

Na het zien van onze top 5 ga je misschien wel een Nespresso machine kopen. Toch zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je een Nespresso machine gaat kopen. De onderstaande punten zijn de punten waarop wij de Nespresso machines hebben getest tijdens het uitvoeren van onze beste Nespresso machine test.

Door rekening te houden met deze punten koop je en Nespresso machine die het beste bij jou past. Kijk dus niet alleen naar een Nespresso machine aanbieding, maar kijk ook naar de beste Nespresso machine volgens de consumentenbond. Zo weet je precies welke Nespresso machine je nu moet kopen! 

Materiaal

Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar het materiaal van de Nespresso machine. Je wilt natuurlijk wel dat het materiaal van de Nespresso machine past bij de rest van je keuken. Maar dat is niet alles duurzaamheid wordt een steeds belangrijker als het gaat om het produceren van machines en producten. Nespresso blijft ook zeker niet achter als het gaat om deze ontwikkeling. Om die rede worden veel van de Nespresso machines gemaakt van duurzame materialen en gerecycled plastic. 

Energielabel

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar het energielabel van de Nespresso machine. Je wilt natuurlijk niet dat je Nespresso machine veel energie gebruikt. Dat kost tegenwoordig al genoeg geld. Gelukkig houdt Nespresso hier rekening mee als het gaat om het energie verbruik van de Nespresso machines. De meeste Nespresso machines hebben energie label A+ of A++. De Nespresso machines zijn dus heel energie zuinig. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor jouw portemonnee!

Duur water opwarmen

Als derde is het belangrijk om te controleren hoe lang het duurt voordat de Nespresso machine het water heeft opgewarmd. Hoe sneller het water in de Nespresso machine is opgewarmd hoe eerder jij kan genieten van je welverdiende kopje koffie. Het opwarmen van het water in de Nespresso machine duurt ongeveer 25 á 30 seconden. Zo kan jij binnen 1 minuut een kopje koffie zetten. 

Software-updates

Als vierde en als laatste is het belangrijk om te controleren of je software-updates moet uitvoeren om je Nespresso machine up to date te houden. Dit is niet bij alle Nespresso machines het geval. Toch zijn er een aantal Nespresso machines waarbij het updaten van de software nodig is. Gelukkig kan dit door middel van een wifi verbinding. Als de Nespresso machine met de wifi verbonden is kan de Nespresso machine geheel zelfstandig zijn software updates uitvoeren. 


Wat is de beste Nespresso machine van 2024? 

Welke Nespresso machine is het beste? Deze vraag gaan wij in dit deel van het artikel beantwoorden! Aan de hand van onze beste Nespresso machine test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste Nespresso machines. In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle Nespresso machines voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende soorten Nespresso machines geselecteerd zodat er voor iedereen een beste Nespresso machine tussen zit. 

1. Vertuo Next

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Wij van Mutsy hebben een Nespresso machine test uitgevoerd en de Vertuo Next is uit onze test gekomen als beste koop Nespresso machine 2024! Dit op basis van zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en luxe uitstraling. Met de Vertuo Next kan je kiezen uit verschillende soorten kop groottes met slechts een druk op de knop. Dus als jij je koffie graag in een grote mok drinkt dan is dat met deze Nespresso machine geen enkel probleem. 

Deze Nespresso machine is de machine van de toekomst, dit omdat het bereidingssysteem van deze Nespresso machine gebaseerd is op Centrifusion technologie. Door middel van deze technologie leest de Nespresso machine de barcode van de capsule. Zo kan de Nespresso machine elke blend zijn eigen smaak geven, zodat jij volop kan genieten van je kopje koffie. Verder is deze Nespresso machine gemaakt van 54% gerecycled plastic, zodat de machine bijdraagt aan een duurzame toekomst voor de volgende generaties. 

Voordelen Vertuo Next

 • Bestaat voor 54% uit gerecycled plastic voor een duurzame toekomst
 • De machine kan door middel van wifi zelf software-updates uitvoeren
 • Centrifusion-technologie
 • Warmt water op in slechts 30 seconden 

Nadelen Vertuo Next

 • Nier geschikt voor de standaard Nespresso cups

2.  Creatista Uno

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben jij op zoek naar een Nespresso machine die een prominenten plek in de keuken verdient? Dan is de Creatista Uno Nespresso machine het Nespresso apparaat voor jou! Deze Nespresso machine valt op door zijn unieke en strakke design, daarom hebben wij de Creatista Uno geselecteerd als beste design Nespresso machine. En zeg nu zelf door dit design heeft deze Nespresso machine zijn luxe uitstraling. 

En dat is niet alles! Naast zijn luxe design kan jij ook luxe koffies maken met deze Nespresso machine. Deze Nespresso machine is uitgerust met een melkopschuimer. De melkopschuimer maakt gebruik van de geavanceerde techniek van Sage. Deze techniek zorgt ervoor dat de melk wordt opgeschuimd door automatische stoom. Ook kan je met deze Nespresso machine drie verschillende soorten koffie maken waaronder dus een latte. Verder geeft het apparaat een seintje als deze moet worden schoongemaakt. 

Voordelen Creatista Uno

 • 3 seconden is hij warm en klaar om koffie te bereiden.
 • Maakt gebruik van de techniek van sage
 • Strak en uniek design 

Nadelen Creatista Uno

 • Het schoonmaken neemt enige tijd in beslag

3. Essenza Mini

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij een Nespresso machine kopen, maar heb je een kleine en/of smalle keuken waardoor je geen ruimte hebt voor een grote machine? Natuurlijk begrijpen we dat en daar hebben wij rekening mee gehouden met het samenstellen van onze top 5. Daarom hebben wij de Essenza Mini geselecteerd als beste compacte Nespresso machine. Dit op basis van het smalle en compacte design van deze Nespresso machine.

Deze Nespresso machine is misschien wat kleiner van stuk, maar de koffie is van dezelfde goede kwaliteit. Het design van deze Nespresso machine is afgeleid van de klassieke Nespresso machine. Ook is deze machine verkrijgbaar in twee verschillende stijlen die ieder in drie verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Verder is deze Nespresso machine energie zuinig, deze Nespresso machine heeft namelijk energielabel A+. 

Voordelen Essenza Mini

 • Klein en compact design
 • Verkrijgbaar in twee verschillende stijlen die ieder in drie verschillende kleuren verkrijgbaar zijn
 • Energielabel A+

Nadelen Essenza Mini

 • Dit apparaat heeft geen melkopschuimer

4. Creatista Pro

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben jij een echte koffie fan en wil je graag thuis veel verschillende soorten koffie maken? Dan kan de Creatista Pro misschien wel jouw nieuwe Nespresso machine worden! Met deze Nespresso machine haal je het gevoel van Barista koffie naar je eigen keuken. Deze Nespresso machine heeft niet alleen een strak en professioneel design, maar kan ook nog eens de meest geweldige soorten koffie maken. 

Deze Nespresso machine bereidt de koffie en de melk voor. Het enige wat jij hoeft te doen is de melk bij de koffie gieten. Ook kan je alvast oefenen met je latte art, want geloof me dit ziet er veel makkelijker uit dan dat het is. Als jij zwarte koffie veel lekkerder vindt, is dat geen probleem met deze Nespresso machine. Door middel van de heetwaterfunctie kan je de meest lekkere ristretto en americano maken. Ook kun je door middel van het touchscreen je eigen koffierecepten samenstellen. 

Voordelen Creatista Pro

 • Heetwaterfunctie voor zwarte koffie
 • Je kan je eigen koffierecept samenstellen en opslaan op de Nespresso machine
 • Semi-automatische reiniging en ontkalking

Nadelen Creatista Pro

 • Duurste optie uit de lijst

5. Pixie

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil jij wel een Nespresso machine aanschaffen, maar wil je er liever niet al te veel geld aan uitgeven? Of kan je er simpelweg niet te veel geld aan uitgeven? Geen zorgen ook daar hebben wij van Mutsy rekening mee gehouden. Wij hebben namelijk de Pixie Nespresso machine geselecteerd als beste budget Nespresso machine. Dit is de goedkoopste optie uit de lijst, maar hij doet zeker niet onder aan de andere Nespresso machines uit de lijst. 

Deze Nespresso machine heeft een hogedrukpomp en een versneld verhittingssysteem zodat jij in een mum van tijd je kopje koffie. Ook het uiterlijk van deze Nespresso machine ziet er goed uit door de metalen platen aan de zijkanten. De Nespresso machine is ook verkrijgbaar in een uitvoering met een donker grijze zijkant. 

Voordelen Pixie

 • Goedkoopste optie uit onze top 5
 • Hogedrukpomp en versneld verhittingssysteem 
 • De kwaliteit die je van Nespresso gewend bent

Nadelen Pixie

 • Alleen geschikt voor Espresso en Lungo

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Nespresso machines hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Nespresso machines getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de Nespresso machines op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Nespresso machines op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>