Beste Partyspeaker van 2024

Laatste Update: juli 2024

Onze favoriete Partyspeaker

JBL PartyBox 310

JBL PartyBox 310

Uit onze test is gebleken dat de JBL PartyBox 310 de beste partyspeker van 2024 is. Zo levert deze partybox tot 240 watt aan JBL-geluid, een gave lichtshow en kun je zelfs een microfoon op de speaker aansluiten. Ook heeft deze party box een ingebouwde accu waardoor je hem overal mee naartoe neemt.

Wat is de beste partyspeaker van 2024? Wij van Mutsy hebben hier onderzoek naar gedaan. In onze uitgebreide partyspeaker analyse hebben wij namelijk tientallen partyspeakers aan de ultieme test onderworpen.

Op basis hiervan hebben we een top-5 samengesteld waarin alleen de beste opties terugkomen. Kortom, als jij de beste party speaker zoekt, dan is dit artikel voor jou!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste partyspeakers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Partyspeakers

JBL PartyBox 310
Beste Koop partyspeakers

1. JBL PartyBox 310

JBL PartyBox On The Go
Beste JBL Partyspeaker

2. JBL PartyBox On The Go

Bigben Party Lite
Beste goedkope partyspeaker

3. Bigben Party Lite

Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker
Beste bluetooth partyspeaker

4. Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker

N-GEAR Flash Banger 777
Beste partyspeaker met microfoon

5. N-GEAR Flash Banger 777

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste partyspeakers zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

20+ Partyspeakers vergeleken

30+ ervaringen gecheckt

15+ uur onderzoek


Welke partyspeakers zijn het beste?

Welke partyspeakers zijn het beste? Wij van Mutsy hebben hier een uitgebreid onderzoek naar gedaan. Omdat niet iedereen op zoek is naar dezelfde soort partyspeakers hebben wij rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën.

Hieronder ontdek je daarom de 5 beste opties van dit moment uit verschillende categorieën en prijsklassen. Voor iedere partyspeaker uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Daarnaast hebben wij de voor- en nadelen van ieder model benoemd. 

1. JBL PartyBox 310

JBL PartyBox 310
 • De batterijduur van de JBL PartyBox 310 gaat tot wel 18 uur mee
 • Dankzij de ingebouwde karaokemodus kun je ook alleen of gezamenlijk singen
 • Door de bluetooth functie verbindt jij hem draadloos met jouw telefoon
 • Dit model is alleen spatwaterdicht
 • Voor grote afstanden zijn de wieltjes wat minder geschikt

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De JBL PartyBox 310 is de beste party speaker van 2024. Deze partyspeakers neem jij namelijk gemakkelijk overal mee naar toe waardoor jij overal een feestje kan houden. Door de wieltjes en het uitschuifbare handvat kun jij hem namelijk makkelijk overal heen rijden.

Verder heeft de JBL PartyBox 310 een batterijduur die tot wel 18 uur lang mee gaat wanneer deze volledig is opgeladen. De JBL PartyBox 310 is spatwaterdicht en kan daarom ook een klein beetje regen weerstaan.

De bluetooth functie maakt het mogelijk om muziek rechtstreeks van jouw telefoon op de speaker af te spelen.

Andere voordelen van de JBL PartyBox 310 zijn onder andere de geluidseffecten, knoppen welke op het apparaat zitten en de ingebouwde karaokemodus.

Hierdoor kun jij een microfoon op de box aansluiten waarna jij alleen of als duo kunt meezingen met de muziek. Het nadeel van de JBL PartyBox 310 is dat het prijskaartje wat aan de hoge kant is.

2. JBL PartyBox On The Go

JBL PartyBox On The Go
 • Te koppelen met meerdere telefoons/microfoons tegelijk
 • Beschikt ook over verlichting voor een dynamische lichtshow
 • Wordt geleverd inclusief schouderriem en flessenopener
 • De batterijduur van deze partyspeaker is niet ontzettend groot

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de tweede plaats hebben wij de JBL PartyBox On The Go geplaatst in onze top 5. Deze partyspeaker is een wat goedkopere optie, maar beschikt alsnog over een zeer goede kwaliteit en fijne specificaties. Daarnaast wordt deze partyspeaker geleverd inclusief een draadloze microfoon voor de leukste karaokesessies.

De JBL PartyBox On The Go beschikt over verlichting waardoor jij het feestje ook nog eens kunt voorzien van een dynamische lichtshow. Naast dat je een draadloze microfoon ontvangt bij aanschaf van deze partyspeaker, ontvang je ook een schouderriem en flessenopener waardoor jij hem gemakkelijk overal mee naar toe neemt.

De bluetooth functie zorgt er voor dat jij gemakkelijk vanaf jouw laptop of telefoon muziek kunt streamen naar deze speaker. Daarnaast kun je meerdere apparaten tegelijk koppelen waardoor iedereen zijn favoriete muziek aan kan zetten. De batterijduur van deze partyspeaker is wel wat minder en gaat slechts 6 uur mee.

3. Bigben Party Lite

Bigben Party Lite
 • Goedkoopste optie
 • Beschikt over LED verlichting en gratis meegeleverde microfoon
 • De partyspeaker is geschikt voor draadloze microfoons en bedraadde microfoons
 • Microfoon volume kan niet apart bediend worden

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de derde plaats is de Bigben Party Lite geëindigd in onze top 5. Na het analyseren van meerdere partyspeakers zijn wijn namelijk tot de conclusie gekomen dat de Bigben Party Lite de beste goedkope optie van dit moment is. Zo betaal je aanzienlijk minder voor deze goede partyspeaker, maar ontvang je wel een kwalitatief goede partyspeaker.

De Bigben Party Lite heeft namelijk een goede geluidskwaliteit en kan ook gekoppeld worden met draadloze microfoons. Hierdoor kun jij, door middel van de bluetooth functie, muziek streamen vanaf jouw telefoon en meezingen via de microfoon.

Verder heeft de Bigben Party Lite ook een ingang voor een microfoons die werken via een draad en heeft hij een batterijduur de tot wel 4 uur mee gaat. Je kunt de Bigben Party Lite ook gemakkelijk blijven gebruiken door deze aan te sluiten aan de netstroom. Wil je meer weten over deze beste goedkope partyspeaker? Klik dan op de button hierboven!

4. Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker

Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker
 • Gemakkelijk overal mee naar toe te nemen
 • Batterijduur die tot wel 8 uur mee gaat
 • Groot vermogen om hard muziek af te spelen
 • Wordt met slechts één microfoon geleverd

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als vierde is de Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker geëindigd in onze top 5. Deze partyspeaker is perfect voor iedereen die op zoek is naar een krachtige partyspeaker voor een relatief lage prijs. Zo is deze speaker goedkoper dan het welbekende JBL merk, maar beschikt hij toch over een uitstekende kwaliteit.

De batterijduur van de Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker gaat ook nog best lang mee, namelijk 8 uur wanneer volledig opgeladen.

Verder is hij koppelbaar met meerdere apparaten tegelijk en kun jij ook meerdere microfoons koppelen met deze partyspeaker. Bij aanschaf van dit model wordt er al gelijk één microfoon meegeleverd.

De Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker is gemakkelijk overal naar toe te rijden dankzij het uitschuifbare handvat en die wieltjes onder de speaker.

De ingebouwde disco lichteffecten maken het feestje helemaal af. Naast dat je muziek via bluetooth kunt streamen, beschikt de Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker ook nog over meerdere poorten zoals een USB-poort, AUX-IN en SD kaart poort.

5. N-GEAR Flash Banger 777

N-GEAR Flash Banger 777
 • Wordt geleverd met twee microfoons
 • Beschikt over een handige afstandsbediening om hem te bedienen
 • Dit model beschikt over ingebouwde discoverlichting
 • Geluid klinkt niet uitstekend wanneer hij heel hard staat

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de laatste plaats hebben wij de N-GEAR Flash Banger 777 geplaatst. Deze partyspeaker beschikt ook over een zeer goede kwaliteit voor een redelijk lage prijs. Verder krijg je bij aanschaf van dit model gelijk twee microfoons waardoor jij leuke karaokesessie kunt houden.

De discoverlichting waarover dit model beschikt, maakt ieder feestje nog gezelliger. Verder kun je heel gemakkelijk muziek afspelen vanaf jouw laptop of mobiel dankzij de ingebouwde bluetooth functie.

Ook kun je muziek afspelen via de USB ingang, AUX ingang, Micro SD-ingang en het is mogelijk om verschillende instrumenten te koppelen aan deze partyspeaker.

De N-GEAR Flash Banger 777 heeft daarnaast een ingebouwde equalizer waardoor je verschillende standen kunt instellen om het geluid helemaal naar wens te laten afspelen.

De batterijduur van de N-GEAR Flash Banger 777 gaat tot wel 6 uur mee wanneer volledig opgeladen. Daarnaast is het mogelijk om de box veel langer te gebruiken wanneer deze is aangesloten op stroom.


Top 10 partyspeakers

Hieronder vind je de top 10 meest verkochte partyspeakers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10  partyspeakers!


Partyspeaker kopen: hier moet je op letten

Wanneer je overweegt een partybox te kopen, raden wij aan met verschillende criteria rekening te houden. Om een miskoop te voorkomen is het namelijk belangrijk dat je niet zomaar een partyspeaker aanbieding aanschaft, maar kritisch verschillende opties met elkaar vergelijkt.

Om jou daarbij te helpen, hebben wij hieronder de belangrijkste criteria uit onze test voor je op een rijtje gezet. Verder hebben wij deze criteria zelf ook getest in onze beste partyspeaker analyse. Ook zijn deze criteria getest in de beste partyspeaker volgens de consumentenbond test.

1. Vermogen

Het vermogen van een speaker zegt veel over hoe hard de speaker zijn geluid kan afspelen. Niet alle speakers beschikken namelijk over een groot vermogen. Zo zijn er veel kleine draadloze speakers met een lager vermogen. Hierdoor zijn zij minder geschikt voor het geven van grotere feestjes.

Partyspeakers beschikken daarom vaak over een wat groter vermogen. Door dit grotere vermogen is het mogelijk om muziek harder af te spelen waardoor de muziek meer mensen bereikt en gebruikt kan worden voor het geven van grote feesten.

2. Functionaliteiten

Ook beschikken partyspeakers vaak over verschillende functionaliteiten. Hierbij kan gedacht worden aan functies zoals een bluetooth functie, ingebouwde equalizer etc. Deze functies zijn voor sommige mensen ontzettend handig, maar voor andere soms weer overbodig.

Het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt over wat voor soort functies jij verwacht dat de partyspeaker heeft. Vervolgens kun je specifiek op zoek gaan naar de partyspeaker die beschikt over de functies die jij zoekt. Hiermee kun jij jezelf ontzettend veel kosten besparen.

3. Extra's

Ook kan er gekeken worden naar extra's waarover een partyspeaker kan beschikken. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde verlichting om feestjes nog vetter te maken of wieltjes en een handvat om de speaker gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Hoe meer extra's des te beter natuurlijk. Zo wordt het geven van een feestje nog makkelijker. Partytent en koelbox erbij en je bent helemaal ready om te knallen!

4. Batterijduur

Als laatste is het belangrijk om rekening te houden met de batterijduur van een partyspeaker. Dit kan namelijk per partyspeaker flink verschillen. Afhankelijk van hoe lang jij de partyspeaker zonder stroom wilt gaan gebruiken, is een bepaalde optie daarom het beste.


Wat is de beste partyspeaker volgens de consumentenbond?

Door de consumentenbond is ook een recent onderzoek gedaan naar de beste partyspeakers van 2024. Je kunt via deze link bekijken welke partyspeakers volgens de consumentenbond de beste opties zijn van dit moment. We kunnen je alvast verklappen dat de door ons 'beste' beoordeelde partyspeakers hier ook in voorkomen!


Veelgestelde vragen

Waarom is deze partyspeakers test betrouwbaar?

Om te bepalen welke partyspeaker het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende party speakers op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Wat is de beste partyspeaker?

Er zijn verschillende goede partyspeakers op de markt maar er kan er maar 1 de beste zijn. Uit ons onderzoek is gebleken dat je de JBL PartyBox 310 het best kan gebruiken voor een feestje. 

Wat is een partyspeaker?

Het is eigenlijk een normale box maar dan veel groter en luider. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van lichtjes waardoor je er goed gebruik van kan maken op een feestje.

mei 28, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>