Beste Penis Pomp [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Penis Pomp

penisvergroter Smoke
Penisvergroter Smoke

De beste penis pomp van 2024 is de penisvergroter Smoke van het merk Menzstuff. Dit apparaat is zeer speciaal, onder andere door de doorzichtige cilinder, het smalle en zachte manchet en de pompbal die heel handig in gebruik is. Wil je een penis pomp kopen voor een voordelige prijs? Dan voldoet dit model aan die eis. Je penis wordt er in een handomdraai krachtiger en groter van.

Een penis pomp is handig om verschillende redenen. Je kunt er op den duur bijvoorbeeld betere erecties van krijgen. Daarom is het voor sommige mannen handig er eentje aan te schaffen. Als je van plan bent een penis pomp te kopen, lees dan vooral verder.

We hebben een uitgebreide test gedaan naar verschillende pompen en daarin zijn onderstaande modellen naar voren gekomen als best getest. De producten zijn vooral getest op specificaties, gebruiksgemak en resultaten.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

21

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

43

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Penis Pomps

penisvergroter Smoke

Beste koop Penis Pomp
1. Penisvergroter Smoke

Stijf en Sterk pomp

Beste Knijpmodel Penis Pomp
2. Stijf en Sterk pomp

Elektrische Penispomp

Beste Elektrische Penis Pomp
3. Elektrische Penispomp

Bathmate Hydromax 7

Beste Premium Penis Pomp
4. Bathmate Hydromax 7

Sex-Prots doorzichtige penis pomp

Beste Budget Penis Pomp
5. Sex-Prots doorzichtige penis pomp

Top 10 beste Penis Pomps

Heb je geen tijd of geen zin om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste penis pomps. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een Penis Pomp?

Een penis pomp is een buis van kunststof die over de penis heen wordt geschoven. Vervolgens wordt de buis vacuüm gezogen, wat de bloedtoevoer naar de penis bevordert en waardoor de erectie toeneemt. Het aanschaffen van een penis pomp is voor meerdere redenen aan te raden. Zo kun je dus ten eerste snellere en langere erecties krijgen.

Ten tweede bevordert een pomp de stevigheid en de grootte van de erectie. Door de extra bloedtoevoer wordt de penis een stuk dikker. Ten derde kan een penis pomp heel goed werken bij erectiestoornissen. Als je daar geen medicatie voor wilt slikken, is een penis pomp een uitkomst.

Veel pompen beschikken over een penisring die blijft zitten na het pompen, waardoor je je erectie langer behoudt. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je een pomp wilt kopen. Lees dit aandachtig door, zodat je geen miskoop begaat.

Waar wil je de pomp voor gebruiken?

Zoals je kon lezen, heeft een penis pomp meerdere voordelen. Ook zijn er veel soorten modellen op de markt die elk handig zijn voor een bepaald doel. Bedenk je dus goed waar je de pomp precies voor nodig hebt. Heb je last van erectiestoornissen, maar wil je geen medicijnen gebruiken?

Of wil je je penis trainen om erecties langer vol te houden en steviger te laten worden? Daarnaast kun je de pomp ook gewoon gebruiken tijdens het masturberen. Ga dus na wat voor jou belangrijk is.

Materiaal en type

Iets anders waar je goed op moet letten tijdens de aankoop van een pomp is het materiaal en de maat. Kijk goed naar de afmetingen. Voor optimaal resultaat heb je een pomp nodig die lang genoeg is. Daarnaast moet je goed kijken of de pomp beschikt over een penisring. Deze ring is niet ideaal wanneer je erectieproblemen hebt. Deze is namelijk alleen te gebruiken met een penis die al stijf is.

Daarnaast kun je kiezen tussen een doorzichtige of een gekleurde buis. De doorzichtige buizen hebben als voordeel dat je je penis kunt zien en dat kan een opwindende werking hebben.

 Elektrisch of handmatig?

Binnen de verschillende modellen die op de markt zijn, kun je kiezen tussen elektrische of handmatige exemplaren. Het voordeel van een handmatige pomp is dat je zelf het ritme en de kracht van het vacuüm kunt bepalen. Bij een elektrische pomp heb je daarentegen geen handwerk nodig en kun je de druk gemakkelijker reguleren.


Wat is de Beste Penis Pomp van 2024? 

Het is tijd voor de grote vraag. Welke penis pomp is het beste? We hebben hieronder vijf verschillende pompen op een rijtje gezet die als beste uit de test naar voren zijn gekomen. Je vindt hier dus alleen de allerbeste producten uit de penis pomp test.


1. Penisvergroter Smoke

penisvergroter Smoke

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We beginnen met de beste penis pomp qua prijs. Als je een pomp wilt kopen die qua prijs en kwaliteit helemaal in balans is, dan zit je goed met de Smoke. De pomp is ideaal om je penis te vergroten. Hij beschikt over een handmatige pompbal die zonder enige moeite te bedienen is. Daarnaast is de cilinder erg zacht en doorzichtig, waardoor je precies ziet hoe je groeit.

De pomp kun je gebruiken als je regelmatig je penis in sterkte wilt trainen. De kleur van de pomp is zwart en de lengte is 20 centimeter. Daarnaast is de minimale diameter 5.70 centimeter. Als je de pomp voor masturbatie wilt gebruiken is glijmiddel aan te raden. Je kunt dus net als een, anaal douche, goed gebruiken!

Voordelen Penisvergroter Smoke

 • Deze pomp wordt handmatig bediend
 • Ideaal voor het trainen van je erecties
 • De cilinder is doorzichtig

Nadelen Penisvergroter Smoke

 • De pomp is 20 centimeter lang. Heb je een langere penis, dan zal deze niet passen

2. Stijf en Sterk pomp

Stijf en Sterk pomp

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben je op zoek naar een pomp waarbij je precies kan zien hoeveel druk je uitoefent op je penis? Dan is de beste penis pomp de Stijf en Sterk. Deze pomp beschikt over een handig knijpmodel met drukmeter. Met dit verbeterde veiligheidssysteem zul je dus altijd de hoeveelheid druk in eigen hand hebben. Door deze speciale drukmeter is de pomp wel iets duurder dan andere modellen.

De pomp wordt geleverd met een sleeve, waarmee je gemakkelijk de maat van de pomp bepaalt. Verder is de pomp zelf doorzichtig. Wel wordt bij de recensies van het product aangegeven dat de sleeve niet altijd goed op zijn plek blijft. Een oplossing hiervoor is elastiek gebruiken.

Voordelen Stijf en Sterk pomp

 • De pomp werkt handmatig
 • Dit model beschikt over een drukmeter waardoor je de druk zelf in de hand hebt
 • De pomp beschikt over een sleeve

Nadelen Stijf en Sterk pomp

 • De sleeve blijft niet altijd even goed zitten

3. Elektrische Penispomp

Elektrische Penispomp

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Bij de elektrische penis pomp test is dit model als beste naar voren gekomen. Je krijgt er zowel een dikkere als hardere erectie mee. Daarnaast is de opening van de pomp gemaakt van een zacht materiaal, wat het gebruik extra comfortabel maakt. De buis is doorzichtig, zodat je precies ziet wat er gebeurt.

De elektrische pomp is eenvoudig te bedienen. Met een druk op de knop zet je de pomp aan of verminder je de druk. Ben je klaar, dan verwijder je simpelweg de zuigslang zodat de druk direct stopt. De buis is extra lang, waardoor alle maten penis erin passen. Dit is een extra voordeel. Als enig nadeel zou je kunnen aanmerken dat het apparaat op batterijen werkt. Deze moet je van te voren in huis hebben. Omdat het apparaat elektrisch is, komt er een zacht zoemend geluid vanaf.

Voordelen Elektrische Penispomp

 • Het gaat om een elektrische pomp
 • Gemakkelijke bediening met een druk op de knop
 • De cilinder is extra lang

Nadelen Elektrische Penispomp

 • Het apparaat werkt op batterijen

4. Bathmate Hydromax 7

Bathmate Hydromax 7

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Ben je op zoek naar de beste penis pomp van 2024 op het gebied van nieuwste ontwikkelingen? Dan is de Bathmate Hydromax 7 voor jou. Deze pomp gebruikt hydrotherapie. Dit wil zeggen dat de pomp werkt door middel van water en deze dus prima onder de douche of in bad te gebruiken is.

De pomp beschikt over een afsluitende penisring waardoor de druk optimaal aangenaam is en het water niet ontsnapt. Daarbij zorgt het zuigsysteem van de Hydromax 7 voor 35 procent meer volume en een betere erectie. De hellingshoek van de pomp is eenvoudig aan te passen door de 360 graden rotatie. Ook is dit seksspeeltje gemakkelijk schoon te maken. De prijs is daarentegen wel een stuk hoger dan andere modellen.

Voordelen Bathmate Hydromax 7

 • De pomp beschikt over hydrotherapie
 • Te gebruiken in bad of onder de douche
 • 35% meer zuigkracht

Nadelen Bathmate Hydromax 7

 • De prijs is een stuk hoger in vergelijking met andere modellen

5. Sex-Prots doorzichtige penis pomp

Sex-Prots doorzichtige penis pomp

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je een penis pomp kopen die simpel en goed betaalbaar is, maar ook uitstekend zijn werk doet? Dan is de Sex-Prots voor jou. Dit seksspeeltje is zeer veelzijdig. Het is ideaal voor de grotere penis. Daarnaast kun je de pomp gemakkelijk handmatig bedienen. Het beschikt over een dubbele functie. Het is een pomp waarmee je een grotere en hardere erectie kunt creëren. Daarnaast is er een sleeve.

Doordat de druk niet al te hoog oploopt, heb je minimale kans op blessures. Wel zo veilig dus. Glijmiddel is voor deze pomp aan te raden en kan het zijn dat de lucht uit de sleeve ontsnapt.

Voordelen Sex-Prots doorzichtige penis pomp

 • Dit seksspeeltje is zowel een pomp als een sleeve
 • Deze pomp is geschikt voor handmatig gebruik
 • De druk loopt niet te hoog op waardoor je blessures voorkomt

Nadelen Sex-Prots doorzichtige penis pomp

 • Je hebt glijmiddel nodig voor de sleeve en er kan lucht uit ontsnappen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel penis pomp hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten penis pomps getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de penis pomps op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste penis pomp op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>