Beste Percolator [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Percolator

Bialetti Moka Express 4 kopjes

Bialetti Moka Express 4 Kopjes

Ben jij op zoek naar de beste percolator van 2024? Dan zit je hier goed! Wij hebben namelijk de percolator test gedaan en de Bialetti Moka Express 4 Kopjes is als best getest eruit gekomen. Je kan hier namelijk 4 kopjes in 1 beurt zetten.

Je kan er gebruik van maken op gas of op een elektrische kookplaat. Het heeft ook een fijn handvat waardoor je alles goed kan inschenken. Hierdoor is het ook een veilige percolator. Het kan dan ook door bijna iedereen gebruikt worden.

Al raden we het voor kinderen niet aan. Verder werkt het snel en hoef je niet lang te wachten voor het klaar is. Koffie maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ben jij opzoek naar de Bialetti Moka Express 4 Kopjes? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Wat is de beste percolator? Het is altijd fijn om de dag goed te beginnen. De meeste mensen beginnen met een kop koffie om wakker te worden. Dit zorgt er namelijk voor dat je de hele dag doorkan gaan. Het is dan ook heel erg normaal geworden voor volwassenen om koffie te nemen.

Er zijn wel veel verschillende manieren om koffie te maken. Zo zijn er verschillende machines die je kan gebruiken. In dit artikel zullen we een percolator behandelen. Een goede percolator zorgt namelijk voor lekkere koffie en dat je de hele dag kan werken. Er zijn wel veel aanbieders van dit product.

Daarom hebben wij meerdere producten getest en een Top 5 gemaakt. Zo heeft elke product een korte review met een eindbeoordeling. Ze hebben ook voor- en nadelen gekregen. Met de eigen categorie kan je alles goed onderscheiden. Ben jij benieuwd naar de Top 5? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

26

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

29

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Percolators

Bialetti Moka Express 4 kopjes

Beste Koop Percolator
1. Bialetti Moka Express 4 Kopjes

Bialetti New Venus Induction 10 kopjes

Beste Percolator Groot Gezin
2. Bialetti New Venus Induction 10 Kopjes

Bialetti Musa Induction 4 kopjes

Beste Percolator Camping
3. Bialetti Musa Induction 4 Kopjes

Bialetti New Moka Induction Zwart 4 kopjes

Beste Percolator Inductie
4. Bialetti New Moka Induction Zwart 4 Kopjes

BiggDesign® BiggCoffee - Percolator Koffie - Espressomaker Inductie - Perculator - Geregistreerde Merk

Beste Percolator Expresso
5. BiggDesign® BiggCoffee - Percolator Koffie


Top 10 Beste Percolators

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste percolators! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Een percolator kopen kan soms lastig zijn en dit helpt je hierbij.


Waar moet je op letten bij het kopen van Percolator?

Wil jij een percolator kopen maar heb jij geen idee waar je op moet letten? Geen zorgen. Wij van Mutsy helpen je namelijk bij het maken van de beste keuze. Na tientallen producten met elkaar vergeleken te hebben weten wij namelijk precies waar je op moet letten. Hieronder hebben wij de belangrijkste criteria uit onze test voor je op een rijtje gezet.

Ga dus niet zomaar voor een percolator aanbieding maar vergelijk meerdere opties met elkaar. Zo voorkom jij gemakkelijk een miskoop. Onderstaande criteria helpen jou bij het maken van de beste keuze. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste percolator volgens de consumentenbond test.

Inhoud

Het eerste belangrijke punt waar je goed op moet letten is de inhoud van de percolator. Het is dan ook handig om te kijken naar het gezin waarvoor je koffie wilt schenken. Zo heb je kleinere percolators die geschikt zijn voor 2 personen. Maar je hebt ook grotere percolators die geschikt zijn voor 6 personen. Dit is dus wel zeker iets wat je mee wilt nemen in het aankoopproces.

Materiaal

Daarbij is het ook handig dat je gaat kijken naar het materiaal. Je wilt namelijk dat de percolator zolang mogelijk meegaat. Wij raden aan om naar het materiaal RVS te kijken. Dit staat voor roestvrijstaal.

Er wordt namelijk warm water gebruikt en daarom mag niets beschadigt wordt. Het is dus belangrijk dat je kiest voor een stevige percolator waardoor je veiligheid wordt gewaarborgd. Je wilt natuurlijk dat het product, net als bij een pistonmachine, zo lang mogelijk meegaat.

Kookplaat

De meeste percolators kunnen gebruikt worden op de meeste kookplaten. Maar dat geldt niet voor inductieplaten en daarom is het belangrijk om hiernaar te kijken. Je wilt natuurlijk wel van het product gebruik maken. Op de meeste websites staat ook aangegeven voor welke kookplaten het geschikt zijn. Er zijn ook een aantal percolators die je in een stopcontact kan doen.

Design

Het laatste belangrijke punt is het design van de percolator. Dit kan voor iedereen verschillen aangezien iedereen z'n eigen voorkeuren heeft. We raden aan om wel iets te kiezen dat bij je keuken past aangezien dat mooier is. Kijk ook goed naar het formaat. Het is wel handig als het gemakkelijk in een kast kan plaatsen. Je wilt natuurlijk niet dat het veel ruimte in beslag neemt.


Wat is de beste Percolator van 2024?

Welke percolator is het beste? En welke percolator past het beste bij mij? Je ontdekt het in de volgende sectie. Aan de hand van de testresultaten uit onze test hebben wij namelijk een handige ultieme Top 5 opgesteld. Hierbij hebben wij naar verschillende soort percolators gekeken geschikt voor verschillende doeleinde.

Ook hebben wij naar verschillende prijsklassen gekeken. Er zit dus voor iedereen een goede optie tussen. Hieronder vind je voor iedere percolator uit onze top 5 een korte product omschrijving. Ook hebben wij van elk product de voor- en nadelen opgeschreven. Benieuwd welke optie het beste voor jou is? Lees dan gauw verder!

1. Bialetti Moka Express 4 Kopjes

Bialetti Moka Express 4 kopjes

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Op de eerste plek in onze lijst hebben we de Bialetti Moka Express 4 Kopjes! Je hebt er net al kennis meegemaakt maar dit is de beste koop van dit moment.

De naam van de Bialetti Moka Express 4 Kopjes zegt het eigenlijk al. Je kan namelijk 4 kopjes tegelijk zetten. Hierdoor is het uiterst geschikt voor een groot gezin. Je kan het op meerdere warmtebronnen gebruiken. Het is ook makkelijk in gebruik en het wordt snel warm. Daarbij heeft het ook een handvat van kunststof. Dit zorgt ervoor dat je het veilig vast kan houden en je jezelf niet kan verbranden.

Verder zorgt het ook voor een goede smaak. Je kan de dag heel goed beginnen met deze koffie! De koffie is redelijk snel klaar. In 5 minuten heb je voor 4 personen koffie gemaakt. Op deze manier verspil je geen kostbare tijd in de ochtend. Het is ook waterdicht dus er valt geen koffie uit. Het kan eigenlijk door iedereen gebruikt worden. Denk aan ouderen en jongeren. Om al deze redenen is het de beste percolator van 2024!

Klik hier om de beste prijs van dit model te zien!

Voordelen Bialetti Moka Express 4 Kopjes

 • Kan 4 kopjes zetten
 • Geschikt voor elk kind
 • Werkt snel
 • Je kan de smaken goed doseren

Nadelen Bialetti Moka Express 4 Kopjes

 • Niet voor een inductieplaat

2. Bialetti New Venus Induction 10 Kopjes

Bialetti New Venus Induction 10 kopjes

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Heb jij een groot gezin en zoek je hiervoor de geschikte percolator? Neem dan een kijkje bij de Bialetti New Venus Induction 10 Kopjes. Je kan het namelijk voor meerdere mensen gebruiken.

Deze percolator kan veel ruimte in beslag nemen maar dan heb je ook wel wat. Je kan hier namelijk 10 kopjes meezetten. Zo kan je het goed meenemen naar andere plakken.

Dan kan iedereen meegenieten van de heerlijke koffie! De Bialetti New Venus Induction 10 Kopjes kan je gebruiken op alle warmtebronnen. Je kan er zelf gebruik mee maken op een inductieplaat en dat komt niet vaak voor.

De deksel zit er goed op waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Je kan deze deksel weer er gemakkelijk afhalen. Verder kan de percolator makkelijk schoonmaken. Zo kan je het in de wasmachine plaatsen. Dan hoef je wel wat onderdelen uit elkaar halen maar dat is bijna moeite. Het is gemaakt van roestvrijstaal en dit zorgt ervoor dat je heel lang kan genieten van deze goede percolator!

Voordelen Bialetti New Venus Induction 10 Kopjes

 • Kan op alle warmtebronnen
 • Makkelijk schoon te maken
 • Mooi design
 • Verspilt geen koffie

Nadelen Bialetti New Venus Induction 10 Kopjes

 • Kan redelijk groot zijn voor sommige mensen

3. Bialetti Musa Induction 4 Kopjes

Bialetti Musa Induction 4 kopjes

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Houd jij ervan om naar de camping te gaan? Dan is de Bialetti Musa Induction 4 Kopjes echt wat voor jou! Het heeft namelijk een klein formaat

Als je gaat kamperen moet je goed gebruik maken van de ruimte die je hebt. Je wilt namelijk niet teveel spullen meenemen. Dat is namelijk nooit handig, De Bialetti Musa Induction 4 Kopjes is compact waardoor je het gemakkelijk kan meenemen. Zo kan je het makkelijk in een tas plaatsen. Past dit niet? Dan is het ook geen probleem! Je kan het product namelijk uit elkaar halen en dan kan je het beter orderen in je tas.

Verder maakt het hele lekker koffie. Het zorgt er namelijk voor dat je lekker wakker wordt en goed de dag kan beginnen. Je kan ook wel zeggen dat het koffie is van hoogwaardige kwaliteit. Verder is het ook nog gemaakt van sterk materiaal. Het roestvrijstaal zorgt ervoor dat het niet snel kapot gaat. Je kan er dus vaak gebruik van maken en iedereen kan meegenieten met je heerlijke koffie. Wie wilt dat nou niet?

Voordelen Bialetti Musa Induction 4 Kopjes

 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Makkelijk te gebruiken
 • Zorgt voor verse koffie
 • Roestvrijstaal

Nadelen Bialetti Musa Induction 4 Kopjes

 • Liever niet in de wasmachine schoonmaken

4. Bialetti New Moka Induction Zwart 4 Kopjes

Bialetti New Moka Induction Zwart 4 kopjes

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De meeste percolators zijn niet geschikt voor inductie plaatsen. Dat is bij de Bialetti New Moka Induction Zwart 4 Kopjes zeker wel het geval!

Met de Bialetti New Moka Induction Zwart 4 Kopjes kan je een lange tijd genieten van heerlijke koffie. Naast de inductieplaat kan het ook gebruikt worden op alle andere warmtebronnen. Zo kan je het ook op gas gebruiken. De koffie is lekker heet en dat kan heel fijn zijn in de winter. Op deze manier warm je namelijk snel op. Je kan het ook makkelijk gebruiken en dat kan door iedereen gedaan worden.

Verder is het ook nog een kleine percolator. Daardoor kan je het gemakkelijk meenemen op vakantie. Het is ook goed afgesloten en daardoor druppelt het niet. Het heeft ook een modern design die in elke keuken past. Het formaat zorgt er ook voor dat je het in elke kast kan plaatsen. De percolator is gemaakt van goede kwaliteit. Dit betekent dat het niet helemaal naar koffie gaat ruiken na het gebruik ervan.

Voordelen Bialetti New Moka Induction Zwart 4 Kopjes

 • Kan ook gebruikt worden op de andere warmtebronnen
 • De koffie is goed warm
 • Mooi en modern design

Nadelen Bialetti New Moka Induction Zwart 4 Kopjes

 • Bovenkant kan niet in de wasmachine

5. BiggDesign® BiggCoffee - Percolator Koffier

BiggDesign® BiggCoffee - Percolator Koffie - Espressomaker Inductie - Perculator - Geregistreerde Merk

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

De laatste plek is weggelegd voor de BiggDesign® BiggCoffee - Percolator Koffie. Dit is de beste percolator die je kan gebruiken voor Espresso!

De BiggDesign® BiggCoffee - Percolator Koffie zorgt ervoor dat je heerlijk Italiaanse koffie kan maken. Het is ook makkelijk gebruiken. Zo hoef je er alleen water in te doen en alle ingrediënten voor de koffie. Daarna doet de percolator het werk zelf! Je hoeft dus alleen een paar minuten te wachten en dan staat er lekkere koffie voor je klaar. Verder kan je er gebruik van maken op alle warmtebronnen (inclusief inductie).

Het is ook gemaakt van roestvrijstaal en daardoor gaat het voor een langere tijd mee. Hierdoor is het ook een stevige percolator. Deze koffie geeft het gevoel alsof je weer in Italië bent. De goedkope en oude koffie is hiermee officieel verleden tijd. Dit is ook de goedkoopst optie van de lijst. Daarmee is het de beste percolator aanbieding van 2024! Dat is voor iedereen mooi meegenomen. Deze percolator is gelijk klaar om te gebruiken.

Voordelen BiggDesign® BiggCoffee - Percolator Koffier

 • Weegt weinig waardoor je makkelijk kan serveren
 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Is anti drup

Nadelen BiggDesign® BiggCoffee - Percolator Koffie

 • Niet de beste optie in deze lijst

Hoeveel soorten percolators hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 percolators getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie percolators op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste percolators zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>